Motor

Liten annonse
  Den siste Lamborghini Aventador er laget

  Kilde: Bil24 | Publisert: / 1 time og 9 minutter gammel - (mandag 26. september 2022 KL:19.33)
  En blå Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae Roadster som skal til Sveits tar adjø med en æra. Det er 11,5 år siden Lamborghini kunne avduke noe svært viktig under Genève Motor Show. De hadde nemlig tatt med seg arvtakeren til Murciélago, som på sin side tok over stafettpinnen til Diablo ‒ etterfølgeren til selveste Countach. […] Innlegget Den siste Lamborghini Aventador er laget dukket først opp på Bil24.no.

  EU tar grep og forenkler ladingen

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:14.40)
  Det er ventet at EU’s Transportkomite vedtar innføringen av såkalt e-roaming, noe som betyr at det holder med en ladeapp uavhengig av hvilken ladestasjon som benyttes. Norge viser som kjent vei når det kommer til elbiler, og erfaringene herfra kommer selvsagt andre land til gode. Og en av utfordringene som har dukket opp omhandler hurtigladingen, […] Innlegget EU tar grep og forenkler ladingen dukket først opp på Bil24.no.

  En 2CV-inspirert Berlingo

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:10.40)
  Citroën tar retrotrenden til nye høyder, for nå presenterer de nemlig en Citroën Berlingo 2CV Fourgonnette. Citroën 2CV er utvilsomt en av de mest berømte og gjenkjennelige bilmodellene gjennom historien, og de fleste som enten har levd noen år eller er en smule interessert i biler kjenner igjen denne. Bakgrunnen for den spesielle bilen var […] Innlegget En 2CV-inspirert Berlingo dukket først opp på Bil24.no.

  Nå bør frontruta vaskes

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:07.00)
  Kombinasjonen av en lav høstsol og en skitten frontrute kan gi dårlig sikt. Slik vasker du innsiden mest mulig effektivt. At sola nå er på tur inn i vintermodus betyr at den står lavt på himmelen, og det gir i seg selv utfordringer for de som kjører. Enda verre blir det om frontruta er skitten. […] Innlegget Nå bør frontruta vaskes dukket først opp på Bil24.no.

  Test: Kia Niro EV

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (søndag 25. september 2022 KL:10.49)
  Skiltplata var såvidt rukket å komme på Kia Niro EV hos Bertel O. Steen i Arendal før vi tok den med ut på ettermiddag, kveld og morgentest. Hvor langt går den nye? Hvor raskt lader den? Det har vi sett litt nærmere på. Den forrige Niro elbilen, e-Niro, har sett litt «gammel» ut i det […] Innlegget Test: Kia Niro EV dukket først opp på Bil24.no.

  Opel runder 160 år

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 24. september 2022 KL:10.27)
  Det tyske bilmerket ble grunnlagt selv mange år før de første automobilene var på plass. Ingen vet egentlig hvor gammel kjøretøyene egentlig er, men arven går ganske så langt tilbake. Og mye lenger enn 1886 ‒ bilens fødeår. Historikerne mener at det engelske navnet «cars» enten stammer fra det latinske navnet carrus/carrum som betyr noe […] Innlegget Opel runder 160 år dukket først opp på Bil24.no.

  Volkswagen viser en fullstendig selvkjørende bil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 23. september 2022 KL:19.33)
  Det snakkes om nivå 3 og 4 på den selvkjørende skalaen, men de bilene som kan kjøre av seg selv uavhengig av forhold er på nivå 5. En slik bil har Volkswagen laget. Dagens mest moderne biler kan kjøre seg av seg selv i gitte situasjoner, men både grunnet usikkerhet rundt teknologien og lover som […] Innlegget Volkswagen viser en fullstendig selvkjørende bil dukket først opp på Bil24.no.

  Elbilen R5 Turbo 3E er født til å drifte

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 23. september 2022 KL:14.24)
  Så hvordan skal man hylle Renault 5 Turbo når R5 nå runder 50 år? Hva med en elektrisk showbil som er laget for drifting? Renault er som kjent en av fanebærerne når det kommer til elbiler, for det franske merket var tidlig på den elektriske ballen med den tidligere folkefavoritten Zoe. Men lenge før den […] Innlegget Elbilen R5 Turbo 3E er født til å drifte dukket først opp på Bil24.no.

  Stadig sterkere krav om støtte til drivstoff

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 23. september 2022 KL:10.40)
  Plukker vi bort de største byområdene så er det nå et flertall som forlanger støtte til bensin og diesel. Det blir kalt for den perfekte stormen. Renta går opp, matprisene går opp, drivstoffprisene går opp og strømprisene går opp. I tillegg kommer det moms på elbiler over 500.000 kroner til neste år. Det eneste som […] Innlegget Stadig sterkere krav om støtte til drivstoff dukket først opp på Bil24.no.

  Nikola endelig klar for Europa

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 23. september 2022 KL:07.00)
  Etter mye drama kan Nikola endelig annonseres den elektriske lastebilen kalt Tre, og ikke nok med det. Det er også på gang en hydrogendrevet utgave. Det har skjedd ganske mye siden Nikola med brask og bram presenterte sin hydrogendrevne lastebil tilbake i 2017. Denne ble fulgt opp av en europeisk utgave vist fram i 2019, […] Innlegget Nikola endelig klar for Europa dukket først opp på Bil24.no.

  Viktig test for selvkjørende biler på Andøya

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 20. september 2022 KL:14.20)
  De selvkjørende bilene kommer, men først må noen utfordringer løses. Som jamming av satellitt-signaler, som slike biler er svært avhengig av. Senest for en måned siden kunne Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) melde om at det har vært en økt aktivitet av såkalte støyangrep mot Norge. De hadde da opplevd 31 tilfeller bare så langt i 2022, […] Innlegget Viktig test for selvkjørende biler på Andøya dukket først opp på Bil24.no.

  Maxus med en diger og luksuriøs familiefrakter

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 20. september 2022 KL:19.14)
  Den aller første bilen fra Maxus bygget på den nye MIFA-plattformen. Maxus er på plass her i Norge med to personbiler, Euniq 5 og Euniq 6, i tillegg til flere varebiler anført av e-Deliver 3 og e-Deliver 9. Og snart kommer det også en slags mellomting mellom alle disse. For under den store transportmessen IAA […] Innlegget Maxus med en diger og luksuriøs familiefrakter dukket først opp på Bil24.no.

  Første fabrikkslagede Volta Zero er her

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 21. september 2022 KL:07.07)
  Svenskene har et nytt bilmerke på plass, for endelig har den første bilen rullet ut av fabrikken i Østerrike. Det er ikke bare svenske Volvo Cars og Volvo Trucks som vil ta bilverden over til nullutslippsløsninger, for også svenske Volta Trucks har store ambisjoner. Dette blir rivaler til Volvo Trucks, noe som betyr at de […] Innlegget Første fabrikkslagede Volta Zero er her dukket først opp på Bil24.no.

  Nykommer ble årets varebil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 21. september 2022 KL:10.40)
  Europeiske journalister har plukket ut årets varebil, og denne gang ble det en helelektrisk nykommer. For 31. gangen har prisen International Van of the Year (IVOTY) blitt delt ut, en pris hvor 24 europeiske journalister tester og deretter stemmer over alle nye varebiler som har kommet det siste året. Fjorårets pris gikk til Renault Kangoo […] Innlegget Nykommer ble årets varebil dukket først opp på Bil24.no.

  Imponerende flaggskip lansert ‒ og den er allerede på vei til Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 21. september 2022 KL:15.10)
  Xpeng må sette en slags rekord for biler fra Kina. For den nye G9, lansert onsdag klokken 13 over i Kina, er allerede på vei til Norge. Bilene Xpeng sammenligner sitt nye SUV-flaggskip G9 med, viser med all klarhet hva de tenker rundt den ganske store, raske og luksuriøse modellen. For når det kommer til […] Innlegget Imponerende flaggskip lansert ‒ og den er allerede på vei til Norge dukket først opp på Bil24.no.

  Hinter om elektrisk terrengbil med 1.000 hk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 21. september 2022 KL:19.33)
  Dongfeng har vist fram et nytt merke kalt M Hero, og dette lukter det svidd av. Det er fire store statlige bilprodusenter i Kina, og en av disse er Dongfeng Motor. Det er disse som står bak Voyah, et nytt elektrisk premiummerke som allerede er på plass her i Norge. Den første bilen tilgjengelig i […] Innlegget Hinter om elektrisk terrengbil med 1.000 hk dukket først opp på Bil24.no.

  Hjelp, Falcken bytter navn

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 22. september 2022 KL:07.00)
  Gjensidige er nye eier av Falcks veihjelpsselskaper i nordområdene, og nå får 600 biler ny drakt og nytt navn. Sent i fjor ble Gjensidig enige med den danske Falck-gruppen om å kjøpe Falck veihjelp i Norge, Sverige, Finland, Estland og Litauen for 1,4 milliarder kroner. Bakgrunnen for dette er at forsikringsselskapet ønsker å tilby kundene […] Innlegget Hjelp, Falcken bytter navn dukket først opp på Bil24.no.

  Nye Mitsubishi ASX med premiere

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 22. september 2022 KL:10.40)
  Modellen som kom i 2010 blir ny, og denne gang ved hjelp av kommende Renault Captur. Men den er ikke helelektrisk. Du trodde kanskje Tesla var den bilen som startet den helelektriske revolusjonen, men Mitsubishi slo dem med tre år. Jepp. Den første masseproduserte elbilen var nemlig den lille og rare i-MiEv, en elbil som […] Innlegget Nye Mitsubishi ASX med premiere dukket først opp på Bil24.no.

  Ny elbil fra Volvo med sikkerhet i sentrum

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 22. september 2022 KL:14.42)
  Volvo EX90 er fullstappet med sensorer og skal til og med skjønne hvordan føreren føler seg. Som du kan se av bildet er det ikke av Volvos kommende el-SUV, og det er det en god grunn til. Nye EX90 er fortsatt ikke vist fram, og det skjer først 9. november. Men i mellomtiden løfter svenskene […] Innlegget Ny elbil fra Volvo med sikkerhet i sentrum dukket først opp på Bil24.no.

  Nissans nye elvarebil er her

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 22. september 2022 KL:19.33)
  Nissan har en viktig trippel gående som inkluderer en ny elbil, en ny elvarebil og en ny X-Trail. De som er veldig våkne har fått med seg at Volkswagen ID. Buzz Cargo akkurat er kåret til årets internasjonale varebil. Og i den kåringen var det faktisk tre biler som delte 3. plassen. Buzzen vant kåringen […] Innlegget Nissans nye elvarebil er her dukket først opp på Bil24.no.

  Skoda melder tre nye elbiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. august 2022 KL:10.40)
  Nå snakker Skoda om rekkevidder over 600 kilometer og ladehastigheter på 200 kW. Det tsjekkiske merket er allerede i gang med sin elbilsatsing gjennom Skoda Enyaq, en bil satt sammen på den nye MEB-plattformen til Volkswagen-gruppen. Nå trykker de enda hardere på den elektriske gasspedalen. Det gjør de med både en oppdatert identitet, et nytt […] Innlegget Skoda melder tre nye elbiler dukket først opp på Bil24.no.

  84-åring kjøpte sin 55. nye Fiat

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. august 2022 KL:06.59)
  Er dette verdens mest lojale bileier? Sjekk denne listen av Fiat-biler! Det er ikke noe fasitsvar på hvor lenge man skal beholde bilen før den eventuelt bør byttes ut, men de fleste ekspertene er enige om at bilen iallfall ikke bør selges før garantien er på vei til å løpe ut. La oss si at […] Innlegget 84-åring kjøpte sin 55. nye Fiat dukket først opp på Bil24.no.

  Buicks elektriske villkatt

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. august 2022 KL:19.33)
  Det ærverdige merket tar nå ny retning både når det kommer til design og til drivverk. En av de mest ettertraktede Buick-modellene er fra 1966. Den gang kom de med en bil kalt Wildcat Gran Sport, og denne er berømt av en stor grunn ‒ den kom kun det ene året. I 1967 var de […] Innlegget Buicks elektriske villkatt dukket først opp på Bil24.no.

  Så mye koster det å lade opp elbilen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. august 2022 KL:14.30)
  Med strømpriser helt ute av kontroll koster det like mye å lade opp elbilen som å fylle opp bensintanken. Eller? Det går ikke en uke uten at det VG’s forside skriker «ny strømrekord», og i sør er disse så ute av kontroll at selv ikke ekspertene tør å spå hvor dette vil ende. Mens politikerne […] Innlegget Så mye koster det å lade opp elbilen dukket først opp på Bil24.no.

  Nå kommer nytt førerkort

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. august 2022 KL:10.40)
  Et nytt design gjør bilsertifikatet enklere å kontrollere og vanskeligere å forfalske. Siden 1998 har Norge hatt førerkort i kredittkortstørrelsen, selv om noen faktisk også har en eldre litt større type førerkort. Disse lever dog på lånt tid, for når vi går inn i 2023 blir de rosa lappene ugyldige. Mer om det litt lenger […] Innlegget Nå kommer nytt førerkort dukket først opp på Bil24.no.

  Uforsikrede elsparkesykler kan gi millionsmell

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. august 2022 KL:07.00)
  Fra torsdag må alle elsparkesykler som tilbys av utleiere ha egen ansvarsforsikring, og over nyttår må også private elsparkesykler ha egen forsikring. Det har vært mye fram og tilbake rundt reglene knyttet til elsparkesykler, og grunnen er enkel ‒ inntoget av disse førte til kaotiske tilstander i flere byer. Også myndighetene ble tatt på senga, […] Innlegget Uforsikrede elsparkesykler kan gi millionsmell dukket først opp på Bil24.no.

  Lille T-klasse vil også være campingbil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 29. august 2022 KL:19.33)
  Det er ikke bare store biler som Mercedes’ V-klasse som kan være en eventyrer på linje med Marco Polo. Mercedes har nå kastet blikket over på motorhjemme, disse varebilene som er utstyrt nesten som en vanlig bobil. Tyskerne sier at de vil satse enda mer på dette i tiden framover, og spesielt på de litt […] Innlegget Lille T-klasse vil også være campingbil dukket først opp på Bil24.no.

  Audi kaster seg på F1-bølgen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 29. august 2022 KL:14.29)
  Interessen rundt Formel 1 har skutt i været de siste årene, og det gjør sitt til at Audi nå tar steget inn i den ypperste motorsporten. Det er en voldsom interesse rundt F1, noe blant annet serien «Drive to survive» og nye amerikanske eiere har sørget for. Ifølge Audi var det over 1,5 milliarder TV-seere […] Innlegget Audi kaster seg på F1-bølgen dukket først opp på Bil24.no.

  BYD klar med to nye elbiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 29. august 2022 KL:10.40)
  Sedanen Han og SUV-modellen Atto 3 blir de to neste elbilene fra BYD her i Norge. I midten av august var det ett år siden BYD tok sine første elektriske steg i det norske personbilmarkedet, og siden har det blitt registrert godt over 2.000 helelektriske Tang-modeller her hjemme. ‒ Vi har opplevd en fantastisk etterspørsel […] Innlegget BYD klar med to nye elbiler dukket først opp på Bil24.no.

  Denne får deg til å smile!

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 29. august 2022 KL:07.00)
  En mer sjarmerende kabriolet er det vel ikke mulig å få. Se bilder. Små biler har alltid hatt en egen sjarm. Biler som Bobla, den gamle Fiat 500 og den første Mini-modellen er tre prakteksemplarer på dette området. Men det finnes selvsagt også unntak, og norske Buddy var liten og ganske så sjarmløs, var den […] Innlegget Denne får deg til å smile! dukket først opp på Bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »