Motor

Liten annonse
  Ber ladebransjen rydder opp i pris-jungelen

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:14.44)
  En ny undersøkelse viser at tre av fire som lader opp elbilen sliter med å sammenligne priser. Når du skal fylle bensin eller diesel er det ganske så enkelt å vite hva det faktisk koster. Det er bare å ta en titt på pumpen, så står liter-prisen der. Fullt så oversiktlig er det ikke om […] Innlegget Ber ladebransjen rydder opp i pris-jungelen dukket først opp på Bil24.no.

  Nye og strengere regler for elsparkesykler

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:10.40)
  Promillegrense, aldersgrense og hjelmpåbud for de som ferdes på de elektriske sparkesyklene. Det virket som en ustoppelig farsott i de store byene. Antall elektriske utleier-sparkesykler eksploderte og skapte stadig større problemer, mens politikerne ikke helt visste hva de skulle gjøre. Til slutt ble det et så stort problem at det kom restriksjoner både rundt utleie […] Innlegget Nye og strengere regler for elsparkesykler dukket først opp på Bil24.no.

  Ladehybriden DS 4 har fått norske priser

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:06.58)
  Nye DS 4 har vokst i størrelse, men er fortsatt en ganske kompakt bil. Og nå er de norske prisene klare. Tilbake i 2011 kunne Citroën presentere en helt ny modell, nemlig DS4. Den var en slags søster til C4 Coupé-modellen, og ble umiddelbart hyllet for sitt design. Den var en perfekt modell for det […] Innlegget Ladehybriden DS 4 har fått norske priser dukket først opp på Bil24.no.

  Porsche Design feirer 50 år med stil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 22. januar 2022 KL:10.46)
  Kan man feire bedre? En splitter ny spesialutgave av 911, og en restaurert 50 år gammel legende. Åtte år etter at Porsche hadde lansert det som skulle bli en legendarisk bil, 911, fant mannen bak den spesielle formen, Ferdinand Alexander Porsche (F.A. Porsche), ut at det var på tide å ta designet hakket videre. Ferdinand […] Innlegget Porsche Design feirer 50 år med stil dukket først opp på Bil24.no.

  Nye Ford Ranger med masse praktiske løsninger

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 21. januar 2022 KL:19.33)
  Det amerikanske merket satser tungt på den europeiske pickup-favoritten, og har virkelig lyttet til brukerne når de har satt sammen en ny generasjon. La oss ta det aller viktigste først. Den nye generasjonen av Ford Ranger er rundt ett år unna, så de som bestiller den senere i år kan forvente å få den levert […] Innlegget Nye Ford Ranger med masse praktiske løsninger dukket først opp på Bil24.no.

  Kia EV6 hanket inn stor pris

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 21. januar 2022 KL:14.40)
  Den imponerende elbilen er kåret til årets bil av What Car? Det er alt annet enn enkelt å vinne hovedprisen til What Car?, for dette britiske forbrukermagasinet og nettstedet tester alt av nye biler som kommer på markedet. I tillegg tester de også brukte biler, og kårer også de beste kjøpene når det kommer til […] Innlegget Kia EV6 hanket inn stor pris dukket først opp på Bil24.no.

  Skal teste ut alternativ til bompenger

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 21. januar 2022 KL:10.22)
  Et prøveprosjekt i Trondheim skal teste ut veiprising som et alternativ til bompenger. Det ser ut som bompengene har kommet for å bli. Eller, iallfall lokale avgifter som bilistene må betale for å bruke veien. Til å begynne med skulle bompengene være med på å finansiere veibygging, men har siden blitt en viktig inntektskilde både […] Innlegget Skal teste ut alternativ til bompenger dukket først opp på Bil24.no.

  Norges eldste Ford-forhandler rundet 100 år

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 21. januar 2022 KL:06.58)
  Den første Ford-bilen som ble solgt hadde 20 hestekrefter og kostet under 5.000 kroner. Henry Ford grunnla bilmerket i 1903, og det skulle bli svært viktig i overgangen fra hestetransport til biltransport. For det var nemlig Henry Ford som kom opp med ideen om samlebånd-produksjon, en metode som både effektiviserte produksjonen og gjorde bilen billigere. […] Innlegget Norges eldste Ford-forhandler rundet 100 år dukket først opp på Bil24.no.

  Pirrer med verdens sterkeste luksus-SUV

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 20. januar 2022 KL:19.33)
  Aston Martin skal yppe seg i en klasse hvor det kryr av superbiler, og de hevder like godt at de har den sterkeste av dem alle. Begrepet super-SUV kom med Lamborghini Urus, en vanvittig bil med 650 hestekrefter. Siden har det blitt trangt i super-SUV-garasjen. I dag kan kundene velge mellom slike SUV-modeller fra merker […] Innlegget Pirrer med verdens sterkeste luksus-SUV dukket først opp på Bil24.no.

  Konkurransetilsynet skal overvåke lademarkedet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 20. januar 2022 KL:15.32)
  Vil ha større konkurranse og en mer oversiktlig prisstruktur for kundene. Blant annet har NAF flere ganger kritisert både satstingen på ladere og de uoversiktlige prisene fra de ulike aktørene, men det har ikke skjedd altfor mye rundt disse utfordringene. Men nå kommer Konkurransetilsynet på banen, og innfører nå en såkalt opplysningsplikt for de fem […] Innlegget Konkurransetilsynet skal overvåke lademarkedet dukket først opp på Bil24.no.

  Elbilsalget tar av

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 20. januar 2022 KL:10.41)
  Knappe tre uker inn i 2022 er det knapt nok solgt andre typer nybiler enn elbiler. Blant de private bilkjøperne har hele 94 prosent valgt å gå for en elbil når de har kjøpt en nybil så langt i 2022, noe som er den høyeste andelen elbiler noensinne. ‒ Dette er ny norsk rekord, og […] Innlegget Elbilsalget tar av dukket først opp på Bil24.no.

  Aldri før har Rolls-Royce solgt så mange biler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 20. januar 2022 KL:06.55)
  Året da Rolls-Royce også annonserte en elbil gikk samlebåndet for fullt, for det 117 år gamle merket satte like godt salgsrekord i 2021. Charles Rolls møtte Henry Royce på et hotell i Manchester i 1904, og det resulterte i den første bilen kalt Rolls-Royce 10 hp vist fram i Paris i desember samme år. Selskapet […] Innlegget Aldri før har Rolls-Royce solgt så mange biler dukket først opp på Bil24.no.

  Hauger vil til formel 1 raskest mulig

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 19. januar 2022 KL:19.25)
  Det meste ligger til rette for at Dennis Hauger faktisk blir Norges første formel 1-fører. Ikke bare er han regjerende mester i formel 3, men skal også kjøre for det beste laget i formel 2. La oss først ta noen gode poenger som viser at Dennis Hauger faktisk er nærmere formel 1-drømmen enn mange kanskje […] Innlegget Hauger vil til formel 1 raskest mulig dukket først opp på Bil24.no.

  Lexus prioriterer Norge med den nye elbilen RZ

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 19. januar 2022 KL:14.02)
  Lexus Norge har god grunn til å feire i dag. For som det første landet åpner de nå køen for den kommende elbilen RZ. Det er helt sikkert mange som ser fram til at Toyotas første rene elbil bZ4X er på plass, og mange venter nok også på tvillingen Solterra fra Subaru. Begge to blir […] Innlegget Lexus prioriterer Norge med den nye elbilen RZ dukket først opp på Bil24.no.

  Knappen som kan spare deg for tusenlapper

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 19. januar 2022 KL:10.40)
  ‒ Et enkelt, men lite kjent triks kan spare deg for mange tusen kroner i bilreperasjoner på vinteren, tipser Jan Harry Svendsen i NAF. De fleste er klar over at fastfrosne vinduspussere kan føre til noe som kan bli dyrt. For kjører man i gang disse og pusserne står bom fast, kan det i noen […] Innlegget Knappen som kan spare deg for tusenlapper dukket først opp på Bil24.no.

  Europa blir snytt for nye Ford Mondeo

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 19. januar 2022 KL:07.05)
  Den gamle favoritten blir ny, men kommer ikke til Europa. Blodlinjen til Mondeo er nesten fyrstelig. Førstefødte heter Taunus og dukket for første gang opp i 1939. Så fulgte Sierra, før Mondeo tok over i 1993. Modellen lever fortsatt, dog kanskje ikke i beste velgående. For det europeiske salget har skrumpet inn, og bilen som […] Innlegget Europa blir snytt for nye Ford Mondeo dukket først opp på Bil24.no.

  «Årets varebil» på plass i Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 18. januar 2022 KL:19.55)
  Mercedes Norge har lansert den nye generasjonen av Citan. Det finnes også en internasjonal kåring av årets varebil, akkurat som årets bil i Europa. Juryen til International Van of the Year (IVOTY) består av 24 journalister fra Europa, inkludert Torbjørn Eriksen fra magasinet Anlegg&Transport. I år ble det 30. prisen delt ut, og den endte […] Innlegget «Årets varebil» på plass i Norge dukket først opp på Bil24.no.

  Platina-utgave av Porsche Cayenne

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 18. januar 2022 KL:14.50)
  Følger i hjulsporene til Porsche Panamera. I november kunne Porsche vise fram en ny utgave av Panamera. Denne var kalt Platinum Edition, og var kort sagt en svart og mer elegant utgave som også bød på enda mer standardutstyr. Nå kommer den samme pakken til en enda mer populær modell, nemlig Cayenne. Dette er Porsches […] Innlegget Platina-utgave av Porsche Cayenne dukket først opp på Bil24.no.

  Nesten alle elbilister lader hjemme

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 18. januar 2022 KL:10.40)
  En ny undersøkelse viser at 88 prosent av ladingen vanligvis foregår hjemme. Og en del gjør dette via en vanlig stikkontakt. NAF er i ferd med å gjennomføre en ny rekkeviddetest av elbilene, og dette er enkelt og greit verdens mest omfattende vintertest. Nå skal 30 nye elbiler testes og få notert sine rekkevidder.   […] Innlegget Nesten alle elbilister lader hjemme dukket først opp på Bil24.no.

  Denne nye elbilen skaper mest interesse på nettet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 18. januar 2022 KL:06.55)
  En ny undersøkelse har gått i dybden på hva som er de mest søkte kommende elbilene, og listen domineres av Tesla. Men nordmenn er mest interessert i en elbil fra et annet merke. Det skjer nå så mye på elbil-fronten at det nesten er umulig å holde styr på alle kommende biler, noe vi erfarte […] Innlegget Denne nye elbilen skaper mest interesse på nettet dukket først opp på Bil24.no.

  Toyota med kraftig salgs-økning

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 17. januar 2022 KL:19.33)
  Året før de slipper løs sin første elbil opplevde Toyota en stor økning av salget både i Norge og Europa. Og nå skal bZ4X på Norges-turné. Regelen er at de bilmerkene som ikke har elbiler på markedet her i Norge, er sjanseløse. Men er det en regel, så er det også et unntak. For Toyota […] Innlegget Toyota med kraftig salgs-økning dukket først opp på Bil24.no.

  Bollinger utsetter elbiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 17. januar 2022 KL:14.31)
  Med sitt unike design er Bollinger et svært så frisk pust i elbil-industrien, men de som venter på B1 og B2 må vente ganske så lenge. Produsenten har nemlig satt elbilene på vent. Varsellampene begynte nok å lyse allerede i fjor, for Bollinger grunnlagt så sent som i 2015 hadde da begynt å fokusere på […] Innlegget Bollinger utsetter elbiler dukket først opp på Bil24.no.

  Toyota og Al-Attiyah vant Dakar-rallyet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 17. januar 2022 KL:10.40)
  Det japanske merket sikret seg sin andre Dakar-tittel, mens Nasser Al-Attiyah tok sin fjerde seier i det krevende rallyet. Paris-Dakar startet opp i 1979 med franske Alain Génestier bak rattet på en Range Rover som seierherre, men sist gang det var start i Paris var tilbake i 2001. Siden har det blitt kjørt en rekke […] Innlegget Toyota og Al-Attiyah vant Dakar-rallyet dukket først opp på Bil24.no.

  VW Golf ikke lenger Europas mest populære bil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 17. januar 2022 KL:07.00)
  En kanskje litt overraskende modell for oss nordmenn skjøv Volkswagen Golf ned fra den europeiske salgstoppen i 2021. Til tross for at Volkswagen kunne presentere enn helt ny generasjon av folkebilen Golf rett før vi gikk inn i 2020, slet den gamle favoritten med å holde posisjonen som Europas aller mest populære bil. Men den […] Innlegget VW Golf ikke lenger Europas mest populære bil dukket først opp på Bil24.no.

  Test: 7-seters BYD Tang

  Kilde: Bil24 | Publisert: (søndag 16. januar 2022 KL:11.05)
  Den store elbilen med sju seter fikk bli med på tur til Sørlandet i høst, vi viser litt hvor stor plassen er i bilen, med barn og hundebur, og tester både ladehastighet og rekkevidde – og vi fant ut noe ganske merkelig! Ettersom dette ikke er vårt første møte med BYD Tang er det på […] Innlegget Test: 7-seters BYD Tang dukket først opp på Bil24.no.

  17 elbiler som det er verd å se opp for

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 15. januar 2022 KL:10.32)
  Startskuddet for den store elbil-satstingen har allerede gått, og i 2022 er det klart for en rekke nye modeller. Vi har plukket ut 17 som forhåpentlig dukker opp i år. Det er ikke så enkelt å lage en oversikt over kommende elbiler, for som kjent har disse en tendens til å bli forsinket. Flere av […] Innlegget 17 elbiler som det er verd å se opp for dukket først opp på Bil24.no.

  Lexus viser ny ladehybrid-utgave

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 14. januar 2022 KL:19.33)
  En enda mer høyreist utgave av den ladbare NX-utgaven. Tilbake i november kunne endelig Lexus feire at deres aller nyeste modellutgave var på plass, NX 450h+. Her hadde de fulgt stien til Toyotas svært så suksessfulle ladehybrid, Rav4, og laget en lignende utgave av NX-modellen. Altså en ladbar hybrid. Og det meste er på plass […] Innlegget Lexus viser ny ladehybrid-utgave dukket først opp på Bil24.no.

  Toyota med tre konsepter, inkludert bZ4X GR Sport

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 14. januar 2022 KL:14.45)
  Tokyo Motor Show er i gang, og på hjemmebane viser Toyota fram tre nye konsepter. Ventetiden er snart over, for Toyota har nå meldt sin aller første elbilmodell på oppløpssiden. bZ4X fikk sin europapremiere i begynnelsen av desember, og skal lansere over hele Europa i løpet av året ‒ selvsagt inkludert Norge. Elbilen er basert […] Innlegget Toyota med tre konsepter, inkludert bZ4X GR Sport dukket først opp på Bil24.no.

  Subaru viser spesialutgave av Solterra

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 14. januar 2022 KL:10.40)
  Og en elektrisk racerbil med over 1.000 hestekrefter med en svært så tøff målsetning. Subaru har snart klar sin første elbil, og Solterra kommer etter et samarbeid med Toyota og er tvillingen til Toyota bZ4X. De to har gått sammen for å lage en ny plattform som utnytter de store fordelene til elbiler, nemlig et […] Innlegget Subaru viser spesialutgave av Solterra dukket først opp på Bil24.no.

  Solgte flere Taycan enn 911 i 2021

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 14. januar 2022 KL:06.43)
  Porsche landet på 301.915 biler i 2021, og ikonet 911 er nå dyttet ut av pallen når de kommer til popularitet. Tidligere var det aldri noen tvil om hva som var Porsches aller mest populære modell, for det var 911. Men da Porsche introduserte crossoveren Cayenne tilbake i 2002, åpnet de også for en helt […] Innlegget Solgte flere Taycan enn 911 i 2021 dukket først opp på Bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »