Motor

Liten annonse
  Nå kan også de store kjøretøyene miljø-vaskes

  Kilde: Bil24 | Publisert: / 1 time og 15 minutter gammel - (onsdag 4. oktober 2023 KL:07.00)
  Norges første svanemerkede vaskehall for lastebiler, tankbiler og vogntog er åpnet. Man får sjelden både i pose og sekk. Slik er det også når bilene vaskes. Den blir riktignok skinnende, men baksiden er at det skylles farlige stoffer ut i naturen. For ofte er det skumle stoffer som vaskes vekk, slik som olje, asfaltrester og […] Innlegget Nå kan også de store kjøretøyene miljø-vaskes dukket først opp på Bil24.no.

  De beste bilene til å dra vogn med

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:19.33)
  Årets første 2024-kåring er allerede unnagjort. Og det er britene som har testet hvilke biler som er best til å dra vogn med. Onde tunger vil hevde at starten av julefeiringen stadig rykker nærmere høsten, og det samme kan vi si om bilkåringer. For allerede i slutten av september hadde Caravan and Motorhome Club delt […] Innlegget De beste bilene til å dra vogn med dukket først opp på Bil24.no.

  HiPhi på plass i Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:14.01)
  Steg to på den europeiske ferden til HiPhi er tatt, og det har ledet dem til selveste Oslo. Eller, rett utenfor den norske hovedstaden. HiPhi er et av disse ferske bilmerkene fra Kina, og mer eksakt er det selskapet Human Horizons som står bak merket. Ambisjonen er ganske grei ‒ de skal lage helelektriske og […] Innlegget HiPhi på plass i Norge dukket først opp på Bil24.no.

  Drivstoffprisene fortsetter å øke

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:10.36)
  Nok en gang sier NAF at tiden er overmoden for å kutte avgifter når det kommer til diesel og bensin. Allerede tilbake i 2018 var det bensinpris-krise og Norge hadde faktisk en periode verdens tredje høyeste literpris, og siden har prisene bare gått oppover ‒ langt oppover. I dag har vi riktignok noen flere land […] Innlegget Drivstoffprisene fortsetter å øke dukket først opp på Bil24.no.

  El-maskiner langt til fjells

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:07.00)
  Aktører som vil drive anleggsarbeid må komme opp med elektriske løsninger, men hva betyr det spesifikt? Vel, Mesta forklarer sine løsninger når dammen skal forsterkes langt opp på fjellet. Statens vegvesen har klimamessig vist vei når det kommer til kontrakter, og har stadig skrudd til miljø-skruen når de har utlyst nye kontrakter. Men de er […] Innlegget El-maskiner langt til fjells dukket først opp på Bil24.no.

  Dacia rundet 8 millioner biler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:19.32)
  Det rimelige merket har åpenbart truffet en nerve. Så hva er det største eksport-feltet til Romania? Jo, det er alt som har med biler å gjøre. Deler og tilbehør, og ikke minst nye biler. For Dacia er noe så uvanlig som et rumensk bilmerke, og et ganske gammelt ett. For selskapet ble grunnlagt så langt […] Innlegget Dacia rundet 8 millioner biler dukket først opp på Bil24.no.

  Nybilsalget med nok en knekk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:13.05)
  Hadde vi fjernet Tesla fra september-statistikken hadde nybilsalget i forrige måned vært bekmørkt. Nye avgifter, en galopperende rente og en generell prisoppgang er en dårlig kombinasjon for nybilsalget, som sliter mer og mer med å matche fjoråret. I august falt salget med 10,4 prosent målt mot samme måned i fjor, og september er enda mørkere. […] Innlegget Nybilsalget med nok en knekk dukket først opp på Bil24.no.

  Kom i mål trygt. Tilpass farten

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:13.00)
  Du har nettopp tatt lappen. Gratulerer! Endelig har du fått den friheten du har lengtet etter. Innlegg av Simen Murud Gundersen, kommunikasjonsrådgiver i Ung i trafikken. Du kjører ut på veien, tenker at en liten omvei hjem ikke kan skade – du vil jo gjerne kjøre litt når du først har fått muligheten. Du svinger […] Innlegget Kom i mål trygt. Tilpass farten dukket først opp på Bil24.no.

  Høyeste antall omkomne på 10 år

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:10.40)
  September-trafikken kostet 19 mennesker livet, og ikke siden 2013 har like mange mistet livet i den første høst-måneden. Med 19 omkomne i trafikken runder vi også 100 tapte liv i 2023, og for å gjøre det hele ekstra ille er det fortsatt barn og unge under 25 år som står for den største økningen. 19 […] Innlegget Høyeste antall omkomne på 10 år dukket først opp på Bil24.no.

  Sjekk dette elbil-konseptet fra Nissan

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:07.00)
  Nissan er i gang med nedtellingen til de blir et rent elbilmerke her i Europa, og starter like godt den med et skikkelig smell. Nissan er en av de virkelige pionerne når det kommer til elbiler, og førte an med sin populære Leaf-modell. Men skal de henge med videre må de være på hugget, for […] Innlegget Sjekk dette elbil-konseptet fra Nissan dukket først opp på Bil24.no.

  Legenden 2CV runder 75 år

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:10.30)
  En av verdens aller mest gjenkjennelige bilmodeller ble introdusert i oktober 1948. Som vi vet har James Bond kjørt noen av de kuleste bilene som har vært å oppdrive opp gjennom årene, selvsagt med Aston Martin DB5 som sin «firmabil». Men det er ikke alltid at 007 har hatt en rask bil som han kan […] Innlegget Legenden 2CV runder 75 år dukket først opp på Bil24.no.

  Se Revuelto slippes løs på bane

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:19.33)
  Testfører Andrea Caldarelli er fra seg av begeistring når han får teste Lamborghinis første hybride superbil. Se video. Etter at Lamborghini åpnet for bestillinger av den kommende Revuelto har ordrene rent inn. Og det er kanskje ikke så rart, for dette er intet mindre enn en V12 HPEV. Så nei, ikke en PHEV. Men dette […] Innlegget Se Revuelto slippes løs på bane dukket først opp på Bil24.no.

  Elektrisk Jeep med europeisk momentum

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:14.34)
  Den prisbelønte elbilen har rundet 40.000 bestillinger her i Europa. Om du spør om hva som er en av de mest prisbelønte nybilene her i Europa er svaret noe overraskende. For det er både en terrengbil og en fra et merke man ikke akkurat forbinder med store priser. Kampen om å bli årets bil i […] Innlegget Elektrisk Jeep med europeisk momentum dukket først opp på Bil24.no.

  Nå blir Shell til St1

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:10.40)
  Først mistet vi Statoil, og nå står Shell for tur. Det navnet skal fases ut i løpet av de neste årene. Mange stusset da Statoil som en gang i tiden het Norsk Olje skulle skifte navn. For det var ikke det enkleste her i verden de hadde falt på, nemlig Equinor. Statoil-stasjonene stammet på sin […] Innlegget Nå blir Shell til St1 dukket først opp på Bil24.no.

  Kia med automatisk lade-betaling

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:07.00)
  EV9 blir første Kia-bil med Plug&Charge. Gode nyheter for elbilfolket ‒ ladeøkten blir stadig enklere. Det nest siste steget er automatisk betaling, mens vi fortsatt må vente litt på det aller siste ‒ nemlig en helautomatisk ladeøkt. Men før ladearm-roboter og trådløs lading er på plass sørger stadig flere for at automatisk betaling brer seg […] Innlegget Kia med automatisk lade-betaling dukket først opp på Bil24.no.

  Enda en ny Cayenne

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:19.33)
  Denne gang «nøyer» Porsche seg 519 hestekrefter ‒ og lang elektrisk rekkevidde. Tilbake i august kunne tyskerne løfte på sløret rundt den vanvittige Cayenne Turbo E-Hybrid, for dette er et kjøremonster uten like. Det er nemlig en SUV med 739 hk og 950 Nm dreiemoment. Bilen er ikke bare sjef i Cayenne-familien, men også blant […] Innlegget Enda en ny Cayenne dukket først opp på Bil24.no.

  Norsk ladeaktør fikk milliardkontrakt i Tyskland

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:14.40)
  Eviny skal nå sette opp 200 ladestasjoner både nord og sør i Tyskland. Tidligere denne måneden passerte Norge nok en milepæl når det kommer til lading, for da bikket vi ifølge den nasjonale ladestasjons-databasen Nobil 7.000 hurtigladere. I og med at det finnes opp mot 700.000 elbiler betyr det at vi nå har under 100 […] Innlegget Norsk ladeaktør fikk milliardkontrakt i Tyskland dukket først opp på Bil24.no.

  BMW iX1 kryper under halvmillionen og får mer rekkevidde

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:10.40)
  En ny elbil dukker under momsgrensen på 500.000 kroner, for BMW Norge har nå klar en ny innstegsmodell av iX1. BMW tilbyr en rekke elbiler her i Norge, iX, iX3, i4, i5 og flaggskipet i7. Men alle disse må se seg slått av iX1 når det kommer til popularitet. Det er registrert nærmere 2.000 slike […] Innlegget BMW iX1 kryper under halvmillionen og får mer rekkevidde dukket først opp på Bil24.no.

  Polestar 3 nærmer seg

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:08.26)
  Den nye elbilen til Polestar kan allerede sees flere plasser i Norge, men det betyr ikke at den er i produksjon. Den nærmer seg dog. Dessverre er det slik i bilverden at det ikke alltid går som merkene planlegger, og nye biler kan fort bli litt forsinket. Det har skjedd med Polestar 3. Etterfølgeren til […] Innlegget Polestar 3 nærmer seg dukket først opp på Bil24.no.

  Verdens vakreste elbil?

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:07.00)
  Aiaiai, Everrati viser fram sin helelektriske versjon av Mercedes SL W113 «Pagoda». De britiske bilbyggerne Everrati Automotive har litt av en CV, for når de skal bygge om biler til moderne utgaver med elektrisk drivverk plukker de fra øverste hylle. Så det inkluderer gamle ikoner som Porsche 911, Land Rover, Range Rover og til og […] Innlegget Verdens vakreste elbil? dukket først opp på Bil24.no.

  Oslo Motor Show lover et lass med unike biler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:19.22)
  En måned før høstens vakreste eventyr bryter løs er hver eneste centimeter av den digre messehallen til Oslo Motor Show booket. Det er noe som heter å hoppe etter Wirkola. Den øvelsen gjør Oslo Motor Show (OMS) hver eneste høst, for de er på en måte et lite offer for sin egen suksess. Folket, titusenvis […] Innlegget Oslo Motor Show lover et lass med unike biler dukket først opp på Bil24.no.

  Motorveiene blir smalere og fartsgrensen reduseres

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:10.40)
  Noen vil hevde at Norge rygger inn i framtiden, men klima- og arealbruk trumfer byggingen av vanlige firefelts motorveier. Og ja, fartsgrensen går ned. Det er noe som heter at det er av sine egne man skal ha det, og da Statens vegvesen kom med forslaget om å bygge smalere motorveier kom det kritikk fra […] Innlegget Motorveiene blir smalere og fartsgrensen reduseres dukket først opp på Bil24.no.

  Svenskene kåret Volvo til det peneste bilmerket

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:07.01)
  Volvo er kjent som sikre og gode biler, men kanskje ikke for designet. Men på hjemmebane er folket ikke i tvil ‒ dette er det peneste bilmerket. I gamle dager hadde bilene litt mer smekre og forførende linjer enn dagens langt mer aerodynamiske modeller. Eller for å si det på en annen måte ‒ de […] Innlegget Svenskene kåret Volvo til det peneste bilmerket dukket først opp på Bil24.no.

  Klar med automatisk ladebetaling

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:19.33)
  Circle K ruller nå ut betaversjonen av automatisk ladebetaling, og her trenger du ikke en gang å åpne en app. Erfaringer fra Norge har avdekt en utfordring med hurtigladingen, og mer bestemt med betalingen for dette. For det har ikke vært like enkelt som å fylle bensintanken. Både Norge, EU, bilmerker og ladeoperatører har tatt […] Innlegget Klar med automatisk ladebetaling dukket først opp på Bil24.no.

  Lexus skal vise ny elbil og en spesiell hydrogenbil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:14.36)
  En ny elbil skal vises fram i oktober, og for aller første gang har også Lexus planer om en hydrogenbil ‒ men dette er ikke en vanlig personbil. Tilbake i februar løftet Lexus på sløret når det kommer til elbiler, og sa da at det neste steget vil komme i 2026. Og den skal vises […] Innlegget Lexus skal vise ny elbil og en spesiell hydrogenbil dukket først opp på Bil24.no.

  Byggingen av verdens største «digitale» hengebru i gang

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:10.40)
  Og ja, den blir også Norges bredeste hengebru. Norge er mange bruers land, og bare på riks- og fylkesveinettet forvalter Statens Vegvesen over 17.500 slike. De fleste er selvsagt korte og kjedelige som tar et blunk å passere, men noen er skikkelige landemerker. Dagens Sotrabru som knytter Øygarden til Bergens fastland ble offisielt åpnet i […] Innlegget Byggingen av verdens største «digitale» hengebru i gang dukket først opp på Bil24.no.

  Elektrisk pickup-revolusjon på gang

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:07.00)
  Over i pickupens hjemland satser de stadig mer på elbiler, og det smitter over på de populære bilene med lasteplan. I februar tok Norge det siste steget i overgangen til elbiler i personbilmarkedet. For da var også den første helelektriske pickupen på plass, og de store amerikanske merkene ble grundig slått. Den første kom nemlig […] Innlegget Elektrisk pickup-revolusjon på gang dukket først opp på Bil24.no.

  Oppdaterte utgaver av ID.4 og ID.5

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:19.33)
  Volkswagen kjører nå på med oppgraderte utgaver av både ID.4 og ID.5. Det er på gang oppdaterte utgaver av populære biler som Hyundai Kona og Audi Q4 e-tron, og Volkswagen har ikke tenkt å være noe dårligere. Så de baner vei for oppgraderte versjoner av både ID.4 og ID.5. Og selv om bilene får viktige […] Innlegget Oppdaterte utgaver av ID.4 og ID.5 dukket først opp på Bil24.no.

  Klart for oppdaterte Audi Q4 e-tron

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:14.17)
  Rekkevidde og lading er stikkordene når Audi oppgraderer Q4 e-tron. Og ja, en litt skarpere kjøreopplevelse. Tiden går fort over i bilverden, og det er nå to og et halvt år siden Audi kunne presentere en ny elbil, nemlig Q4 e-tron. Og det har skjedd mye siden den gang, så det er faktisk på tide […] Innlegget Klart for oppdaterte Audi Q4 e-tron dukket først opp på Bil24.no.

  Nye Kona på plass i Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:10.40)
  De første eksemplarene av den nye generasjonen Hyundai Kona var på plass før helgen. Norske kunder kunne for aller første gang se og prøvekjøre nye Kona i helgen som var, og de fikk oppleve en elbil som har vokst i størrelse og blitt mer moderne sammenlignet med den populære utgaven som var på plass i […] Innlegget Nye Kona på plass i Norge dukket først opp på Bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »