De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Ujevn Hovland ute av tetkampen
det var mye opp og ned for viktor hovland under 3. runde i the open i golf. han gikk lørdagen ett slag under par, men er langt unna toppsjiktet. totalt hadde den norske golfproffen fem birdier, men to bogeyer og en dobbeltbogey ødela helhetsinntrykket. han har hele ni slag opp til den sørafrikanske lederen louis oosthuizen, som fortsatt har til gode å gå i gang med sin runde. hovland åpnet sterkt på dag tre med birdie på det andre hullet, men to bogeyer på hull fem og seks gjorde at han falt nedover på resultatlistene. han avsluttet dagen med birdie på det siste hullet. 23-åringen er totalt to slag under par og ligger på en foreløpig 32.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 17.20.43
Hovland-trøbbel i The Open
viktor hovlands håp om en topplassering fikk en knekk etter tre bogeyer på 2. runde i the open. golfstjernen gikk fredagen ett slag over par. han startet dagen på delt 19.-plass. etter halvspilt turnering er hovland i øyeblikket nummer 34. han greide to birdier (hull 8 og 11), men det hjalp ikke stort. to tidlige bogeyer og en ny nedtur på fjerde siste hull sørget for det. hovland er totalt ett slag under par etter å ha gjort unna to av fire runder i årets fjerde majorturnering. fredag isolert gikk han ett slag over par, men cuten klarer han med grei margin. den er anslått å ende på +1.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.07.2021 19.02.37
Tung dag for Ventura
golfproffen kristoffer ventura gikk fra drømmestart til marerittavslutning og delt 122.-plass på åpningsrunden i pga-turneringen i kentucky. for der nordmannen markerte seg med solid spill og tre birdier i løpet av banens seks første hull, skulle det bli mer og mer brutalt på veien tilbake til klubbhuset i nicholasville. ventura lå tre slag under etter halvspilt runde, men endte to slag over par etter å ha notert bogeyer på hull 10, 12, 13, 14 og 17. dermed kan det bli svært vrient for 26-åringen å klare cuten i turneringen. bare fem av 132 spillere har svakere resultat enn ventura så langt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.07.2021 21.31.57
Tøff start for Hovland
viktor hovland måtte virkelig slite på åpningsrunden i us open. han brukte 74 slag etter en eneste birdie og fire bogeyer og er dermed tre slag over par. da han notterte seg for en bogey på det 16. hullet, var det hans fjerde for dagen. med kun en birdie på kortet, endte han altså et stykke ned på listene. mange hadde ennå ikke slått ut da hovland hadde spilt ferdig for dagen, og hans plassering etter første runde blir klar først natt til fredag norsk tid. han starter fra det tiende hullet på fjerde runde fredag, men han spiller da på ettermiddagen lokal tid.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 23.48.47
Ute etter marerittrunde
kristoffer ventura måtte storspille for å bli med videre i pga-turneringen i south carolina. i stedet kom nedturene tett også i fredagens runde. nordmannen var ikke i nærheten av å klare cuten. grensen gikk på ett slag over par, mens ventura stoppet på hele +13. han måtte fredag tåle tre bogeyer, to dobbeltbogeyer og én trippelbogey. det gjorde 26-åringen til en av de lavest plasserte på resultatlistene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.06.2021 09.59.25
Lund med historisk cut
karoline lund var eneste norske som greide cuten i scandinavian mixed i golf, der kvinner og menn for første gang konkurrerer mot hverandre på europatouren. lund fulgte opp sin knallsterke åpningsrunde på 68 slag (seks birdier og to bogeyer) med en 71-runde fredag og er fem slag under par halvveis. det gir delt 44.-plass. det er kvinnelig leder etter to runder i kungsbacka. svenske caroline hedwall greide eagle to ganger på sin 64-runde fredag, er 13 slag under par og leder turneringen ett slag foran nederlenderen joost luiten. tonje daffinrud (par, 99.-plass), maiken bing paulsen (fem over, 138.-plass) og marianne skarpnord (seks over, 143.-plass) er utslått. de er for så vidt i godt selskap. golflegende og turneringsvert annika sörenstam greide heller ikke cuten. hun endte to over par etter to runder. – det var gøy å spille, men prestasjonen var opp og ned, sa sörenstam. henrik stenson, som er den mannlige turneringsverten, er fire under par og på delt 55.-plass. (©ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.06.2021 21.55.24
Tøff start for Ventura
kristoffer ventura er det eneste norske innsalget under helgas pga-turnering i south carolina. viktor hovland samler krefter til neste ukes us open. ventura, som trenger gode turneringer fremover, slet med å finne flyten på runden sin og gikk fem slag over par. runden inneholdt hele sju bogeyer og to birdier. han hadde bare ni spillere bak seg på resultatlisten da han gikk i klubbhuset. han vil dermed få en tøff kamp med å klare cuten etter fredagens runde hvor han starter fra det tiende hullet sent fredag kveld norsk tid. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.06.2021 21.21.24
Tøff dag for Hovland i Ohio
viktor hovlands slet i lørdagens runde i pga-turneringen i golf i ohio. blant annet opplevde han å slå en ball i vannet, og tre bogeyer og to dobbeltbogeyer sendte ham langt ned på resultatlista. i skrivende stund ligger nordmannen på en delt 47.-plass. han endte på hele fire slag over par. en liten pause fra problemene kom med birdiene på hull 11, 15 og 18. hovland startet dagen blant turneringens 25 best plasserte spillere. etter to runder lå han to slag under par. jon rahm fra spania leder i øyeblikket tre slag foran amerikanske patrick cantlay. i alt har han hittil gått 15 slag under par. fjerde og siste runde spilles søndag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.06.2021 23.03.58
Superspillet uteble
viktor hovland fikk en stødig start på 2. runde av pga-turneringen i ohio, men superspillet uteble for golfstjernen. han er totalt to slag under par. det plasserer ham på delt 21.-plass etter to dagers spill. det er seks slag opp til de to som deler 1.-plassen, amerikanske patrick cantley og spanske jon rahm. et kraftig uvær avbrøt torsdagens åpningsrunde. hovland rakk bare å gjøre unna de to første hullene på par før spillet ble utsatt. dermed måtte han belage seg på en langdryg fredagsaffære med nesten to hele runder. nordmannen spilte birdie på fjerde, femte og niende hull, men ble satt tilbake på resultatlistene av bogeyer på hull seks, ti og elleve. hovland gikk runden på par og lå på delt 39.-plass, men med to strake birdier på direkten fikk han en flott start på 2. runde. han gikk de tre neste hullene på par før noteringen av ny birdie. 23-åringen startet runden på det tiende hullet. bortsett fra en lei bogey på veien gikk hovland resten av dagen på par. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.06.2021 09.13.43
Klarte ikke «cuten»
kristoffer ventura fikk pga-turneringen i texas ødelagt under første halvdel av fredagens runde. det blir ikke helgespill på den norske golfproffen. torsdag avsluttet ventura forrykende med fem strake birdier og én eagle. det tok ham opp til en delt 19.-plass. dagen etter så han ut til å fortsette der han slapp, men etter birdien på første hull kom nedturene tett. de sju neste hullene ga hele fem bogeyer. ventura kom aldri helt til hektene igjen etter marerittrekken. 26-åringen gikk fredagens runde to slag over par. cutgrensen endte på seks slag under par. etter to runder var ventura to slag unna. dermed blir det nok en pga-helg der han ikke er kvalifisert for videre spill. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.05.2021 10.54.17
Ventura raste nedover listene
kristoffer ventura fikk pga-turneringen i texas ødelagt under første halvdel av fredagens runde. det blir neppe helgespill på den norske golfproffen. torsdag avsluttet ventura forrykende med fem strake birdier og én eagle. det tok ham opp til en delt 19.-plass. dagen etter så han ut til å fortsette der han slapp, men etter birdien på først hull kom nedturene tett. de sju neste hullene ga hele fem bogeyer. ventura kom aldri helt til hektene igjen etter marerittrekken. 26-åringen gikk fredagens runde to slag over par. cutgrensen ligger an til å være på fem slag under par. etter to runder er ventura ett slag unna. dermed går det mot nok en pga-helg der han ikke er kvalifisert for videre spill. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.05.2021 21.31.34
Hovland klatret
viktor hovland øynet en superrunde lørdag, men fikk jakten ødelagt av tre bogeyer på kort tid. golfstjernen henger fortsatt med i tetsjiktet i north carolina, melder ntb. 23-åringen endte totalt på seks birdier lørdag. med det bykset han opp mange hakk på resultatlistene. gjennom dagen spratt han opp fra en delt 24.- til 7.-plass. hovland gikk runden tre slag under par. han har fem slag opp til amerikanske keith mitchell i tet før siste dag i charlotte i north carolina.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.05.2021 08.49.53
Hovland henger med
viktor hovland (23) avsluttet dagen med en bogey, men er ikke mer enn fem slag bak teten i pga-turneringen i charlotte i north carolina. hovland, som ligger som nummer elleve på verdensrankingen, hadde fire bogeyer og tre birdier på dag nummer to i charlotte. kristoffer ventura klarte ikke den antatte cuten på to over par. ventura havnet på fire over par etter at han brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.05.2021 09.13.11
Ventura ikke med videre
kristoffer ventura gikk fredagens runde ett slag over par. dermed blir det ikke mer spill på ham i pga-turneringen i north carolina. han lå plassert som nummer 109 da han var ferdigspilt. ventura brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier. han havnet dermed fem slag over den antatte cuten - eller kvalifiseringsgrensen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.05.2021 20.56.19
Hovland fem slag bak lederen
viktor hovland gikk første runde i pga-turneringen i north carolina på 69 slag etter fire birdier og to bogeyer. det gir delt 18.-plass etter første dag. det er fem slag opp til lederen phil mickelson, som med åtte birdier og en eneste bogey la nærmeste konkurrent to slag bak seg. 50-åringen med fem majortitler blant sine 54 turneringsseirer jager sin første triumf på to år. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.05.2021 06.02.22
Ventura falt av etter god start på Puerto Rico
kristoffer ventura fikk en god start på pga-turneringen puerto rico open og var fire slag under par etter 13 spilte hull, men to bogeyer ødela.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 25.02.2021 22.16.32
Hovland med ny topplassering
den norske golfspilleren viktor hovland fikk med seg nok en god plassering på pga-touren i genesis invitational søndag. han startet dagen tre slag under par, og etter fire birdier og ingen bogeyer tok han seg opp på delt 5.-plass da han gikk av banen i california. han spilte seg frem til flere gode birdiemuligheter, men misset på flere putter fra gode posisjoner. dermed mistet han sjansen til å henge seg på i seierskampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.02.2021 23.38.18
Skuffende åpning for Hovland
det ble en variabel åpningsdag av genesis invitational i california for viktor hovland. da han gikk av greenen på det 18. hullet lå han på en delt 47.-plass, fem slag bak lederen matthew fitzpatrick. hovland gikk på banens par, etter blant annet fire birdier og fire bogeyer. dermed kan det se ut til at nordmannen må kjempe for å klare cuten fredag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.02.2021 21.46.32
Solid turnering for Hovland
på den siste dagen av europatouren i saudi-arabia gikk viktor hovland to slag under par. det førte han opp på en sterk 6.-plass, elleve slag under par totalt. dagen startet positivt med to birdier på de to første hullene. men derfra og ut ble det varierende spill, blant annet med hele fire bogeyer. verdensener dustin johnson vant, 15 slag under par totalt. viktor hovland deltar på europatouren for å spille i ryder cup, som er en turnering hvor europa spiller mot usa. for å kunne delta der må han gå minst fire runder på europatouren, i tillegg til å prestere bra nok. hans neste turnering blir etter alt å dømme i usa på pga-touren om to helger i the genesis invitational.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.02.2021 13.59.58
Hovland endte på delt andreplass i California
viktor hovland kjempet om seieren på avslutningsrunden av pga-turneringen i la jolla i california, men tre bogeyer på fire hull ødela vinnersjansene.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 01.02.2021 00.30.27
Hovland holdt ikke helt inn
viktor hovland var med i seierskampen under avslutningsturneringen på europatouren i dubai. turneringen har en førstepremiepott på i overkant av 26 millioner kroner og har med noen av de aller beste golfspillerne i verden. hovland leverte en sterk runde på seks under par lørdag. han var dermed på skuddhold til å ta seieren da de siste 18 hullene skulle gås. nordmannen åpnet sterkt og var i delt ledelse med matthew fitzpatrick etter tre hull, men så stoppet det litt opp. fire birdier og tre bogeyer på de siste 15 hullene var ikke nok til å holde følge med fitzpatrick. engelskmannen var stabiliteten selv og ble aldri ordentlig truet om seieren. han vant til slutt turneringen etter å ha gått 15 slag under par totalt. hovland endte til slutt på en imponerende tredjeplass i sin siste turnering for året – to slag bak vinneren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.12.2020 13.16.39
Ventura røk ut av PGA-turnering
kristoffer ventura måtte glitre for å berge mer pga-spill gjennom helgen, men det var ikke nordmannen i nærheten av. dermed misset han cuten i georgia. heller ikke fredag fikk ventura det til å stemme. riktignok spilte han seg til fire birdier, men like mange bogeyer ødela 25-åringens sjanser til å rette opp inntrykket.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.11.2020 21.58.07
Hovland på par halvveis på åpningsrunden
viktor hovland er på par halvveis på første runde i majorturneringen us open, etter at to birdier fikk følge av to bogeyer.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 17.09.2020 22.47.02
Svak avslutning av Hovland
viktor hovland hadde en ny slitsom dag på golfbanen i illinois, men tross flere bogeyer enn birdier holder han en plass midt i feltet før siste runde. turneringen i olympia fields er den andre av tre i pga-sluttspillet, og hovland ligger an til å bli første nordmann som kommer med i selve pga-tourmesterskapet i atlanta neste helg. etter å ha gått de ni første hullene ett over par, endte hovland med tre bogeyer og en birdie på de siste ni. totalt betyr det sju slag over par, som normalt ville gitt plass i bunnsjiktet i en pga-turnering. på grunn av de tøffe spilleforholdene er hovland likevel på en foreløpig delt 39.-plass, sju slag bak lederen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.08.2020 22.04.32
Ny slitsom dag, men Hovland henger med
viktor hovland hadde en ny slitsom dag på golfbanen i illinois, men tross flere bogeyer enn birdier holder han en plass midt i feltet før siste runde.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 29.08.2020 21.35.44
Skarpnord i tetsjiktet
marianne skarpnord henger med i tetsjiktet etter seks birdier og tre bogeyer på sin åpningsrunde under kvinnenes europatour golf i tsjekkia. skarpnords 69-runde plasserer henne seks slag bak ledende emily kristine pedersen fra danmark, som nøyde seg med 63 slag på banen i beroun. skarpnord er foreløpig på delt 14.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.08.2020 16.23.49
Skarpnord i tetsjiktet etter åpningsrunden i Tsjekkia
marianne skarpnord henger med i tetsjiktet etter seks birdier og tre bogeyer på sin åpningsrunde under kvinnenes europatour golf i tsjekkia.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 28.08.2020 16.17.58
Hovland faller på listene
viktor hovland leverte fem birdier på dag to av sluttspillsturneringen i pga-touren i norton. hovland ligger på delt 39.-plass etter å ha gjort unna dag to av turneringen. foreløpig har han falt ni plasser nedover på listene, og han klarer dermed cuten greit. topp ti er alle ni slag under par eller bedre. hovland ligger totalt fire slag under par, og gikk fredagens runde på ett under. det kunne ha gått mye bedre hvis det ikke var for to bogeyer og en totalkollaps på hull seks.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.08.2020 19.18.56
Ventura med kjemperunde
kristoffer ventura greide cuten med bare ett slags margin, men truer med å blande seg i tetstriden i helgens pga-turnering takket være en kjemperunde lørdag. med 63 slag (sju under par) klatret ventura kraftig på listene. hadde det ikke vært for to sene bogeyer ville han vært i topp ti. nordmannen var på delt 64.-plass halvveis i greensboro i north carolina, og var ett slag fra å måtte reise hjem fredag. lørdag slo han tilbake med åtte birdier på de 14 første hullene han spilte.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.08.2020 20.37.10
Ingen pangstart for Hovland
viktor hovland gikk første runde i pga-turneringen the memorial i dag. nordmannen er to slag over par og ligger foreløpig på en delt 57. plass, men mange av de store stjernene har ikke startet enda. hovland var med å kjempe om seier i forrige helgs pga-turnering og fullførte på en sterk tredjeplass. i dag har han slitt mer og endte opp med fem bogeyer og en dobbel bogey. 22-åringen ligger foreløpig seks slag bak leder brendan steele.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.07.2020 18.54.09
Bogey-avslutning bremset Hovlands klatring
viktor hovland avanserte på resultatlista i pga-turneringen i texas lørdag, men to bogeyer på tampen av runden ødela litt av dagen.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 13.06.2020 19.42.21
Hovland på tre under par i Dubai
viktor hovland gikk annen runde i dubai desert classic to slag under par. dermed ligger han tre under par etter to spilte runder. dermed vil han klare den stipulerte cuten på to slag over par med god margin. han var på vei mot en superrunde, men tre bogeyer på rad mot slutten av dagen ødela.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.01.2020 09.52.30
Forsiktig start for Hovland
med tre birdier og like mange bogeyer gikk den norske golfproffen viktor hovland på par på sin åpningsrunde i abu dhabi-mesterskapet. turneringen på europatouren er 22-åringens første turnering i 2020. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.01.2020 10.07.31
Svak start for Hovland
med tre birdier og fire bogeyer gikk den norske golfproffen viktor hovland på par på sin åpningsrunde i abu dhabi-mesterskapet. turneringen på europatouren er 22-åringens første turnering i 2020. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.01.2020 10.07.31
Svak start for Hovland
med tre birdier og fire bogeyer gikk den norske golfproffen viktor hovland på en over par på sin åpningsrunde i abu dhabi-mesterskapet. turneringen på europatouren er 22-åringens første turnering i 2020. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.01.2020 10.07.31
Dårlig start for Ventura
kristoffer ventura må varte opp med bedre spill om han skal klare cuten i pga-turneringen på hawaii. han er nummer 102 etter første dag. to dobbeltbogeyer bidro til den svake innledningen på turneringen på hawaii, ifølge golfsiden.no. ventura gikk de 18 hullene på 74 slag, fire over par. før spillet ble stoppet da mørket falt på, ledet amerikaneren collin morikawa, som gikk runden på 65 slag, fem under par.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.01.2020 08.25.34
Hovland spilte inn millionsum i storturnering
viktor hovland hadde seks birdier og fire bogeyer på sin avslutningsrunde i det europeiske pga-mesterskapet søndag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.09.2019 19.45.57
Ujevn Hovland falt til 11.-plass i England
viktor hovland hadde seks birdier og fire bogeyer på sin avslutningsrunde i det europeiske pga-mesterskapet søndag. det holdt til 11.-plass i wentworth.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 22.09.2019 18.57.24
Hovland henger med
viktor hovland henger fortsatt med i tetsjiktet i den første finaleturneringen på pgas b-tour. etter lørdagens runde er han på delt 6.-plass. han spilte den 3. runden på 69 slag, to under banens par. runden inneholdt fire birdier og to bogeyer.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.08.2019 23.31.09
ventura rotet bort turneringsseier med tre bogeyer i usa
Golfspilleren Kristoffer Ventura hadde fem birdies på sisterunden av Portland Open søndag, men ødela vinnersjansen med tre bogeys. Dermed ble han nummer tre.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 12.08.2019 06.55.16
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »