Utenriks

Liten annonse
  En lillesøsters farvel

  Kilde: VG Utenriks | Publisert: / 25 minutter gammel - (mandag 26. september 2022 KL:21.19)
  I grensebyen Vovchans’k øst i Ukraina evakueres storesøster Anastasia Kanaeva (19) fra de nesten daglige russiske angrepene. Scenene er hjerteskjærende. En familie tar farvel med sin eldste datter. I syv måneder har de bodd tett sammen under den russiske okkupasjonen. Nå skal Anastasia forlate mamma, pappa – og lillesøster Sofia.


  Spillegalskap i Putins tid

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: / 1 time og 2 minutter gammel - (mandag 26. september 2022 KL:20.42)
  Under Putins tale onsdag var det en plaget spiller vi så. En spiller som bare må spille ett parti til, i et desperat forsøk på å gjenvinne det tapte, selv om sjansene er elendige.  Har gjort sterkest inntrykk

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:19.39)
  Pensjonert generalløytnant Arne Bård Dalhaug forteller at russernes reaksjon på mobiliseringsordren er det som har gjort sterkest inntrykk på ham de siste dagene. Framover har Putin-regimet grunn til å frykte enda større motstand, mener forsker Katrine Stevnhøj.


  Putin spiller et høyt spill

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:17.40)
  Trolig vil Russland annektere okkuperte områder i Ukraina innen noen dager. Deretter ventes det enda flere trusler om bruk av atomvåpen. Nå spiller president Putin et høyt spill, mener pensjonert generalløytnant Arne Bård Dalhaug.


  Putin kan la seg friste

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: Idag. - (mandag 26. september 2022 KL:07.40)
  Store internasjonale medier har meldt at president Putin nå involverer seg mer direkte i krigføringen i Ukraina. Ekspert Tom Røseth ser ikke bort ifra at Putin kan la seg friste til å gjøre det.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »