De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle

    Flere nyheter fra: NRK - SPORT
Brækhus kan få revansje
Cecilia Brækhus får 13. mars mulighet til å vinne tilbake tittelbeltene fra amerikanske Jessica McCaskill. VM-kampen skal bokses i Dallas. Kampen avvikles i hjemmearenaen til NHL-laget Dallas Stars og NBA-laget Dallas Mavericks. Brækhus var ubeseiret som profesjonell bokser inntil hun tapte for amerikanske McCaskill i august i fjor. Det skjedde i hennes 37. proffkamp, og hun mistet alle sine fem tittelbelter. Nå vil hun vinne dem tilbake. – Jeg er supermotivert. Alt handler om å ta tilbake beltene mine. McCaskill er det første jeg tenker på når jeg våkner og det siste jeg tenker på når jeg legger meg. Jeg skal bevise at jeg er best, sier Brækhus i en pressemelding.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 18.09.17
Murray går glipp av Australian Open
Tidligere verdensener i Tennis, Andy Murray, går glipp av Australian Open etter å ha testet positivt for koronaviruset for litt over to uker siden. Det melder flere engelske medier, deriblant BBC. Den tredoble Grand Slam-vinneren håpte å få spille i turneringen selv etter positiv koronatest, men klarte ikke å finne en god nok løsning for karantene ved ankomst. Utøvere som ankommer Australia må føye seg etter strenge karanteneregler. Spillere og støtteapparat må teste negativt før avreise og må i 14 dagers obligatorisk karantene ved ankomst. Spillere får kun mulighet til å forlate rommet fem timer per dag. Casper Ruud er eneste nordmann som deltar i turneringen som starter 8. februar.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 17.29.14
Ingen hjelp for Norge fra Sveits
For Norge ville det vært best om Sveits slo Portugal med tanke på kvartfinaleplass, men portugiserne ble for sterke for VM-reserven. Selv om det var jevnt lenge, og med fire minutter igjen skilte bare ett mål. Men så dro Portugal ifra til slutt og vant 33-29. Frankrike møter Island kl. 18.00 og der er islandsk seier å foretrekke for Norge, som møter Algerie klokken 20.30.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 17.09.04
Hoppkvalik avlyst
På grunn av sterk i vind i Lahti blir kveldens hoppkvalifisering avlyst. Dermed stiller samtlige 53 hoppere i morgendagens konkurranse.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 16.49.48
Hoppkvalik utsatt
På grunn av sterk i vind i Lahti blir kveldens hoppkvalifisering avlyst. Lagkonkurransen i morgen skal gå etter planen, mens det blir ny kvalifisering før søndagens individuelle konkurranse.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 16.49.48
Opseth best i Ljubno-kvalifisering
Alle de fem norske jentene er klare for søndagens renn etter fredagens kvalifisering. Best av alle var Silje Opseth. Holeværingen-hopperen landet på 89,5 meter. Med det var hun 1,4 poeng bedre enn hjemmehåpet Nika Kriznar. Ursa Bogataj, også hun fra Slovenia, ble nummer tre. Maren Lundby sto bak kvalifiseringens nest lengste svev på 93 meter, og endte på 4.-plass. Den nybakte norgesmesteren Eirin Kvandal endte på 11.-plass etter et hopp på 84,5 meter. Hun hadde lagvenninnen Thea Minyan Bjørdal på plassen bak seg. Anna Odine Strøm ble nummer 18.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 16.09.02
Norsk 2.-plass i lagtempo
Norge gikk inn til 2.-plass på mennenes lagtempo da verdenscupen skøyter omsider ble innledet fredag, slått bare av Nederland. På det norske laget gikk Allan Dahl Johansson, Sverre Lunde Pedersen og Hallgeir Engebråten. Norge gikk mot New Zealand i det tredje av fem par og gikk inn til ledertiden 4.41,628. New Zealand fullførte ikke. Nederlands trio Sven Kramer, Chris Huizinga og Beau Snellink gikk i det neste paret inn til vinnertiden 3.40,332. I kvinneklassen gikk Norge inn til 2.59,247 i første par og knuste makker Sveits med nesten 17 sekunder. Tiden ble slått bare av Nederland i tredje og av Canada i fjerde par. Det blir bare to verdenscupstevner denne sesongen. Begge avvikles i «boblen» i Heerenveen denne og neste helg. Heerenveen-boblen ble innledet med EM forrige helg. Samme sted er det VM 11. til 14. februar.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 16.06.27
Warholm avlyser eget stevne
Karsten Warholms planlagte innendørs elitestevne i friidrett er besluttet avlyst. Det skulle vært arrangert 29. januar i Ulsteinvik. «Innendørssesongen er relativ kort, og med dagens smittesituasjon og gjeldende retningslinjer så finner vi det mest fornuftig å avlyse», heter det der i en pressemelding. – Vi skulle jo så gjerne ha fått det til, men vi ønsker ikke å ta risikoen på vegne av utøverne, lokalsamfunnet eller andre, sier Karsten Warholm. – Vi ønsker å følge de nasjonale anbefalingene med å unngå unødvendige reiser også innenlands, dette er til det beste for alle slik situasjonen er nå, sier han videre.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 16.04.09
Kun 50 tilskuere i VM
Det var planlagt at 500 tilskuerer skulle få følge skiskytterrennene i VM i Pokljuka i februar. Nå er det i stedet bestemt at det blir 50 tilskuerer per dag, ifølge Christian Winkler, kommunikasjonssjef i Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU). Han forteller til SVT at vaksinert helsepersonell vil bli prioritert som en slags belønning for innsatsen under pandemien.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 16.03.34
Ute i flere uker
Manchester City må klare seg uten sin beste spiller Kevin De Bruyne i fire til seks uker etter at han skadet seg i oppgjøret mot Aston Villa onsdag. Det opplyste Premier League-klubbens manager Pep Guardiola på en pressekonferanse fredag. Midtbanestjernen har fått påvist en lårstrekk. Dermed går han glipp av en lang rekke kamper i tiden som kommer. Det er uheldig for Manchester City, og kanskje en fordel for Ole Gunnar Solskjær i det som er en uhyre jevn tittelkamp for øyeblikket.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 15.44.08
Skuffet i Crans Montana
Ragnhild Mowinckel og Kajsa Vickhoff Lie endte begge langt bak suverene Sofia Goggia i verdenscuputforen i Sveits fredag. Storfavoritten Sofia Goggia leverte en strålende omgang, ledet på alle mellomtidene og holdt samtlige av konkurrentene bak seg. Kajsa Vickhoff Lie ble nummer 18 til sutt, mens Mowinckel endte nede på en 32. plass. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 15.01.25
Lægreid på pallen igjen
Det ble russisk seier til Aleksandr Loginov på normaldistansen for skiskytterne, men likevel en sterk norsk laginnsats i Anterselva. Sturla Holm Lægreid ble nummer to, Vetle Sjåstad Christiansen nummer sju, Erlend Bjøntegaard nummer ni og Johannes Thingnes Bø nummer ti. – Jeg synes det er kjempegøy, det betyr så mye for meg. Det blir noen slurveskudd, men alt i alt er jeg fornøyd med 18 treff. Jeg er veldig fornøyd med at jeg ikke gikk på en smell her i høyden og gikk jevne runder, sa Lægreid etter andreplassen. Franske Quentin Fillon Maillet ble nummer tre. Thingnes Bø hadde klart beste langrennstid og lå godt an frem til siste skyting, men da sprakk han og bommet to ganger. Etter rennet gikk han rett forbi pressen. Tarjei Bø, som selv ble nummer 15, fortalte at lillebroren var skuffet. – Jeg fikk pratet med han og han sa han bommet på de to siste skuddene. Jeg tror alle klarer å relatere seg til det. Det er det verste som man kan gjøre. Den siste skytingen er tøff, for hvert skudd du treffer bygger det seg opp press. Du blir mer og mer sliten i hodet. Han hadde gullet i lomma og mistet det. Han liker ikke det å bli lekt med av andre gutter på laget, forklarte han.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 15.01.16
Stygt fall preget Kitzbühel-utforen
Beat Feuz vant utforen i Kitzbühel fredag, mens Kjetil Jansrud skuffet fra startnummer 1. Det som dessverre ble den største overskriften fra rennet var Urs Kryenbühl stygge fall rett før han skulle kjøre i mål. Sveitseren hadde en fart på 145 kilometer i timen inn mot målhoppet. Der kom han helt ut av balanse og stupte fremover ned mot mål. Han traff snøen med hodet først og skled inn over mållinjen. Fra NRKs ståsted i Kitzbühel kunne man se at sveitseren prøvde komme seg opp selv før helsepersonellet kom til utsetning. Han var altså ved bevissthet etter fallet. Lagkamerat Carlo Janka var likevel rystet etter å ha sett fallet. – Det er et tøft hopp. Man kommer med 140–150 kilometer i timen, og det skal lite til før det går galt. Det var bare et spørsmål før noen skulle falle stygt der, sier Janka til NRK.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 13.37.15
Tommelen opp for kvalik-kamp
Kulturminister Abid Raja (V) sier at VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Tyrkia kan spilles i Oslo, forutsatt at smittesituasjonen ikke er endret. Dermed går regjeringen imot Helsedirektoratet, som har anbefalt at karanteneunntaket for fotballen bør oppheves. På direkte spørsmål fra NTB er kulturministeren klar på at det per nå ikke er aktuelt å inndra unntaket fotballen har fra karantene- og innreisereglementet. Kampen 27. mars kan dermed gå som planlagt. – Ja, forutsatt at smittevernprotokollen følges, at smittesituasjonen på det tidspunktet er håndterlig og at kampen går uten publikum eller med det publikumsantallet som gjelder på det tidspunktet, sier Raja.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 12.55.25
Kabran klar for Viking
Starts ettertraktede kantspiller Kevin Kabran har vært et hett navn de siste månedene. Stort sett hele Eliteserien har vært nevnt som et mulig neste stoppested for Kabran, men nå er det klart at han har bestemt seg for å skrive under for Viking. Det bekrefter klubben selv gjennom en kreativ Twitter-melding.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 12.35.02
Mindre nakkebrudd etter stygt fall
Det så dramatisk ut da amerikanske Ryan Cochran-Siegle ble slått ut av balanse etter et hopp og skle inn i sikkerhetsnettet. Amerikaneren ble flydd ut av bakken i helikopter til sykehus og har nå fått påvist et mindre brudd i nakken. Det er foreløpig uvisst hvor lenge bruddet vil holde amerikaneren ute, men han konkurrerer ikke mer denne helga, melder det amerikanske skiforbundet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 12.09.23
Thorisdottir klar for United
Maria Thorisdottir er klar for Manchester United. «Si hallo til vår nyeste rekruttering», skriver klubben sammen med et bilde med Thorisdottirs navn. Den norske landslagsstopperen har spilt for Chelsea de siste fire sesongene, men det er blitt dårlig med spilletid, særlig i inneværende sesong. Dermed var ikke en overgang veldig overraskende. – Jeg er stolt over å komme til Manchester United. Klubben var stor i Norge da jeg vokste opp, så det er virkelig spennende for meg å være en del av kvinnelaget, sier Thorisdottir til Uniteds nettsted. – Jeg er imponert over måten klubben har utviklet seg på kort tid, og jeg har hørt mye bra om Casey (Stoney, trener) også, så jeg kan ikke vente med å starte jobben med henne og resten av støtteapparatet, tilføyer hun. 27-åringen har spilt på det norske landslaget de siste årene. Hun står med 46 kamper og to mål for Norge.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 11.11.09
Johansen reagerer kraftig på Kollen-ja: – Det virker helt usannsynlig
OSLO/LAHTI (NRK): Regjeringen gir unntak fra karantenebestemmelsene for blant annet femmila i Kollen og utforen i Kvitfjell. Raymond Johansen raser mot at regjeringen går mot fagmyndighetenes råd.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 10.28.51
Romano: – Noen timer unna Arsenal
Flere spanske medier melder fredag morgen at Martin Ødegaard skal ha bestemt seg for å dra på lån til Arsenal. Nå melder også overgangsguruen Fabrizio Romano at Ødegaard nærmer seg den engelske storklubben. – Martin Ødegaard har bestemt seg for å signere for Arsenal istedenfor Real Sociedad. Avtalen er forventet å bli signert innen de neste timene. Mikel Arteta har snakket direkte med spilleren, noe som har vært en nøkkelfaktor. Det var den baskiske avisen Diario Vasco som skal ha vært først ute med å hevde at Ødegaard ikke ønsker et nytt utlån til Real Sociedad, men heller vil til Arsenal. Den baskiske avisen følger Real Sociedad tett. Storavisen AS melder også det samme. Det skal være snakk om et utlån ut sesongen. Det har vært mye spekulasjoner rundt nordmannen den siste uken, etter at han ikke var i troppen til Real Madrid forrige kamp. Flere troverdige kilder har ment at Ødegaard har ønsket seg bort, og Real Sociedad og Arsenal kom tidlig på banen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 10.00.49
Ingen tilskuere under ski-VM
Det var ventet, men koronasituasjonen fører til at ingen tilskuere slipper inn på arenaene under VM i nordiske grener i tyske Oberstdorf i februar og mars. – Selvfølgelig hadde vi foretrukket en annen beslutning, sier president Franz Steinle i det tyske skiforbundet, ifølge en kunngjøring fra arrangøren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 08.58.34
EM: – København fortsatt på kartet
Uefa fastholder at det skal spilles EM-fotball i København under sommerens mesterskap. En rekke alternativer foreligger. Torsdag hevdet Bayern Munchens styreleder Karl-Heinz Rummenigge at Uefa jobber med en plan om å arrangere EM i kun ett land. Mesterskapet skulle vært arrangert i tolv europeiske byer i 2020, men ble utsatt på grunn av koronasituasjonen. Ifølge Martin Kallen, som er Uefas EM-direktør, er planen at EM skal spilles i flere land. Danmark skal være ett av dem. – Vi spiller i København med mindre de danske myndighetene forbyr det, sier han til TV3 Sport. Ifølge Kallen skal planen nå være å begrense EM til åtte byer i stedet for opprinnelig tolv. En endelig avgjørelse er ventet i mars. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 08.53.46
Marerittet gjentok seg for Nossum – fikk falsk positiv test i Lahti
LAHTI (NRK): Da landslagstrener Eirik Myhr Nossum ankom verdenscupen i Ruka før jul, avla han en positiv koronatest som viste å være feil. Nå har akkurat det samme skjedd i Lahti.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 08.35.05
Solid Ventura-åpning i California
Golfproffen Kristoffer Ventura gikk 1. runde i PGA-turneringen i La Quinta på fire slag under par og ligger foreløpig på delt 17.-plass. Det skiller fire slag opp til den amerikanske lederen Brandon Hagy. PGA-turneringen i California har en samlet premiepott på 57 millioner kroner.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 06.27.23
Nye spekulasjoner om Tokyo-OL
Japans regjering konkluderer internt med at årets sommer-OL må avlyses på grunn av koronapandemien, ifølge The Times. Fokus nå blir å forsøke å sikre sommer-OL ved neste mulige anledning, som blir i 2032, skrev The Times torsdag ettermiddag. Den britiske avisen viser til et høytstående medlem i regjeringskoalisjonen i Japan. Det er enighet om at sommerlekene, som allerede er blitt utsatt ett år, ikke kommer til å bli holdt, ifølge kilden. Japans statsminister Yoshihide Suga sier imidlertid at han er fast bestemt på at sommer-OL i Tokyo skal gjennomføres. Suga sa i nasjonalforsamlingen fredag at han skal samarbeide tett med Tokyo og Den internasjonale olympiske komité (IOC), melder Reuters.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 06.17.21
Stjerneskuddet hatet å stå på ski som barn: – Jeg faket sykdom og «vondter»for å slippe
Det beste Lucas Braathen (20) vet er å konkurrere og leke seg på ski. Da han ble introdusert for skikjøring som barn, var derimot tonen en helt annen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 06.00.10
Liverpool-marerittet fortsetter: Over 400 minutter uten scoring
Liverpool klarte ikke å få hull på byllen i kveld heller, til tross for gigantsjanser. Ashley Barnes straffet Liverpool, og Burnley vant 1-0 på Anfield. Det betyr at utrolig Liverpool-rekke røk.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 22.51.44
Monaco henter Diatta
Den tidligere Sarpsborg-vingen Krépin Diatta er solgt fra belgiske Brugge til den franske storklubben Monaco. Det opplyser Monaco på sitt nettsted torsdag kveld. 21 år gamle Diatta har undertegnet en femårskontrakt med klubben som ligger på 4.-plass i Ligue 1. Senegaleseren slo igjennom i Sarpsborg-drakten i 2017 og ble bare ett år i norsk fotball før Brugge hentet ham til Belgia. Der har han vært god nok til å sikre seg en enda større overgang. – Jeg er veldig glad for å komme til Monaco og for å få muligheten til å utvikle meg i en så anerkjent og ambisiøs fransk klubb, sier Diatta. Sarpsborg sikret seg en videresalgsklausul da Diatta ble solgt til Belgia, og ifølge VG kan overgangen bety at østfoldklubben får inn 25 millioner kroner. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 21.22.21
«Mix» drar til Tyrkia
Norskamerikaneren Mikkel «Mix» Diskerud (30) skal spille for Denizlispor i den tyrkiske toppserien. Denizlispor ligger sist på tabellen i Tyrkia, og halvveis i sesongen har laget fem poeng opp til sikker plass. Siden 2018 har han offisielt vært eid av Manchester City, som har lånt ham ut til klubber i Sverige og Sør-Korea. Overgangen til Denizlispor er imidlertid permanent, og han har skrevet under for halvannet år med den tyrkiske klubben.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 20.57.47
Carlsen med nok en remis
Magnus Carlsen måtte vinne mot Alexander Donchenko for å beholde tabelltoppen i sjakkturneringen i Wijk aan Zee. Men han klarte ikke å overliste tyskeren. I dag spilte Carlsen med hvite brikker, og utfordringen var å finne veien gjennom et solid forsvar. Carlsen klarte å sette Donchenko under et lite press, men til slutt holdt tyskeren stand. Etter dagens Remis falt Carlsen ned på en delt andreplass i turneringen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 19.55.50
Den mystiske måltørken
Liverpool har scoret ett mål på fire ligakamper. Hva skjer med lagets angrepstrio?
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 15.58.31
Norsk nedtur i Anterselva
De norske skiskytterne fikk det ikke til å stemme på normaldistansen i Anterselva torsdag. VM-dronningen fra i fjor, Marte Olsbu Røiseland, bommet fire ganger. Det samme gjorde Tiril Eckhoff som foreløpig er beste norske med en 17. plass. Ingrid Landmark Tandrevold lå lenge godt an etter tre feilfrie skytinger på rad, men på siste stående sprakk hun og bommet tre ganger. – Jeg startet bra på den siste serien, men jeg tror at jeg rett og slett er sliten og bommer på timingen. Det er enten eller for meg her i høyden. Det er enten fullt hus eller helsprekk, samme som i VM. Jeg er veldig skuffet, sier hun. Lisa Theresa Hauser fra Østerrike imponerte stort og med 19 treff vinner hun normaldistansen i Anterselva. Hennes første verdenscupseier i karrieren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 15.25.05
Stor norsk nedtur i Anterselva
De norske skiskytterne fikk det ikke til å stemme på normaldistansen i Anterselva torsdag. Tiril Eckhoff bommet fire ganger, men ble likevel beste norske løper på 18. plass. VM-dronningen fra samme arena i fjor, Marte Olsbu Røiseland, bommet også fire ganger og havnet helt nede på 31. plass. – Det var vanskelig. Jeg slet skikkelig på stående i dag og hadde store bevegelser. Jeg prøvde virkelig å få det til å sitte, men det var sjukt vanskelig og deprimerende egentlig, sa Røiseland etter rennet. Ingrid Landmark Tandrevold lå lenge godt an etter tre feilfrie skytinger på rad, men på siste stående sprakk hun og bommet tre ganger. – Jeg startet bra på den siste serien, men jeg tror at jeg rett og slett er sliten og bommer på timingen. Det er enten eller for meg her i høyden. Det er enten fullt hus eller helsprekk, samme som i VM. Jeg er veldig skuffet, sier Tandrevold som endte på 35. plass. Lisa Theresa Hauser fra Østerrike imponerte stort og med 19 treff vant hun normaldistansen i Anterselva foran Julija Dzjyma og Anais Chevalier-Bouchet. Seieren er Hausers første i verdenscupen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 15.25.05
Agüero smittet av koronaviruset
Manchester City-stjernen Sergio Agüero har avgitt positiv test på koronaviruset. Han opplyser at han har «enkelte symptomer». Premier League-måltyven Agüero har vært i karantene den siste tiden som følge av at han hadde hatt nærkontakt med en smittet person. I et innlegg på Twitter torsdag bekrefter argentineren at han nå selv har avgitt en positiv test. «Etter en nærkontakt har jeg vært i selvisolasjon, og den siste testen jeg tok var positiv for covid-19. Jeg hadde noen symptomer, og jeg følger legenes anbefalinger for å bli bedre. Takk, alle sammen», skriver Agüero. Manchester City har vært rammet av en rekke smittetilfeller denne sesongen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 15.00.43
Vurderer å bare ha en vertsnasjon
Bayern München-sjef Karl-Heinz Rummenigge sier til Eurosport.com at UEFA-president Aleksander Ceferin vurderer å droppe planen om å holde EM i fotball sommeren 2021 i flere land. – Vi må ikke glemme at tanken om denne spesielle måten å arrangere mesterskapet på kom da koronaviruset ikke eksisterte, sier Rummenigge. EM skulle egentlig gjennomføres i tolv forskjellige europeiske byer sommeren 2020, men ble utsatt ett år. München og Allianz Arena var en av vertene. Det er enda ikke bestemt hvordan mesterskapet blir arrangert, men UEFA skal være i dialog med samtlige av vertsbyene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 14.30.28
Lie raskest på utfortrening
Alpinprofilen Kajsa Vickhoff Lie kjørte ned til beste tid av samtlige på utfortreningen i sveitsiske Crans Montana torsdag. Både fredag og lørdag skal det kjøres verdenscuprenn i utfor samme sted. Vickhoff Lie synes å ha funnet seg godt til rette i traseen på trening. Torsdag var hun 30 hundredeler raskere enn amerikanske Breezy Johnson i treningsomgangen. Italienske Sofia Goggia fulgte på tredjeplass. Hun var slått med ytterligere 11 hundredeler av Vickhoff Lie. Ragnhild Mowinckel tok det på sin side roligere i treningsomgangen i Sveits. Hun kjørte ned til 27. beste tid, og var 2,31 sekunder bak lagvenninnen. På onsdagens trening i Crans Montana var Vickhoff Lie nummer ni.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 14.14.13
Hevder Ødegaard vil tilbake
Martin Ødegaard skal foretrekke et utlån fra Real Madrid til Real Sociedad. Drammenserens tidligere klubb er også svært interessert i å hente 22-åringen. Det hevder den anerkjente spanske fotballeksperten Guillem Balague overfor BBC. – Han ønsker å gå til Real Sociedad, og de ønsker ham. Nå venter de på Real Madrids avgjørelse, sier Balague til den britiske allmennkringkasteren. Ødegaard har de siste dagene vært satt i forbindelse med Arsenal, og ifølge den spanske fotballeksperten har også andre Premier League-klubben forhørt seg om nordmannens situasjon. Marca var ført ute med å melde at Ødegaard ønsket seg bort på lån. I tillegg til Arsenal og Real Sociedad skal Sevilla være interessert i nordmannen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 13.25.28
Fifa truer utbrytergruppe
Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) vil ikke under noen omstendighet anerkjenne en egen europeisk superliga. Nå varsles det mulige konsekvenser. Fifa-utspillet er et direkte svar på spekulasjonene i media om at enkelte av verdens rikeste og største klubber vurderer å lage sin egen serie uavhengig av verdens største fotballforbund. En slik utbrytergruppe vil ikke bli anerkjent av verken dem eller en annen tilsvarende organisasjon, heter det i en pressemelding fra Fifa. Fifa sier videre at spillerne risikerer å bli utestengt fra VM-spill om de involverer seg i den nye superligaen. Også lederne for de seks øvrige kontinentale fotballforbundene, inkludert Det europeiske fotballforbundet (Uefa), har stilt seg bak utspillet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 13.05.43
Søkte om totalt 1,3 milliarder
Idrettsaktører og frivillige organisasjoner søkte om å få dekket drøyt 1,3 milliarder i tapte inntekter gjennom kulturminister Abid Rajas (V) tredje krisepakke. Det viser den oppdaterte søkerlisten og nøkkeltall fra Lotteri- og stiftelsestilsynet , som har administrert ordningen. Fristen for å søke utløp 15. januar. Totalt kom det inn 6595 søknader. Disse knytter seg til 25.153 ulike arrangementer. I alt har 5891 organisasjoner kommet på banen for å få kompensert tapte inntekter som følge av viruspandemien. Den største enkeltsøknaden står Norges Håndballforbund bak. Den lyder på i underkant av 39 millioner kroner og relaterer seg til de økonomiske tapene som følge av at Norge måtte si fra seg sin del av EM-sluttspillet for kvinner før jul. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 12.31.03
Nye kamper i NBA utsatt
På bare litt over en måned har 16 NBA-kamper blitt utsatt som følge av koronaviruset. Kun timer før Memphis Grizzlies skulle møte Portland Trail Blazers hjemme natt til torsdag, ble kampen utsatt som følge av mistanke om smitte. Hvert lag må ha minst åtte spillere tilgjengelige, men det hadde ikke Grizzlies. Det var den 16. kampen som nå har blitt flyttet siden sesongen startet 22. desember. 15 av kampene har blitt utsatt siden 10. januar, og den 17. kan fort bli et faktum når Trail Blazers og Grizzlies igjen skal møtes natt til lørdag. I tillegg har Washington Wizards slitt voldsomt med smitte. De har måttet utsette fem kamper på rad. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 11.39.50
TV 2: Reginiussen til tysk fotball
Tore Reginiussen er angivelig klar for en klubb på nivå to i tysk fotball. Det skjer en måned etter at nyheten kom om at Rosenborg-karrieren er over. Etter det TV 2 erfarer er nemlig Reginiussen på vei til en klubb i 2. Bundesliga. 34-åringen skal være enig med klubben og ventes å signere en kontrakt i løpet av kort tid. Hvilken klubb det er snakk om, oppgis ikke.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 11.06.46
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »