De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Chelsea forsinket Citys gullfeiring
hakim ziyech og marcos alonso ble kveldens viktigste menn for chelsea, som stakk kjepper i hjulene for gulljagende manchester city. kampen endte 2-1 til gjestene fra london, og dermed må de lyseblå utsette gullfeiringen. for med seier i lørdagens kamp kunne de ha blitt seriemestere. og det startet ganske bra for hjemmelaget. gabriel jesus spilte uselvisk mot sergio agüero, men han traff ballen med feil fot og sjansen så ut til å bli spolert. i stedet kom raheem sterling susende inn like bak og fikk satt ballen i mål. på overtid i første omgang kunne de også ha doblet ledelsen. billy gilmour løp ned jesus i feltet og straffe til city. agüero stilte seg opp, men i stedet for å dunke den inn prøvde han seg på en «panenka»-variant. den hadde sisteskansen til chelsea ingen problemer med å ta imot. – det er ekstremt pinlig rett og slett, sa tv 2s fotballekspert solveig guldbrandsen. men så startet chelsea snuoperasjonen. ziyech banket ballen inn i høyre hjørne og utlignet. på overtid satt alonso ballen i nettet fra kloss hold, og sørget for tre poeng til chelsea og utsatt gullfeiring for city.
Idag. / 1 time og 3 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.05.2021 20.23.47
Smell for Ranheim mot lillebror Stjørdals-Blink
svein maalen og ranheim leverte en rotete forestilling og tapte siste treningskamp før sesongstart i obos-ligaen.
Idag. / 1 time og 32 minutter gammel
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 08.05.2021 19.54.27
smitte stopper seriestarten
Søndagens eliteserieåpning for Odd og Sandefjord Fotball er utsatt etter at koronaviruset er oppdaget i Odd-leiren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 18.42.53
Foss med knallsterk Giro-åpning
tobias foss leverte en glimrende tempo og ble nummer tre på første etappe i giro d`italia. han var 13 sekunder bak tempovinneren filippo ganna, melder ntb. den 104. utgaven av giro d`italia ble innledet med en tempo på 8,6 kilometer i torinos gater. nordmannen var raskest blant de første startende, og han var i ledelsen i en snau halvtime da han ble straffet av edoardo affini. lagkameraten snek seg to sekunder foran. ganna var ytterligere ti sekunder raskere.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 17.23.00
Hele Odd-laget i karantene
søndagens eliteseriekamp mellom odd og sandefjord er utsatt på grunn av en positiv koronatest i odd, melder ntb. «hele laget i odds ballklubb er satt i karantene etter at en spiller har fått påvist covid 19», opplyser klubben selv på sin hjemmeside. kort tid før nyheten om positiv koronatest og utsettelse ble det kjent at skien sammen med bamble og porsgrunn er satt under tiltaksnivå b. ifølge telemarksavisa ville ikke odd kunne hatt publikum på arenaen om klubbens seriestart hadde gått som planlagt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 17.09.12
Kjører 100 mil med traktor for å protestere: – Nå må politikerne våkne
bøndene nektet å starte forhandlinger med staten etter årets tilbud i jordbruksoppgjøret. melkebonde john erik johansen er så frustrert at han kjører fra dønna i nordland til oslo. med traktor.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: Idag. 08.05.2021 16.58.54
Haaland skadet - mister norsk duell
erling braut haaland er fortsatt ute med skade og er ikke i troppen til lørdagens dortmund-kamp i bundesligaen mot rb leipzig. alexander sørloth starter på benken for gjestene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 14.33.25
Gladguttens smil forsvant: – Jeg var på mitt laveste
bodØ (vg) i høst var han en stabæk-flopp. i vinter var han i fryseboksen til rosenborg. nå er erik botheim (21) startende spiss hos den regjerende seriemesteren.
Kilde: VG Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 12.35.52
foss klar for sin andre giro-start
i fjor fikk tobias foss debuten i prestisjetunge giro d`italia amputert som følge av koronasmitte i laget. nå er han klar for det som føles som en ny debut. lørdag står foss på startstreken i giro d`italia som eneste nordmann. – det er i del to av løpet det skjer mest med kroppen og hodet, så egentlig ser jeg på dette som min første grand tour. det blir spennende å se hvordan kroppen og hodet responderer etter den siste uka, sier han til ntb.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 08.05.2021 09.16.19
«Jeg lover å tenke varmere om verdens beste eliteserie»
om fotball: seriestarten er rett rundt hjørnet. det betyr et halvt år med klaging over hvor mye bedre alt var tidligere.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Idag. 08.05.2021 08.00.09
Ruud til semifinale: - Glimrende
casper ruud (22) var storfavoritt før kampen mot alexander bublik (23). nordmannen var best fra start til slutt, og kunne til slutt strekke hendene i været vel vitende om at han nå er klar for semifinale i madrid open.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 20.20.13
Ni utbryterklubber får bot
det europeiske fotballforbundet (uefa) har bestemt at ni av de tolv klubbene som ville bryte ut og danne en superliga slipper unna med en bot, melder ntb. boten skal tilsvarer fem prosent av inntektene etter én sesong med europacupkamper. uefa legger til at de aksepterer unnskyldningen etter at de forsøkte å starte sin egen superliga. de ni klubbene har sagt ja til å være en del av uefas turneringssystem framover. saken mot de tre resterende klubbene som ville starte sin egen utbryterliga, sendes videre til uefas disiplinærkomité. det gjelder klubbene juventus, barcelona og real madrid. trioen har ikke gitt opp planene om en framtidig super league i europeisk fotball.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 19.42.42
Ni utbryterklubber får kjempebøter
det europeiske fotballforbundet (uefa) har bestemt at ni av de tolv klubbene som ville bryte ut og danne en superliga slipper unna med bøter, melder ntb. det er imidlertid ikke snakk om småpenger. hver av klubbene må betale 15 millioner euro, altså nærmere 150 millioner kroner, som skal gå til gressrotfotballen i europa. i tillegg ilegges de en bot som skal tilsvare fem prosent av inntektene etter én sesong med europacupkamper. uefa legger til at de aksepterer unnskyldningen etter at de forsøkte å starte sin egen superliga. de ni klubbene har sagt ja til å være en del av uefas turneringssystem framover. de risikere ytterligere bøter på opp til 150 millioner euro om de gjør nye forsøk på å bryte ut. ifølge en pressemelding fra uefa, har de ni klubbene akseptert disse betingelsene. tre klubber risikerter imidlertid enda tøffere sanksjoner. det gjelder klubbene juventus, barcelona og real madrid. trioen har ikke gitt opp planene om en framtidig super league i europeisk fotball. saken mot disse klubbene sendes videre til uefas disiplinærkomité.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 19.42.42
Jæger sesongåpnet med rekord
friidrettstalentet henriette jæger (17) innledet sesongen med norsk juniorrekord på 150 meter i et stevne på lambertseter fredag kveld. hun løp på 17,50 og forbedret med det sin gamle rekord med to hundredeler. – hun er ikke fornøyd. for det første stivnet hun, og så hadde hun håpet det skulle gå fortere. hun forventer mye av seg selv. men mor og trener er fornøyd, det var en god start på sesongen, sier mor og trener unn merete lie jæger til nrk. henriette jæger satte i fjor juniorverdensrekord i sjukamp.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 19.03.16
Helse Bergen snur om rusutskrivelser: Nå skal alle kontaktes
minst 17 pasienter ble skrevet ut for raskt fra helse bergen i starten av pandemien. i dag bestemte styret og leder for helseforetaket at alle pasientene skal kontaktes.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: Igår. 07.05.2021 17.49.22
Nedgang i tiåringen sender tekaksjer opp på Wall Street
den industritunge dow jones indeksen, som har steget til nye rekorder de siste to dagene, har en turbulent start på handelsdagen.
Kilde: E24 | Publisert: Igår. 07.05.2021 15.31.01
to dager til seriestart: dette sier han om skaden
Magnus Eikrem er fortsatt ikke friskmeldt, men mye tyder på at kapteinen spiller mot Kristiansund søndag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Igår. 07.05.2021 15.27.58
Molins melding til Hareide: – Jeg er blitt tregere siden sist, men raskere i hodet
guillermo molins suser rett inn i troppen til seriestarten mot vålerenga.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Igår. 07.05.2021 14.55.58
Det finnes ingen VIP-liste over utviklere i App Store sier Apple
i den pågående rettssaken ble rekke e-poster gjennomgått for å komme til bunns i om det finnes utviklere som får fordeler fremfor andre. e-poster under lupen under vitneforklaringen til app store-direktør matt fischer på torsdag ble fischer spurt om en e-post-utveksling med “director of program management” cindy lin i apple. dialogen mellom de to startet med en melding fra fischer, til lin, om en tweet angående automatisk kansellering av app store-abonnement. fischer spurte hvordan hulu kunne “bytte folk fra iap […] the post det finnes ingen vip-liste over utviklere i app store sier apple appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: Igår. 07.05.2021 14.30.00
Karrierens første pole for Hauger
dennis hauger kjørte fortest av samtlige i formel-3-kvalifiseringen i spania fredag. nordmannen var seks tusendeler raskere enn australieren jack doohan. dermed starter hauger fra første startposisjon i søndagens løp i barcelona, samtidig som han starter som nummer tolv i lørdagens løp hvor resultatlisten fra kvalifiseringen snus på hodet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 14.16.52
Unntakstilstand forlenget i Tokyo
mindre enn tre måneder før ol forlenget japanske myndigheter unntakstilstanden i tokyo og en rekke andre områder som følge av koronaviruset. perioden med unntakstilstand skulle opprinnelig ha vært avsluttet 11. mai, men fredag opplyser statsminister yoshihide suga at den er forlenget ut måneden. ol starter 23. juli og varer til 8. august.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 11.10.30
VG: Brann og Sandviken slår seg saman
dannar nytt lag som stiller til start i toppserien 2022.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 07.05.2021 09.09.02
venter oppgang fra start på oslo børs
Dagens utslag følger en rekordkveld på Wall Street, og oppgang på flere av de største asiatiske børsene i morgentimene.
Kilde: E24 | Publisert: Igår. 07.05.2021 08.43.23
oppgang fra start på oslo børs
Dagens utslag følger en rekordkveld på Wall Street, og oppgang på flere av de største asiatiske børsene i morgentimene.
Kilde: E24 | Publisert: Igår. 07.05.2021 08.43.23
Colombia: Blodig oppstand mot myndighetene
det startet som en protest mot høyere skatter. og det er blitt et omfattende sosialt opprør som har kostet minst 26 mennesker livet.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: Igår. 07.05.2021 07.52.40
Siktet for Frogner-drapet: Risikerte å miste huset
han forlot sin tidligere jobb for å bistå bekjente som investerte i fast eiendom. det startet som vennetjenester og endte med milliontvist og drapssiktelse.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: Igår. 07.05.2021 07.48.25
Hareides viktigste mann ødela korsbåndet: – Åge var helt knekt den kvelden
Åge hareide har et helt spesielt forhold til guillermo molins. et forhold som startet med jubelvåren i malmö 2014.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Igår. 07.05.2021 07.30.08
Bred oppgang i Asia
det er bred oppgang på børsene i asia og stillehavsområdet fredag morgen, og det er ikke bare i norge man må ty til innenlandsferie - antall reisebestillinger skjøt i taket under de offentlige helligdagene i kina i starten av måneden.
Kilde: E24 | Publisert: Igår. 07.05.2021 05.40.05
xbox opplever store problemer i europa: spillene starter ikke
microsoft er klar over problemet. the post xbox opplever store problemer i europa: spillene starter ikke appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 06.05.2021 21.35.47
forskere har målt stressnivået til barn ved barnehagestart. dette er hva de fant.
Én ting peker seg ut.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 06.05.2021 19.00.17
bøndene vil ikke starte jordbruksforhandlinger med staten
bøndene aksepterer ikke statens tilbud i jordbruksoppgjøret og vil ikke starte forhandlinger.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 06.05.2021 16.40.48
bøndene vil ikke starte jordbruksforhandlinger med staten
bøndene aksepterer ikke statens tilbud i jordbruksoppgjøret og vil ikke starte forhandlinger, etter det ntb erfarer.
Kilde: E24 | Publisert: 06.05.2021 15.41.02
bøndene vil ikke starte jordbruksforhandlinger med staten: – et skikkelig inntektsløft må på plass
bøndene aksepterer ikke statens tilbud i jordbruksoppgjøret og vil ikke starte forhandlinger. det bekreftet norges bondelag torsdag.
Kilde: E24 | Publisert: 06.05.2021 15.41.02
kitolano måtte avbryte til-treningen - usikker til seriestart
Her kan du følge sportsdøgnet i vårt studio.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 06.05.2021 13.06.43
Går sammen om vaksine til OL
pfizer har inngått en avtale med den internasjonale olympiske komiteen (ioc) om å tilby koronavaksine til involverte i tokyo-lekene. det melder nyhetsbyrået afp. ioc har tidligere gjort en avtale med en kinesisk vaksine-produsent, men denne vaksinen er ikke godkjent i flere land, blant annet norge. leveringen til ol-involverte skal ifølge pfizer og samarbeidsparteneren biontech starte i slutten av mai. det er uklart om norge vil takke ja til tilbudet. ol i tokyo arrangeres i perioden 23. juli til 8. august. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.05.2021 12.56.38
Mistenkelig dødsfall i Lyngdal
politiet har startet drapsetterforskning etter at en eldre kvinne ble funnet død i lyngdal i agder. en person er arrestert.
Kilde: NRK - Nyheter | Publisert: 06.05.2021 12.25.44
Vanskeligere enn jeg hadde trodd
ingvild flugstad Østberg (30) snakker ut om den vanskelige tiden etter at hun fikk startnekt i 2019 for halvannet år siden fordi hun ikke oppfylte helsekravene. hun sier hun ennå ikke vet når hun kan være tilbake i skisporet.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 06.05.2021 12.09.22
Ikke vært flink nok
ingvild flugstad Østberg (30) snakker ut om den vanskelige tiden etter at hun fikk startnekt i 2019 for halvannet år siden fordi hun ikke oppfylte helsekravene. hun sier hun ennå ikke vet når hun kan være tilbake i skisporet.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 06.05.2021 12.09.22
kan være solgt før seriestart
Molde skal nærme seg enighet med Slavia Praha om en overgang for Sheriff Sinyan (24).
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 06.05.2021 11.54.43
Molde har forhørt seg om Daland. Midtstopperen bekrefter at flere er interessert
vg melder at molde trolig selger midtstopper til utlandet, og at start-kaptein jesper daland er mulig erstatter.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 06.05.2021 11.46.40
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »