De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle

    Flere nyheter fra: NRK - SPORT
Chelsea forsinket Citys gullfeiring
Hakim Ziyech og Marcos Alonso ble kveldens viktigste menn for Chelsea, som stakk kjepper i hjulene for gulljagende Manchester City. Kampen endte 2-1 til gjestene fra London, og dermed må de lyseblå utsette gullfeiringen. For med seier i lørdagens kamp kunne de ha blitt seriemestere. Og det startet ganske bra for hjemmelaget. Gabriel Jesus spilte uselvisk mot Sergio Agüero, men han traff ballen med feil fot og sjansen så ut til å bli spolert. I stedet kom Raheem Sterling susende inn like bak og fikk satt ballen i mål. På overtid i første omgang kunne de også ha doblet ledelsen. Billy Gilmour løp ned Jesus i feltet og straffe til City. Agüero stilte seg opp, men i stedet for å dunke den inn prøvde han seg på en «panenka»-variant. Den hadde sisteskansen til Chelsea ingen problemer med å ta imot. – Det er ekstremt pinlig rett og slett, sa TV 2s fotballekspert Solveig Guldbrandsen. Men så startet Chelsea snuoperasjonen. Ziyech banket ballen inn i høyre hjørne og utlignet. På overtid satt Alonso ballen i nettet fra kloss hold, og sørget for tre poeng til Chelsea og utsatt gullfeiring for City.
Idag. / 1 time og 1 minutt gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.05.2021 20.23.47
Feiret gull med målfest
Etter at Leipzig tapte mot Dortmund, var Bayern München ligamestere allerede før kveldens kamp mot Borussia Mönchengladbach. De valgte å feire med en heidundrende målfest. Til slutt sto det 6-0 i favør Tysklands desidert beste fotballag, som nå har vunnet gull ni sesonger på rad. Robert Lewandowski scoret tre av målene, og er oppe i vanvittige 39 mål på 27 kamper i Bundesliga så langt denne sesongen. Det er 14 mål mer enn nummer to på toppscorerlisten, Erling Braut Haaland. Det betyr at polakken kun er ett mål bak Gerd Müllers utrolige målrekord i Bundesliga. Müller ga seg ikke før han hadde 40 fulltreffere i 1971/72-sesongen. Lewandowaki har to kamper å gjøre det på.
Idag. / 1 time og 3 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.05.2021 20.21.00
NRK-kommentator: – Hvis Glimt går til Mesterligaen, skal jeg amputere den moralske pekefingeren
NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt skapte debatt da han gikk ut og stemplet Bodø/Glimts Spania-reise som «smålig». Han står inne for vurderingen, men kommer samtidig med et noe vågalt løfte.
Idag. / 1 time og 33 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.05.2021 19.51.35
Smitte stopper seriestarten
Søndagens eliteserieåpning for Odd og Sandefjord Fotball er utsatt etter at koronaviruset er oppdaget i Odd-leiren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 18.42.53
Gullkampen tilspisser seg i Spania
Målene uteble da Atlético Madrid beholdt tabelltoppen etter 0-0 borte mot tittelrival Barcelona. Nå har Real Madrid alt i egne hender, for de regjerende mesterne vil være sikret nok en La Liga-tittel om de vinner alle sine fire siste kamper. Barcelona ville overtatt serieledelsen og med hjemmeseier på Camp Nou, men nå er de avhengig av at konkurrentene avgir poeng i innspurten. Atlético har 77 poeng mot Barcelonas 75, mens Real Madrid står på 74 med én kamp mindre spilt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 18.26.54
Haaland jublet for Sancho-scoring
En skadet Erling Braut Haaland måtte se kampen mot Leipzig fra tribunen, men kunne strekke armene i været da Jadon Sancho satte ballen i mål i det 87. minutt. Med det sikret han 3-2-seier og håpet om mesterligaplass lever enda. Dortmund åpnet kampen mot Alexander Sørloths Leizig best. Marco Reus satte inn 1-0, og kampens eneste scoring før pause. Så, like etter pause, scoret Sancho hjemmelagets andre og gjorde oppgaven vanskelig for Leipzig. Men gjestene slo tilbake. Lukas Klostermann og Daniel Olmo scoret hvert sitt, og dermed var de like langt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 17.24.40
Foss med knallsterk Giro-åpning
Tobias Foss leverte en glimrende tempo og ble nummer tre på første etappe i Giro d`Italia. Han var 13 sekunder bak tempovinneren Filippo Ganna, melder NTB. Den 104. utgaven av Giro d`Italia ble innledet med en tempo på 8,6 kilometer i Torinos gater. Nordmannen var raskest blant de første startende, og han var i ledelsen i en snau halvtime da han ble straffet av Edoardo Affini. Lagkameraten snek seg to sekunder foran. Ganna var ytterligere ti sekunder raskere.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 17.23.00
Hele Odd-laget i karantene
Søndagens eliteseriekamp mellom Odd og Sandefjord er utsatt på grunn av en positiv koronatest i Odd, melder NTB. «Hele laget i Odds Ballklubb er satt i karantene etter at en spiller har fått påvist Covid 19», opplyser klubben selv på sin hjemmeside. Kort tid før nyheten om positiv koronatest og utsettelse ble det kjent at Skien sammen med Bamble og Porsgrunn er satt under tiltaksnivå B. Ifølge Telemarksavisa ville ikke Odd kunne hatt publikum på arenaen om klubbens seriestart hadde gått som planlagt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 17.09.12
Snart kan OL-håpet endelig konkurrere på norsk jord: – Veldig spesielt
Tidligere har norgesmesterskapene blitt arrangert i Polen og Danmark. Det vil et splitter nytt gigantanlegg sette en stopper for.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 16.23.18
Tettey hyllet i siste kamp
Alexander Tettey (35) ledet sitt Norwich ut til sin siste kamp i den gule trøya da Norwich spilte 2-2 mot Barnsley i mesterskapsserien lørdag. Tettey var første Norwich-spiller ut på matta der Barnsley sto æresvakt for ligamesteren i serieavslutningen. Norwich hadde allerede sikret seg opprykket og ligagullet på Englands nest øverste nivå. Han ble byttet ut i det 87. minutt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 15.29.03
Leeds nærmer seg Europa
Leeds øyner håp om europaspill neste sesong etter at de lørdag imponerte stort på Elland Road og slo formlaget Tottenham 3-1. Seieren gjør at Marcelo Bielsa og co. er nummer ni med tre kamper igjen, men bare fire poeng bak Liverpool på 7.-plassen, som gir kvalikspill til den nye turneringen Europa Conference League, der Molde, Rosenborg og Vålerenga også er med. Opp til sjetteplasserte Tottenham er det seks poeng. Det vil bety europaligagruppespill. Det hører til historien at Liverpool har to kamper færre spilt enn Leeds.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 15.26.40
Neymar forlenger med PSG
En av fotballens største stjerner har forlenget sin kontrakt med Paris Saint-Germain. Brasilianerens nye kontrakt strekker seg til 2025. Ifølge L`Equipe vil den nye avtalen sikre Neymar 26 millioner pund per sesong, nærmere 300 norske millioner kroner. Det bekrefter den franske klubben på Twitter. 29 år gamle Neymar har vært i PSG siden sommeren 2017. Han kom dit etter fire år i Barcelona. Neymar har vært ryktet vekk fra klubben tidligere denne sesongen, men utover våren har han hintet om en forlengelse. Neymars kontrakt med klubben utløp opprinnelig i 2022. Tirsdag røk hans lag ut i semifinalen i mesterligaen mot Manchester City. I den hjemlige serien er laget fire poeng bak Lille med én kamp mindre spilt. Det gjenstår kun to serierunder igjen i Ligue 1. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 14.49.14
Haaland skadet - mister norsk duell
Erling Braut Haaland er fortsatt ute med skade og er ikke i troppen til lørdagens Dortmund-kamp i Bundesligaen mot RB Leipzig. Alexander Sørloth starter på benken for gjestene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 14.33.25
Rekord for både Grøvdal og Johaug – men bare Grøvdal klarte OL-kravet
Therese Johaug fikk det fryktelig tungt og klarte ikke OL-kravet på 10.000 meter. Det gjorde derimot Karoline Bjerkeli Grøvdal.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 13.33.10
Ny brytenedtur: Thoresen røk ut
Bryteten Morten Thoresen tapte 0-8 i åttedelsfinalen mot Karen Aslanyan, og dermed er OL-håpet ute for det norske håpet i 67-kilosklassen. Ingen norske brytere har foreløpig kommet seg til OL, og helgens OL-kvalifisering i Sofia er siste mulighet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 13.03.56
Norsk brytefiasko i Bulgaria
Ingen norske brytere kommer til å delta i OL i Tokyo i sommer. Helgens OL-kvalifisering i Sofia var siste mulighet til å kvalifisere seg. Stig-André Berge, Felix Baldauf, Morten Thoresen og Oscar Marvik røk alle ut i kvalifiseringen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 13.03.56
Håndballen tror på OL-vaksine
Håndballpresident Kåre Geir Lio har stor tro på at norske OL-utøvere reiser vaksinerte til Tokyo. Han mener IOCs tilbud om vaksinehjelp er en svært god ordning. Håndballpresident Lio sier han forstår at koronasituasjonen krever at ulike hensyn må vektes. Samtidig mener han det er gode argumenter for at det må finnes rom for å vaksinere Tokyo-farerne. – Koronasituasjonen er krevende for alle, og alle har sine behov. Det skjønner vi. I et fem års løp mot OL, der vi skal delta med 200 personer, kjenner jeg på at det blir mest riktig at disse (OL-troppen) av hensyn til seg selv, andre utøvere og arrangøren kan stille så i orden som mulig. Det tror jeg folk har forståelse for, sier Lio til NTB.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 12.37.24
OL-håpet ute for Berge: – Han er selvsagt veldig, veldig skuffet
Stig-André Berge (37) blir ikke å se i Tokyo. Det ble klart lørdag formiddag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 11.57.37
OL-håpet ute for knust Berge: – Jeg er bare tom
Stig-André Berge (37) blir ikke å se i Tokyo. Det ble klart lørdag formiddag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 11.57.37
OL-drømmen knust for Berge
Stig-André Berge (37) tapte sin første kamp i OL-kvalifiseringen i bryting 1-4 mot Murad Mammadov fra Aserbajdsjan, og sjansen til OL-opptreden i Tokyo er ute. Mammadov fikk det første poenget i kampen i 60-kilosklassen, Berge måtte ned, og Mammadov fikk til en rulle som ga to nye poeng. 26-åringen fra Aserbajdsjan ledet 3-0 til pause. Berge fikk motstanderen ned i matta 45 sekunder ut i 2. periode og skaffet seg et poeng, men han lyktes ikke med å få til noe mer. Mammadov gikk opp til 4-1 og fikk dermed kampens siste poeng. Stig-André Berge tok bronse i 59-kilosklassen under OL i Rio de Janeiro i 2016. Per Anders Kure er også ute av kvalifiseringen i klasse 77 kilo. Han tapte 0-5 for tyrkeren Fatih Cengiz. Dermed ble det ingen åttedelsfinale på nordmennene. Kun de to som når helt til finalen i kvalifiseringen får OL-billett. Morten Thoresen, Felix Baldauf og Oscar Marvik skal i aksjon for Norge senere lørdag. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 11.21.24
Ruud spent før semifinalen
Casper Ruud (22) kan ende opp som nummer 16 på verdensrankingen i tennis om han slår italieneren Matteo Berrettini i semifinalen i Madrid Open i kveld. Ruud storspilte da han slo kasakhstaneren Alexander Bublik 7-5, 6–1 i fredagens kvartfinale i Madrid Open. 22-åringen er i form og har vært det en stund. I kveldens semifinale venter en gammel kjenning i form av italieneren Matteo Berrettini. Tre ganger har de møtt hverandre tidligere. Sist gang var i Roma Masters i 2020. Casper Ruud har vunnet to og tapt ett av møtene. – Han er en ekstremt tøff motstander. Vi har hatt noen tøffe kamper. Vi har møtt hverandre tre ganger, og alle har vært harde. Spesielt den siste i Roma i kvartfinalen i fjor. Da ble det 7-6 i siste sett. Det ble så jevnt som man kan få det, og jeg kom til min første semifinale. Jeg må være klar for nye og harde server og tenke på å returnere godt, sa Ruud til NTB etter kvartfinaleseieren mot Bublik.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 10.57.16
Ruud: – Ekstremt tøff motstander
Casper Ruud (22) kan ende opp som nummer 16 på verdensrankingen i tennis om han slår italieneren Matteo Berrettini i semifinalen i Madrid Open i kveld. Ruud storspilte da han slo kasakhstaneren Alexander Bublik 7-5, 6–1 i fredagens kvartfinale i Madrid Open. 22-åringen er i form og har vært det en stund. I kveldens semifinale venter en gammel kjenning i form av italieneren Matteo Berrettini. Tre ganger har de møtt hverandre tidligere. Sist gang var i Roma Masters i 2020. Casper Ruud har vunnet to og tapt ett av møtene. – Han er en ekstremt tøff motstander. Vi har hatt noen tøffe kamper. Vi har møtt hverandre tre ganger, og alle har vært harde. Spesielt den siste i Roma i kvartfinalen i fjor. Da ble det 7-6 i siste sett. Det ble så jevnt som man kan få det, og jeg kom til min første semifinale. Jeg må være klar for nye og harde server og tenke på å returnere godt, sa Ruud til NTB etter kvartfinaleseieren mot Bublik.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 10.57.16
Zucca-assist i Wild-seier
Minnesota Wild trengte overtid for å tukte tabelljumbo Anaheim Ducks 4-3 i nattens NHL-kamp. Mats Zuccarello noterte seg for én assist i kampen, hans 22. totalt, og fikk totalt 17.21 minutter på isen. Minnesota Wild er allerede klare for sluttspillet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 09.38.41
Ny Zuccarello-assist
Minnesota Wild trengte overtid for å tukte tabelljumbo Anaheim Ducks 4-3 i nattens NHL-kamp. Mats Zuccarello noterte seg for én assist i kampen, hans 22. totalt, og fikk totalt 17.21 minutter på isen. Minnesota Wild er allerede klare for sluttspillet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 09.38.41
Foss klar for sin andre Giro-start
I fjor fikk Tobias Foss debuten i prestisjetunge Giro d`Italia amputert som følge av koronasmitte i laget. Nå er han klar for det som føles som en ny debut. Lørdag står Foss på startstreken i Giro d`Italia som eneste nordmann. – Det er i del to av løpet det skjer mest med kroppen og hodet, så egentlig ser jeg på dette som min første Grand Tour. Det blir spennende å se hvordan kroppen og hodet responderer etter den siste uka, sier han til NTB.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 09.16.19
Hovland henger med
Viktor Hovland (23) avsluttet dagen med en bogey, men er ikke mer enn fem slag bak teten i PGA-turneringen i Charlotte i North Carolina. Hovland, som ligger som nummer elleve på verdensrankingen, hadde fire bogeyer og tre birdier på dag nummer to i Charlotte. Kristoffer Ventura klarte ikke den antatte cuten på to over par. Ventura havnet på fire over par etter at han brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 09.13.11
I verdensklasse etter drastisk løpekutt: – Som en ivrig mosjonist
Karoline Bjerkeli Grøvdal (30) er endelig i sin livs form. Det etter et år hvor hun har trent mindre løping enn noen gang.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 08.55.40
Ruuds semifinalemotstander er klar
Fredag gikk Casper Ruud videre til semifinalen i Madrid Masters. Nå er det klar hvem som blir hans motstander. For italienske Matteo Berrettini slo ut Cristian Garin fra Chile i den andre kvartfinalen, og blir dermed Ruuds motstander lørdag. Berrettini slo Garin 2-1 i sett, med sifrene 5,7, 6-3, 6-0.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 23.06.37
Thorstvedt-scoring da Genk vant
Kristian Thorstvedt gjorde 3-0-målet da Genk slo Brugge 3-0 på eget gress i den belgiske mesterskapsgruppen i fotball fredag. Nordmannen hadde også en assist. Til tross for seieren ligger fortsatt Genk fem poeng bak serietoppen Brugge. Thorstvedt har scoret fire mål på totalt 26 seriekamper for Genk denne sesongen og spilte hele denne kampen for vertene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 23.01.43
Hjemmesmell for Leicester
Det ble en tung dag på hjemmebane for Leicester, som etter en iherdig sluttspurt likevel tapte 2-4 for Newcastle. For «the Foxes» røk viktige poeng i kampen om mesterligaplass, men det ble likevel en målfest i Leicester. Rett etter at Kasper Schmeichel vartet opp med en kjemperedning, satte Joseph Willock inn kampens første for Newcastle. Drøye ti minutter senere doblet Paul Dummett ledelsen. I andre omgang scoret Callum Wilson både det tredje og fjerde målet for gjestene. Med ti ordinære minutter igjen reduserte Marc Albrighton til 1-4, og tente et lite håp for hjemmelaget. Håpet ble ikke mindre da Kelechi Iheanacho reduserte ytterligere til 2-4 etter 87 minutter, men det stoppet også der. Leicester ligger fremdeles på tredjeplass på tabellen, med en kamp mer spilt enn Chelsea som følger like bak på fjerdeplass. Med fredagens tre poeng klatret Newcastle opp til 13.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 22.51.54
Ventura ikke med videre
Kristoffer Ventura gikk fredagens runde ett slag over par. Dermed blir det ikke mer spill på ham i PGA-turneringen i North Carolina. Han lå plassert som nummer 109 da han var ferdigspilt. Ventura brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier. Han havnet dermed fem slag over den antatte cuten - eller kvalifiseringsgrensen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 20.56.19
Ruud feide Bublik av banen
Dagen etter at han tok sin største skalp i karrieren, er Norges store tennisstjerne klar for nok en semifinale. For Casper Ruud slo kasakhstanske Alexander Bublik i kvartfinalen i Madrid Masters med sifrene 7-5, 6-1. Dermed er nordmannen klar for sin tredje strake semifinale på dette nivået. Først i Monte Carlo, deretter i München – og nå i Madrid. Eurosports tennisekspert Øivind Sørvald kunne fortelle at Ruud kun gjorde tre upressede feil, noe som er imponerende. Bublik hadde en bruddball i første sett, og det er første og eneste bruddballen Ruud har fått mot seg i hele turneringen. I kvartfinalen møter Ruud enten italienske Matteo Berrettini eller Cristian Garin fra Chile til duell om finaleplassen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 20.21.50
Ni utbryterklubber får bot
Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har bestemt at ni av de tolv klubbene som ville bryte ut og danne en superliga slipper unna med en bot, melder NTB. Boten skal tilsvarer fem prosent av inntektene etter én sesong med europacupkamper. Uefa legger til at de aksepterer unnskyldningen etter at de forsøkte å starte sin egen superliga. De ni klubbene har sagt ja til å være en del av Uefas turneringssystem framover. Saken mot de tre resterende klubbene som ville starte sin egen utbryterliga, sendes videre til Uefas disiplinærkomité. Det gjelder klubbene Juventus, Barcelona og Real Madrid. Trioen har ikke gitt opp planene om en framtidig Super League i europeisk fotball.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 19.42.42
Ni utbryterklubber får kjempebøter
Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har bestemt at ni av de tolv klubbene som ville bryte ut og danne en superliga slipper unna med bøter, melder NTB. Det er imidlertid ikke snakk om småpenger. Hver av klubbene må betale 15 millioner euro, altså nærmere 150 millioner kroner, som skal gå til gressrotfotballen i Europa. I tillegg ilegges de en bot som skal tilsvare fem prosent av inntektene etter én sesong med europacupkamper. Uefa legger til at de aksepterer unnskyldningen etter at de forsøkte å starte sin egen superliga. De ni klubbene har sagt ja til å være en del av Uefas turneringssystem framover. De risikere ytterligere bøter på opp til 150 millioner euro om de gjør nye forsøk på å bryte ut. Ifølge en pressemelding fra Uefa, har de ni klubbene akseptert disse betingelsene. Tre klubber risikerter imidlertid enda tøffere sanksjoner. Det gjelder klubbene Juventus, Barcelona og Real Madrid. Trioen har ikke gitt opp planene om en framtidig Super League i europeisk fotball. Saken mot disse klubbene sendes videre til Uefas disiplinærkomité.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 19.42.42
OL-plassen røk for Bullen
Grace Bullen (24) var i klar ledelse med et drøyt minutt igjen, men mistet grepet da Veronika Tsjumikova vant på fallseier i OL-kvalifiseringen i bryting. Bullens semifinaletap i 57-kilosklassen gjorde at OL-plassen glapp. Bare de som når finalene i Sofia, tar seg til lekene i Tokyo. Dette var altså mulighet for bryterne til å kvalifisere seg til OL.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 19.13.31
Sikret norsk OL-plass i taekwondo
Richard Ordemann (26) skal i aksjon i taekwondo under sommerlekene i Tokyo. Han slapp jubelen løs etter fredagens semifinaleseier i OL-kvalifiseringen, melder NTB. Nannestad-utøveren slo Julio Ferreira fra Portugal med sifrene 8-5. Kampen gikk i -80-kilosklassen, og etterpå hylte Ordemann av glede på matta i Sofia. Det er første gang at den norske 26-åringen blir å se i OL. Alle finalister i kvalifiseringen i Bulgaria tar seg til lekene. Kampsporten taekwondo har vært på OL-programmet siden 2000. Trude Gundersen tok sølv under Sydney-lekene for 21 år siden, og det samme gjorde Nina Solheim i OL i Beijing i 2008.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 19.05.24
Jæger sesongåpnet med rekord
Friidrettstalentet Henriette Jæger (17) innledet sesongen med norsk juniorrekord på 150 meter i et stevne på Lambertseter fredag kveld. Hun løp på 17,50 og forbedret med det sin gamle rekord med to hundredeler. – Hun er ikke fornøyd. For det første stivnet hun, og så hadde hun håpet det skulle gå fortere. Hun forventer mye av seg selv. Men mor og trener er fornøyd, det var en god start på sesongen, sier mor og trener Unn Merete Lie Jæger til NRK. Henriette Jæger satte i fjor juniorverdensrekord i sjukamp.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 19.03.16
Haaland usikker før toppkamp
Det er lite sannsynlig at Erling Braut Haaland spiller Borussia Dortmunds viktige hjemmekamp mot RB Leipzig lørdag, skriver Kicker. Ifølge NTB var ikke storscoreren fra Jæren var ikke å se under Dortmunds siste treningsøkt. Kicker mener det er et klart tegn på at Haaland uteblir fra helgens toppoppgjør mot Alexander Sørloths lag i Bundesliga.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 18.27.11
Ny nedtur for Nadal
Rafael Nadal tapte for Alexander Zverev i to strake sett i Madrid Open fredag. Dette er andre gang på kort tid at tennisstjernen ryker ut i en ATP Masters-kvartfinale. Zverev vant med settsifrene 6-4, 6-4. Dermed blir ikke Nadal en potensiell finalemotstander for Casper Ruud, som senere fredag skal bryne seg på kasakhstanske Alexander Bublik.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 17.46.40
Norske lag skal kjempe om 5.-plass
Begge de norske parene tapte sine utslagskamper i kontinentalcupen i sandvolleyball for kvinner i Østerrike fredag. De skal ut i kamp om 5.-plass lørdag. Begge møter hvert sitt latviske lag. Ane Guro Hjortland og Sunniva Helland-Hansen skal opp mot Marta Ozolina og Luize Skrastina, mens Ingrid Lunde og Emilie Olimstad møter Anete Namike og Varvara Brailko i neste kamp.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 17.43.13
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »