Helsenyheter

Liten annonse

  Tors (63) fysiske alder: 24 år

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:00.01)
  En NTNU-test viser at Tor Oskar har helse og kropp 20-åringene kan misunne ham. Her deler han sine hemmeligheter til ungdomskilden - hva han spiser og den daglige rutinen som holder ham ung. Tre eksperter forklarer pensjonistens hemmelighet og grepene som umiddelbart gir effekt.  Supermetoden mot tørre øyne

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:00.01)
  Flere hundre tusen nordmenn sliter med tørre øyne, men det finnes effektiv hjelp: En øyelege og forsker forklarer hvilke medisiner som gjør at tilstanden kan oppstå, hva som er den beste behandlingen - og det uvante grepet som hjalp Rune (60).
  Pollen: Så mye penger kan du få

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:00.06)
  Kløe, rennende nese, nys og røde øyne? Det er ikke lett å være allergisk mot en hel årstid. Likevel er det enkelte fordeler: - Les hva du har krav på, og hva du skal styre unna for å klare deg gjennom pollensesongen.


  Ny studie: Sterke funn om IVF-barn

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:13.18)
  Norske forskere har undersøkt hvordan det går når barn født etter assistert befruktning selv skal ha barn. Over én million kvinner og menn var med i studien, og drøyt 10.000 av dem var selv prøverørsbarn. - Interessant, mener lege om de oppsiktsvekkende funnene.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »