De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Maanum ferdig i Linköping
landslagsspiller frida maanum forlater svenske linköping. hun er klar for en ny klubb, men inntil videre er hennes neste arbeidsgiver ukjent. det er linköping som torsdag bekrefter at maanum spiller sin siste kamp for klubben mot Örebro kommende helg. maanum kom til linköping fra stabæk foran 2017-sesongen. denne sesongen har 21-åringen vært lagkaptein i linköping.
Idag. / 1 time og 30 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.06.2021 13.35.14
Hovland i vannet etter drømmestart
viktor hovland noterte to birdier og en bogey på sine ti første hull på åpningsrunden av europatourturneringen münchen open i golf torsdag. viktor hovland startet på banens tiende hull og fikk en kjempestart med en umiddelbar birdie. så ble det trøbbel. på hull nummer to røk han på en bogey etter å ha slått i vannet på innspillet. så ble det par på de fem neste hullene og birdie på hull nummer 17. det 18. hullet endte igjen med par. hovland startet deretter turen tilbake til klubbhuset med par på banens 1. hull. – det er lenge siden jeg har spilt i europa, så det gleder jeg meg til. det blir veldig deilig, det er en litt annerledes følelse å spille i europa. gresset er mer det jeg er vant til fra norge, og alt minner mer om hjemme. jeg gleder meg veldig, sa golfproffen til ntb foran åpningsrunden. hovland spiller på europatouren for å ha mulighet til å kvalifisere for det europeiske ryder cup-laget. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 24.06.2021 10.54.58
Gullkampen lever videre
gullduellen i tysk håndball lever helt til siste serierunde på søndag. flensburg-handewitt inntok tabelltoppen etter seier i kveldens kamp. dermed ligger laget ett poeng foran erkerivalen kiel, med sander sagosen og harald reinkind på laget, har en kamp mindre spilt. de norske landslagsspillerne magnus abelvik rød, torbjørn bergerud. gøran johannessen og magnus jøndal spiller for flensburg-handewitt. i siste serierunde søndag spiller flensburg hjemme mot balingen-weilstetten og kiel borte mot rhein-neckar löwen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 21.37.48
Moberg på åttendeplass
emilie moberg tok åttendeplassen da første ordinære etappe av belgia rundt for kvinner ble avgjort i en massespurt i brugge onsdag. den norske rytteren plukker med seg to uci-poeng for plasseringen. nederlenderen lorena wiebes vant etappen foran belgiske jolien d`hoore, som tok over den gule ledertrøya. moberg deltar i rittet for det norske landslaget. hun knep åttendeplassen så vidt foran susanne andersen, som deltar for dsm. andersen er lagvenninne med etappevinner wiebes.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 18.26.07
Voldsomt intenst
de siste ti dagene vil gå inn i dansk fotballhistorie. først kollapset christian eriksen foran en hel fotballverden, så tok danmark seg videre i em. og i sentrum for det hele er danmarks kaptein, simon kjær.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 03.17.54
Polen-stjerne avbildet med EM-røyk
før møtet med spania skal den polske målvakten wojciech szczesny ha blitt avbildet med røyk i hånden – midt under em. bildet, som viser juventus-målvakten ta en blås utenfor spillerhotellet i sopot, er blitt publisert av den engelske avisen daily star. ifølge den svenske avisen expressen skal den polske landslagstreneren paulo sousa forsvare målvakten. han kritiserer i stedet paparazziene. – det verste for meg er paparazziene som tar bilder. vi må hjelpe de yngre spillerne å lære seg de riktige tingene, og det er ikke bra at de tar bilder av slike ting. det er ikke bra å vise den yngre generasjonen spillere som røyker. det er ikke bra for modellen vi skal følge, man skal ikke gjøre slikt foran alle. jeg synes det paparazzien gjør er verre enn det spilleren gjør, sier sousa.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.06.2021 22.21.39
Ysland beste norske
anne dorthe ysland var beste norske med 21.-plass på den 4,4 kilometer lange prologen i sykkelrittet belgia rundt for kvinner. ellen van dijk vant. nederlandske van dijk fra trek-laget gjorde unna tempoetappen på 5.33 minutter og vant to sekunder foran sin britiske lagkamerat elynor bäckstedt. ysland var slått med 17 sekunder. andersen sykler for dsm-laget, nilssen og lystad for keukens redant, de øvrige norske for landslaget. rittet har tre ordinære etapper og avsluttes fredag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.06.2021 20.34.25
Sikret sin fjerde strake seier
i tirsdagens toppseriekamp mellom rosenborg og avaldsnes sikret trønderne sin fjerde strake trepoenger. kampen endte til slutt 1–0 til rbk. etter 19 minutter satte lisa-marie karlseng utland inn kampens eneste mål etter en strålende pasning av mali næss inn foran målet til avaldnes-keeperen. etter tirsdagens kamp ligger rosenborg på tredjeplass på tabellen med 8–0 i målforskjell. mens avaldnes ligger nederst med sju baklengsmål etter fire serierunder.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.06.2021 19.57.01
Dra til helvete
det europeiske fotballforbundet (uefa) har avslått ønsket om å lyse opp bayern münchens hjemmebane i regnbuefarger foran em-kampen mellom tyskland og ungarn. det har satt sinnene i kok rundt om i fotballverden.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 22.06.2021 13.13.59
AP: UEFA sier nei til tysk regnbue-markering mot Ungarn
det europeiske fotballforbundet (uefa) har avslått ønsket om å lyse opp bayern münchens hjemmebane i regnbuefarger foran
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.06.2021 10.41.41
AP: UEFA sier nei til tysk regnbue-markering mot Ungarn
det europeiske fotballforbundet (uefa) har avslått ønsket om å lyse opp bayern münchens hjemmebane i regnbuefarger foran em-kampen mellom tyskland og ungarn.
Kilde: VG Sport | Publisert: 22.06.2021 10.41.35
Argentina klar for kvartfinale
argentina vant 1–0 over paraguay i copa america natt til tirsdag og er sikret avansement til kvartfinalen i fotballturneringen. seieren førte argentina til topp i gruppe a med sju poeng foran chile med fem poeng. begge lagene er dermed videre til kvartfinalespill. etter 10 minutter fant messi, Ángel di maria på høyresiden som spilte ballen videre til alejandro «papu» gómez. han løftet ballen over paraguays målvakt og scoret sitt andre mål på sine seks landslagskamper.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.06.2021 09.07.21
Belgisk seier ga svensk EM-jubel
belgias 2-0-seier over finland i em betyr at sverige er klar for åttedelsfinale allerede før siste gruppekamp. svenskene møter polen i sin siste gruppekamp onsdag, men det oppgjøret blir ikke lenger et være eller ikke være i turneringen for «söta bror». det sørget Østerrike og belgia for mandag. sverige blir nemlig dårligst nummer tre i gruppe e, og med fire poeng etter to kamper plasserer det blågule mannskapet seg uansett foran ukraina og finland på treertabellen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 23.14.22
Ny karrierebeste for Ruud
casper ruud rykket opp til 14.-plassen på siste atp-ranking og nordmannen har tidligere aldri vært høyere på listen. avansementet kommer etter at belgieren david goffin falt to plasseringer fra sin 13.-plass. atp-rankingen toppes fortsatt av novak djokovic foran russiske daniil medvedev. mandag skal casper ruud spille atp 250-turneringen på gress i palma de mallorca. han møter den 36 år gamle franske gilles simon i første runde. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 08.41.10
Dette skjer denne uken: PMI gir svar på effekten av gjenåpning
«alle» vil følge med på hvordan sentralbanksjef jerome powell i usa ordlegger seg foran kongressen på tirsdag.
Kilde: E24 | Publisert: 21.06.2021 06.32.54
Verstappen utmanøvrerte Hamilton
max verstappen økte sammenlagtledelsen i vm til lewis hamilton da han knepent vant frankrikes grand prix foran briten søndag. nederlandske verstappen startet i beste startspor etter seieren i lørdagens kvalifisering, men mistet kontrollen over bilen og forsvant av banen allerede i første sving søndag. hamilton hadde muligheten til å ta karrierens 99. grand prix-seier søndag. aldri før har en formel 1-sjåfør nådd hele 100 seire, men med verstappen på banen kan det ta tid før milepælen nås. mens red bull-førerne hadde to stopp, hadde mercedes-førerne kun ett. det reagerte valtteri bottas på. – hvorfor i helvete var det ingen som hørte på meg når jeg sa det ville kreves to stopp? sa mercedes-føreren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 16.54.14
Syk Dennis Hauger holder ledelsen i Formel 3-mesterskapet
dennis hauger (18) ledet lenge - men måtte til slutt se jack doohan (18) foran seg i søndagens formel 3-løp…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.06.2021 12.33.00
Syk Dennis Hauger holder ledelsen i Formel 3-mesterskapet
dennis hauger (18) ledet lenge - men måtte til slutt se jack doohan (18) foran seg i søndagens formel 3-løp på ricard-banen. 2. plass betyr at aurskogs store sønn er alene i ledelsen i mesterskapet.
Kilde: VG Sport | Publisert: 20.06.2021 12.32.55
Hun var så personlig at artistvennene rødmet
«blue» forandret popmusikken for alltid. nå fyller plata 50 år.
Kilde: NRK - Kultur | Publisert: 20.06.2021 09.16.34
Myhre og Kvalvåg leverte i lag-EM
norge endte på åttendeplass med 134 poeng etter første dag i lag-em i friidrett i rumenske cluj-napoca. finland har samme poengsum, men holder plassen over. med 175 poeng leder nederland over tsjekkia og hviterussland med henholdsvis 160.5 og 158 poeng. av utøverne som utmerket seg tar vi med oss magnus tuv myhre som vant 5000-meteren foran belgiske michael somers som jaget hardt de siste hundre meterne. ferdinand kvan edman satte ny personlig rekord på 1500 meter med tiden 3.38,63 og forbedret sin personlige rekord med én hundredel. hedda kvalvåg leverte sitt beste utendørshopp i tresteg noensinne og endte på 13 blank. det holdt dessverre ikke til topplassering. i lengdekonkurransen for menn endte ingar kiplesund på sjetteplass med 7,63 meter, mens jon nerdal ble femtemann i slegge med et lengstekast på 67,53 meter. i spydkonkurransen for kvinner kastet usa-baserte marie-therese obst 57,07 og ble nummer tre. ol-aktuelle marcus thomsen endte på samme plassering i kule for menn med 19,90. i tresteg for kvinner satte hedda kvalvåg personlig rekord med 13,00 meter. det ga sjuendeplass. de største norske friidrettsstjernene, med ingebrigtsen-brødrene og karsten warholm i spissen, deltar ikke i lag-em i romania. 20 av 40 øvelser ble gjennomført lørdag. søndag gjennomføres de 20 siste.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 20.43.17
Norske soldater i Litauen har fått 130 vaksinedoser av Canada
de er del av natos tilstedeværelse på alliansens østre flanke, men har ikke blitt prioritert foran i vaksinekøen av norske myndigheter.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 19.06.2021 17.30.44
ungarn rystet verdensmesterne foran 60.000 elleville fans: – for noen helter de er
Ungarn hadde lenge Frankrike i kne, men Antoine Griezmann sørget for at de regjerende verdensmesterne slapp unna en kjempefadese.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 16.56.33
ungarn sjokkerte frankrike foran fulle tribuner
BUDAPEST (VG) (Ungarn – Frankrike 1–1) Ungarn sto for en av EMs største overraskelser – og et av mesterskapets mektigste…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.06.2021 16.55.32
ungarn sjokkerte frankrike foran fulle tribuner
BUDAPEST (VG) (Ungarn – Frankrike 1–1) Ungarn sto for en av EMs største overraskelser – og et av mesterskapets mektigste…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.06.2021 16.55.32
ungarn sjokkerte frankrike foran fulle tribuner
BUDAPEST (VG) (Ungarn – Frankrike 1–1) Ungarn sto for en av EMs største overraskelser – og et av mesterskapets mektigste…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.06.2021 16.55.32
ungarn sjokkerte frankrike foran fulle tribuner
BUDAPEST (VG) (Ungarn – Frankrike 1–1) Ungarn sto for en av EMs største overraskelser – og et av mesterskapets mektigste øyeblikk.
Kilde: VG Sport | Publisert: 19.06.2021 16.55.27
ungarn sjokkerte frankrike foran fulle tribuner: – vi hørte ikke hverandre
BUDAPEST (VG) (Ungarn – Frankrike 1–1) Ungarn sto for en av EMs største overraskelser – og et av mesterskapets mektigste øyeblikk.
Kilde: VG Sport | Publisert: 19.06.2021 16.55.27
ungarn sjokkerte frankrike foran fulle tribuner: – det er ubeskrivelig
BUDAPEST (VG) (Ungarn – Frankrike 1–1) Ungarn sto for en av EMs største overraskelser – og et av mesterskapets mektigste øyeblikk med 1–0-scoringen mot Frankrike.
Kilde: VG Sport | Publisert: 19.06.2021 16.55.27
vi har en enorm jobb foran oss med å bøte på konsekvensene av pandemien
Stengte skoler, rødt nivå og streik har ført til mindre fysisk undervisning.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.06.2021 12.49.15
HamKam tok over tabelltoppen
kjetil rekdals hamkam tar helg på toppen av tabellen i 1. divisjon etter en sterk 1-0-seier over fredrikstad fredag kveld. rubén alegre satte inn kampens eneste mål som sørget for at rekdals gode start på sesongen fortsatte. hamar-laget er dermed det eneste laget som ikke har tapt etter at samtlige lag har spilt seks kamper denne sesongen. hamkam topper divisjonen ett poeng foran kveldens motstander fredrikstad. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.06.2021 21.59.28
Veien raste på Kasims hus: – Kunne ha gått mye verre
torsdag kveld raste deler av veien ovenfor kasim bozdogans hus ned foran inngangsdøren. bare sekunder tidligere hadde sønnen stått der.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 18.06.2021 15.04.12
Hyttemarkedet er hetere enn noen gang
hytteprisene fortsetter å stige, men noe har forandret seg det siste halvåret. nå er det fjell- og innlandshyttene som har den største økningen.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 18.06.2021 13.46.17
Foss overlegen på NM-tempoen
tobias foss sikret seg gullet på temporittet i sykkel-nm i evje. syklisten fra vingrom var i en klasse for seg og vant med 1.18 minutter foran nestemann. det var ventet en duell mellom de ol-uttatte tobias foss og andreas leknessund. det ble tidlig klart at det skulle handle bare om en mann. i mål ble det 1.18,8 til søren wærenskjold og 2.26 til leknessund. sistnevnte klarte så vidt å berge bronsen med en margin på 3,9 sekunder. katrine aalerud vant kvinnenes temporitt i nm foran vite heine og mie bjørndal ottestad.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 21.28.56
Oslo-ordfører om kaoset: – Ingen har byttet side
ordfører marianne borgen har snakket med ti av elleve gruppeledere, og kan fastslå at styrkeforholdet i bystyret er uforandret. høyre er det største opposisjonspartiet, men har ikke fått oppdraget med å danne nytt byråd.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 17.06.2021 17.20.06
Maguire friskmelder seg selv
harry maguire var ikke i england-troppen mot kroatia søndag. nå sier midtstopperen selv at han er klar til fredagens kamp mot skottland. maguire pådro seg en ankelskade 9. mai og har ikke spilt kamp siden. tyrone mings dannet stopperduoen med john stones i 1-0-seieren over kroatene, men det kan bli endringer i englands bakre firer når de møter skottland på wembley fredag kveld. – jeg føler meg bra. jeg er tilgjengelig og jeg ser fram til kampen. jeg har hatt et par økter nå og føler at formen er intakt, så jeg er klar for å spille på fredag, sier maguire foran kampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 08.25.15
foran toppmøtet: amerikanere i russisk fengsel bønnfaller putin om løslatelse
GENÉVE (VG) «President Biden: Vær så snill å få meg hjem til min min familie og min hund Flora, hvor jeg hører hjemme». Fra en arbeidsleir i Russland bønnfaller Paul Whelan sin president om ta opp hans sak med president Putin.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 16.06.2021 11.53.49
forventer at vaksine prioriteres foran ferie
I løpet av juli måned og fellesferien skal rundt 1 million vaksinedoser settes i Norge. Folkehelseinstituttet forventer at folk er fleksible og møter til vaksinering, selv om det eventuelt amputerer ferieplanene.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 15.06.2021 19.34.55
«henrik» var to år gammel da han forandret seg
«henrik» var to år gammel da han forandret seg. i flere år har foreldrene kjempet for å få svar på hva som skjedde med gutten deres.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 15.06.2021 14.50.41
Varsler ny melding om helse og sikkerhet i oljebransjen: – Jeg blir selvfølgelig bekymret
arbeids- og sosialminister torbjørn røe isaksen (h) varsler en ny stortingsmelding om helse, miljø og sikkerhet (hms) i petroleumsvirksomheten. – viktig at sikkerhetsregimet blir jevnlig forankret, sier han.
Kilde: E24 | Publisert: 15.06.2021 14.25.18
Tilbake til kontoret? Det ser mørkt ut for den faste plassen din
når telia-ansatte kommer tilbake til nytt hovedkontor, er antall kontorpulter nesten halvert. viruset vil forandre jobbmiljøet vårt.
Kilde: E24 | Publisert: 15.06.2021 13.56.06
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »