Motor

Liten annonse
  Mercedes med stort steg mot selvkjørende biler

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (lørdag 4. februar 2023 KL:10.33)
  Som den første bilprodusenten har Mercedes fått tillatelse til kjøring på nivå 3 på den selvkjørende skalaen i USA. Vi venter fortsatt på de selvkjørende bilene, altså de hvor føreren selv kan parkere rumpen i baksetet og la bilene håndtere kjøreturen. Det er nivå 4 på den selvkjørende skalaen (SAE), som faktisk går til nivå […] Innlegget Mercedes med stort steg mot selvkjørende biler dukket først opp på Bil24.no.

  Hack en Tesla, vinn en Tesla

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 3. februar 2023 KL:19.28)
  Hacking av moderne biler er en stor trussel, men at man får en splitter ny Tesla om man klarer å hacke den er ganske så uvanlig. Det har vært mange eksempler på at moderne biler har blitt hacket, og blant annet dokumenterte de amerikanske vaktbikkjene Consumer Watchdog i 2020 hvor enkelt de hacket en Tesla. […] Innlegget Hack en Tesla, vinn en Tesla dukket først opp på Bil24.no.

  MG 4 blir nå råbillig

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 3. februar 2023 KL:14.33)
  Elbilene har blitt dyrere i 2023? Vel, en regel skal som kjent ha sitt unntak. MG 4 kommer nå i en versjon som barberer startprisen med 45.000 kroner. Grunnet en regjering som ikke tar hensyn til at utgiftene på nær sagt alt har økt veldig den siste tiden, har nye elbiler blitt enda dyrere. De […] Innlegget MG 4 blir nå råbillig dukket først opp på Bil24.no.

  Bilmerket JAC formelt på den norske scenen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 3. februar 2023 KL:10.40)
  Det kinesiske merket var offisielt i gang med det norske satstingen 1 februar. Hva passer bedre for et nytt bilmerke som inntar den norske scenen å gjøre akkurat det i Drammens Teater. Ikke bare er det ærverdige teateret et praktbygg av en kopi av det opprinnelige fra 1869, men det befinner seg også i byen […] Innlegget Bilmerket JAC formelt på den norske scenen dukket først opp på Bil24.no.

  Fortsatt populært med personlige skilt

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 3. februar 2023 KL:07.00)
  1.163 kjøretøy ble utstyrt med personlig skilt i fjor. Sommeren 2017 fikk endelig norske bileiere en mulighet mange andre land hadde hatt i mange år, nemlig å få spesiallagde nummerskilt. Eller nummer blir feil ‒ spesiallagde kjennetegn blir riktigere. For her kan man altså bruke kun bokstaver om man ønsker det. Den muligheten ventet åpenbart […] Innlegget Fortsatt populært med personlige skilt dukket først opp på Bil24.no.

  Solcellebilen bråstoppet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 2. februar 2023 KL:19.40)
  Lightyear rakk så vidt å komme i gang med produksjonen i Finland før driftsselskapet nå er slått konkurs. Det ble skrevet bilhistorie i Finland da det nederlandske bilmerket Lightyear startet masseproduksjonen av Lightyear 0 i desember. Det skjedde i Valmets fabrikk i Nystad, og med det var den aller første serieproduserte solcellebilen (SEV) en realitet. […] Innlegget Solcellebilen bråstoppet dukket først opp på Bil24.no.

  Tidenes dyreste nybil solgt på auksjon

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 2. februar 2023 KL:14.10)
  Auksjonshuset bommet grovt da de satte forventet pris på Bugatti Chiron Profilée, den aller siste tilgjengelige bilen utstyrt med en diger W16-motor. Det heter seg det at alle gode ting har en slutt, og W16-motoren til Bugatti er intet unntak. Dette særs ville hjertet har banket i Bugatti-biler siden 2005, men nå har den moderne […] Innlegget Tidenes dyreste nybil solgt på auksjon dukket først opp på Bil24.no.

  Satte ny rekkevidde-rekord på vinteren

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 2. februar 2023 KL:09.00)
  Storesøster i familien likte dårlig at lillesøster hadde rekorden som den lengstgående elbilen på vinterføre, og satte ny rekord. El Prix er et litt annerledes Grand Prix. Her gjelder det ikke å være raskest, men rett og slett å være den siste som gir seg. Sagt med andre ord; kjøre lengst mulig. Det er NAF […] Innlegget Satte ny rekkevidde-rekord på vinteren dukket først opp på Bil24.no.

  Første bil med premiere på TikTok

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 2. februar 2023 KL:07.00)
  Nye Range Rover Velar fikk like godt premieren på videoplattformen TikTok. I 1964 var det en stort buzz rundt verdensutstillingen i New York. Det gikk nemlig rykter om at Ford skulle vise fram en helt ny modell i parken som huset de mange paviljongene, og nysgjerrige troppet opp 17. april. Den bilen som Ford presenterte […] Innlegget Første bil med premiere på TikTok dukket først opp på Bil24.no.

  Premieredryss på svensk elbilmesse

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 1. februar 2023 KL:19.26)
  Snart vil Sverige gå forbi Norge i antall solgte nye elbiler, og hvor mye fokus disse nå har viser eCarExpo-messen i Stockholm. Der er det duket for 10 elbil-premierer. Totalt ble det registrert 174.000 nye biler her i Norge i fjor, og av disse var det 138.000 elbiler. Over hos våre svenske naboer ble det […] Innlegget Premieredryss på svensk elbilmesse dukket først opp på Bil24.no.

  Totalt havari for nybil-registreringene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 1. februar 2023 KL:14.50)
  Kun 1.860 nye biler ble registrert i januar, og til sammenligning ble det registrert 39.497 nye personbiler i desember i fjor. Nå skal det legges til at det ikke kommer som et sjokk at nybilsalget fikk seg en solid nedtur i januar. For grunnen til det enorme antallet biler i desember skyldes nye avgifter som […] Innlegget Totalt havari for nybil-registreringene dukket først opp på Bil24.no.

  2023 innledet med seks trafikkdrepte

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 1. februar 2023 KL:10.40)
  I årets første måned som har vært preget av vanskelige kjøreforhold omkom seks personer i trafikken. 2022 ble et tungt år når det kommer til antall omkomne på norske veier, og 118 personer omkom ‒ en oppgang på nærmere 50 prosent målt mot 2021. Da er det et dårlig tegn at 2023 åpner med to […] Innlegget 2023 innledet med seks trafikkdrepte dukket først opp på Bil24.no.

  Denne 911 har interiør av kaffe, egg, valnøtter og ris

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 1. februar 2023 KL:07.00)
  Selskapet til den legendariske designeren Ian Callum sender en klar beskjed til bilprodusentene om bærekraftige materialer i biler. Det er selvsagt umulig å si hvem som er den aller skarpeste bildesigneren, men en av de klart mest innflytelsesrike det siste tiåret er skotske Ian Callum, en britisk ridder. Han har designet vakre biler som Aston […] Innlegget Denne 911 har interiør av kaffe, egg, valnøtter og ris dukket først opp på Bil24.no.

  Sjekk hvordan Audi-konseptet blir til en pickup

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 31. januar 2023 KL:19.33)
  Audis fjerde framtidsvisjon er to biler i en, nemlig en crossover og en pickup. Se video når den endrer form. De fire ringene er som kjent godt i gang med framtidens biler, de helelektriske. Det første steget tok de med elbilen kun kalt Audi e-tron, introdusert i 2019. Og ganske så imponerende for en bil […] Innlegget Sjekk hvordan Audi-konseptet blir til en pickup dukket først opp på Bil24.no.

  Historiens siste Bugatti med W16 kan bli din

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 31. januar 2023 KL:14.40)
  Du trenger selvsagt et lass med penger, men dette er en unik mulighet til å få tak i en svært historisk og splitter ny Bugatti. De aller mest eksklusive bilmerkene og bilene, såkalte superbiler, går direkte ut til gode kunder. Det betyr at når disse blir offentliggjort er samtlige biler allerede solgt, og kommer dermed […] Innlegget Historiens siste Bugatti med W16 kan bli din dukket først opp på Bil24.no.

  Nesten halvparten er skuffet over elbilens vinter-rekkevidde

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 31. januar 2023 KL:10.40)
  NAF ber nok en gang om bedre informasjon om hvor langt elbilene går på vinteren. Det er klart for nok et El Prix. Hva er det? spør du kanskje. Vel, det er riktignok en type konkurranse, men en litt annerledes en. For i denne konkurrere elbilene mot seg selv, og mer eksakt mot sin egen […] Innlegget Nesten halvparten er skuffet over elbilens vinter-rekkevidde dukket først opp på Bil24.no.

  Elbiler på vinterkald langtur rimeligere enn dieselbil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 31. januar 2023 KL:06.53)
  Det er nå høye kostander for hurtiglading, men selv på vinteren langt oppe i nord er det fortsatt rimeligere å lade enn å fylle diesel. Norsk elbilforening har vært på langtur oppe i nord. Testteamet har nemlig stresstestet elbilkjøring i kulda på alle underlag, og det inkluderer også forkortet rekkevidde og kostbar hurtiglading. ‒ Prisen […] Innlegget Elbiler på vinterkald langtur rimeligere enn dieselbil dukket først opp på Bil24.no.

  Firmabil: Elbil dyrere enn dieselbil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 30. januar 2023 KL:19.33)
  Regjeringen har fjernet en rabatt som gikk på verdien på elbilen, og nye avgifter gjør at det skattemessig ikke lønner å velge elbil fremfor fossilbil som firmabil. Det mener iallfall rådgivnings- og revisjonsselskapet BDO, som har en egen kalkulator for firmabil. Den er nå oppdatert, og resultatet er nedslående for de som gjerne vil være […] Innlegget Firmabil: Elbil dyrere enn dieselbil dukket først opp på Bil24.no.

  Ekström raskest av de raskeste

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 30. januar 2023 KL:14.40)
  Svenske Mattias Ekström slo stjerner som Johan Kristoffersson, Thierry Neuville og Mick Schumacher og vant Race of Champions. Norge med far og sønn Solberg tok lagtittelen lørdag. Se video. Race of Champions (ROC) samler de beste førerne på hvers av motorsporten, og vinneren kan dermed krone seg selv som klodens aller raskeste racerfører. Med unntak […] Innlegget Ekström raskest av de raskeste dukket først opp på Bil24.no.

  En enda hissigere BMW M3

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 30. januar 2023 KL:10.40)
  Snart er det duket for en ny sjef i BMW M3-familien, men vær rask ‒ denne kommer kun i begrenset opplag. BMW har lagt bak seg et stort jubileumsår for M-merket, som rundet 50 år i fjor. Det hele ble avsluttet med stil, nemlig en ny BMW 3.0 CLS ‒ et nikk tilbake til den […] Innlegget En enda hissigere BMW M3 dukket først opp på Bil24.no.

  Norsk 15-åring skal kjøre rally

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 30. januar 2023 KL:07.00)
  Man må være 16 år for å kunne øvelseskjøre. Det stopper ikke Karl Peder Nordstrand, for 15-åringen skal nå kjøre det latviske rallymesterskapet med en sterk R5-bil. Ok, hvordan er det mulig å kjøre rally når man er så ung at man ikke en gang har lov til å øvelseskjøre? Vel, svaret finner vi i […] Innlegget Norsk 15-åring skal kjøre rally dukket først opp på Bil24.no.

  17 elbiler som kommer i 2023

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 28. januar 2023 KL:10.11)
  2023 blir nok et år med en masse nye elbiler, og vi har samlet 17 av elbilene som mange ser fram til. En ting vi har lært av 2022 er at markedslanseringene av nye elbiler er litt som lotto, veldig variabelt og kan slå til når som helst. Grunnen er selvsagt at pandemien spesielt i […] Innlegget 17 elbiler som kommer i 2023 dukket først opp på Bil24.no.

  ‒ Rekkeviddeangsten lever i beste velgående

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 27. januar 2023 KL:19.33)
  Fortsatt har mange elbiler såpass kort rekkevidde at angsten kan brette seg over elbilisten. Men er den berettiget? Tittelen er et sitat, for det er nettopp det Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF, slår fast: ‒ Rekkeviddeangsten lever i beste velgående. Det har vært mye dårlig vær den siste tiden, og bilistene må også belage […] Innlegget ‒ Rekkeviddeangsten lever i beste velgående dukket først opp på Bil24.no.

  Peugeot melder fem nye elbiler de neste to årene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 27. januar 2023 KL:14.46)
  Franskmennene trykker ned den elektriske gasspedalen, og i 2030 skal Peugeot kun selge elbiler her i Europa. Det finnes flere elektriske Peugeot-modeller på norske veier enn du tror. For løvemerket er veldig godt i gang med sin elektriske satsting, og elbiler med Peugeot-logoen inkluderer modellene 106, 208, 2008, Ion, Expert, Partner, Rifter og Traveller. Så […] Innlegget Peugeot melder fem nye elbiler de neste to årene dukket først opp på Bil24.no.

  Audi viser et aktivt elektrisk konsept

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 27. januar 2023 KL:10.40)
  Da er tiden kommet for den fjerde og siste bilen i Audis konseptserie, og denne passer veldig godt for aktive nordmenn. Se masse bilder! Audi har kjørt en serie med konsepter kalt sphere, og meningen med bilene er å vise elektriske framtidskonsepter i fire forskjellige, ja, sfærer. Dette har ført til konseptene skysphere, grandsphere og […] Innlegget Audi viser et aktivt elektrisk konsept dukket først opp på Bil24.no.

  Nå kan Renault 4 og 5 bygges om til elbiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 27. januar 2023 KL:07.00)
  Retrofit er et viktig begrep nå som vi går inn i elbil-æraen. Dette åpner nemlig for at gamle klassikere kan utstyres med elektriske drivverk. Renault har faktisk ikke bare en, men to legendariske folkebiler. Renault 4, et slags svar på legendariske Citroën 2CV, ble introdusert i 1961, mens Le Car, Renault 5, ble bygd fra […] Innlegget Nå kan Renault 4 og 5 bygges om til elbiler dukket først opp på Bil24.no.

  En Porsche 357!

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 26. januar 2023 KL:19.33)
  Tyskerne markerer starten på et jubileumsår på best mulig måte, for det gjør de med en nytolkning av den aller første Porsche-modellen. Det var som kjent Ferdinand Porsche, mannen som sto bak selveste Bobla, som grunnlag merket tilbake i 1931. Men det var ikke han som sto bak den aller første serieproduserte sportsbilen. Ferdinand ble […] Innlegget En Porsche 357! dukket først opp på Bil24.no.

  Elbilistene selv er skeptiske til elbiler i distriktene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 26. januar 2023 KL:14.30)
  Kanskje har ikke utviklingen av elbilene kommer så langt som mange har trodd? NAF har tatt tempen på elbilistene, og ja, også de som ikke kjører elbil. I en undersøkelse kalt for Elbilbarometeret har de fått Norstat til å spørre bilistene om elbiler passer til folket ute i distriktene. De var nok ikke forberedt på […] Innlegget Elbilistene selv er skeptiske til elbiler i distriktene dukket først opp på Bil24.no.

  Fysiske knapper i Tesla? Norsk 18-åring har løsningen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 26. januar 2023 KL:10.40)
  Moderne biler får stadig færre fysiske knapper, og Tesla leder an. Mange ønsker nå enkelte knapper tilbake, og en norsk 18-åring har likegodt gjort noe med det. Distraksjon, som for eksempel trykking på mobilen eller berøringsskjermen i en bil, er ansett som et av de største problemene når det kommer til bilulykker. På samme tid […] Innlegget Fysiske knapper i Tesla? Norsk 18-åring har løsningen dukket først opp på Bil24.no.

  Setevarmer? Hva med en varmeflaske?

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 26. januar 2023 KL:07.00)
  Dacia UK slår et slag for stadig økende utgifter, og byr på en ganske uvanlig løsning i vinterkulden. Ok, en dårlig nyhet nå som bilene stadig blir mer moderne. OTA, Over-The-Air, betyr at bilen er koblet til et trådløst nettverk, gjerne 5G, og at disse bilene kan bli oppdatert i framtiden. Det betyr at en […] Innlegget Setevarmer? Hva med en varmeflaske? dukket først opp på Bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »