De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
sorry, martin, sverige er mye bedre
husker du høsten 2019, sverige-norge i em-kvalik i stockholm? norge ledet og martin Ødegaard herjet.
Kilde: VG Sport | Publisert: Idag. 24.06.2021 10.42.15
aston martin hyller 100 år gammel bil
du tror kanskje audi «eier» benevnelsen a3? vel, aston martin kom med sin a3 for 100 år siden, og den blir nå hyllet med en spesialutgave av vantage roadster. aston martin ble grunnlagt for 108 år siden, men regner vi oss tilbake så mange år ser vi at det kommer en krig ikke så veldig […] innlegget aston martin hyller 100 år gammel bil dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. 24.06.2021 10.42.00
kjetil martinsen blir sjeføkonom i swedbank norge
Han tar over etter Øystein Børsum, som nylig ble utpekt som ny visesentralbanksjef.
Kilde: E24 | Publisert: Idag. 24.06.2021 10.37.20
Keeperbrøler sendte Spania videre: – Utførelsen der er Youtube-mat
slovakias keeper martin dúbravka har storspilt gjennom hele em. det helt frem til det 29. minuttet i kampen hvor spania endelig overbeviste.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 19.55.35
Fryktelig å se på
spania har slitt med å utnytte målsjansene sine hele mesterskapet, men mot slovakia fikk de en hjelpende hånd fra en gavmild martin dúbravka.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 19.55.05
Grusom keepertabbe startet spansk maktdemonstrasjon: – Pinlig øyeblikk
(slovakia - spania 0–5) sjansesløseriet så ut til å fortsette da Álvaro morata brente spanias femte straffespark på rad. så fikk de en hjelpende hånd av martin dúbravka.
Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 19.54.57
Norsk tap i kvartfinalen
det norske landslaget holdt sør-korea til forlenging, men det endte med tap i kvartfinalen i vm i parahockey. norge havnet under i første periode da byeong seok-cho ga sør-korea 1–0 etter 4.39 minutter. et mål av martin hamre etter 41.39 skapte spenning i kampen og spillforlengelse. i forlengelsen scoret seung hwan-jung det avgjørende målet. norge møter tsjekkia i kampen om femteplassen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 19.53.49
Ødegaard bekrefter: – Blir i Madrid
martin Ødegaard skal kommende sesong spille for real madrid. det bekrefter Ødegaard selv overfor tv 2. – status er at jeg er madrid-spiller og at jeg skal tilbake og starte opp der om en halvannen uke, sier Ødegaard. – real madrid har vært klare på at de gjerne vil ha meg tilbake. så da blir det å ta turen dit når treningene starter opp igjen, legger han til. den norske landslagskapteinen ble utleid til arsenal forrige sesong, og det har lenge vært usikkerhet om hvor han ville spille kommende sesong. nå virker han å være en del av planene til nyansatte carlo ancelotti.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 19.50.21
martin (17) leier ut familiebilen til turistene: – det er blitt en deltidsjobb
det er snart fritt for leiebiler i nord-norge, melder flere aktører. da er det bra at martin johan lauritzen (17) har startet utleie. selv om han ikke har lappen selv.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: Igår. 23.06.2021 06.12.48
Drømmestart for Tjelmeland
ik start har hatt en noe tøff åpning i 1. divisjon, men i dag løsnet det skikkelig for sørlendingene. i sindre tjelmelands første kamp som start-trener knuste de til slutt stakkars grorud, og vant 4-1. det var martin ramsland som åpnet ballet, og satte første omgangs eneste scoring. men i andre omgang ble det skikkelig ketchup-effekt, og sebastian buch, kristoffer tønnessen og eirik schulze sørget for 4-0 med et kvarter igjen å spille. oscar aga sikret et trøstemål for grorud da det var fem minutter igjen av kampen. det har vært en spesiell uke for gultrøyene. de har for det første sparket joey hardarson. i tillegg trakk atle roar håland seg som sportssjef i klubben. start ligger nå på 7. plass i 1. divisjon, med fire poeng bak hamkam i tet. fredrikstad gikk på et surt 2-3-tap mot ull/kisa, så nå kan hamkam skaffe seg et forsprang.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.06.2021 19.53.35
«Dere er så herlige», sa han til folk og mente det.
lars martin fjellheim (1942–2021)
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.06.2021 10.30.00
martinsen forlenger med lillehammer
lillehammer bekrefter at tidligere nhl-proff andreas martinsen blir værende i ishockeyklubben de neste tre sesongene. – på grunn av mye usikkerhet rundt om i europa, og det faktum at jeg og familien trives veldig godt her, så falt valget på å bli i lillehammer, sier martinsen. den høyreiste vingen har tidligere vært innom nhl-klubber som colorado avalanche, chicago blackhawks og montreal canadiens. martinsen noterte seg for 22 målpoeng i eliteserien forrige sesong. lillehammer opplyser på egne sider at martinsen har signert en treårskontrakt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 16.07.01
equinor venter med oppstart av martin linge
equinor tok sikte på å starte produksjon fra martin linge søndag den 13. juni. nå er produksjonsdato skjøvet på.
Kilde: E24 | Publisert: 21.06.2021 08.12.48
Ny ishockey-seier i para-VM
norge slo slovakia 3-2 i andre kamp i para-vm i ishockey i tsjekkia søndag. ola Øiseth ble matchvinner. det norske laget var til slutt best i det som ble en svært jevn kamp i ostrava. morten værnes sendte det norske laget i ledelsen allerede etter to minutters spill i åpningsperioden og sørget for en drømmestart på kampen. deretter utliknet slovakia, før martin bakkejord skolbekken sørget for ny norsk ledelse. 2-1-scoringen kom rett før første pause. i midtperioden utliknet slovakia, før Øiseth ble matchvinner i tredje periode. de norske spillerne møter russland tirsdag i den siste gruppekampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 23.14.57
Lette etter hjertestarter - innelåst på skole
martin skjæraasen reddet morten granhaugs (35) liv da han fikk hjertestans på fotballbanen. febrilsk lette de etter en hjertestarter, som var innelåst på en skole de ikke hadde tilgang til.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 20.06.2021 17.46.51
Poengdeling i «Ælv Clasico»
lokaloppgjøret mellom mjøndalen og strømsgodset ble så jevnt som mange hadde forutsett. begge lagene var på nedre halvdel før oppgjøret og trengte poeng. strømsgodset startet kampen best, men mjøndalen skapte et par gode sjanser mot slutten av første omgang. like før pause ville mjøndalen ha rødt kort på godset-forsvarer niklas gunnarsson da han felte ole amund sveen alene med keeper. dommeren dro imidlertid bare opp det gule kortet. etter pause ble tempoet skrudd opp ute på banen, og martin ovenstad rønning sendte de brune fra mjøndalen i ledelsen etter en times spilt. men fansen på consto arena fikk ikke være lenge i himmelen, for bare noen få minutter etterpå var halldor god da han satte inn utligningen for godset. flere scoringer ble det ikke, og dermed delte de to rivalene poengene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 17.03.35
Hauger økte ledelsen i Formel 3
det norske motorhåpet dennis hauger startet i andre spor under helgas hovedløp i formel 3 i frankrike, men det tok ikke lang tid før han var oppe i tet. stortalentet hadde en perfekt start og suste forbi frederik vesti som hadde beste startposisjon etter kvalifiseringen fredag. i regnværet i frankrike dro han fra resten av feltet i starten, men da regnværet stoppet begynte australske jack doohan å ta innpå nordmannen. ut på den tolvte runden hadde doohan kommet seg opp på halen av hauger sin bil, og etter en hard kamp gjennom et par svinger og et langt strekke, klarte doohan å ta seg forbi. hauger la seg i ryggen på doohan, mens han hardeste konkurrent i sammendraget victor martins kjempet om den siste pallplassen bak hauger igjen. dermed gjorde hauger lurt i å ikke ta for mange sjanser på å kjøre forbi doohan igjen for å sikre seg viktige poeng i sammendraget. isteden kontrollerte nordmannen 18-åringen inn andreplassen, mens jack doohan tok sin første seier noensinne i formel 3. sammenlagt i formel 3-mesterskapet er hauger fortsatt nummer én med 66 poeng totalt. martins beholder andreplassen seks poeng bak hauger, mens søndagens vinner doohan rykket opp til tredjeplass, åtte poeng bak hauger.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 12.36.20
Hauger imponerte i Frankrike
dennis hauger klinka til med ein sterk 2.-plass på laurdagens andre løp i formel 3-runda i frankrike. dermed held han fast ved leiinga si i meisterskapet. nordmannen blei berre slått av stallkamerat arthur leclerc i det andre av laurdagens to løp. det første løpet resulterte i ein 9.-plass. – eg synest vi gjorde maksimalt av det vi kunne få til i dag. det første løpet blir litt rotete, men det var deilig å slå tilbake i det andre, sa hauger i eit intervju med vsport. hauger delar leiinga i meisterskapsserien med franske victor martins etter fem av 21 løp. på søndag er helgas siste løp, og også det som gir flest poeng i samandraget. der startar hauger som nummer to.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 19.04.47
Nygaard vant langløpet på Toten
etter 50 kilometer på rulleski var det andreas nygaard som gikk først i mål. 30-åringen satte inn en skikkelig sluttspurt på oppløpet, og henviste dermed martin løwstrøm lyenget til andreplass. – det var veldig overraskende egentlig. jeg har et fly som går litt før fem, så jeg så jeg hadde litt dårlig tid. så jeg måtte bare være med og kjøre på. sa en nygaard i godt humør like etter målgang. – det er alltid artig å avgjøre det på oppløpet. bak nygaard og nyenget kom johan hoel på tredjeplass. sjur røthe endte på 14. plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 14.10.15
Forsberg sendte Sverige mot åttedelsfinale
martin dúbravka så ut til å sende slovakia et langt steg mot sluttspill etter en ellevill redning. så laget han straffen som sendte sverige til himmels.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.06.2021 16.51.28
Sundby og co. satser stort sammen med milliardær: – Vi skal bli best
martin johnsrud sundby (36) og niklas dyrhaug (33) får med seg rosenborgs styreleder og trondheims eiendomskonge ivar…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.06.2021 12.58.14
Sundby og co. satser stort sammen med milliardær: – Vi skal bli best
martin johnsrud sundby (36) og niklas dyrhaug (33) får med seg rosenborgs styreleder og trondheims eiendomskonge ivar koteng som sponsor når de nå satser på å bli det beste langløpslaget i verden.
Kilde: VG Sport | Publisert: 18.06.2021 12.58.06
Eriksen med beskjed til laget
danmark var nær å toppe en mektig kamp med poeng mot verdensener belgia, men innbytter kevin de bruyne snudde kampen. nå forteller martin braithwaite at christian eriksen har sendt en whatsapp-melding til lagkameratene. – jeg mener at han skrev: «dere er bare så kule». jeg har ikke hatt tid til å se mer på den, fordi jeg skulle i et intervju. men jeg så at vi hadde fått en beskjed allerede, sier braithwaite etter kampen, ifølge bt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 21.20.17
Belgia-sjef om Danmark: – Vi var nærmest sjokkerte
KØBENHAVN/OSLO (NRK): Belgias landslagstrener Roberto Martínez fullroser Danmark og måten de brukte energien fra supporterne.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 19.54.39
Vettel-sjefen: – Vil vinne VM innen fem år
aston martin-sjef otmar szafnauer håper at teamet kan få verdensmesteren i formel 1 allerede innen 2025.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.06.2021 14.23.58
Vettel-sjefen: – Vil vinne VM innen fem år
aston martin-sjef otmar szafnauer håper at teamet kan få verdensmesteren i formel 1 allerede innen 2025. men blir det med sebastian vettel (33) som fører?
Kilde: VG Sport | Publisert: 17.06.2021 14.23.51
Etterlyser kritiske røster rundt landslaget: – En skuffende utvikling
etter tidenes største landslagstap, vil norske fotballeksperter ha en grundig og kritisk diskusjon rundt det norske fotballandslaget og trener martin sjögren (44).
Kilde: VG Sport | Publisert: 17.06.2021 10.56.45
Eriksens agent: - Veldig positivt
christian eriksens agent, martin schoots, kommer med en ny oppdatering på stjernespilleren.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 17.06.2021 07.16.34
Molde holder følge med Glimt
mens glimt vartet opp med festfotball, leverte også molde en sterk prestasjon. de blå vant til slutt 4-1 over lars bohinens sarpsborg. det var ohi som sendte molde i ledelsen etter flott kombinasjonsspill. få minutter senere sendte eirik ulland andersen laget sitt opp i 2-0. et kvarter før slutt sørget martin bjørbak for at det var ingen tvil, og stanget inn 3-0. sarpsborg skulle få et trøstemål ved kristian fardal opseth, men helt på tampen la birk risa på til 4-1. nå ligger molde to poeng bak regjerende mester bodø/glimt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.06.2021 20.03.09
george r.r. martins spilleventyr blir en massiv opplevelse
Årets store spillkonferanse E3 er avsluttet – her er de viktigste nyhetene.
Kilde: NRK - Kultur | Publisert: 16.06.2021 15.23.02
Chile tok poeng mot Argentina
Det ble mål av Lionel Messi og en smule dramatikk da Argentina innledet med 1-1 mot Chile i Copa America mandag. Lionel Messi sendte Argentina oppskriftsmessig i ledelsen etter 33 minutter på et utsøkt frispark. Åtte minutter etter sidebytte fikk Chile sin utligning. Det ble gransking av video da Arturo Vidal fikk ballen opp i hånden inne i feltet for å se at det var hands. Den argentinske målvakten Emiliano Martínez reddet den etterfølgende straffen, men ballen endte i tverrliggeren og ut til Eduardo Vargas som headet inn til 1-1 for Chile. Til tross for å ha dominert kampen fullstendig klarte ikke Messi & co. å gjøre flere mål.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.06.2021 07.56.22
Eriksen: – Jeg gir ikke opp
christian eriksen har uttalt seg for første gang til media etter at han fikk hjertestans under em-kampen mellom danmark og finland lørdag. uttalelsen er gitt via agenten martin schoots til den italienske avisen la gazzetta dello sport. til avisen sier agenten på vegne av den danske stjernen: – takk skal dere ha, jeg gir ikke opp. jeg føler meg bedre nå, men jeg vil forstå hva som skjedde. jeg vil si takk til alle for hva de gjorde for meg, sier eriksen ifølge avisen. 29-åringen har vært innlagt på rigshospitalet i københavn siden lørdag, og skal etter forholdene ha det bra.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.06.2021 06.20.46
Agenten etter hjertestansen: – Christian gir ikke opp
den danske stjernespilleren christian eriksen er ifølge agenten martin schoots svært takknemlig for støtten han har fått…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 14.06.2021 05.22.42
Agenten etter hjertestansen: – Christian gir ikke opp
den danske stjernespilleren christian eriksen er ifølge agenten martin schoots svært takknemlig for støtten han har fått etter den dramatiske kollapsen lørdag.
Kilde: VG Sport | Publisert: 14.06.2021 05.22.34
Dansk profil snakker om dramaet
martin braithwaite er den første danske spilleren som snakker ut etter gårsdagens drama. christian eriksen kollapset på banen, og fikk hjertestans. braithwaite kommer med støttemelding til sin lagkamerat på twitter, og sier han er takknemlig for at det har gått bra. – gårsdagen var et av de mest skremmende øyeblikkende i mitt liv. mine tanker er hos christian, hans kone, barn og familie, skriver barcelona-spilleren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.06.2021 18.29.54
Studioet bak Dark Souls har gameplay å vise deg fra sitt nye spill, «Elden Ring»
det er sommer og det er e3, men det er ogås duket for summer game fest. elden ring kommer neste år, men heldigvis den første måneden i 2022 det er nettopp dette eventet from software brukte som anledning til å avsløre at elden ring, deres helt nye ip, lanseres i januar 2022. med seg har from et kjendis-navn: george r.r. martin, forfatteren av game of thrones. spillet skal ha vært under utvikling siden minst 2017, og sist gang vi hørte […] the post studioet bak dark souls har gameplay å vise deg fra sitt nye spill, «elden ring» appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 10.06.2021 22.33.00
Satt i rullestol i to år – nå spiller han med Messi
danske martin braithwaite (30) er spiss i et veldig spennende dansk lag. men veien dit har vært alt annet enn enkel.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.06.2021 13.52.58
Kan ikke utelukke en overgang
carlo ancelotti tok over som real madrid-manager etter zinédine zidane og skal nå kutte troppen. det betyr at martin Ødegaard (22) kan ha en usikker framtid i vente.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 10.06.2021 12.57.37
Stygge fall i Holmenkollen
martin løwstrøm nyenget gikk i bakken midtveis i jaktstarten i rulleskikonkurransen i holmenkollen onsdag kveld. nyenget gikk i tet sammen med simen hegstad krüger etter at de to var raskest på prologen. i en nedoverbakke viste tv-bildene at skiene til nyenget gikk av i en sving. håvard moseby falt også og hadde skrapet opp store deler av høyresiden på overkroppen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.06.2021 20.53.20
Høgmo tar over svensk klubb
per-mathias høgmo tar over den svenske klubben bk häcken, melder aftonbladet. ifølge avisen skriver han en kontrakt som strekker seg ut 2024. han tar med seg martin foyston som assisterende trener. foyston er kjent med høgmo fra tiden i djurgården og det norske landslaget, hvor han hadde samme rolle. høgmo tar over klubben som for øyeblikket på sisteplass i den svenske ligaen. seks poeng på åtte kamper er resultatet før nordmannen tar over skuta. hans siste trenerjobb var som hovedtrener for fredrikstad. etter det har han hatt en stilling i norges fotballforbund. 61-åringen tar over jobben etter andreas alm som har tatt over danske odense.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.06.2021 14.39.03
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »