Sport

Liten annonse
  Zuccarello rundet ny NHL-milepæl: 600 målpoeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 34 minutter gammel - (onsdag 6. desember 2023 KL:05.51)
  Mats Zuccarello noterte sitt 600. målpoeng i NHLs grunnspill da han slo en assist i Minnesota Wilds bortekamp mot Calgary Flames. Nordmannen som nylig rundet 400 målgivende pasninger i verdens beste ishockeyliga, har gått inn i sesongen med en rekke milepæler i sikte. De 600 målpoengene fordeler seg på 192 mål og 408 assists. I løpet av en måneds tid kommer 36-åringen til å nå 800 grunnseriekamper i NHL, fordelt på lagene New York Rangers, Dallas Stars og Minnesota Wild. Han er dessuten nær å runde 200 scoringer i NHL-karrieren. Tall fra sluttspillet er da utelatt. Zuccarello har produsert mye offensivt for Wild i en sesonginnledning som har vært høyst variabel for laget. På de første 22 kampene sto nordmannen med seks mål og 20 assists, og han har nå notert målpoeng i ti kamper på rad. Wild vant kampen 5-2. (NTB)


  VM-raseri: - Rigget

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:23.01)
  Det internasjonale håndballforbundet (IHF) tildeler vertsnasjoner store fordeler i VM. - Veien til semifinale er rigget, mener svensk håndballreporter.  Kjempedrama i OL-jakten: England røk tross 6-0-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:23.00)
  England så ut til å ha gjort akkurat nok med 6-0 over Skottland, men på overtid knep Nederland puljeseieren i kvinnenes nasjonsliga og er videre i OL-dansen. Det ble klart da Damaris Egurrola sikret nederlandsk 4-0-seier fem minutter ut i tilleggstiden mot Belgia. Nederland er klar for sluttspillet i februar etter å ha slått England på målforskjell etter seks puljekamper. Før nettkjenningen til Miedema var det engelske laget videre på flere scorede mål. Begge lag endte på tolv poeng. OL-fiaskoen er en stor nedtur for Sarina Wiegman. Den nederlandske landslagssjefen til England skulle ha ledet Storbritannia i Paris-lekene om det hadde blitt billett dit. I stedet så hun se sitt eget hjemland frata henne muligheten. Nederland, Frankrike, Tyskland og Spania utgjør finalesluttspillet i nasjonsligaen. De franske kvinnene er allerede OL-klar på hjemmebane, og det betyr at to av de tre andre gruppevinnerne får innpass i lekene. (NTB)

  Ødegaard-assist på overtid sikret Arsenal-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:23.15)
  Etter en spinnvill fotballkamp endte det 4-3 til Arsenal borte mot Luton. På overtid av overtiden sto det fremdeles 3-3, men så hentet Martin Ødegaard frem silkefoten. Nordmannen prikket hodet til Declan Rice i feltet, og storsigneringen headet inn seiersmålet. Premier League-kampen på Kenilworth Road ble en ordentlig målfest. Gabriel Martinelli åpnet ballet etter 20 minutter, før navnebror Gabriel Osho utlignet fem minutter senere. Arsenal ledet omtrent like lenge – om man ser bort fra kvarteret med pause – fra Gabriel Jesus’ 2-1-scoring i 45. minutt og frem til Elijah Adebayos 2-2-mål i 49. minutt. Lagene fortsatte å følge hverandre i det timen var spilt, men denne gangen tok Luton ledelsen. Ross Barkley banket ballen i mål, kun for å se at Kai Havertz satte inn 3-3 tre minutter senere. Etter Rice sin 4-3-scoring var det ingen tid til å slå tilbake. Arsenal tok de tre poengene, som sørger for at de beholder tabelltoppen i Premier League gjennom runden som fullføres onsdag og torsdag.

  Elverum avsluttet europasesongen med seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:22.43)
  Til tross for at Elverum rundet av årets europaliga i håndball med 31-27 over Kadetten Schaffhausen, er det sveitserne som er videre til neste fase. Det var allerede klart før tirsdagens kamp at Elverum var uten mulighet til avansement. Kadetten Schaffhausen fra Sveits ledet med fire poeng ned til Elverum på 3.-plass før den siste runden i det innledende gruppespillet. Tirsdag endte det til slutt med firemålsseier til Elverum over Kadetten Schaffhausen. Daniel Blomgren ble Elverums toppscorer med seks mål. Flensburg-Handewitt avsluttet med kalasseier 42-19 over Lovcen Cetinje og endte på 10 poeng. Kadetten Schaffhausen stoppet på åtte poeng, Elverum fikk seks og Lovcen Cetinje ble poengløse.(NTB)  Storhamar slo Vålerenga etter straffethriller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:21.43)
  Martin Johnsen tok Storhamar til 5-4 over tittelrival Vålerenga og en liten luke i tetsjiktet i eliteserien ishockey. Han avgjorde tirsdagens straffedrama. I alt ble det slått 20 straffer da en vinner skulle kåres. Johnsen var alene om å finne nettmaskene. – Det var digg å sette den, sa matchvinneren til TV 2. Seieren gjør at Storhamar beholdt tabelltoppen og leder med ett poeng på Vålerenga etter 23 kamper. For åtte gang på rad gikk gjestene fra Oslo tapende ut av en hockeydyst i Hamar. (NTB)

  Storhamar vant etter straffedrama mot Vålerenga

  Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:21.14)
  (Storhamar-Vålerenga 4–4, 1–0 på straffeslag) Vålerenga slo tilbake gang på gang - men Storhamar overtar tabelltoppen etter straffeslagseier tirsdag kveld. Martin Johnsen satte inn den eneste av 20 straffer! Johnsen mener at han ble bitt i kampen.

  Barcelona-keeper må opereres i ryggen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:20.33)
  Den tyske landslagsmålvakten Marc-André ter Stegen skal under kniven i løpet av uken for å bli kvitt ryggproblemene, melder Barcelona. Barcelonas førstekeeper har trøblet med smerter i nedre del av ryggen og stått over flere kamper i det siste, samt Tysklands landslagssamling i november. – Avbrekket plager meg åpenbart. Dette er en riktig og forsvarlig avgjørelse for å komme tilbake i best mulig form, skriver 31-åringen i sosiale medier. (NTB)


  Dette må Mørk tåle

  Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:18.42)
  Det er ikke snakket for mye om nivået i VM. Det er snakket for lite om det - blant alle som har sett på at internasjonal håndball er blitt et enevelde.

  Lie og Slyngstadli utslått i svømme-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:18.42)
  Markus Lie og Silje Slyngstadli ble begge slått ut i semifinalene på henholdsvis 50 meter rygg og 100 meter bryst under kortbane-EM i svømming i Romania. Lie svømte inn til 23,55 i semifinalen og ble nummer sju i det andre heatet. Det var et stykke unna avansement til finalen. Han hadde den ellevte beste tiden, og det var de åtte beste som tok seg videre. Slyngstadli endte sist i sitt heat i semifinalen med 1.06,43. Dermed gikk heller ikke hun videre til finalen. Tiden var den svakeste av de 16 som var i semifinalene. (NTB)

  IOC holder på russer-ja

  Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:18.36)
  IOC (den internasjonale olympiske komité) står fortsatt på sin anbefaling om å slippe russere og belarusere til i internasjonale mesterskap - som nøytrale utøvere.

  Slik starter Norge skjebnekampen mot Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:18.01)
  Norge avslutter gruppespillet i nasjonsligaen med bortekamp mot Østerrike og må vinne for å unngå å rykke ned til nivå B. Dette er Leif Gunnar Smeruds elleve utvalgte til kampen: Mikalsen - Bjelde, Bergsvand, Harviken, Lund - Sævik, Syrstad Engen, Bøe Risa, Maanum - Terland, Hegerberg. Smerud gjør to endringer på laget som slo Portugal 4-0 fredag kveld. Karina Sævik kommer inn på laget for ankelskadde Caroline Graham Hansen, mens Guro Bergsvand starter i forsvaret ettersom Maren Mjelde er suspendert. I Mjeldes fravær bærer Ada Hegerberg kapteinsbindet for Norge. Kampen starter klokken 19.15 og sendes på TV 2. Den kan også høres på NRK Radio.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »