Sport

Liten annonse

  Solberg hadde store utfordringer med sikten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:21.58)
  Oliver Solberg inntok 6.-plassen på resultatlistene før siste dagen i Safari Rally Kenya i Nairobi, men tapte tid til toppen. – I dag var en av de sykeste dagene på rallybanen i mitt liv, men med seks nye runder i morgen er jeg sikker på at det kommer flere overraskelser og utfordringer i tiden som kommer, skriver den svensknorske rallyføreren på Twitter etter tredje dagen i Rally Kenya. Solberg skriver videre at han hadde store utfordringer med sikten i deler av fartsprøvene ettersom det både sprutet jord og vann opp på frontruta. Tross forholdene klatret Solberg opp på 6.-plass, og ligger 12.19 minutter bak Kalle Rovanperä som leder. Før dagens prøver var forspranget opp til finnen 4.27 minutter. Opp til Thierry Neuville på 5.-plass er det 1.19 minutter. (NTB)

  Supportere bortvist – skal ha kommet med rasistiske tilrop

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:22.12)
  Ørn-Horten slo Arendal 8-1 i 2. divisjon lørdag, men det var dommerens bortvisning av om lag 30 bortefans for mulige rasistiske rop som stjal fokuset. Hendelsen skal ha skjedd ti minutter før hvilen, da Ørn-Hortens Seihou Leroy Sillah Nilsen økte hjemmelagets ledelse til 4-0 og feiret foran Arendals supportere, ifølge Agderposten. Avisen skriver at flere som var på stadion, har opplyst at det ble laget apelyder mot spilleren, og dommer Herman Aass bekrefter at publikum ble bortvist. Sportssjef Børge Fedje i Arendal sier klubben fordømmer alle former for rasisme og hets. – Vi har fått framstilt påstander om hva som skal ha skjedd, og jeg kan ikke uttale meg om det er sant eller ikke. Jeg vet bare at Arendal Fotball som klubb er opptatt av mangfold og respekt og vil være gode representanter både på og utenfor banen, sier han til Agderposten.

  Nepomnjatsjtsjij og Caruana økte luken i VM-jakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:21.08)
  Jan Nepomnjasjtsjij og Fabiano Caruana økte luken til resten i VM-kandidatturneringen i sjakk med seire lørdag. Hikaru Nakamura er treer, 1,5 poeng bak. «Nepo» er fortsatt alene på topp med 5,5 poeng på sju runder, etter en kontrollert seier med svarte brikker over ungarske Richard Rapport. Caruana lå lenge an til gevinst, men måtte slite lenge for seieren med hvite brikker mot aserbajanske Teimur Radjabov. Amerikaneren står med fem poeng. Deretter følger landsmannen Nakamura, som spilte remis med svarte brikker mot Jan-Krzysztof Duda lørdag. Tre spillere har tre poeng etter halvspilt turnering i Madrid. Vinneren av turneringen skal etter planen møte verdensmester Magnus Carlsen til VM-kamp i starten av 2023, men Carlsens foretrukne motstander i Alireza Firouzja, ligger dårlig an. Han har kun 2,5 poeng, etter remis mot kinesiske Ding Liren. Kandidatturneringen i den spanske hovedstaden varer fram til 5. juli. (NTB)

  Brennhet Ole Sæter med hat trick

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:20.00)
  Ole Sæter ble lørdagens største stjerne i kampen mellom Rosenborg og Kristiansund. Sæter var ansvarlig for samtlige av Rosenborgs tre mål. Med målgivende fra Carlo Holse scoret han kampens første mål etter kun fire minutter. I det nittende minuttet utlignet Amidou Diop, og satte gjestenes eneste mål i kampen. – Jeg signerte her i fjor, og da tvitret jeg at det kom til å bli veldig kjedelig å score hat trick her. Det var veldig kjedelig i dag, og jeg må finne meg en annen idrett, tror jeg, humret Sæter til Discovery etter kampen. Trønderne møter Viking borte i neste runde, mens Kristiansund reiser til Lillestrøm. – I dag spiller han en panserkamp. Han kan og fortjener å ta seg en kald en i dag, sa RBK-kaptein Markus Henriksen.

  Nytt VM-gull til Sarah Sjöström

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:20.16)
  Den svenske veteranen Sarah Sjöström (28) tok sin 20.. VM-medalje med siger på 50 meter fri laurdag. Ho fekk tida 23,98, og slo sølvvinnar Katarzyna Wasick med 20 hundredeler. Sjöström tok sin første medalje i 2009.


  Hat trick av Ole Sæter da Rosenborg tok imot Kristiansund på Lerkendal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:20.00)
  Med stillingen 3-1 ble Ole Sæter kveldens største stjerne. Med målgivende fra Carlo Holse scoret Sæter kampens første mål etter kun fire minutter. I det nittende minuttet utlignet Amidou Diop, og satte gjestenes eneste mål denne kampen. Rett før førsteomgang blåses ut viste Sætre frem briljerende egenskaper og satt kampens tredje mål. I andre omgang trengte man ikke vente mer enn halvannet minutt før Sæter lukker kampen med hat trick.  Amalie Iuel løp ikke finalen under NM i Stjørdal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:17.58)
  Amalie Iuel måtte lytte til kroppen og løp derfor ikke 400 meter NM-finale i Stjørdal. Etter krampetendenser og sliten kropp under oppvarmingen valgte den VM-klare hekkeløperen å stå over kveldens løp. – Det er viktig å lytte til kroppen nå rett før et VM. Det er utrolig kjipt, men jeg må prøve å være voksen, så kjedelig som det er å ta den beslutningen, forteller Amalie Iuel til NRK.


  Pål Haugen Lillefosse satte ny norsk rekord i stav under friidretts-NM i Stjørdal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:18.40)
  Pål Haugen Lillefosse meldte seg inn i kampen om kongepokalen etter å ha satt ny norgesrekord på 5,86 meter. Lillefosse forbedret norgesrekorden med en centimeter etter at han tidligere denne måneden, under Trond Mohn Games i Bergen, satt ny daværende norsk rekord på 5,85 meter. Etter kveldens rekord prøvde Lillefossen igjen å forbedre rekorden ytterligere med høyden 5,90 meter. Men valgte å gi seg etter et mislykket første forsøk. Kongepokalen deles ut på søndag etter at alle øvelsene på dag tre i mesterskapet er ferdig. Kampen om kongepokalen spisset seg etter at blant annet Lillefosse satt ny norsk rekord og Eivind Henriksen satt mesterskapsrekord tidligere på ettermiddagen. Brødrene Sondre Mogens Guttormsen og Simen Guttormsen endte konkurransen på en 2.- og 3. plass bak Lillefosse.


  Amalie Iuel løper ikke finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:17.58)
  Amalie Iuel må lytte til kroppen og løper derfor ikke dagens 400 meter NM-finale i Stjørdal. Etter krampetendenser og sliten kropp velger den VM-klare hekkeløperen å stå over kveldens løp. – Det er viktig å lytte til kroppen nå rett før et VM. Det er utrolig kjipt, men jeg må prøve å være voksen, så kjedelig som det er å ta den beslutningen, forteller Amalie Iuel til NRK.

  Pål Haugen Lillefosse satt ny norsk rekord i Stav under friidrett-NM i Stjørdal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:18.40)
  Pål Haugen Lillefosse melder seg inn i kampen om kongepokal med ny norgesrekord på 5,86 meter. Lillefosse forbedrer norgesrekorden med en centimeter etter at han tidligere denne måneden, under Trond Mohn Games i Bergen, satt daværende norsk rekord på 5,85 meter. Videre under kveldens konkurranse prøvde Lillefossen å forbedre rekorden ytterligere med høyden 5,90 meter. Men ga seg etter et mislykket første forsøk. Kongepokalen deles ut på søndag etter at øvelsene er ferdig på den tredje dagen i norgesmesterskapet i Stjørdal. Kampen om kongepokalen har spisset seg til etter at blant annet Lillefosse satt ny norsk rekord og Eivind Henriksen satt mesterskapsrekord tidligere på ettermiddagen. Brødrene Sondre Mogens Guttormsen og Simen Guttormsen endte konkurransen på en 2.- og 3. plass bak Lillefosse.


  Henriksen vant sleggekonkurransen i NM med mesterskapsrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:15.38)
  Eivind Henriksen kastet 80,17 meter og vant sleggekonkurransen under friidretts-NM i Stjørdal. Det plasserer ham på femteplass på årets verdensstatistikk. –Jeg tror konkurrentene ble litt skremt nå, sier Henriksen. Kjempekastet knuste også hans egen mesterskapsrekord, som før årets NM var på 76,86. Den ble satt i Haugesund i 2019. Henriksen tok et sensasjonelt OL-sølv i Tokyo i fjor sommer, der han slo sin egen norske rekord tre ganger på veien mot medaljen. Den norske rekorden lyder på 81,58. Med kastet på over 80 meter i Stjørdal lørdag er Henriksen aktuell for å få kongepokalen under årets NM. Den deles ut til utøveren med det resultatet som står seg best internasjonalt. Henriksen har ikke tidligere vunnet kongepokalen. Kun fire sleggekastere har nå kastet lenger enn den norske veteranen så langt denne sesongen. Verdensstatistikken toppes av den polske OL-gullvinneren Wojciech Nowicki, som matchet Henriksens karrierebeste med 81,58 i august. Nordmannen hadde 78,23 som årsbeste før NM.

  Slik markerte landslaget etter Oslo-skytingen

  Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:17.04)
  ULLEVAAL STADION (VG) Kvinnelandslaget sendte et tydelig budskap for kjærligheten etter skytingen i Oslo natt til lørdag. Håndballprofilen Gro Hammerseng-Edin kjenner på et sterkt behov for å være synlig og stolt etter det som skjedde.

  Ute av medaljekampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:16.18)
  Noregs herrelag tapte 2–0 i sett mot Kroatia i kvartfinalen i strandhandball-VM i greske Heraklon. Dermed kan de bli best nummer fem i meisterskapen. Det skjer berre dersom de slår Qatar seinare laurdag og deretter slår vinnaren av laurdagens kamp mellom Uruguay og Spania på søndag. Kampen mot Kroatia starta jamt, og laga gjekk til kvilen på stillinga 24–22 favør kroatane. I andre sett blei det tøft for Noreg, som tapte med settsifrene 28–20. Kroatia møter vertsnasjonen i semifinalen. I den andre semifinalen møtes storfavoritt Brasil og Danmark. De norske strandhåndballherrane deltar for første gang i strandhandball-VM. I 2019 blei det sølv i EM etter finaletap mot Danmark.

  Slik starter Norge – Pettersen får tillit

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:15.52)
  Landslagssjef Martin Sjögren har landet på følgende 11-er til det NRK2-sendte oppgjøret mot New Zealand klokken 17.00: Guro Pettersen, Anja Sønstevold, Maren Mjelde, Maria Thorisdottir, Julie Blakstad – Amalie Eikeland, Frida Maanum, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten – Caroline Graham Hansen, Ada Hegerberg. Det betyr at Pettersen får tillit i skadefraværet til Cecilie Fiskerstrand, som mister sommerens EM.

  Henriksen pangåpnet i sleggekonkurransen i NM – slo mesterskapsrekorden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:15.38)
  Eivind Henriksen kastet slegga 80,17 meter i sitt første forsøk under friidretts-NM i Stjørdal. Det plasserer han på femteplass på årets verdensstatistikk. Kjempekastet knuste også hans egen mesterskapsrekord, som før årets NM var på 76,86. Den ble satt i Haugesund i 2019. Henriksen tok et sensasjonelt OL-sølv i Tokyo i fjor sommer, der han slo sin egen norske rekord tre ganger på veien mot medaljen. Den norske rekorden lyder på 81,58. Med kastet på over 80 meter i Stjørdal lørdag er Henriksen aktuell for å få kongepokalen under årets NM. Den deles ut til utøveren med det resultatet som står seg best internasjonalt. Henriksen har ikke tidligere sikret kongepokalen. Kun fire sleggekastere har nå kastet lenger enn den norske veteranen så langt denne sesongen. Verdensstatistikken toppes av den polske OL-gullvinneren Wojciech Nowicki, som matchet Henriksens karrierebeste med 81,58 i august. Nordmannen hadde 78,23 som årsbeste før NM. Sleggekonkurransen i Stjørdal pågår fortsatt. (NTB)

  Glimt-keeper til nederlandsk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:13.56)
  Etter to år skiller Bodø/Glimt og Joshua Smits lag. Det melder Bodø/Glimt på egne hjemmesider. Smits har voktet buret i 11 eliteseriekamper for de helgule. Nederlenderen vender nå nesen hjem og har signert for Willem II Tilburg, som i vår rykket ned fra Æresdivisjonen. – Jeg kjøpte hus i hjembyen min for seks måneder siden, så endelig kan jeg bo i mitt eget hus. Etter to år uten venner og familie i Bodø blir det godt å være nærmere de igjen. Da Willem II kom på banen var det vinn-vinn for meg. Sjansen er stor for spilletid og jeg kan være med venner og familie, sier Smits til Glimt.no. Smits legger ikke skjul på at det har vært vanskelig å sitte mye på benken. – Det er tøft, men også en del av det å være keeper. Du må være nummer én for å få spille. Er du ikke det må det skje noe spesielt for å få spilletid. Derfor må man også være klar hele tiden, for ting kan skje raskt. Får man sjansen vil man heller ikke skuffe laget, så det er utrolig utfordrende over lang tid.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »