Motor

Liten annonse
  Kåret til en av verdens beste kjøre-strekninger

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:10.42)
  Ja, du kjenner igjen bildet, gjør du ikke? Eksperter har kåret berømt norsk strekning til en av de aller beste å kjøre, og en annen berømt norsk strekning anbefales også. Vi er absolutt ingen eksperter, men skulle vi kåret de morsomste bilene til å kjøre tur med hadde vi tatt med Mazda MX-5. Denne lille […] Innlegget Kåret til en av verdens beste kjøre-strekninger dukket først opp på Bil24.no.

  På Europa-tur med elbilen? Har er tipsene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 24. juni 2022 KL:19.42)
  NAF sier at det er fult mulig å ha en god elbilferie i Europa. Nylig gjennomførte YouGov på oppdrag for If en undersøkelse hvor de spurte drøyt tusen nordmenn om hva de tenkte om å kjøre ned til Tyskland via Sverige og Danmark. Svarene var ikke udelt positive. 34 prosent svarte at de dropper en […] Innlegget På Europa-tur med elbilen? Har er tipsene dukket først opp på Bil24.no.

  Ford med en helt vanvittig el-varebil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 24. juni 2022 KL:14.40)
  Hørt om den elektriske varebilen som akselererer like fort som en formel 1-bil? Ikke det, nei. Gigantiske Ford satser hardt på nær sagt alle bilområder, det være personbiler, varebiler, pickuper og motorsport. Nå inkluderer satstingen også elektriske utgaver, og de er heller ikke redde for å kombinere flere av disse biltypene inn i en bil. […] Innlegget Ford med en helt vanvittig el-varebil dukket først opp på Bil24.no.

  Mercedes’ elbil klarte 1.202 km rekkevidde

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 24. juni 2022 KL:10.40)
  Med et forbruk på pene 8,3 kWh rullet og rullet Mercedes Vision EQXX, før den til slutt stoppet etter å ha passert 1.200 kilometer. Det er ny effektiv-rekord. Nå er det ikke et stort sjokk at elbil-visjonen til stjernemerket ruller veldig langt, for Mercedes har allerede vist hva Vision EQXX er i stand til. I […] Innlegget Mercedes’ elbil klarte 1.202 km rekkevidde dukket først opp på Bil24.no.

  Ikke kast søppel ut av bilvinduet. Hilsen Ludvig

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 24. juni 2022 KL:07.00)
  Med flykaos og korona blir det også bilferie på mange i år, og Ludvig er litt bekymret. Han frykter nemlig at mange kaster søppel ut av bilvinduet. En av Flåklypas største sønner, og iallfall den mest bekymrede, liker som kjent å ta på seg ryggsekken og vandre seg en langsom tur. Ludvig er som kjent […] Innlegget Ikke kast søppel ut av bilvinduet. Hilsen Ludvig dukket først opp på Bil24.no.

  Bentley viser fram ny sjef

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 23. juni 2022 KL:19.33)
  Continental GT Mulliner W12 kombinerer luksus og ytelser på et helt nytt nivå. Fordelen med et luksusmerke som Bentley er at de ikke trenger å fokusere på så veldig mange forskjellige modeller. Nå har dog familien vokst litt i det siste. Fortsatt handler det om grunnmodellene Flying Spur og Continental, men de har også plusset […] Innlegget Bentley viser fram ny sjef dukket først opp på Bil24.no.

  Polestar 5 sikter mot 884 hk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 23. juni 2022 KL:14.40)
  Svenskene har ikke tenkt å leke når de utvikler sin første helelektriske GT-modell. Polestar-merket springer rett ut fra motorsporten. Det var nemlig Polestar-gjengen som utviklet de litt mer potente Volvo-utgavene og ikke minst de bilene som ble brukt i billøp, så arven er helt klart lynrask. Den aller første Polestar-modellen var da også en ganske […] Innlegget Polestar 5 sikter mot 884 hk dukket først opp på Bil24.no.

  Peugeot lokker med en coupé

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 23. juni 2022 KL:10.40)
  Splitter nye Peugeot 408 skiller seg helt klart ut fra resten av familien. Peugeot selv kaller den nye 408 for en fastback, et gammelt uttrykk klistret på biler som har en stor sammenhengende linje fra taket og ned til baklyktene. I dag vil mange kalle slike biler for 4-dørs coupé. Uansett merkelapp man velger å […] Innlegget Peugeot lokker med en coupé dukket først opp på Bil24.no.

  Toyota oppgraderer bestselgeren

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 23. juni 2022 KL:07.00)
  Rav4 får blant annet et nytt multimedia-system og flere førerassistenter. Det aller meste handler om elbiler når det kommer til nybilsalget her i Norge, men det er en annen bil som holder sånn noenlunde stand. Det er Toyota Rav4. Dette var faktisk Norges nest mest solgte nybil i fjor, og kun Tesla Model 3 klarte […] Innlegget Toyota oppgraderer bestselgeren dukket først opp på Bil24.no.

  Barnesete med airbag imponerte

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 22. juni 2022 KL:19.33)
  Ja, det finnes barnesete med integrert airbag. Og det er åpenbart effektivt. Det testes selvsagt barneseter stadig vekk, og i mai kjørte også ADAC en slik. Dette er Tysklands svar på NAF, og er intet mindre enn Europas aller største forbund for bilister. Det var en oppsiktsvekkende ting med testen, for blant de 30 setene […] Innlegget Barnesete med airbag imponerte dukket først opp på Bil24.no.

  Her er stasjonsvognen av BMW M3

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 22. juni 2022 KL:14.33)
  BMW M3-familien er komplett med utgaven kalt M3 Touring. Da BMW kom med M1 tilbake i 1978 tenkte de ikke på en familievennlig utgave. Det var en ren sportsbil som skulle vise hva de var i stand til å lage, men tyskerne hadde en større plan. Den ble verden kjent med allerede året etter, for […] Innlegget Her er stasjonsvognen av BMW M3 dukket først opp på Bil24.no.

  Volkswagen pirrer med svær el-sedan

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 22. juni 2022 KL:10.40)
  Store ID. Aero skal først øremerkes et land hvor befolkningen ikke er så veldig lange. Tilbake i 2018 var Volkswagen virkelig på hugget, for de hadde klar en svær satsting på elbiler som skulle føre til en rekke nye modeller. Plattformen, bokstavelig talt, het MEB, og på denne skulle tyskerne produsere elbiler som dekte det […] Innlegget Volkswagen pirrer med svær el-sedan dukket først opp på Bil24.no.

  Klassiske Subaru Impreza har gjenoppstått

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 22. juni 2022 KL:07.00)
  Jadda ‒ Prodrive kliner til med en ny utgave av den berømte gatebilen som fulgte i kjølevannet av WRC-suksessen for 25 år siden. Tilbake i 1980 tok Subaru sats i rallysporten, uten at det satte store internasjonale spor etter seg. Men deres tid skulle komme ‒ takket være en mann ved navn David Richards. Briten […] Innlegget Klassiske Subaru Impreza har gjenoppstått dukket først opp på Bil24.no.

  Lanserer elbil-byggesett for klassiske Land Rover

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 21. juni 2022 KL:19.33)
  Nå kan du, eller kanskje aller helst en litt mer faglært bilmekaniker, bygge om den klassiske Land Rover Defender til en ren elbil. «Alle må bidra». Slikt lyder det fra politikere som vil ha ned utslippene i transportsektoren, for det handler som kjent om mer enn bare personbiler. Den gode nyheten er at det utvikles […] Innlegget Lanserer elbil-byggesett for klassiske Land Rover dukket først opp på Bil24.no.

  Hyundai Ioniq 6 blir en oppsiktsvekkende elbil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 21. juni 2022 KL:14.44)
  Ja, Hyundai har tenkt å videreføre de fantastiske linjene til konseptet Prophecy til den serieproduserte Ioniq 6. Det var mange bilmerker som ventet utålmodig på Genève Motor Show i 2020. For et nytt tiår betydde også en fornyet satsting på elbiler, og merkene ville gjerne vise verden hva de hadde på gang. Men så dukket […] Innlegget Hyundai Ioniq 6 blir en oppsiktsvekkende elbil dukket først opp på Bil24.no.

  Drivstoffprisene setter nye dystre prisrekorder

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 21. juni 2022 KL:10.40)
  49 prosent. Det er prisstigningen på dieselen i løpet av det siste året. Det er noe som heter at himmelen er grensen, og det har visst drivstoffprisene tenkt å ta bokstavelig. Det har iallfall vært en himmelsk prisstigning rundt disse, og det ser bare ut til å fortsette. ‒ Nå må regjeringen innse alvoret og […] Innlegget Drivstoffprisene setter nye dystre prisrekorder dukket først opp på Bil24.no.

  En gul og rådyr klassisk Boble

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 21. juni 2022 KL:07.00)
  Restomod når stadig nye høyder. Sjekk ut denne klassiske 1303-utgaven av Volkswagen Boble, inspirert av en rekke Porsche-modeller. Visste du at Bobla også fantes med en Porsche-motor? For Ferdinand Porsche, grunnlegger av sportsbilmerket og mannen bak Volkswagen Boble, lagde faktisk en mer sportslig versjon av den runde og uvanlige bilen. Spesialversjonen het Volkswagen 39 (kom […] Innlegget En gul og rådyr klassisk Boble dukket først opp på Bil24.no.

  Volvo tester hydrogen-lastebil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 20. juni 2022 KL:19.33)
  1.000 kilometer rekkevidde for en diger elektrisk lastebil med en totalvekt på 65 tonn? Ja, det er mulig gjennom hydrogenløsninger. I likhet med Volvo Cars har også Volvo Trucks jobbet med miljøvennlige kjøretøy en god stund, og har allerede på plass batterielektriske lastebiler og utgaver som går på fornybare energikilder, som biogass. I løpet av […] Innlegget Volvo tester hydrogen-lastebil dukket først opp på Bil24.no.

  Hjelp, vi har aldri trengt mer bilberging

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 20. juni 2022 KL:14.45)
  Forsikringsselskap frykter at mange kan få ødelagt bilferien grunnet havarerte biler, og har et råd til feriebilistene. Elbiler har sin del av skylden for at bilbergingen har skutt i været siden 2019, for mange av oppdragene er biler som har strandet grunnet tomt batteri. En annen grunn er viruspandemien, for både sommeren 2020 og 2021 […] Innlegget Hjelp, vi har aldri trengt mer bilberging dukket først opp på Bil24.no.

  Porsche med ny America-versjon

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 20. juni 2022 KL:10.40)
  En toppløs 911 Carrera GTS med manuelle gir viderefører en 70 år gammel Porsche-tradisjon. Da Porsche hadde klar si aller første serieproduserte bil, 356, i 1948, så de fornuftig nok også over til Nord-Amerika. Det var nemlig muskelbilens hjemland, og ikke minst ‒ verdens største bilmarked. Så det unge tyske merket skjønte raskt at det […] Innlegget Porsche med ny America-versjon dukket først opp på Bil24.no.

  En skinnløs el-Jaguar med rester av fiskegarn

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 20. juni 2022 KL:07.00)
  Britiske Lunaz har ikke nøyd seg med å gjøre en klassisk Jaguar XK120 om til en elbil, men de har også gjenbrukt fiskegarn i jakten på bærekraft. Det er ikke mulig å mislike Lunaz, for dette britiske selskapet tar britiske bilikoner inn i framtiden ved å gjøre de elektriske. Det har de gjort med biler […] Innlegget En skinnløs el-Jaguar med rester av fiskegarn dukket først opp på Bil24.no.

  Vi har prøvekjørt Mercedes-AMG EQE

  Kilde: Bil24 | Publisert: (søndag 19. juni 2022 KL:10.20)
  Pressen fikk se den første AMG’en som er en elbil i slutten av mai, men vi har også prøvekjørt den gjennom våre tester. De to bilene vi fikk se hos Bertel O. Steen i Lørenskog hadde begge masse utstyr, som Hyperscreen, ventilerte skinnseter og mye mer. Den ene hadde 21-tommers felger og den andre de […] Innlegget Vi har prøvekjørt Mercedes-AMG EQE dukket først opp på Bil24.no.

  Audis viktigste modell runder 50 år

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 18. juni 2022 KL:10.31)
  Sommeren 1972 kunne Audi stolt vise fram en helt ny modell, Audi 80, og den ble så populær at de fire ringene også måtte bygge biler i Volkswagen-fabrikker. Det skjedde mye stort i 1972. Alfakrøllen, ja @-tegnet som nå alle kjenner, ble for eksempel innført som et ledd i utviklingen av det som skulle bli […] Innlegget Audis viktigste modell runder 50 år dukket først opp på Bil24.no.

  En fabelaktig Porsche 928

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 17. juni 2022 KL:19.33)
  Franske Nardone har blåst nytt liv i Porsche 928, og resultatet er ganske så fantastisk. Se bilder. Da Porsche kunne vise sin aller første produksjonsbil kalt 356 tilbake i 1948, holdt merket faktisk til i Østerrike. Men det tok ikke lang tid før Porsche flyttet tilbake til Tyskland, og helt fram til 1970-tallet lagde de […] Innlegget En fabelaktig Porsche 928 dukket først opp på Bil24.no.

  Pagani viser fram et kunstverk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 17. juni 2022 KL:14.29)
  La oss hylle 1960-tallet! Ja, det tenkte Pagani da de startet på prosjektet som har ført til kunstverket av en bil kalt Huayra Codalunga. Se bilder! Ok, la oss bli ferdig med de to dårlige nyhetene først. En Pagani Huayra Codalunga koster nemlig 7 millioner euro, og alle eksemplarene de skal lage er allerede solgt. […] Innlegget Pagani viser fram et kunstverk dukket først opp på Bil24.no.

  Vegvesenet vil fase ut elbiler-fordeler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 17. juni 2022 KL:10.40)
  Statens vegvesen ber om umiddelbar høyere bompenge-takst for elbiler, og at elbilene med tiden også fjernes fra kollektivfeltet. NAF og Elbilforeningen er kritiske. Regjeringen er bekymret for nedgang i bruk av kollektivtransporten, for da viruspandemien slo inn over oss forsvant også en stor del av passasjerene. Og mange av disse har ikke kommet tilbake. ‒ […] Innlegget Vegvesenet vil fase ut elbiler-fordeler dukket først opp på Bil24.no.

  Bruktbiler: Disse fargene er mest populære

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 17. juni 2022 KL:07.00)
  Nordmenn er fortsatt konservative når det kommer til bilfargen. Nylig kom bilsøkertjenesten iSeeCars med en analyse på hva farger har å si for bruktbil-verdien. For ja, det har den visstnok. Analysen kan trygt betegnes som stor, for søketjenesten har nemlig sammenlignet formidable 650.000 tre år gamle biler som nylig er solgt. De har sett på […] Innlegget Bruktbiler: Disse fargene er mest populære dukket først opp på Bil24.no.

  En rallyinspirert Alpine A110

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 16. juni 2022 KL:19.33)
  Aiaiai, Alpine knaller nå til med en spesialutgave av A110 som hyller rallybilen fra 1975. Tour de Corse er et av de mest berømte løpene i rallyverden, og det første løpet på Korsika ble kjørt tilbake i 1956. Veiene og landskapet på øya som kanskje er mest kjent for å være fødeplassen til Napoleon Bonaparte […] Innlegget En rallyinspirert Alpine A110 dukket først opp på Bil24.no.

  Advarer mot å bygge for smale motorveier

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 16. juni 2022 KL:14.45)
  Statens vegvesen vil bygge flere motorveier som åpner for 90 km/t og 100 km/t. Nye Veier advarer mot å bygge for smale motorveier som i framtiden må utvides. Det er noe som heter at fart dreper, men det er en sannhet med modifikasjon. E6 gjennom Østfold var så skadeutsatt at den hadde fått den fæle […] Innlegget Advarer mot å bygge for smale motorveier dukket først opp på Bil24.no.

  Hvor lang er egentlig ladetiden?

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 16. juni 2022 KL:10.40)
  Da NAF testet 31 elbiler var ladetidene oppgitt på sju forskjellige måter. ‒ Totalt uoversiktlig for bilkjøperne, slår Nils Sødal fast. Elbiler et noe nytt, også for bilprodusentene. Det gjelder altså å prøve og feile, men også finne metoder som gjør at deres elbiler framstår som gode. Dermed har det oppstått et par ting som […] Innlegget Hvor lang er egentlig ladetiden? dukket først opp på Bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »