Sport

Liten annonse
  Hovland klatrer to plasser på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 6 minutter gammel - (mandag 5. juni 2023 KL:08.46)
  Den norske golfstjernen Viktor Hovland ligger på 5.-plass på den oppdaterte verdensrankingen mandag. Søndag tok han sin fjerde seier på PGA-touren. Etter omspill mot Denny McCarthy gikk Hovland til topps i PGA-turneringen The Memorial Tournament i Ohio søndag. Mandag har han klatret forbi Max Homa og Zander Schauffele og innehar 5.-plassen på verdensrankingen. De fire beste på rankingen er uendret. Amerikaneren Scottie Scheffler troner øverst for tredje uken på rad. Spanske Jon Rahm ligger på 2.-plass, mens nordiren Rory McIlroy innehar 3.-plassen. Patrick Cantlay ligger på plassen foran Hovland. (NTB)

  Hevder Tottenham er enig med ny trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 2 minutter gammel - (mandag 5. juni 2023 KL:08.50)
  Ifølge overgangsjournalisten Fabrizio Romano har Tottenham kommet til en verbal enighet om den ledige trenerjobben med Ange Postecoglou. Det skriver den italienske journalisten på sin Twitter-konto mandag morgen. Postecoglou ser ut til å forlate Celtic etter en meget suksessfull sesong. Han gjorde rent bord i skotsk fotball og ledet dem til ligagull og to cuptitler. – Alle partene er optimistiske for å få det i orden, skriver Romano, og hevder videre at det er snakk om timer eller dager før alt er i boks.


  Benzema-avskjed overrasket Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 53 minutter gammel - (mandag 5. juni 2023 KL:07.59)
  Den franske stjernespissen Karim Benzemas avgjørelse om å forlate Real Madrid kom som en overraskelse på lagets trener Carlo Ancelotti. – Hans avgang kom som en overraskelse på alle sammen, men vi må ha forståelse for valget. Det var en avgjørelse i siste liten, sa Ancelotti etter Real Madrids siste seriekamp mot Atheltic Bilbao søndag. Benzema kom til den spanske storklubben i 2009 fra franske Lyon. Søndag scoret han i sin siste kamp for klubben. Det var den 354. scoringen på 648 kamper i de hvitkledde fra Madrid. – Vi kan ikke være fornøyde med hans avgang, men vi må respektere avgjørelsen hans. Han har retten til å velge, og vi takker ham for alt han har gjort for klubben, sa Ancelotti. (NTB)


  Abraham i tårer etter stygg skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 5. juni 2023 KL:06.26)
  Roma-spissen Tammy Abraham forlot banen på båre og i tårer etter det som tilsynelatende var en alvorlig kneskade. Ifølge flere medier, deriblant The Athletic, røk engelskmannen korsbåndet. Sky Sports skriver at han kan være ute av spill frem til november eller desember. Det har vært flere overgangsrykter rundt Abraham den siste tiden, og mange trodde at han kom til å skifte klubb i løpet av sommeren. Det skjer neppe nå. Roma avsluttet sesongen med en 2-1-seier over Spezia og har sikret en plass i neste sesongs europaliga.

  Alderweireld sikret Antwerp-gull på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 5. juni 2023 KL:06.31)
  Tidligere Tottenham-spiller Toby Alderweireld sikret søndag Royal Antwerps første ligagull på 66 år. – Jeg har ikke ord for dette. Alle avskrev oss, men vi kjempet så hardt for dette. Alle var mot oss, men vi klarte det, sier Alderweireld, ifølge BBC. Fire minutter på overtid utlignet han til 2-2 mot Genk, som sørget for seriegull til Royal Antwerp. De vant ligaen med ett poengs margin til nettopp Genk og Union Saint-Gilloise.

  Zlatan Ibrahimovic legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:23.30)
  Det svenske fotballikonet Zlatan Ibrahimovic (41) legger skoene på hylla etter en lang og innholdsrik karriere. Det bekreftet han etter AC Milans siste seriekamp for sesongen. – Det er trist, for dette har vært hele livet mitt, fortsetter han. Svenskens kontrakt med AC Milan går ut etter sesongen. Nå beskriver han seg selv som «en fri mann». – Det er på tide å ta farvel med fotballen, men ikke med dere, sa han til klubbens fans. – Så mange følelser og minner på denne arenaen. Første gangen jeg kom til Milan, ga dere meg lykke, den andre gangen ga dere meg kjærlighet. Dere har tatt meg imot med åpne armer og fått meg til å føle meg som hjemme. Jeg kommer til å være Milan-supporter livet ut, sa Zlatan videre. På en pressekonferanse etter kampen fortalte svensken at ikke engang hans nærmeste familie visste om avgjørelsen. Han ville at alle skulle finne ut samtidig. — For tre måneder siden fikk jeg panikk da journalister spurte meg om jeg skulle legge opp. Men i dag har jeg akseptert det. I dag er jeg klar. 41-åringen har spilt for flere av Europas aller største klubber og vunnet en lang rekke titler. (NTB/NRK)


  León vant den nordamerikanske mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 5. juni 2023 KL:06.11)
  Meksikanske Club León vant den nordamerikanske mesterligaen etter 3-1-sammenlagt over Los Angeles FC i finalen. Finalen i turneringen spilles over to kamper. León, som tok sin første mesterliga-tittel, vant den første kampen 2-1, før nattens oppgjør endte med en 1-0-seier. Meksikanske klubber dominerer den nordamerikanske mesterligaen. Lag fra Mexico har vunnet turneringen hele 38 ganger, mens landet med nest flest titler er Costa Rica. Lag derfra har vunnet den seks ganger. Amerikanske lag har vunnet den tre ganger. Seattle Sounders var regjerende mestere.  Forbløffer USA

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 5. juni 2023 KL:02.27)
  Viktor Hovland (25) sikret søndag karrierens største seier da han vant omspillet mot Denny McCarthy (30) i The Memorial. Det vekker naturligvis oppsikt i USA.

  Ibrahimovic legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:23.33)
  Det svenske fotballikonet Zlatan Ibrahimovic bekrefter at han setter punktum for sin unike fotballkarriere. Tidligere søndag rapporterte Aftonbladet at han takket av i Italia. – Familien min visste ikke at jeg skulle legge opp da vi våknet i dag. Jeg ville at alle skulle vite det samtidig, sier svensken på en pressekonferanse sent søndag kveld. – Det er trist, for dette har vært hele livet mitt, fortsetter han.

  Russisk politi anholdt over 100 Navalnyj-tilhengere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:23.49)
  Russisk politi anholdt søndag over 100 tilhengere av Aleksej Navalnyj, da de markerte den fengslede opposisjonspolitikerens 47-årsdag. Den uavhengige russiske menneskerettighetsgruppa OVD-Info skriver søndag kveld at 109 personer i 23 russiske byer er anholdt av politiet i forbindelse med at de foretok offentlige markeringer av Aleksej Navalnyjs 47-årsdag. Myndighetene har slått kraftig ned på alle tegn til opposisjon siden den russiske invasjonen av Ukraina. I de fleste byene var det en håndfull kritikere som ble anholdt av politiet. Aleksej Navalnyj soner en dom på elleve og et halvt års fengsel for korrupsjon og forakt for retten, anklager som han selv hevder er fabrikkert for å bringe ham til taushet i den russiske offentligheten. (NTB)


  Zlatan Ibrahimovic (41) ser ut til å legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:23.30)
  Det svenske fotballikonet Zlatan Ibrahimovic synes å gi seg som profesjonell fotballspiller, melder blant andre Aftonbladet. Svenskens kontrakt med AC Milan går ut etter sesongen, og etter sesongavslutningen mot Hellas Verona søndag, antydet han tydelig at han vil legge skoene på hylla. – Det er på tide å ta farvel med fotballen, men ikke med dere, sa han til klubbens fans, ifølge Aftonbladet. Avisa skriver videre at Zlatan og klubben skal holde pressekonferanse senere søndag kveld. Oppholdet i klubben er svenskens andre. – Så mange følelser og minner på denne arenaen. Første gangen jeg kom til Milan, ga dere meg lykke, den andre gangen ga dere meg kjærlighet. Dere har tatt meg imot med åpne armer og fått meg til å føle meg som hjemme. Jeg kommer til å være Milan-supporter livet ut, sa Zlatan videre. 41-åringen har spilt for flere av Europas aller største klubber og vunnet en lang rekke titler. (NTB)

  Aftonbladet: Ibrahimovic ser ut til å legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:23.33)
  Det svenske fotballikonet Zlatan Ibrahimovic synes å gi seg som profesjonell fotballspiller, melder blant andre Aftonbladet. – Farvel til fotballen, sier svensken i en takketale, ifølge avisen. Tidligere ble det rapportert at svensken legger opp, men det er foreløpig ikke offisielt kunngjort. Ibrahimovic skal holde en pressekonferanse senere søndag, ifølge Aftonbladet.


  Helt grusomt. Kjærlighetssorg

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:21.54)
  Friidrettshåpet Andrea Rooth (21) forteller at hun ble stoppet av tyskere på gata etter karrierens største nedtur i friidrets-EM og at hun fikk en overraskende beskjed fra en sponsor som «googlet» hennes navn. Nå vil Rooth gjøre noe med ryktet.
  Frykter det verste

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:21.07)
  Fotballekspert Robbie Fowler (48) frykter at Inter vil oppføre seg som Roma i Champions League-finalen mot Manchester City: - Jeg har aldri sett noen liknende. Det var ikke fotball, sier han om José Mourinho og co.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »