Sport

Liten annonse

  Snakket - så ble NRK stoppet

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:19.45)
  Serbia vil ikke være med på «OneLove»-kampanjen som viser motstand mot diskriminering. - Spesielt, sier Martin Ødegaard når han hører begrunnelsen. Da NRK stilte samme spørsmål til Serbias kaptein, ble de stoppet.  Svarte - så ble NRK stoppet

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:19.45)
  Serbia vil ikke være med på «OneLove»-kampanjen som viser motstand mot diskriminering. - Spesielt, sier Martin Ødegaard når han hører begrunnelsen. Da NRK stilte samme spørsmål til Serbias kaptein, ble de stoppet.

  Stjerneduellen avlyst: - Feiging

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:19.45)
  Tungvektsboksaren Tyson Fury seier det ikkje blir noko britisk stjernemøte mellom han sjølv og Anthony Joshua fordi kontraktsfristen er gått ut. Joshua sa så seint som søndag at han akta å signere kontrakten som vil realisere tungvektsduellen mot Fury. Samtidig sette Fury måndag klokka 17 britisk tid som frist for at papira måtte vere underteikna. Då den omtalte fristen var gått ut, var etter seiande ingenting på plass. – Det er offisielt. D-dagen har kome og gått. Det har passert klokka 17 måndag, og ingen kontrakt er underteikna. Det er offisielt over for Joshua, seier Fury i eit innlegg på Instagram. – Han er no ute i kulda saman med ulveflokken. Gløym det. Idiot. Feiging, heldt tungvektstjerna fram. Vidare ønskte han Joshua lykke til med den vidare karrieren og livet. Joshua var på si side tydeleg søndag på at ting ville ta noko tid. Han viste til at juridiske rådgivarar jobba med kontrakten.


  Vil ha bandy-VM utan Russland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:17.49)
  Sverige håpar å arrangere eit etterlengta VM i bandy i 2023. Det blir i så fall utan russisk deltaking. VM i bandy for menn har ikkje vore avvikla sidan i 2019. Pandemien og Russlands krigføring i Ukraina har stoppa arrangementet dei siste åra. No jobbar Sverige med å arrangere eit VM i 2023. Til den meisterskapen blir likevel ikkje regjerande meister Russland invitert, skriv SVT. Planen er i staden at Finland, Noreg, Kasakhstan, USA, Tyskland, Estland og Ungarn skal utgjere deltakarnasjonane. Helt uproblematisk er det likevel ikkje å arrangere eit VM utan Russland. Landet har lenge hatt mykje å seie i internasjonal bandy, mellom anna i form av fleire styrerepresentantar i Det internasjonale bandyforbundet (Fib). Pär Gustafsson, generalsekretær i Det svenske bandyforbundet, seier likevel at eit 2023-VM i Sverige uansett vil få offisiell status. – Det blir eit VM akkurat som alle andre, fullt sanksjonert internasjonalt. Det ville bety veldig mykje om VM blir arrangertt, då det vil vise at bandyen fungerer trass i verdssituasjonen, seier han til den svenske allmennkringkastaren.

  Treigt dansk billettsal til fotball-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:17.57)
  Det danske herrelandslaget i fotball er populært, men førebels er det berre selt 2000 billettar til danske fans før det omstridde VM-sluttspelet i Qatar. Det gir eit snitt på færre enn 700 billettar fordelt på dei tre gruppespelkampane til Danmark. Direktør Jakob Jensen i Det danske fotballforbundet (DBU) opplyser om billettsalet til Ekstra Bladet. – Vi gir gjerne danskane rettleiing om opphaldet, men vi arrangerer ingen fanzoner eller har andre aktivitetar i Qatar, for vi ønsker ikkje å støtte opp om landet, seier Jensen til avisa. Det er under to månader til fotball-VM. Kritikken av Qatar, i tillegg til dyre hotellprisar, har vore med på å skremme vekk danske supporterar, skriv nyheitsbyrået Ritzau. Ifølge Ekstra Bladet kan danske supporterar i teorien legge beslag på mellom 3000 og 5000 billettar til kvar kamp. DBU har fråssagt seg rettane til å distribuere billettane.


  TV 2: Norsk sykkelstjerne skifter lag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:16.59)
  Den norske sykkelprofilen Carl Fredrik Hagen skal neste sesong sykle for eit nystarta Sveits-registrert lag, melder TV 2. Kanalen hevdar å ha kjelder på at Hagen allereie har signert kontrakt med laget som blir styrt av sørafrikanaren Douglas Ryder. Hagen har dei siste sesongane vore lagkamerat med blant andre Chris Froome i Israel-Premier Tech. Kontrakten hans der går ut ved nyttår. Alt tyder på at Oppegård-gutens nye arbeidsgivar vil bli å finne på nivå to i sykkelsporten neste sesong. Laget skal enno ikkje ha fått noko namn, men ein avtale med ein hovudsponsor blir meldt å vere klar i nærmaste framtid. Carl Fredrik Hagen har slite med skadar dei siste sesongane. I 2019 sjokkerte han mange ved å bli nummer åtte samanlagt i Vuelta a Espana.

  Liverpool-stjerne utelatt fra England-tropp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:16.48)
  Liverpools Trent Alexander-Arnold fikk ikke plass i Englands kamptropp til nasjonsligamøtet med Tyskland mandag. Det fremgår av den engelske troppen som er publisert hos Det europeiske fotballforbundet noen timer før avspark. Landslagssjef Gareth Southgate har hatt med seg 28 spillere til den pågående landslagssamlingen. Kun 23 av dem kan registreres til kamp. Til mandagens oppgjør på Wembley er Alexander-Arnold blant dem som er funnet for lett. 23-åringen var ubenyttet reserve i 0-1-tapet for Italia fredag, og høyrebacken med 17 landskamper har slitt med å vise samme form på landslaget som for klubblaget. Beslutningen om å ikke ta ham med til Tyskland-kampen mandag, sår ny tvil rundt om Alexander-Arnold vil få plass i den engelske troppen til VM-sluttspillet i Qatar om en drøy måned. Landslagssjef Gareth Southgate har gjerne tydd til andre alternativer som Reece James, Kyle Walker og Kieran Trippier på høyrebackplassen. (NTB)  Landslagssjefen i turn har gått bort

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:15.10)
  Landslagssjefen for kvinner i Norges Gymnastikk- og Turnforbund Birgit Vallestrand har gått bort etter lengre tids sykdom. I minneordet fra forbundet står det at Vallestrand har vært en stor bidragsyter innen turn for kvinner i Norge de siste 30 årene. Hun mottok kretsfortjenestemedalje i gull i 2012, samt forbundets fortjenestemedalje i sølv i 2022 for sin fremragende innsats for turnsporten.


  Bilic ny Watford-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:14.48)
  Watford sparket Rob Edwards mandag. Like etter ble Slaven Bilic (54) klar som erstatteren og har signert en 18 måneder lang kontrakt. Watford opplyser om ansettelsen av Bilic på Twitter med forbehold om at arbeidstillatelsen hans går i orden. Bilic er Watfords femte manager på et snaut år. Xisco Munoz fikk fyken etter 287 dager i sjefsstolen. Deretter har Claudio Ranieri, Roy Hodgson og til sist Rob Edwards hatt ansvaret. Watford innledet sesongen bra, men står med kun én seier på de sju siste kampene og ligger på 10.-plass etter ti kamper i mesterskapsserien. Joshua Kings tidligere klubb rykket ned fra Premier League sist sesong.

  Hegerberg ikke med i landslagstroppen – Graham Hansen fortsatt ute

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:13.10)
  Mandag presenterte Hege Riise landslagstroppen for privatlandskampene mot Brasil og Nederland. Som NRK erfarte i forkant av uttaket, er ikke Ada Hegerberg en del av Riises ferskeste landslagstropp. – Ada er fortsatt ikke klar. Hun er i kontakt med vårt medisinske team og medisinsk team i Lyon. Hun er ikke aktuell for disse kampene, sier Riise på pressekonferansen. Hegerberg ble skadet i landskampen mot Belgia 2. september, og har ikke spilt for klubblaget Lyon siden. Heller ikke Caroline Graham Hansen er med i troppen. Hun annonserte i slutten av august at hun tar en pause fra landslaget. – Hun spiller for Barcelona og gjør det bra der, men totalbelastningen er ikke endret noe særlig. Så etter samtale er hun heller ikke med for denne samlingen, sier Riise. Dette er troppen: Keepere: Selma Panengstuen, Sunniva Skoglund, Aurora Mikalsen Forsvar. Guro Bergsvand, Tuva Hansen, Maren Mjelde, Anja Sønstevold, Marit Bratberg Lund, Sara Hørte, Kristine Leine, Mathilde Harviken. Midtbane: Guro Reiten, Thea Bjelde, Frida Maanum, Lisa Naalsund, Ingrid Syrstad Engen, Cesilie Andreassen Angrep: Julie Blakstad, Anna Jøsendal, Elisabeth Terland, Sophie Roman Haug, Celin Bizet Ildhusøy, Amalie Eikeland.

  Sykkelveteranen Valverde legger opp etter Il Lombardia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:14.06)
  Movistar opplyser at lagets 42 år gamle spanske syklist Alejandro Valverde legger etter Il Lombardia. Il Lombardia tilsvarer Lombardiet rundt eller Tour of Lombardy og arrangeres 8. oktober i Italia. Valverde avslutter en karriere som har vart i 21 år, og som inneholder en lang rekke med seirer i store etapperitt og endagersritt. Valverde vant blant annet Vuelta a Espana i 2009, og han ble også verdensmester i Innsbruck i 2018. Han var også innblandet i bloddopingsskandalen Operasjon Puerto og var utestengt i en lengre periode før han ble hentet inn i varmen igjen av Movistar i starten av 2012-sesongen. (NTB)


  NRK erfarer: Hegerberg ikke med i landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:13.10)
  Mandag kl. 14 skal Hege Riise presentere landslagstroppen for privatlandskampene mot Brasil og Nederland. NRK kan erfare at Ada Hegerberg ikke er en del av Riises ferskeste landslagstropp. Hegerberg ble skadet i landskampen mot Belgia 2. september, og har ikke spilt for klubblaget Lyon siden.

  TV 2: Trondsen fikk sluttpakke av Trabzonspor

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:12.53)
  Fotballspiller Anders Trondsen (27) har terminert kontrakten i tyrkiske Trabzonspor etter to år. Nå er han på klubbjakt, melder TV 2. Trondsen opplyser til kanalen at han har fått en sluttpakke som kompensasjon for de to siste årene av kontrakten med klubben. – Det måtte være en fin avtale for min del for at det skulle være aktuelt å terminere. Sånn som det ble, ble det en fin avtale for meg. Klubben virket også fornøyd. Da var det bare å terminere og komme seg hjem. Summer og sånt vil jeg ikke gå inn på, men jeg er happy, sier Trondsen. Trondsen er for øyeblikket i Oslo og trener. Som klubbløs kan han signere for hvem han vil.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »