De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Hovland endte på delt 12.-plass
viktor hovland gikk en bogeyfri sisterunde av the open søndag. han gjorde fire birdier og havnet på seks slag under par totalt. collin morikawa vant. etter at hovland hadde varierte prestasjoner på de tre første rundene, gikk han ut i hundre på fjerderunden og spilte seg inn i foreløpig topp ti. hovland hadde flere gode birdiemuligheter tidlig på runden, men ballen strøk hullkanten både på hull én, to og tre. alle endte med par. på hull fire skulle det løsne. 23-åringen vartet opp med et fint innspill på greenen og kunne enkelt legge ballen i koppen. etter nye par på både hull fem og seks fikk hovland en ny mulighet for birdie på banens første par fem-hull. den sjansen lot han ikke gå fra seg. med to nye birdier på hull 14 og 18, og med par på de resterende, betyr det at nordmannen endte the open på seks slag under par totalt. hovland endte på delt 12.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.07.2021 20.53.59
Ujevn Hovland ute av tetkampen
det var mye opp og ned for viktor hovland under 3. runde i the open i golf. han gikk lørdagen ett slag under par, men er langt unna toppsjiktet. totalt hadde den norske golfproffen fem birdier, men to bogeyer og en dobbeltbogey ødela helhetsinntrykket. han har hele ni slag opp til den sørafrikanske lederen louis oosthuizen, som fortsatt har til gode å gå i gang med sin runde. hovland åpnet sterkt på dag tre med birdie på det andre hullet, men to bogeyer på hull fem og seks gjorde at han falt nedover på resultatlistene. han avsluttet dagen med birdie på det siste hullet. 23-åringen er totalt to slag under par og ligger på en foreløpig 32.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 17.20.43
Hovland-trøbbel i The Open
viktor hovlands håp om en topplassering fikk en knekk etter tre bogeyer på 2. runde i the open. golfstjernen gikk fredagen ett slag over par. han startet dagen på delt 19.-plass. etter halvspilt turnering er hovland i øyeblikket nummer 34. han greide to birdier (hull 8 og 11), men det hjalp ikke stort. to tidlige bogeyer og en ny nedtur på fjerde siste hull sørget for det. hovland er totalt ett slag under par etter å ha gjort unna to av fire runder i årets fjerde majorturnering. fredag isolert gikk han ett slag over par, men cuten klarer han med grei margin. den er anslått å ende på +1.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.07.2021 19.02.37
Tung dag for Ventura
golfproffen kristoffer ventura gikk fra drømmestart til marerittavslutning og delt 122.-plass på åpningsrunden i pga-turneringen i kentucky. for der nordmannen markerte seg med solid spill og tre birdier i løpet av banens seks første hull, skulle det bli mer og mer brutalt på veien tilbake til klubbhuset i nicholasville. ventura lå tre slag under etter halvspilt runde, men endte to slag over par etter å ha notert bogeyer på hull 10, 12, 13, 14 og 17. dermed kan det bli svært vrient for 26-åringen å klare cuten i turneringen. bare fem av 132 spillere har svakere resultat enn ventura så langt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.07.2021 21.31.57
Skarpnord vant på Europatouren
norges beste kvinnelige golfer marianne skarpnord vant sin femte europatour-tittel lørdag. det gjorde hun gjennom strålende spill i lagturneringen aramco team series, skriver norsk golf. hvert lag skulle bestå av tre profesjonelle golfspillere samt én amatør, og kjempet om en samlet premiepott på én million pund. samtidig ble det konkurrert individuelt mellom proffene på damenes europatour, på centurion club i london. der viste skarpnord seg som den sterkeste. team skarpnord blandet seg inn i toppen av lagturneringen, blant annet gjennom ni birdier av en skarpnord som ser ut til å være i ol-form. team skarpnord endte på tredjeplass, men det norske golfessets spill sendte hun til topps individuelt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.07.2021 21.16.58
Forrykende start for Hovland
golfproffen viktor hovland fikk en tidlig bogey, men har deretter radet opp birdier i innledningen av andrerunden på europatouren i golf i tyskland fredag. hovland åpnet turneringen solid torsdag, og fredag kan 23-åringen se ut til å ha en kjemperunde på gang i münchen. etter par på åpningshullet ble det riktignok en bogey på hull to. der ble det også bogey torsdag. fra hull nummer fire til hull nummer åtte noterte imidlertid hovland seg for ikke mindre enn fire birdier. det niende hullet endte i tillegg på samme vis. etter et litt upresist innspill slo nordmannen seg nydelig inn på greenen på par fem-hullet. deretter kunne han trille ballen i hullet til dagens femte birdie. dermed er han åtte slag under par i turneringen etter halvspilt fredagsrunde. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.06.2021 15.41.47
Kjempestart for Hovland
viktor hovland noterte en eagle, fire birdier og to bogeys på åpningsrunden av europatourturneringen münchen open i golf. det ga en meget god start. den norske golfprofilen endte åpningsrunden fire slag under par. underveis var han samtidig i vannet flere ganger. et av slagene måtte han slå stående med den ene foten i vann. – jeg slo ballen bra i dag, men hadde også noen dårlige slag. alle gikk vannet. det kan du ikke gjøre. hvis man havner i vannet blir det tøft, selv om det er mange birdier der ute, sa hovland til arrangøren etter endt runde. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.06.2021 21.23.49
Kjempestart for Hovland i München
viktor hovland noterte en eagle, fire birdier og to bogeys på åpningsrunden av europatourturneringen münchen open i golf. det ga en meget god start. han avsluttet runden med en birdie og totalt fire slag under par. dermed gjorde han et byks oppover på resultatlisten. best så langt av de tidlig startende er australieren wade ormsby som brukte 65 slag på runden, sju slag under par. hovland spiller på europatouren for å ha mulighet til å kvalifisere for det europeiske ryder cup-laget.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.06.2021 13.05.15
Hovland i vannet etter drømmestart
viktor hovland noterte to birdier og en bogey på sine ti første hull på åpningsrunden av europatourturneringen münchen open i golf torsdag. viktor hovland startet på banens tiende hull og fikk en kjempestart med en umiddelbar birdie. så ble det trøbbel. på hull nummer to røk han på en bogey etter å ha slått i vannet på innspillet. så ble det par på de fem neste hullene og birdie på hull nummer 17. det 18. hullet endte igjen med par. hovland startet deretter turen tilbake til klubbhuset med par på banens 1. hull. – det er lenge siden jeg har spilt i europa, så det gleder jeg meg til. det blir veldig deilig, det er en litt annerledes følelse å spille i europa. gresset er mer det jeg er vant til fra norge, og alt minner mer om hjemme. jeg gleder meg veldig, sa golfproffen til ntb foran åpningsrunden. hovland spiller på europatouren for å ha mulighet til å kvalifisere for det europeiske ryder cup-laget. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.06.2021 10.54.58
Lund med historisk cut
karoline lund var eneste norske som greide cuten i scandinavian mixed i golf, der kvinner og menn for første gang konkurrerer mot hverandre på europatouren. lund fulgte opp sin knallsterke åpningsrunde på 68 slag (seks birdier og to bogeyer) med en 71-runde fredag og er fem slag under par halvveis. det gir delt 44.-plass. det er kvinnelig leder etter to runder i kungsbacka. svenske caroline hedwall greide eagle to ganger på sin 64-runde fredag, er 13 slag under par og leder turneringen ett slag foran nederlenderen joost luiten. tonje daffinrud (par, 99.-plass), maiken bing paulsen (fem over, 138.-plass) og marianne skarpnord (seks over, 143.-plass) er utslått. de er for så vidt i godt selskap. golflegende og turneringsvert annika sörenstam greide heller ikke cuten. hun endte to over par etter to runder. – det var gøy å spille, men prestasjonen var opp og ned, sa sörenstam. henrik stenson, som er den mannlige turneringsverten, er fire under par og på delt 55.-plass. (©ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.06.2021 21.55.24
Tøff start for Ventura
kristoffer ventura er det eneste norske innsalget under helgas pga-turnering i south carolina. viktor hovland samler krefter til neste ukes us open. ventura, som trenger gode turneringer fremover, slet med å finne flyten på runden sin og gikk fem slag over par. runden inneholdt hele sju bogeyer og to birdier. han hadde bare ni spillere bak seg på resultatlisten da han gikk i klubbhuset. han vil dermed få en tøff kamp med å klare cuten etter fredagens runde hvor han starter fra det tiende hullet sent fredag kveld norsk tid. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.06.2021 21.21.24
Superspillet uteble
viktor hovland fikk en stødig start på 2. runde av pga-turneringen i ohio, men superspillet uteble for golfstjernen. han er totalt to slag under par. det plasserer ham på delt 21.-plass etter to dagers spill. det er seks slag opp til de to som deler 1.-plassen, amerikanske patrick cantley og spanske jon rahm. et kraftig uvær avbrøt torsdagens åpningsrunde. hovland rakk bare å gjøre unna de to første hullene på par før spillet ble utsatt. dermed måtte han belage seg på en langdryg fredagsaffære med nesten to hele runder. nordmannen spilte birdie på fjerde, femte og niende hull, men ble satt tilbake på resultatlistene av bogeyer på hull seks, ti og elleve. hovland gikk runden på par og lå på delt 39.-plass, men med to strake birdier på direkten fikk han en flott start på 2. runde. han gikk de tre neste hullene på par før noteringen av ny birdie. 23-åringen startet runden på det tiende hullet. bortsett fra en lei bogey på veien gikk hovland resten av dagen på par. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.06.2021 09.13.43
Klarte ikke «cuten»
kristoffer ventura fikk pga-turneringen i texas ødelagt under første halvdel av fredagens runde. det blir ikke helgespill på den norske golfproffen. torsdag avsluttet ventura forrykende med fem strake birdier og én eagle. det tok ham opp til en delt 19.-plass. dagen etter så han ut til å fortsette der han slapp, men etter birdien på første hull kom nedturene tett. de sju neste hullene ga hele fem bogeyer. ventura kom aldri helt til hektene igjen etter marerittrekken. 26-åringen gikk fredagens runde to slag over par. cutgrensen endte på seks slag under par. etter to runder var ventura to slag unna. dermed blir det nok en pga-helg der han ikke er kvalifisert for videre spill. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.05.2021 10.54.17
Ventura raste nedover listene
kristoffer ventura fikk pga-turneringen i texas ødelagt under første halvdel av fredagens runde. det blir neppe helgespill på den norske golfproffen. torsdag avsluttet ventura forrykende med fem strake birdier og én eagle. det tok ham opp til en delt 19.-plass. dagen etter så han ut til å fortsette der han slapp, men etter birdien på først hull kom nedturene tett. de sju neste hullene ga hele fem bogeyer. ventura kom aldri helt til hektene igjen etter marerittrekken. 26-åringen gikk fredagens runde to slag over par. cutgrensen ligger an til å være på fem slag under par. etter to runder er ventura ett slag unna. dermed går det mot nok en pga-helg der han ikke er kvalifisert for videre spill. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.05.2021 21.31.34
Knallsterk avslutning av Hovland
viktor hovlands fire birdier på siste dag av pga-turneringen i charlotte sikret ham det som trolig blir en fjerdeplass. 23-åringen fra norge dro til med birdier på hull 4, 7, 14 og 15. det ga totalt 67 slag og fire under par på den siste dagen. etter fire dagers spill ble fasiten totalt åtte slag under par totalt, og igjen var det en sistedag det luktet svidd av for hovland. han klatret tre plasser på avslutningsdagen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.05.2021 00.01.17
Hovland nærmet seg teten
viktor hovlands to birdier på de ni første hullene av finalerunden førte ham nærmere teten i pga-turneringen i north carolina. han holder fjerdeplassen. med totalt seks slag under par etter sju spilte hull hadde han avansert til fjerdeplass og med tre slag opp til keith mitchell i tet. hovland tok tredjeplassen i sin forrige pga-turnering, og det tok ham opp til 11.-plass på verdensrankingen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.05.2021 21.32.45
Hovland klatret
viktor hovland øynet en superrunde lørdag, men fikk jakten ødelagt av tre bogeyer på kort tid. golfstjernen henger fortsatt med i tetsjiktet i north carolina, melder ntb. 23-åringen endte totalt på seks birdier lørdag. med det bykset han opp mange hakk på resultatlistene. gjennom dagen spratt han opp fra en delt 24.- til 7.-plass. hovland gikk runden tre slag under par. han har fem slag opp til amerikanske keith mitchell i tet før siste dag i charlotte i north carolina.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.05.2021 08.49.53
Hovland henger med
viktor hovland (23) avsluttet dagen med en bogey, men er ikke mer enn fem slag bak teten i pga-turneringen i charlotte i north carolina. hovland, som ligger som nummer elleve på verdensrankingen, hadde fire bogeyer og tre birdier på dag nummer to i charlotte. kristoffer ventura klarte ikke den antatte cuten på to over par. ventura havnet på fire over par etter at han brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.05.2021 09.13.11
Ventura ikke med videre
kristoffer ventura gikk fredagens runde ett slag over par. dermed blir det ikke mer spill på ham i pga-turneringen i north carolina. han lå plassert som nummer 109 da han var ferdigspilt. ventura brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier. han havnet dermed fem slag over den antatte cuten - eller kvalifiseringsgrensen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.05.2021 20.56.19
Hovland fem slag bak lederen
viktor hovland gikk første runde i pga-turneringen i north carolina på 69 slag etter fire birdier og to bogeyer. det gir delt 18.-plass etter første dag. det er fem slag opp til lederen phil mickelson, som med åtte birdier og en eneste bogey la nærmeste konkurrent to slag bak seg. 50-åringen med fem majortitler blant sine 54 turneringsseirer jager sin første triumf på to år. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.05.2021 06.02.22
Karrierebeste for Viktor Hovland
fire strake birdier mot slutten av runden sørget for at det ble karrierebeste for viktor hovland (23) i the masters.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.04.2021 23.42.43
Karrierebeste for Viktor Hovland
fire strake birdier mot slutten av runden sørget for at det ble karrierebeste for viktor hovland (23) i the masters.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.04.2021 23.42.43
Hovland med superavslutning i The Masters
fire strake birdier mot slutten av runden sørget for at det ble karrierebeste for viktor hovland i the masters.
Kilde: VG Sport | Publisert: 11.04.2021 23.42.36
Hovland litt skuffet tross superavslutning: – For mange feil
fire strake birdier mot slutten av runden sørget for at det ble karrierebeste for viktor hovland (23) i the masters.
Kilde: VG Sport | Publisert: 11.04.2021 23.42.36
Tung start for Ventura i Florida
selv om kristoffer ventura greide fem birdier, endte han dag én i pga-turneringen i florida tre slag over par etter både dobbel- og trippelbogey. ventura gjorde par på sitt første hull, banens tiende, men deretter ble det trøbbel. han fikk en trippelbogey på det andre hullet, der han slo andreslaget i vannet. dermed måtte golfprofilen ha hele sju slag før ballen havnet i hullet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.03.2021 19.18.33
God åpning for Hovland
golfstjernen viktor hovland er ett slag under par med seks hull igjen å spille av åpningsrunden på prestisjetunge players championship i florida. hovland startet sin runde på det 10. hullet hvor det ble par. på det neste par fem-hullet måtte han tåle en dobbeltbogey, men oslo-gutten reparerte noe da han fikk birdie på det tredje. deretter fulgte birdier også på hull nummer sju og åtte på runden. halvveis var han ett slag under par. hovland fortsatte så med ytterligere tre par, og med seks hull igjen av åpningsrunden holder han en delt 12.-plass. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.03.2021 17.38.58
Hovland kjemper i teten
golfstjernen viktor hovland gikk åpningsrunden av prestisjetunge players championship i florida på to slag under par. det gir en plass helt i toppen. 23-åringen lå på delt sjuendeplass da han hadde gjort unna de 18 første hullene i storturneringen. med unntak av en tidlig dobbeltbogey spilte hovland solid gjennom hele dagen. den norske golfprofilen startet sin runde med par på åpningshullet, og på det neste par fem-hullet måtte han tåle den nevnte dobbeltbogeyen. oslo-gutten reparerte samtidig noe av skaden da han fikk birdie på det tredje. deretter fulgte birdier også på hull nummer sju og åtte. halvveis var han dermed ett slag under par.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.03.2021 17.38.58
Hovland sviktet – Ventura imponerte
norges to golfstjerner, viktor hovland og kristoffer ventura, ligger tett på hverandre etter tredje dag av arnold palmer invitational på pga-touren. det skjedde etter en veldig sterk runde av ventura, hvor han klatret 30 plasser, samtidig som hovland fosset nedover resultatlistene. ventura startet dagen ett slag over par, og gikk ut i fyr og flamme. på de første syv hullene hadde han fem birdier, én par og én bogey. derfra og ut spilte han solid og endte dagen fem slag under par, og dermed fire slag under par totalt. like før runden var ferdigspilt lå han på delt 23.-plass. viktor hovland hadde imidlertid ikke en god dag i florida. han startet dagen på delt 3.-plass, sju slag under par. men en middels start ble elendig da han først slo seg ut i skogen, for så å slå seg ut i vannet på hull åtte. han gikk av hullet med dobbeltbogey, og det ble ikke bedre resten av runden. hovland endte dagen fem slag over par, og to slag under par totalt, på en delt 35.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.03.2021 23.35.59
Hovland med ny topplassering
den norske golfspilleren viktor hovland fikk med seg nok en god plassering på pga-touren i genesis invitational søndag. han startet dagen tre slag under par, og etter fire birdier og ingen bogeyer tok han seg opp på delt 5.-plass da han gikk av banen i california. han spilte seg frem til flere gode birdiemuligheter, men misset på flere putter fra gode posisjoner. dermed mistet han sjansen til å henge seg på i seierskampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.02.2021 23.38.18
God start løftet Hovland i California
etter en åpningsrunde på det jevne fikk viktor hovland en forrykende start på 2. runde i pga-turneringen i pacific palisades, med tre birdier på rad.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 19.02.2021 22.32.33
Skuffende åpning for Hovland
det ble en variabel åpningsdag av genesis invitational i california for viktor hovland. da han gikk av greenen på det 18. hullet lå han på en delt 47.-plass, fem slag bak lederen matthew fitzpatrick. hovland gikk på banens par, etter blant annet fire birdier og fire bogeyer. dermed kan det se ut til at nordmannen må kjempe for å klare cuten fredag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.02.2021 21.46.32
Solid turnering for Hovland
på den siste dagen av europatouren i saudi-arabia gikk viktor hovland to slag under par. det førte han opp på en sterk 6.-plass, elleve slag under par totalt. dagen startet positivt med to birdier på de to første hullene. men derfra og ut ble det varierende spill, blant annet med hele fire bogeyer. verdensener dustin johnson vant, 15 slag under par totalt. viktor hovland deltar på europatouren for å spille i ryder cup, som er en turnering hvor europa spiller mot usa. for å kunne delta der må han gå minst fire runder på europatouren, i tillegg til å prestere bra nok. hans neste turnering blir etter alt å dømme i usa på pga-touren om to helger i the genesis invitational.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.02.2021 13.59.58
Golf: Hovland henger med halvveis på tredjerunden
viktor hovland har spilt to birdier, én bogey og resten par når golfproffen har gjort unna halvparten av lørdagens runde i europatourturneringen i saudi-arabia.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 06.02.2021 10.57.43
Hovland imponerte - Ventura slet
viktor hovland er fire slag under per etter ni hull på andre dag av pga-turneringen i california. for kristoffer ventura kunne runden knapt startet verre. han startet nemlig med bogey på sitt første hull, hull 10, for dagen. enda verre skulle det bli på det neste da han måtte bruke fem slag på å få ballen i par 3-hullet. etter tre strake par ble det nok bogey på hull 15 og hull 16. for hovland ser det derimot ut til å gå vesentlig bedre. etter å ha startet åpningsrunden torsdag godt fikk han det tungt på de siste ni og falt til 48.-plass. etter ni hull fredag står han med fem birdier og en bogey. med det har han klatret opp til en delt 5.-plass, seks slag under par. opp til tet er det to slag. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.01.2021 22.30.56
Hovland henger etter på Hawaii
viktor hovland sliter på siste dag av pgas tournament of champions på hawaii. halvveis på den fjerde runden er han to slag over par. lørdag leverte han en bogeyfri runde med fem birdier. han var på delt 10.-plass før avslutningsrunden, men søndag har han måttet tåle bogey på 3., 7. og 9. hull. en enslig birdie på 5. hull har ikke holdt i den skarpe konkurransen, og han har foreløpig falt til 31.-plass. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.01.2021 23.16.55
Vanskelig start for Hovland
etter en svak start spilte viktor hovland seg kraftig opp i årets første pga-turnering på hawaii. etter første dag ligger han på 12. plass, fire slag under par. hovland åpnet med å ikke treffe greenen på første slag, men spilte seg opp i løpet av runden og fikk sin første birdie på 10. hull. deretter fulgte tre birdier på rad på 14, 15 og 16. hull, før nordmannen til slutt avsluttet med en veldig ujevn sisterunde på hull 18. der endte han opp med å måtte droppe ballen nesten 200 meter fra hullet, men hentet seg inn og endte på totalt 69 slag. dermed ligger hovland på delt 12. plass etter første dag av sentry tournament of champions
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.01.2021 06.14.52
Hovland holdt ikke helt inn
viktor hovland var med i seierskampen under avslutningsturneringen på europatouren i dubai. turneringen har en førstepremiepott på i overkant av 26 millioner kroner og har med noen av de aller beste golfspillerne i verden. hovland leverte en sterk runde på seks under par lørdag. han var dermed på skuddhold til å ta seieren da de siste 18 hullene skulle gås. nordmannen åpnet sterkt og var i delt ledelse med matthew fitzpatrick etter tre hull, men så stoppet det litt opp. fire birdier og tre bogeyer på de siste 15 hullene var ikke nok til å holde følge med fitzpatrick. engelskmannen var stabiliteten selv og ble aldri ordentlig truet om seieren. han vant til slutt turneringen etter å ha gått 15 slag under par totalt. hovland endte til slutt på en imponerende tredjeplass i sin siste turnering for året – to slag bak vinneren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.12.2020 13.16.39
Hovland med i seierskampen i Dubai
viktor hovland fortsetter å imponere. lørdag spilte han seg for alvor inn i seierskampen under avslutningsturneringen av europatouren i dubai. nordmannen gikk åpnet med fire birdier på de fem første hullene, og holdt momentumet gjennom runden. totalt gikk hovland seks under par på tredjerunden av turneringen, og er for øyeblikket i delt ledelse med sju spillere på ti slag under par. patrick reed og matthew fitzpatrick i lederballen har fortsatt noen hull igjen å spille.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.12.2020 13.08.46
Hovland med solid åpningsrunde
viktor hovland åpnet pga-turneringen i playa del carmen i mexico med en runde på fire slag under par. det holder foreløpig til delt 2.-plass. særlig mot slutten av 1. runde imponerte hovland. han gikk de fem siste hullene på fire slag under par. hovland startet runden på 10. hull og fikk en fin start med birdie på hull 11. en bogey på 18. hull gjorde imidlertid at han lå på par halvveis. på banens 5. hull puttet han til eagle ved å bruke tre slag på par fem-hullet. han fulgte opp med birdier på hull sju og ni.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.12.2020 18.53.32
Ventura røk ut av PGA-turnering
kristoffer ventura måtte glitre for å berge mer pga-spill gjennom helgen, men det var ikke nordmannen i nærheten av. dermed misset han cuten i georgia. heller ikke fredag fikk ventura det til å stemme. riktignok spilte han seg til fire birdier, men like mange bogeyer ødela 25-åringens sjanser til å rette opp inntrykket.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.11.2020 21.58.07
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »