Hovedsiden

Liten annonse  Britiske medier: Claudio Ranieri sparket som Watford-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 35 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:18.19)
  Trenerveteranen Claudio Ranieri skal være ferdig som manager i Premier League-klubben Watford. Flere britiske medier, blant dem The Athletic, Sky Sports og Daily Mail, melder mandag kveld at italieneren har fått sparken. Dermed ble etter alle solemerker 0-3-tapet for Norwich sist fredag dråpen som fikk begeret til å renne over for Watford-ledelsen. Watford har bare Burnley bak seg på Premier League-tabellen etter 20 spilte kamper. Tabelljumboen har i tillegg to kamper tilgode på Joshua King & co. Det gjør klubbens posisjon ytterligere utsatt. Opp til Norwich på trygg grunn skiller det samtidig bare to poeng. Claudio Ranieri ble hentet inn som ny Watford-manager i oktober i fjor. På det tidspunktet lå klubben på 15.-plass i Premier League. Den italienske trenerveteranen har ledet en lang rekke klubber i sin svært innholdsrike karriere. Han skapte store overskrifter da han førte Leicester til en særdeles overraskende Premier League-tittel i 2016. (NTB)

  Dansk midtstopper klar for Sarpsborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 27 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:18.27)
  Den danske midtstopperen Anton Skipper (21) har signert en treårskontrakt med fotballklubben Sarpsborg. Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider mandag. Forsvarsspilleren kommer til Sarpsborg etter å ha spilt for Brøndby siden 2019. 21-åringen har representert Danmark totalt 16 ganger på aldersbestemt nivå, senest for U21-landslaget i 2021. – Sarpsborg får en klok og hurtig spiller, og en som elsker å spille med ballen, men også vet hva som skal til defensivt. Jeg søker hele tiden utvikling, så jeg kommer til å stille krav til både meg selv og de rundt meg, sier Skipper i en uttalelse. (NTB)

  Lumanza ferdig i Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 29 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.25)
  Midtbanespilleren Tortol Lumanza forlater Stabæk etter nedrykket fra Eliteserien. 1. divisjonsklubben opplyser mandag på sine nettsider at det er enighet med spilleren om å avslutte samarbeidet. Kontrakten er dermed terminert med øyeblikkelig virkning. Videre heter det at partene har kommet til enighet om at dette er den beste løsningen nå. Lumanza kom til Bekkestua-klubben første gang i 2017. Året etter gikk ferden videre til tyrkiske Osmanlispor, før det ble comeback i Stabæk i 2019. (NTB)


  Reagerer: - Hvorfor?

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: / 1 time og 50 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.04)
  Erling Braut Haaland (21) har pådratt seg sin åttende skade siden mai 2020. - Hvorfor skjer det igjen og igjen? spør den tyske storavisa Bild.  Dortmund bekrefter muskelskade for Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 51 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.03)
  Erling Braut Haaland pådro seg en muskelskade mot Hoffenheim lørdag. Hvor lenge superspissen er uaktuell for spill, er foreløpig ikke klarlagt. Haaland brukte kun seks minutter på å score mot Hoffenheim. Det var hans 80. mål for Dortmund siden han kom til klubben i desember 2019. Etter en drøy time forlot han banen. Mandag bekrefter Borussia Dortmund at måltyven har pådratt seg en muskelskade. Han var gjennom medisinske undersøkelser både søndag og mandag. – Haaland lider av muskelproblemer, som krever behandling og ytterligere undersøkelser i løpet av de kommende dagene, opplyser Dortmund på sin hjemmeside. Det er tredje gang denne sesongen Haaland blir tvunget til å ta en pause med skadeproblemer. Han gikk glipp av tre kamper i september og oktober i fjor på grunn av hoftetrøbbel og ytterligere syv kamper fra slutten av oktober til slutten av november. Dortmund vet ikke hvor lenge det vil gå denne gangen før nordmannen er klar for spill igjen. – Vi håper at Erling er frisk så snart som mulig og kan fortsette med å gjøre det han elsker mest – å score mål for Dortmund, skriver klubben. (NTB)

  Ruben Gabrielsen klar for MLS-klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 49 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.05)
  Den norske fotballprofilen Ruben Gabrielsen har signert en toårskontrakt med den amerikanske klubben Austin FC, bekrefter klubben. I avtalen Gabrielsen har inngått ligger det også en opsjon på at nordmannen kan bli værende i Major League Soccer-klubben i ytterligere en sesong. Forsvarsspilleren har de siste sesongene tilhørt den franske fotballklubben Toulouse. Nylig ble det kjent at kontrakten hans der var terminert. Gabrielsen var på lån i FC København i fjor høst. (NTB)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »