Sport

Liten annonse
  Sjokk før VM: - Totalt uaktuelt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: / 58 minutter gammel - (søndag 5. februar 2023 KL:11.52)
  Få dager før VM i skiskyting kunne Den internasjonale olympiske komité (IOC) bringe nyheten om at de ønsket russiske og belarusiske utøvere velkommen tilbake til OL. De norske skiskytterne er samstemte. - Det gir ingen mening, sier Sturla Holm Lægreid (25).

  Hyperventilerte og brøt sist uke – gikk Norge inn til stafettseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 34 minutter gammel - (søndag 5. februar 2023 KL:12.16)
  Silje Theodorsen fikk en skikkelig opptur etter sist ukes dramatikk. Hun ble sendt ut i tet sammen med Tyskland på den siste etappen, og gikk Norge inn til en suveren seier. Norge lå en del sekunder bak etter de to første etappene på stafetten i Toblach. Anne Kjersti Kalvå slet, og måtte slippe i motbakken på sin sisterunde. – Det er det stiveste jeg har vært i år tror jeg. Jeg måtte prøve å krige og holde følge så lenge jeg kunne. Jeg går mot verdens beste skiløper per dags dato. Det ble tøft oppe i bakken der, måtte bare prøve å henge så lenge jeg kunne, sier Kalvå til NRK. Hun vekslet nesten 14 sekunder bak ledende Sverige, men på den tredje etappen gikk Ingvild Flugstad Østberg kjempefort. Hun hentet inn Sverige i tet, og parkerte Moa Ilar med nesten et halvt minutt da hun sendte Silje Theodorsen ut på den siste etappen. – Åja, det ble såpass på sisterunden ja. Det er jeg veldig godt fornøyd med. Det var målet egentlig, sier Østberg til NRK da hun ble konfrontert med at hun hadde gitt Norge en stor ledelse ned til Sverige  Kombinert: Rehrl i klar ledelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 20 minutter gammel - (søndag 5. februar 2023 KL:11.30)
  Østerrikeren Franz-Josef Rehrl vant hoppingen i verdenscuprennet i Oberstdorf og går ut 1.12 minutter i langrennet foran Jens Lurås Oftebro som ble nummer fire. Franz-Josef Rehrl som satte bakkerekord med 144,5 meter fredag banket til med 143 meter. Med 163,1 poeng er han 57 sekunder foran nestemann, verdenscupleder Johannes Lamparter i verdenscuprennet i kombinert. Jens Lurås Oftebro landet på 130 meter og fikk 145,0 poeng. Han går ut 1.12 minutter bak Rehrl. Lamparter hadde 132 meter under de samme forholdene.
  Hovland i flyt avbrutt av sterk vind

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 5. februar 2023 KL:09.10)
  Viktor Hovland (25) rakk å komme halvveis på 3. runde av PGA-turneringen i Pebble Beach i California før spillet ble stanset på grunn av sterk vind. Nordmannen har spilt seg kraftig opp i turneringen etter en middels åpning første dag. Etter ni hull på runde 3. runde var det stopp. Da lå Viktor Hovland på delt 6.-plass. Han lå to under banens par etter de ni hullene, og totalt hadde han oppnådd åtte slag under par. Ingen av spillerne rakk å fullføre den 3. runden, og opp til teten er det fire slag. Peter Malnati topper med 12 slag under par. Han rakk å fullføre 12 hull for spillet ble stanset. Planen er at den 3. runden skal fullføres søndag, før den fjerde og avsluttende runden skal spilles.


  Guttormsen med superhopp i natt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 5. februar 2023 KL:07.39)
  Det var helt rått. Jeg hadde mål om å hoppe 5,90 her, og det gjorde jeg, skriver Sondre Guttormsen (23) i en melding til NRK etter å ha satt ny norsk rekord i stavsprang. Den nye norgesrekorden er altså på 5,90 meter og ble satt i innendørsstevnet New Mexico Collegiate Invitational. Rekorden kommer mindre enn en uke at Guttormsen satte norsk rekord med 5,84. Pål Haugen Lillefosse hadde da den gamle rekorden på 5,83. Guttormsens klubb, Princeton Track, skriver på Twitter at hoppet er tidenes femte høyeste i NCAA-historien. NCAA er fordbundet som organiserer sport på college- og universitetsnivå i USA. Hoppet fører også Guttormsen inn på fjerdeplass på årsbestelista i verden.


  Strand Larsen scoret i Celta-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 4. februar 2023 KL:23.08)
  Jørgen Strand Larsen gjorde 1-0-målet da Celta slo Betis 4-3 borte i spansk La Liga lørdag kveld. Scoringen til den norske landslagsspissen kom etter bare seks spilte minutter av 1. omgang. Senere snudde hjemmelaget til 2-1 før Celta reduserte til 2-2 til pause etter at Strand Larsen hadde assistert ved scoringen. Gabriel Veiga gjorde både 2-2 og 3-2 til Celta. Joseph Aidoo la på til 4-2 før Betis reduserte med seks minutter igjen å spille. Hjemmelaget fikk også forsvarsspilleren Luiz Felipe utvist etter 90 spilte minutter. Jørgen Strand Larsen har scoret to mål på 16 kamper i årets La Liga-sesong. Han står også med tre assists inkludert den han hadde lørdag kveld. (NTB)


  Vålerenga ydmyket serieleder Oilers

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 4. februar 2023 KL:20.54)
  Vålerenga knuste serieleder Stavanger Oilers 6-1 på hjemmebane lørdag. Steffen Thoresen spilte sin 914. kamp i norsk eliteserie da Manglerud Star tapte klart. Oilers har dermed gått på to kjempesmeller de siste kampene. Sist runde røk de 1-5 for Storhamar, og i Oslo gikk det ikke bedre. Mika Partanen scoret hele fire mål, mens Rasmus Ahlholm og Andreas Martinsen også tegnet seg på scoringslisten for Vålerenga. Bryce Gervais sendte Oilers i ledelsen sent i første periode, men deretter var gjestene sjanseløse. Vålerenga er dermed bare fire poeng bak Oilers, men også Sparta og Storhamar kjemper om tetplassen. Storhamar er to poeng bak Oilers etter 7-0-seier over Grüner. Sparta måtte ha straffeslagskonkurranse for å slå Ringerike 2-1 lørdag. Manglerud Stars Steffen Thoresen ble historisk lørdag. Han spilte sin kamp nummer 914 i norsk toppdivisjon da Oslo-laget røk 2-6 for Stjernen. Thoresen passerte Storhamar-ikonet Pål Johnsen på listen over de med flest kamper i eliteserien i ishockey. Frisk Asker kjørte over Lillehammer og vant 9-3 på hjemmeis. Mats Frøshaug, Thomas Olsen og Fredrik Bjørndal scoret alle to mål hver.

  West Ham tok sterkt poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 4. februar 2023 KL:20.40)
  Newcastle greide «bare» 1-1 hjemme mot West Ham i Premier League lørdag, men er nå ubeseiret i 16 ligakamper på rad. Newcastle har ikke tapt siden 1-2-nederlaget for Liverpool tilbake i august. Eddie Howes menn har storspilt denne sesongen og ligger på fjerdeplass etter 21 spilte kamper.

  Ruud og Killi tok hver sin seier i slopestyle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 4. februar 2023 KL:20.41)
  Friskikjørerne Birk Ruud og Sebastian Schjerve sørget for norsk dobbeltseier på herrenes slopestyle i USA. Johanne Killi vant nok en gang i kvinneklassen. Triumfen var Ruuds tolvte i verdenscupen. Vinnersummen ble på 94,80, mens Schjerve tok annenplassen med 93,40 poeng. Sveitsiske Andri Ragettli endte som nummer tre med 92,80 poeng. Ruud og Schjerve fikk begge sine beste poengsummer i første forsøk. – Det er en fantastisk følelse. Jeg var sliten siden jeg kom rett fra X-games, men jeg greide å komme meg, sa Ruud til arrangøren. Ruud har vunnet fire verdenscupkonkurranser denne sesongen. Han har to seirer i slopestyle og to i big air.
  Mol og Sørum til semifinale i Doha

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 4. februar 2023 KL:19.54)
  Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum er klar for semifinale i verdenstouren i Doha etter seier over den tyske douen Nils Ehlers og Clemens Wickler. De norske OL-mesterne vant med sifrene 21-17, 17-21, 15-10. I semifinalen venter den italienske duoen Adrian Carambula/Alex Ranghieri. Den spilles søndag ettermiddag.

  Norsk utklassingsseier på stafetten i junior-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 4. februar 2023 KL:20.03)
  Mathias Holbæk danset seg inn til overlegen seier i den blandede stafetten i junior-VM i langrenn. Avstanden ned til Sverige på 2.-plass ble på 33,4 sekunder. Tuva Anina Brusveen-Jensen gikk en strålende tredje etappe og økte forspranget ned til Sverige til 44 sekunder. Grunnlaget ble lagt allerede på de to første klassisk etappene. Italia tok bronsen. Dette var den første blandede stafetten i junior-VMs historie. 17 år gamle Milla Grosberghaugen Andreassen ble mesterskapet store juniornavn. Bækkelaget-løperen tok tre gull og én sølv.  Klæbo og Golberg står over stafetten i Toblach

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 4. februar 2023 KL:19.36)
  Johannes Høsflot Klæbo og Pål Golberg er verdens to beste herreløpere i langrenn, men ingen av dem går søndagens 4 x 7,5 kilometer stafett for Norge i Italia. Det var heller ikke ventet. De beste har som oftest mulighet til å bestemme selv om de ønsker å stille på mer eller mindre ubetydelige stafetter i verdenscupen. Begge er uansett høyaktuelle startmenn for Norge i VM-stafetten i Planica senere i vinter: Dette er Norges 1.-lag i rekkefølgen de stiller (først er det to klassisketapper, deretter to etapper i fristil): Sjur Røthe, Didrik Tønseth, Simen Hegstad Krüger og Harald Østberg Amundsen. Norge 2: Erik Valnes, Hans Christer Holund, Iver Tildheim Andersen og Sindre Bjørnestad Skar. Norges 1.-lag på for kvinner: Heidi Weng, Anne Kjersti Kalvå, Ingvild Flugstad Østberg og Silje Theodorsen. Norge 2: Maria Hartz Melling, Mathilde Myhrvold, Ragnhild Haga og Hanne Wilberg Rofstad.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »