De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle

    Du søkte etter: CITY
Nyland ferdig i Norwich
Ørjan håskjold nyland er ferdig i norwich. det bekrefter klubben på sine nettsider. hans kontrakt med klubben går ut 30. juni, og nå kan han gå gratis til en ny klubb. – alle i norwich city ønsker Ørjan alt godt i hans fremtidige karriere, skriver klubben i pressemeldingen. nyland fungerte som en reservekeeper for norwich, og han fikk ingen offisielle kamper for klubben.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 16.11.10




city byr 1,2 milliarder for kane
store nyheter fra balløya mandag: manchester city skal ha lagt inn et bud på 100 millioner pund på tottenham-måltyven harry kane. det er solide sky sports som hevder å kjenne til at de regjerende premier league-mesterne jobber med å signere målmaskinen som i øyeblikket spiller em med england. også den britiske storavisen the guardian melder om budet tottenham skal ha mottatt fra city-leiren. ifølge begge mediene har ikke tottenham noen planer om å godta tilbudet som har havnet på styreformann daniel levys bord. han skal ha et klart ønske om å beholde kane også neste sesong. manchester city skal samtidig være åpne for å inkludere spillere i avtalen det nå jobbes med. hvis kane blir city-spiller, tyder vel alt på at erling braut haaland ikke spiller i lyseblått kommende sesong. 27-årige kane ble toppscorer i premier league sist sesong. han endte på 23 fulltreffere. nylig meldte flere medier at spissen har gitt tottenham-ledelsen beskjed om at han ønsker å forlate klubben i sommer. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 18.11.37




Branns keeperkjempe fikk sjansen: – Enormt potensial
sarpsborg (vg) han flyttet til manchester citys akademi som 16-åring. 12 år senere håper eirik holmen johansen endelig…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.06.2021 08.58.49




Branns keeperkjempe fikk sjansen: – Enormt potensial
sarpsborg (vg) han flyttet til manchester citys akademi som 16-åring. 12 år senere håper eirik holmen johansen endelig å etablere seg som brann-målvakt. i sarpsborg reddet den 201 centimeter høye keeperkjempen ett poeng.
Kilde: VG Sport | Publisert: 20.06.2021 08.58.42




mma-hamlet tapte etter drama i atlantic city
Marthin Hamlet (29) var overlegent best i de to første rundene mot amerikanske Cory Hendricks (33), men i tredje og…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.06.2021 02.10.54




mma-hamlet tapte etter drama i atlantic city - får likevel semifinaleplass
Marthin Hamlet (29) var overlegent best i de to første rundene mot amerikanske Cory Hendricks (33), men i tredje og…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.06.2021 02.10.54




mma-hamlet tapte etter drama i atlantic city
Marthin Hamlet (29) var overlegent best i de to første rundene mot amerikanske Cory Hendricks (33), men i tredje og siste runde tapte han på «rear naked choke» da 51 sekunder gjensto.
Kilde: VG Sport | Publisert: 18.06.2021 02.10.47




mma-hamlet tapte etter drama i atlantic city - får likevel semifinaleplass
Marthin Hamlet (29) var overlegent best i de to første rundene mot amerikanske Cory Hendricks (33), men i tredje og siste runde tapte han på «rear naked choke» da 51 sekunder gjensto.
Kilde: VG Sport | Publisert: 18.06.2021 02.10.47




Slik blir Premier League-sesongen
ole gunnar solskjærs manchester united innleder kommende premier league-sesong mot leeds. regjerende mester manchester city har tottenham i første serierunde.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 16.06.2021 10.23.51




Solskjær møter Leeds i første kamp
onsdag publiserte premier league terminlista for sesongen 21/22. ole gunnar solskjær og hans manchester united åpner med hjemmekamp mot leeds på old trafford 14. august. jürgen klopp og hans liverpool derimot, må forberede seg på tur til norwich i første runde. den største godbiten i åpningsrunden er kanskje regjerende seriemester manchester city, som møter superduoen harry kane og son heung-min - om begge blir værende i klubben, vel og merke - på tottenham hotspurs stadion. hele terminlista kan du se her.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.06.2021 10.03.21




bergen city milen avlyses: – vi ventet lengst mulig
Det ville vært vanskelig å arrangere et slikt løp i sentrum i juni, sier arrangementssjef Janne Jensen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.06.2021 12.58.48




UEFA avventer superliga-sanksjoner
mens premier league valgte å bøtelegge de såkalte superliga-klubbene, har uefa valgt å foreløpig droppe noen form for sanksjoner. det har blitt spekulert i om juventus, real madrid og barcelona kan bli utestengt fra mesterligaen. det er disse tre klubbene som fortsatt ikke har trukket seg fra superligaen. i tillegg til de nevnte klubbene, var opprinnelig disse klubbene en del av prosjektet: chelsea, arsenal, tottenham, manchester united, manchester city, liverpool, inter, milan og atlético madrid.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.06.2021 18.23.40




Bekrefter millionbot
de engelske storklubbene som var med på planene om en europeisk superliga i fotball, har inngått et kostbart forlik med premier league. det bekrefter premier league og det engelske fotballforbundet (fa) i en felles pressemelding. mark kleinman i kanalen sky meldte først om nyheten tidligere onsdag. han publiserte to twitter-meldinger med eksklusivt innhold fra forliket. arsenal, chelsea, liverpool, manchester city, manchester united og tottenham samlet må betale 22 millioner pund (tilsvarende 256 millioner kroner) som en del av forliket. i tillegg har klubbene blitt enige om at dersom de slutter seg til en tilsvarende utbryterliga i framtiden, vil de trekkes 30 minuspoeng hver i ligaen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.06.2021 17.05.59




Hevder superligastunt koster dyrt
de engelske storklubbene som var med på planene om en europeisk superliga i fotball, har inngått et kostbart forlik med premier league, hevder mark kleinman. kleinman jobber i en redaktørstilling i kanalen sky og har publisert to twitter-meldinger med eksklusivt innhold fra det angivelige forliket. ifølge sky-journalisten skal arsenal, chelsea, liverpool, manchester city, manchester united og tottenham samlet betale noe i overkant av 20 millioner pund (tilsvarende 233 millioner kroner) som en del av forliket. i tillegg skal klubbene ha forpliktet seg til bøter på minst 20 millioner pund hver, samt 30 minuspoeng i ligaen, dersom de slutter seg til en tilsvarende utbryterliga i framtiden. planene om den europeiske superligaen slo ned som en bombe i fotballsamfunnet da de ble kunngjort natt til 19. april. de seks engelske klubbene møtte krass kritikk fra både fans, ligaen, spillere og politikere og trakk seg raskt ut av prosjektet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.06.2021 13.28.53




city-stjernen får stor oppmerksomhet for em-sveis – sammenlignes med gazza
Englands stjerneskudd Phil Foden (21) får stor oppmerksomhet for sin nye EM-sveis.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 09.06.2021 11.53.33




Her er årets mål i Premier League
erik lamela sin spektakulære «rabona»-scoring i nord-london-derbyet mellom arsenal og tottenham 14. mars er kåret til sesongens mål i premier league. argentineren sendte tottenham i ledelsen borte mot erkerivalen, men ble senere utvist i en kamp arsenal vant 2–1 etter at martin Ødegaard og alexandre lacazette snudde kampen for de røde. dette var andre år på rad en tottenham-spiller vinner kåringen av årets mål. sist sesong var det heung min son som vant etter et fantastisk solomål mot burnley. de andre nominerte denne sesongen var: james maddison (mot man city), manuel lanzini (mot tottenham), ola aina (mot wba), sebastien haller (mot crystal palace), mohamed salah (mot west ham), bruno fernandes (mot everton), jesse lingard (mot wolves) og edinson cavani (mot fulham).
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.06.2021 15.04.38




city-stjerne årets spiller
manchester citys ruben dias er kåret til sesongens beste premier league-spiller. midtstopperen, som kom fra benfica i fjor, ble også kåret til årets spiller i de engelske sportsjounalistenes kåring nylig. de andre nominerte til årets spiller var kevin de bruyne, harry kane, mohamed salah, jack grealish, tomas soucek, mason mount og manchester uniteds bruno fernandes.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.06.2021 12.33.02




Kjøpte luksusklokker til ansatte
sergio agüero ble nylig klar for barcelona etter ti år i manchester city. nå skriver anerkjente the athletic at spissen, som allerede er svært populær for sine sportslige prestasjoner, også har gjort seg populær utenfor banen. ifølge avisen kjøpte argentineren en kostbar hublot- eller tag heuer-klokke til hver av citys over 60 klubbansatte. the athletic har bilde av en av klokkene, som alle skal være inngravert med teksten «gracias! kun aguero». aguero skal også ha loddet ut sin svært kostbare luksusbil range rover evoque, og spissen skal ha blitt glad da vinnerloddet ble trukket av en av klubbens materialforvaltere, skriver the athletic. de skriver samtidig at han sørget for å bidra med en solid sum til en pott spillerne har pleid å overrekke de ansatte to ganger i året. superstjernen, som er manchester citys mestscorende spiller gjennom alle tider, har nok gjort seg ekstra populær med avskjedsgestene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.06.2021 06.26.53




Solskjær nominert til årets manager
ole gunnar solskjær kjemper med manchester city-kollega pep guardiola om å bli årets manager i premier league. det er den engelske ligaen selv som står bak kåringen. tirsdag ble de fem kandidatene offentliggjort, og det er fansen som skal stemme fram vinneren. i kampen om prisen som årets manager får nordmannen og guardiola konkurranse av marcelo bielsa (leeds), david moyes (west ham) og brendan rodgers (leicester).
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.06.2021 13.53.17




Disse kan bli årets spiller
nominasjonslista for årets spiller i premier league ble offentliggjort tirsdag. det var få overraskelser blant de åtte spillerne som er nominert, men ligavinner manchester city var det eneste laget som hadde mer enn to nominerte. de åtte spillerne som kan stemmes frem av fansen er: kevin de bruyne (manchester city), ruben dias (manchester city), bruno fernandes (manchester united), mohamed salah (liverpool), mason mount (chelsea), thomas soucek (west ham), harry kane (tottenham) og jack grealish (aston villa). ruben dias vant nylig prisen som årets spiller stemt frem av fotballskribentene i england, og er også blant favorittene til å vinne denne prisen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.06.2021 13.45.30




barcelona signerte ny city-spiller
den spanske fotballstorheten barcelona henter hjem midtstopperen eric garcia (20) fra manchester city. overgangen kommer dagen etter sergio agüeros overgang. barcelona bekrefter selv garcia-signeringen på twitter. kontrakten i barcelona strekker seg ut 2025/26-sesongen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.06.2021 09.55.19




Agüero: – Barcelona best i verden
sergio agüero ble mandag presentert som ny barcelona-spiller. han kommer gratis etter kontraktslutt i manchester city, og i etterkant av offentliggjøringen har særlig ett sitat gått viralt: – vi vet alle at barcelona er det beste laget i verden, sa agüero. vel vitende om at barcelona ikke har vunnet mesterligaen siden 2014/2015-sesongen ... agüero avsluttet med både ligacupgull og premier league-tittel med city denne sesongen, samt finaletap i mesterligaen. – selvsagt er dette et steg fram i karrieren min, la agüro til.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.06.2021 07.02.42




Sergio Agüero til Barcelona
sergio agüeros neste stoppestad blir barcelona. spissen har skrive under på ein toårsavtale med den spanske storklubben etter ti år i manchester city. agüero avslutta med både ligacupgull og premier league-tittel med city denne sesongen, men den siste kampen hans blei eit 14 minuttars langt innhopp i 0-1-tapet for chelsea i champions league-finalen laurdag. agüero er manchester citys mestscorande spelar gjennom alle tider. han står med totalt 260 mål for manchester-klubben. ingen har scora fleire mål for ein enkelt klubb i premier league. fasiten er 184 mål på 275 kamper. overgangen til barcelona kjem ikkje som noko stor overrasking. agüero har vore sett i samband med den katalanske storklubben i lang tid.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 31.05.2021 17.08.30




De Bruyne brakk nesen i finalen
manchester city-stjernen kevin de bruyne har pådratt seg to brudd i ansiktet kort tid før han skal spille fotball-em med belgia. det opplyser belgieren selv på sin instagram-profil dagen etter at han ble skadd i 0-1-tapet mot chelsea i mesterligafinalen. de bruyne måtte gå av banen etter en snau times spill som følge av et tøft sammenstøt med chelsea-stopperen antonio rüdiger. man kunne tydelig se at city-stjernen hadde fått seg en smell i øyeregionen. – hei. jeg kom akkurat tilbake fra sykehuset. diagnosen er akutt nesebrudd og brudd i det venstre orbital-beinet (øyehulen). jeg føler meg ok nå, skriver de bruyne.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 30.05.2021 15.47.11




Sergio Agüero i tårer etter Champions League-nederlaget: – Hjerteskjærende
manchester city-legenden sergio agüero (32) skulle krone tiden i klubben med det eneste trofeet som manglet, men slik…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 30.05.2021 00.46.07




Sergio Agüero i tårer etter Champions League-nederlaget: – Hjerteskjærende
manchester city-legenden sergio agüero (32) skulle krone tiden i klubben med det eneste trofeet som manglet, men slik gikk det ikke.
Kilde: VG Sport | Publisert: 30.05.2021 00.46.00




TV-reporter måtte beklage til seerne etter Havertz-ordbruk
(manchester city – chelsea 0–1) tidvis utskjelte kai havertz avgjorde champions league-finalen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 30.05.2021 00.06.10




TV-reporter måtte beklage til seerne etter Havertz-ordbruk
(manchester city – chelsea 0–1) tidvis utskjelte kai havertz avgjorde champions league-finalen. etterpå ga han tydelig beskjed hva han følte.
Kilde: VG Sport | Publisert: 30.05.2021 00.06.04




Guardiola får hard kritikk for taktisk valg: – For smart for sitt eget beste
manchester city-manager pep guardiola mente det var «fullstendig katastrofe» å måtte vrake spillere foran finalen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 29.05.2021 23.24.30




Guardiola får hard kritikk for taktisk valg: – For smart for sitt eget beste
manchester city-manager pep guardiola mente det var «fullstendig katastrofe» å måtte vrake spillere foran finalen. etterpå mente mange at uttaket hans var katastrofalt.
Kilde: VG Sport | Publisert: 29.05.2021 23.24.24




Trollmannens triumf
chelseas spillere leverte en strålende prestasjon ved å slå manchester city i mesterligafinalen. men denne seieren tilhører først og fremst thomas tuchel.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.05.2021 23.16.05




Her sikrer Havertz Champions League-tittelen for Chelsea
(manchester city – chelsea 0–1) han har vært tysk fotballs supertalent i en årrekke, og i den helengelske champions…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 29.05.2021 22.57.10




Chelsea er mestere: - Utspilt
chelsea gjorde alt riktig i champions league-finalen mot manchester city. klubben kan dermed feire sitt andre champions league-trofé. for citys del fortsetter champions league-marerittet.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 29.05.2021 22.57.06




Tysk Chelsea-triumf da Tuchel utmanøvrerte Guardiola og Havertz avgjorde
(manchester city – chelsea 0–1) han har vært tysk fotballs supertalent i en årrekke, og i den helengelske champions league-finalen ble kai havertz (21) voksen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 29.05.2021 22.57.05




chelsea vant mesterligaen, city-stjerne gikk gråtende av banen med skade: – triste bilder
i en underholdende og fartsfylt finale var det chelsea som trakk det lengste strået. for forhåndsfavorittene manchester city ble kampen et skikkelig antiklimaks.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.05.2021 22.57.03




Chelsea vant Mesterligaen, nå får Guardiola kritikk for laguttaket: – Kan ikke tro det
i en underholdende og fartsfylt finale var det chelsea som trakk det lengste strået. for forhåndsfavorittene manchester city ble kampen et skikkelig antiklimaks.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.05.2021 22.57.03




Gigantene kjemper om Europas gjeveste pokal
chelsea og manchester city kjemper om fotball-europas gjeveste trofé.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 29.05.2021 20.57.08




Hvis du taper er du en fiasko
det er endelig klart for den prestisjetunge helengelske champions league-finalen. premier league-mester manchester city kan gå til topps i turneringa for første gang og utlikne real madrids rekord fra 2002 i samme sleng.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 29.05.2021 20.04.22




Guardiola om uttaket til finalen: – Fullstendig katastrofe
manchester city-manager pep guardiola syns det er en helt forferdelig oppgave å ta ut laget som får starte kveldens…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 29.05.2021 19.58.39




Guardiola om uttaket til finalen: – Fullstendig katastrofe
manchester city-manager pep guardiola syns det er en helt forferdelig oppgave å ta ut laget som får starte kveldens champions league-finalen mot chelsea.
Kilde: VG Sport | Publisert: 29.05.2021 19.58.33




Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »