Motor

Liten annonse
  Dårlig veier medvirker til 30 dødsulykker i året

  Kilde: Bil24 | Publisert: / 1 time og 22 minutter gammel - (mandag 5. juni 2023 KL:07.00)
  Riksrevisjonen med knusende dom over veistandarden, og gir både Statens vegvesen og Samferdselsdepartementet skarp kritikk. Riksrevisjonen har undersøkt de 56.000 kilometerne med riks- og fylkesveier, og bakgrunnen er å se hva veisektoren får igjen for alle midlene som pøses inn. Målet er å få mest mulig vei for pengene, og Vegvesenet har en lang vei […] Innlegget Dårlig veier medvirker til 30 dødsulykker i året dukket først opp på Bil24.no.

  Vi har sjekket ut Kia EV9

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:10.31)
  Vi ble med til Frankfurt for å se produksjonsmodellen av Kia EV9, en romslig elbil på rett over 5 meter som kan ha 6 eller 7 seter. Kia EV9 er 5,01 meter lang, eller 5,015 om du velger GT Line som har noe mer stylingdetaljer enn Baseline har. Med takrails som du ser på bildet […] Innlegget Vi har sjekket ut Kia EV9 dukket først opp på Bil24.no.

  Nattversjon av det mest eksklusive

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:10.51)
  På jakt etter det beste av det beste? Da går ferden muligens til Mercedes-Maybach, og de kan nå lokke med noe enda mer spesielt. Dagens Mercedes-Benz er ikke bare resultatet av Karl Benz oppfinnelse kalt automobil tilbake i 1886, men det tyske premiummerket har flere å takke for at de ble det bilmerket de er […] Innlegget Nattversjon av det mest eksklusive dukket først opp på Bil24.no.

  Ny Porsche-logo

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:19.33)
  Finn en «feil» på bildet over! Den første utgaven av Porsches nå berømte emblem ble laget i 1952, og minner svært mye om dagens skjold som finner veien inn i alle Porsche-bilene. Ferry Porsche, sønn av grunnlegger Ferdinand og Porsche-sjef på den tiden, ville ha noe som symboliserte det bilene sto for, og resultatet var […] Innlegget Ny Porsche-logo dukket først opp på Bil24.no.

  Sjekk ut verdens første kvinnelige krasjdukke

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:14.30)
  Svenskene bare skal lede an når det kommer til trafikksikkerhet, og nå har de også laget verdens første kvinnelige krasjdukke. Se video. Ok, det er fredag når dette skrives, så hvorfor ikke starte helgen med en liten quiz. Hvem sto bak på de moderne sikkerhetsbeltene, og når skjedde det? Ja, en quiz er morsommere når […] Innlegget Sjekk ut verdens første kvinnelige krasjdukke dukket først opp på Bil24.no.

  Her er 7-seters Volkswagen ID. Buzz

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:10.37)
  Volkswagen viser nå en nærmere 5 meter lang ID. Buzz, og det betyr en versjon med plass til hele sju seter. At ikke alt handler om helelektriske personbiler er ID. Buzz et eksempel på. For det var en voldsom buzz rundt denne før den ble lansert, og mange ventet spent på hva tyskerne hadde fått […] Innlegget Her er 7-seters Volkswagen ID. Buzz dukket først opp på Bil24.no.

  Volvo og Polestar med mer støtte til CarPlay

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:07.00)
  Gode nyheter for alle som kjører en moderne Volvo eller Polestar, og ikke minst for de som også har en iPhone-telefon. Svenskene ruller nemlig ut en stor programvare-oppdatering. OTA gjør livet lettere for bilprodusentene ‒ og bedre for de som kjører bilene deres. For dette står nemlig for «Over The Air», og åpner for muligheten […] Innlegget Volvo og Polestar med mer støtte til CarPlay dukket først opp på Bil24.no.

  Rekkevidde-angsten lever i beste velgående

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:19.33)
  Selv om nye elbiler nå til og med strekker ut rekkevidden til over 600 kilometer, er det fortsatt mange som er skeptiske. Og spesielt blant de som ikke kjører en elbil. Vi skal ikke så veldig mange år tilbake før den vanlige rekkevidde-grensen til elbilene lå på 400 kilometer. Denne befinner seg nå på 500 […] Innlegget Rekkevidde-angsten lever i beste velgående dukket først opp på Bil24.no.

  Bilsalget tok seg opp

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:12.51)
  Kom mai, du skjønne. Nybilsalget blomstret i siste måned før sommeren, men fortsatt er salget bak fjorårets. Det har vært noen tunge måneder for nybilsalget, for både i januar, februar og april var det en nedgang sammenlignet med samme periode i fjor. Mars var dog et lyspunkt, men det takket være en voldsom registrering av […] Innlegget Bilsalget tok seg opp dukket først opp på Bil24.no.

  Dødsulykker: En gruppe skiller seg positivt ut

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:10.40)
  I en periode hvor antall dødsulykker stiger er det et lyspunkt, nemlig de på sykkel og moped. I mai måtte 13 mennesker bøte med livet i den norske trafikken, noe som var seks færre enn i mai i fjor. Men dødstallene for de fem første månedene ligger fortsatt over de fra samme periode i fjor. […] Innlegget Dødsulykker: En gruppe skiller seg positivt ut dukket først opp på Bil24.no.

  Den sterkeste Range Rover Sport noensinne

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:07.00)
  Det er en ny sjef i Ranger Rover Sport-familien, nemlig en SV-utgave. Sport-utgaven til Range Rover har vært her siden 2005, og kom i 3. generasjonen så sent som i fjor og byr på et enda litt mer sportsligere utseende. Og mens vi venter på den rene elbilversjonen som er meldt inn til neste år, […] Innlegget Den sterkeste Range Rover Sport noensinne dukket først opp på Bil24.no.

  En sniktitt på innsiden av Volvo EX30

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:19.33)
  Ikke bare får elbilmodellen Volvo EX30 en senterskjerm med det meste av info, men også noe så spesielt som en lydplanke. Og ja, et skandinavisk design. Volvo kommer med stadige drypp rundt sin nye potensielle storselger, nemlig den helelektriske SUV-modellen EX30 ‒ lillesøsteren til det kommende flaggskipet EX90. Elbilen skal vises fram offentlig 7. juni, […] Innlegget En sniktitt på innsiden av Volvo EX30 dukket først opp på Bil24.no.

  Elbil? Nei, takk!

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:14.30)
  1 av 10 er fast bestemt på at de aldri skal ha elbil, og det hjelper heller ikke at regjeringen kommer med «distriktsfiendtlige» avgifter. Norge har kommet lengst i verden når det gjelder overgangen til elbil, og i løpet av årets fire første måneder er 84 prosent av alle nybilene som er registrert nullutslippsbiler. Det […] Innlegget Elbil? Nei, takk! dukket først opp på Bil24.no.

  Toyota Yaris får flere krefter

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:10.40)
  5. generasjon hybrid gir den lille favoritten Toyota Yaris enda bedre ytelser, men det er ikke alt. Den får også bedre førerassistenter, blir enda mer digital og hakket mer stylet. Når det kommer til nybilsalget er det elbiler som gjelder, og inne på topplisten er det utelukkende elbiler. Foruten de fra Toyota. Nå er riktignok […] Innlegget Toyota Yaris får flere krefter dukket først opp på Bil24.no.

  Bugatti bygger seg en skyskraper

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:07.00)
  Bugatti kan ikke være dårligere enn Aston Martin og Bentley, og byr på en 46 etasjers luksuskompleks som skal minne om Rivieraen. Det er åpenbart en ny trend at de luksuriøse bilmerkene setter sitt navn på nye boligkomplekser, og både Aston Martin og Bentley har på slike på gang i selveste Miami. Astons bygning skal […] Innlegget Bugatti bygger seg en skyskraper dukket først opp på Bil24.no.

  Forsikringsbeviset som bør ligge i hanskerommet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:19.33)
  Om bilferien tar deg til det store utlandet er det smart å ha et forsikringsbevis liggende i hanskerommet. Mange gjør seg nå klar til årets ferie, og mange hopper også i bilen og setter kurs for det store utlandet. I 2023 er det heller ingen utfordringer med å få ladet elbilen nedover Europa, for utbyggingen […] Innlegget Forsikringsbeviset som bør ligge i hanskerommet dukket først opp på Bil24.no.

  Til topps for 12. gang ‒ på rad!

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:14.25)
  Det er ingen over og ingen ved siden når det gjelder Autoindex, for her Lexus helt suveren. Autoindex tar tempen på skandinavisk bilhold, og mer spesifikt spør Loyalty-gruppen mange tusen bileiere om hvor forøyd de er med kundeforholdet. Dette er også viktig for bilimportørene, og ifølge Loyalty-gruppen bruker 26 skandinaviske bilimportører Autoindex for å måle […] Innlegget Til topps for 12. gang ‒ på rad! dukket først opp på Bil24.no.

  Kia EV9 lansert i Europa

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.50)
  Den fem meter lange bilen nærmer seg stadig forhandlerne. Se bilder av produksjonsmodellen. I slutten av mars kunne Kia endelig lette på sløret rundt den neste EV-modellen, og dette er også storesøsteren i serien som til nå består av Kia EV6. Den bilen ble like godt kåret til årets bil her i Europa, så Kia […] Innlegget Kia EV9 lansert i Europa dukket først opp på Bil24.no.

  Ellevill versjon av Mercedes-AMG GT 63

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:07.04)
  Hva sier du til 930 hestekrefter? Jepp, det har nemlig Brabus vridd ut av motoren til Mercedes-AMG GT 63 S E Performance. For oss vanlige dødelige er en original Mercedes-AMG GT 63 S E Performance nesten i overkant av det vi kan takle. For her har AMG satt alle kluter til for å lage et […] Innlegget Ellevill versjon av Mercedes-AMG GT 63 dukket først opp på Bil24.no.

  Bilen som banet vei for Hyundai

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:10.05)
  50 år etter at Hyundai Coupé Concept ble vist fram, kan det koreanske merket vise fram et nybygget eksemplar av den særs viktige bilen. For oss tok den store krigen som kjent slutt i 1945, men for de i Korea var dette bare starten på elendighetene. Etter krigen måtte Japan som en tapende part gi […] Innlegget Bilen som banet vei for Hyundai dukket først opp på Bil24.no.

  Kjapp test av Xpeng P7 High Performance

  Kilde: Bil24 | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:10.24)
  Vi har tatt en førproduksjonsmodell av Xpeng P7 AWD High Performance på en kjapp en prøvetur. Sander (Blomgren) har sett på Xpeng P7 i facelifted utgave før, men denne gangen skulle vi få være med på en liten prøvetur i områdene nær Lørenskog. Vi hadde akkurat fått prøve en tur med en førproduksjonsmodell av SUV’en […] Innlegget Kjapp test av Xpeng P7 High Performance dukket først opp på Bil24.no.

  Verdens første «Super Tourer»

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:10.29)
  Vi kjenner til uttrykket GT, Grand Tourer, men hva med ST? Vel, det står for Super Tourer, som den nye Aston Martin DB12 blir kalt. Ok, vi vet at forkortelser kan ha flere betydninger. Selv GT er ikke gitt, for det kan også vise til Gran Turismo, den italienske benevnelsen. Og det finnes allerede ST […] Innlegget Verdens første «Super Tourer» dukket først opp på Bil24.no.

  Sniktitt på framtidens helelektriske Seven

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:19.33)
  Det kommer en elektrisk Caterham Seven, og på veien dit viser merket nå en prototype som de har laget. ‒ Enhver fremtidig EV-modell (elbil) vi produserer må være tro mot DNAet til Caterham ‒ lettvekt, moro å kjøre og førerfokusert. Hovedmålet for dette prosjektet er å utvikle et kjøretøy med et vektdelta på ikke mer […] Innlegget Sniktitt på framtidens helelektriske Seven dukket først opp på Bil24.no.

  Legendarisk Bentley solgt for 40 millioner

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:14.00)
  I år er det 100 år siden det første Le Mans ble kjørt. Og på startstreken sto det blant annet en Bentley, og denne lever fortsatt i beste velgående. Se bilder. Le Mans er et av verdens største racerløp, og utgjør sammen med Monaco Grand Prix og Indy 500 den såkalte trippelkronen i motorsporten. Den […] Innlegget Legendarisk Bentley solgt for 40 millioner dukket først opp på Bil24.no.

  Verdens første kvinnelige krasjdukke

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:10.30)
  Svenske Astrid Linder har blitt kåret til årets kvinne i bilindustrien. Og det er vel fortjent, for hun står bak verdens første kvinnelige krasjdukke i normal størrelse. Ok, dette kan høres litt snodig ut. Verdens første bekreftede bilulykke med et fatalt utfall skjedde nemlig 17 år før Karl Benz fikk patent på den første automobilen […] Innlegget Verdens første kvinnelige krasjdukke dukket først opp på Bil24.no.

  Åpner for at tollerne tester for ruskjøring

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.10)
  Tirsdag stemte Stortinget på et forslag om Tolletaten skal få lov til å teste bilister for ruskjøring, og forslaget ble enstemmig vedtatt. I forbindelse med at det ble framsatt et forslag som åpner for at Tolletaten kan teste bilister for ruspåvirket kjøring i statsråd i mars, understreket samferdselsminister Jon-Ivar Nygård at regjeringen ønsket mer kontroller […] Innlegget Åpner for at tollerne tester for ruskjøring dukket først opp på Bil24.no.

  Volvos lastebiler med nye sikkerhetsassistenter

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:19.36)
  Volvo Trucks vil ikke være dårligere enn Volvo Cars, og introduserer nå assistenter som tar høyde for myke trafikanter. Som vi vet skal Volvo lede an når det kommer til sikkerhet rundt biler, og den kommende elbilen EX30 blir utstyrt med en rekke funksjoner som skal gjøre det mer sikkert for medtrafikanter som gjør alt […] Innlegget Volvos lastebiler med nye sikkerhetsassistenter dukket først opp på Bil24.no.

  Her er nye Opel Corsa Electric

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:14.20)
  Opels lille favoritt er oppdatert, og det gjelder også den helelektriske versjonen som blir tilgjengelig med en større batteripakke. Opel Corsa har rukket å bli 41 år, og er inne i sin 6. generasjon som ble lansert i 2019. Og den inkluderte også etter hvert en helelektrisk utgave. Corsa-e som nå altså heter Corsa Electric […] Innlegget Her er nye Opel Corsa Electric dukket først opp på Bil24.no.

  Rekkevidde, ytelse og pris for BMW i5

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.40)
  Kommende BMW i5 Sedan lanseres i to versjoner, og rekkevidder, krefter og priser er nå offentliggjort. BMW jager videre i et heseblesende tempo, og tiden er nå kommet til den berømte 5-serien. Denne kom allerede i 1972, og har siden vært en av grunnmodellene til det tyske merket. Det viser salgstallene. For gjennom sju generasjoner […] Innlegget Rekkevidde, ytelse og pris for BMW i5 dukket først opp på Bil24.no.

  En Ford Ranger med 500 hk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:07.00)
  Hennessey har nå kastet seg over en «europeisk» modell, nemlig Ford Ranger. Resultatet er som vanlig spektakulært. Her hjemme kunne Ford Norge for ikke så altfor lenge siden rapportere om stor interesse rundt både den nye Ranger-generasjonen og topputgaven Ranger Raptor, en bil som også blir tilgjengelig her i Norge. Videre kunne de melde om […] Innlegget En Ford Ranger med 500 hk dukket først opp på Bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »