Sport

Liten annonse
  Britiske medier: Claudio Ranieri sparket som Watford-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 30 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:18.19)
  Trenerveteranen Claudio Ranieri skal være ferdig som manager i Premier League-klubben Watford. Flere britiske medier, blant dem The Athletic, Sky Sports og Daily Mail, melder mandag kveld at italieneren har fått sparken. Dermed ble etter alle solemerker 0-3-tapet for Norwich sist fredag dråpen som fikk begeret til å renne over for Watford-ledelsen. Watford har bare Burnley bak seg på Premier League-tabellen etter 20 spilte kamper. Tabelljumboen har i tillegg to kamper tilgode på Joshua King & co. Det gjør klubbens posisjon ytterligere utsatt. Opp til Norwich på trygg grunn skiller det samtidig bare to poeng. Claudio Ranieri ble hentet inn som ny Watford-manager i oktober i fjor. På det tidspunktet lå klubben på 15.-plass i Premier League. Den italienske trenerveteranen har ledet en lang rekke klubber i sin svært innholdsrike karriere. Han skapte store overskrifter da han førte Leicester til en særdeles overraskende Premier League-tittel i 2016. (NTB)

  Dansk midtstopper klar for Sarpsborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 22 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:18.27)
  Den danske midtstopperen Anton Skipper (21) har signert en treårskontrakt med fotballklubben Sarpsborg. Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider mandag. Forsvarsspilleren kommer til Sarpsborg etter å ha spilt for Brøndby siden 2019. 21-åringen har representert Danmark totalt 16 ganger på aldersbestemt nivå, senest for U21-landslaget i 2021. – Sarpsborg får en klok og hurtig spiller, og en som elsker å spille med ballen, men også vet hva som skal til defensivt. Jeg søker hele tiden utvikling, så jeg kommer til å stille krav til både meg selv og de rundt meg, sier Skipper i en uttalelse. (NTB)

  Lumanza ferdig i Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 24 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.25)
  Midtbanespilleren Tortol Lumanza forlater Stabæk etter nedrykket fra Eliteserien. 1. divisjonsklubben opplyser mandag på sine nettsider at det er enighet med spilleren om å avslutte samarbeidet. Kontrakten er dermed terminert med øyeblikkelig virkning. Videre heter det at partene har kommet til enighet om at dette er den beste løsningen nå. Lumanza kom til Bekkestua-klubben første gang i 2017. Året etter gikk ferden videre til tyrkiske Osmanlispor, før det ble comeback i Stabæk i 2019. (NTB)


  Reagerer: - Hvorfor?

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: / 1 time og 45 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.04)
  Erling Braut Haaland (21) har pådratt seg sin åttende skade siden mai 2020. - Hvorfor skjer det igjen og igjen? spør den tyske storavisa Bild.

  Dortmund bekrefter muskelskade for Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 46 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.03)
  Erling Braut Haaland pådro seg en muskelskade mot Hoffenheim lørdag. Hvor lenge superspissen er uaktuell for spill, er foreløpig ikke klarlagt. Haaland brukte kun seks minutter på å score mot Hoffenheim. Det var hans 80. mål for Dortmund siden han kom til klubben i desember 2019. Etter en drøy time forlot han banen. Mandag bekrefter Borussia Dortmund at måltyven har pådratt seg en muskelskade. Han var gjennom medisinske undersøkelser både søndag og mandag. – Haaland lider av muskelproblemer, som krever behandling og ytterligere undersøkelser i løpet av de kommende dagene, opplyser Dortmund på sin hjemmeside. Det er tredje gang denne sesongen Haaland blir tvunget til å ta en pause med skadeproblemer. Han gikk glipp av tre kamper i september og oktober i fjor på grunn av hoftetrøbbel og ytterligere syv kamper fra slutten av oktober til slutten av november. Dortmund vet ikke hvor lenge det vil gå denne gangen før nordmannen er klar for spill igjen. – Vi håper at Erling er frisk så snart som mulig og kan fortsette med å gjøre det han elsker mest – å score mål for Dortmund, skriver klubben. (NTB)

  Ruben Gabrielsen klar for MLS-klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 44 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.05)
  Den norske fotballprofilen Ruben Gabrielsen har signert en toårskontrakt med den amerikanske klubben Austin FC, bekrefter klubben. I avtalen Gabrielsen har inngått ligger det også en opsjon på at nordmannen kan bli værende i Major League Soccer-klubben i ytterligere en sesong. Forsvarsspilleren har de siste sesongene tilhørt den franske fotballklubben Toulouse. Nylig ble det kjent at kontrakten hans der var terminert. Gabrielsen var på lån i FC København i fjor høst. (NTB)


  Eirik Bakkes sønn klar for Molde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:15.06)
  Johan Johannessen Bakke (17), sønn av den mangeårige Leeds- og Norge-profilen Eirik Bakke, er solgt fra Sogndal til Molde, opplyser klubbene mandag. Bakke fikk sin A-lagsdebut for Sogndal i 1. divisjon i september 2020, med faren som trener, og siden har han spilt jevnlig. Molde åpner sesongen med åttedelsfinale i NM mot Odd 13. mars. For tiden er laget på treningsleir i Spania, og Bakke er med dit. (NTB)

  Tsitsipas videre i Australian Open etter tennisthriller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:14.22)
  Den greske tennisstjernen Stefanos Tsitsipas trengte fem sett og nesten fire timer på å beseire amerikanseren Taylor Fritz i Australian Opens 4. runde. Først helt mot slutten avgjorde verdensfireren. Tsitsipas brøt til 5-4-ledelse i det femte og avgjørende settet og kontollerte siden inn til seier. I kvartfinalen venter den 11.-seedede italieneren Jannik Sinner på Tsitsipas. Sinner vant tidligere mandag over hjemmehåpet Alex de Minaur på hardcourten i Melbourne. (NTB)

  Verdenstoer ute av Australian Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:14.27)
  Verdenstoer Aryna Sabalenka er ute av Australian Open etter å ha blitt slått ut av useedede Kaia Kanepi i 4. runden mandag. Hviterusseren vant et jevnt førstesett mot estiske Kanepi 7-5, men fikk så problemer. Kanepi feide gjennom annet sett med 6-2-seier, og med 6-6 i tredjesett måtte spillerne ut i tiebreak. Der vant den estiske overraskelsen 10-7, og hun satte dermed opp et møte mot polske Iga Swiatek. Swiatek, som vant Roland-Garros i 2020, trengte en snuoperasjon for å sende rumenske Sorana Cirstea ut av turneringen. Hun vant 5-7, 6-3, 6-3. (NTB)  Åtte smittet i den danske OL-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:13.42)
  Åtte danske ishockeyspillere er rammet av koronasmitte. Det danske ishockeyforbundet (DIU) forventer at de fleste likevel blir klare til vinter-OL i Beijing. Fire personer på både herre- og kvinnesiden er smittet, opplyser DIU. Blant dem er den utnevnte flaggbæreren Frans Nielsen. Kvinnene reiser til Kina med charterfly torsdag, mens herrelaget drar 31. januar, men forbundet åpner for at enkelte spillere kan reise senere. (NTB)
  Første positive koronatest fra tilreisende OL-deltaker registrert i Kina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:12.54)
  En deltaker fra en OL-tropp har testet positivt for koronaviruset ved ankomst i Kina, melder DPA. Det er den første positive testen blant de 153 utøverne og lagmedlemmene som er ankommet den kinesiske hovedstaden foran OL. I tillegg har tre andre akkrediterte personer som ikke skal delta i lekene, avlagt positiv prøve. Det er også avdekket to koronatilfeller internt i OL-boblen i Beijing.  Messi fikk signert drakt fra paven

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:12.14)
  Lionel Messi har mottatt en gul sportstrøye med signaturen til pave Frans. Det var en ren byttehandel mellom de to argentinerne. Messi fikk overlevert den signerte drakten av den franske biskopen Emmanuel Gobilliard. «Som en troende mann har Messi fortalt meg hvor viktig dette var for ham. Vi gjorde en bønn sammen», skriver Gobilliard på Twitter. I oktober mottok 85 år gamle pave Frans en drakt med Messis underskrift. Noen måneder senere ble gesten gjengjeldt. Søndag var den argentinske fotballstjernen tilbake for Paris Saint-Germain etter en periode på sidelinjen. Koronasmitte holdt ham ute av laget. (NTB)

  Ti norske alpinister til Schladming og Kronplatz

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:11.25)
  Norges Skiforbund sender seks utøvere til herrenes verdenscupslalåm i Schladming og fire til kvinnenes storslalåmrenn i Kronplatz. Begge rennene kjøres tirsdag. Kvinnene skal i aksjon på dagtid, mens det tradisjonen tro er kveldsrenn i slalåm i Schladming. Uttaket, menn: Sebastian Johann Foss Solevåg (Spjelkavik), Henrik Kristoffersen (Rælingen), Timon Haugan (Oppdal), Lucas Braathen (Bærum), Atle Lie McGrath (Bærum), Alexander Steen Olsen (Kjelsås). Kvinner: Ragnhild Mowinckel (Rival), Mina Fürst Holtmann (Bærum), Thea Stjernesund (Hakadal), Maria Tviberg (Geilo). (NTB)  Landslagstrener testet positivt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:09.28)
  Landslagstrener i langrenn Arild Monsen har testet positivt på en koronatest ved ankomst Gardermoen etter høydesamling i italienske Seiser Alm. Ole Morten Iversen har testet negativt. Det melder Skiforbundet kun få dager før OL. Alle løpere, trenere og støtteapparat, som fortsatt befinner seg i italienske Seiser Alm, testet negativt på hurtigtest søndag kveld og mandag morgen. I Seiser Alm er herrenes landslagstrener Eirik Myhr Nossum definert som nærkontakt og de mannlige løperne trener kun rundt hotellet i dag.


  Medvedev slet seg til kvartfinale i Melbourne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:09.17)
  Den høyest seedede spilleren i Australian Open, Daniil Medvedev, tok seg til kvartfinalen mandag, men seieren var ikke enkel for russeren mot Maxime Cressy. Verdenstoeren slo amerikanske Cressy 6-2, 7-6, 6-7, 7–5. I det fjerde og avgjørende settet fulgte de hverandre med å holde serven sin fram til det sto 5–5. Da gjorde Cressy en av sine mange dobbeltfeil i kampen i tillegg til å bomme på en enkel ball framme ved nettet. Medvedev hadde mange muligheter til å bryte Cressy gjennom kampen, men hadde stort sett problemer. Russeren brøt ham omsider til 6–5 for første gang siden det første settet, servet hjem det siste gamet og vant kampen. I kvartfinalen venter Felix Auger-Aliassime. Han slo Marin Cilic i fjerde runde tidligere mandag. (NTB)

  Peng Shuai-budskap forbudt i Australian Open: – Ynkelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:08.49)
  Arrangørene av Australian Open tillater ikke T-skjorter som støtter Peng Shuai. Den tidligere verdensstjernen Martina Navratilova (65) reagerer kraftig. Det australske tennisforbundet, Tennis Australia, organiserer Grand Slam-turneringen som foregår i Melbourne. Beslutningen forsvares med at det ikke er tillit med bekledning eller bannere som er av politisk art. Før helgen ba sikkerhetsfolk en tilskuer i Melbourne om å fjerne en t-skjorte med teksten: «Hvor er Peng Shuai?» – Det er ynkelig, skriver tidligere verdensener Martina Navratilova på Twitter. Tennisikonet deltok også i studioet til Tennis Channel der hun utbroderte: – Det er ikke et politisk budskap. Det er et budskap om menneskerettigheter. De (arrangørene) kapitulerer fullstendig i denne saken og lar kineserne diktere hva de skal gjøre. Jeg synes det er veldig svakt, sa Navratilova. Peng forsvant fra offentligheten i flere uker i november etter at hun beskyldte en tidligere kinesisk toppolitiker for å begå seksuelle overgrep mot henne gjennom flere år. Senere viste hun seg fram igjen, og hun trakk beskyldningene tilbake og sa hun hadde blitt misforstått. (NTB)


  Tok seg til Grand Slam-kvartfinale på 63. forsøk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:07.50)
  Den useedede tennisveteranen Alize Cornet tok seg til sin første kvartfinale i en Grand Slam-turnering da hun beseiret Simona Halep i Australian Open mandag. I 33 grader kjempet rumenske Halep og franske Cornet mot hverandre. 32-årige Cornet vant til slutt 6-4, 3-6, 6–4 i en kamp som varte i over to og en halv time. Halep står med to Grand Slam-triumfer i sin karriere. Cornet møter Danielle Collins i kampen om en semifinale. Collins slo Elise Mertens 4-6, 6-4, 6–4 mandag. Cornets gjennombrudd har latt vente på seg. Hun gjorde sin debut i Grand Slam-sammenheng i French Open i 2005, men hun har aldri tatt seg videre fra den fjerde runden før. – Det føles fantastisk etter den duellen jeg hadde med Simona i den varmen. Etter 30 minutter «døde» vi begge, og vi holdt på i to og en halv time, så Cornet. I tredje runde slo hun verdenstreer Garbiñe Muguruza. Tamarine Tanasugarn fra Thailand hadde den tidligere rekorden for flest kamper før en kvartfinale på Grand Slam-nivå. Hun kom seg til kvartfinalen i 2008 i sitt 45. forsøk, skriver nyhetsbyrået AP. Grand Slam-turneringene i tennis er Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »