De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Østberg mistet overtaket
mads Østbergs problemer hjalp landsmannen andreas mikkelsen opp i ledelsen i wrc2-klassen i rally estland fredag. nordmennene lå tett på hverandre i sammendraget helt fram til dagens femte fartsprøve. der punkterte Østberg, og senere fikk citroën-føreren tidsstraff på ti sekunder for en tjuvstart. det ga mikkelsen muligheten til å ta seg til tropps i wrc2-sammendraget i det estiske vm-rallyet på grus. han lot ikke den gå fra seg. etter fredagens kjøring er mikkelsen 36,5 sekunder foran russeren nikolaj grjazin, mens det er ytterligere 1,8 ned til tredjeplasserte Østberg.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.07.2021 20.02.35
Djokovic klar for Wimbledon-finale
denis shapovalov yppet seg mot verdensener novak djokovic under fredagens wimbledon-semifinale. djokovic tok seg til finale etter seier i tre strake sett. djokovic kan med seier i årets wimbledon ta sin 20. grand slam-tittel, og dermed tangere rekorden til roger federer og rafael nadal. siste hinder før søndagens finale var det canadiske stjerneskuddet denis shapovalov. den rekordjagende serberen vant i strake sett med sifrene 7-6, 7-5, 7–5. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.07.2021 20.43.15
Hauger imponerte i Østerrike
det norske motorsporttalentet dennis hauger tok seg opp fra tolvte startposisjon i begge av lørdagens to løp i formel 3. det holdt til én seier og én tredjeplass. hauger vant fredagens kvalifisering, men med omveltningene som kommer i formel 3 så skal vinneren der starte som nummer tolv i det første løpet. der leverte hauger varene. det var ikke forventet av ham, selv om unggutten leder vm-sammendraget. i formel 3 er det 30 biler som konkurrerer om de trange plassene på banen. – jeg er selvfølgelig veldig glad. det å komme fra tolvte posisjon og vinne er spesielt, sa hauger etter seieren. i lørdagens andre løp startet hauger igjen som nummer tolv. denne gangen kjørte han seg opp til en sterk tredjeplass etter et dramatisk løp. tidlig ble nordmannen truffet bakfra av brasilianske caio collet, men han klarte å hente seg inn igjen og klatret flere plasser. helgens tredje og siste løp kjøres søndag formiddag. der starter hauger i første startposisjon fordi han vant fredagens kvalifisering. han får da muligheten til å stikke ytterligere ifra i vm-sammendraget.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.07.2021 18.50.16
Tap i semifinalen for Carlsen
magnus carlsen kom tidlig under og hentet ikke fram storspillet vi er vant med å se fra sjakkesset. han røk ut etter omspill i champions chess tour-semifinalen. den norske verdensmesteren gikk inn i fredagens avgjørende semifinaledag vel vitende om at et uavgjortresultat ville være nok til avansement. dagen før tok han første stikk mot den armenske stormesteren levon aronian. carlsen fikk det imidlertid tøft da finaleplassen skulle deles ut. han innledet dagen med hvite brikker, en kombinasjon som har vist seg å være dødelig så langt i sluttspillet. men det var aronian som fikk en strålende start. med svarte brikker utmanøvrerte han regelrett carlsen og innkasserte dagens første parti. carlsen maktet ikke å gjenta armenerens bragd med svarte brikker, og måtte ta til takke med remis i det neste partiet. dermed var de to duellantene helt likt etter halvspilt. etter remis i tredje parti ble det omspill, hvor aronian hadde full kontroll, og carlsen rotet bort en tidlig fordel i siste omspillsparti. i bronseduellen møter carlsen kinesiske ding liren. i finalen skal aronian opp mot russiske vladislav artemjev. oppgjørene spilles lørdag og søndag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.07.2021 18.20.39
Slik blir det europeiske eventyret for RBK
det ble klart på fredagens trekning.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 02.07.2021 13.31.26
Hovland spilte seg opp
viktor hovland spilte meget god golf på dag to av europatourturneringen i münchen fredag. nordmannen er nummer to etter en runde på fem slag under par. hovland åpnet turneringen solid torsdag, og også fredag leverte nordmannen så til de grader varene i münchen. fem slag under par på fredagens runde gjør at hovland nå er ni slag under par totalt etter de to første dagene. opp til ledende niall kearney fra irland, nummer 599 på verdensrankingen, er det to slag for hovland. han deler andreplassen med tre andre spillere. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.06.2021 18.22.01
se fredagens tv-nyheter i innlandet
Programleder: Ivar Arne Nordrum
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 25.06.2021 15.28.30
Tsjekkia-kometen scoret igjen
det var to lag med ulike utgangspunkt som møttes på hampden park fredag kveld. tsjekkia slo skottland i åpningskampen og lå bra an med tanke på videre spill i em allerede før fredagens kamp. kroatia, derimot, trengte å få med seg noe for å ha et berettiget håp om å ta seg videre. men det var tsjekkia som åpnet best mot finalistene fra vm i 2018. helten fra seieren mot skottland, patrik schick, ble slått til blods av dejan lovren inne i kroatenes 16-meter. dommeren fikk ikke med seg albuen til lovren, men det gjorde var. dermed straffe som schick satte sikkert i mål selv. kroatia var egentlig ikke til å kjenne igjen i første omgang, men etter pause så de mer ut som seg selv. allerede to minutter etter pause dro ivan perisic seg fri på venstrekanten og banket til med høyrefoten. ballen føk inn i borteste vinkel og dermed hadde kroatia fått den viktige 1-1-scoringen. det var et resultat som begge lag levde greit med, og selv om kroatene gjorde det beste forsøket på å få vinnermålet, endte det uavgjort. dermed er tsjekkia så godt som videre, mens kroatia er nødt til å slå skottland i deres siste kamp.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.06.2021 19.54.00
Maguire friskmelder seg selv
harry maguire var ikke i england-troppen mot kroatia søndag. nå sier midtstopperen selv at han er klar til fredagens kamp mot skottland. maguire pådro seg en ankelskade 9. mai og har ikke spilt kamp siden. tyrone mings dannet stopperduoen med john stones i 1-0-seieren over kroatene, men det kan bli endringer i englands bakre firer når de møter skottland på wembley fredag kveld. – jeg føler meg bra. jeg er tilgjengelig og jeg ser fram til kampen. jeg har hatt et par økter nå og føler at formen er intakt, så jeg er klar for å spille på fredag, sier maguire foran kampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 08.25.15
Kulusevski kan rekke neste kamp
den svenske landslagsstjernen, dejan kulusevski, måtte se mandagens kamp mot spania fra sofaen hjemme i sverige grunnet den positive koronatesten han avga noen dager før em startet. etter 0-0-kampen mot spanjolene kom svenskenes trener med en gladnyhet til sine landsmenn i forkant av fredagens kamp mot slovakia. – dejan kan spille, men om han er aktuell for startelleveren etter en ukes fravær vet jeg ikke. forhåpentligvis er han aktuell for et innhopp på fredag, sa janne andersson, som la til at kulusevski trolig begynner å trene med laget på onsdag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.06.2021 07.20.19
Start-trener Hardarson sparket - «Myggen» inn i trenerteam
joey hardarson og hans assistent mattias andersson er ferdig i start. fredagens kamp mot ull/kisa ledes av et trenerteam på fem personer, deriblant legenden erik «myggen» mykland.
Kilde: VG Sport | Publisert: 14.06.2021 16.04.11
Djokovic vant Roland-Garros
verdensener novak djokovic kom under 0-2 i sett mot velspillende stefanos tsitsipas, men vendte til 3-2-seier i en minneverdig finale i roland-garros. med settsifrene 6-7 (6-8), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4 sikret djokovic sin 19. grand slam-tittel i karrieren, og han nektet samtidig grekeren tsitsipas hans første noensinne. den serbiske superstjernen var favoritt til å vinne turneringen etter å ha beseiret gruskongen rafael nadal i semifinalen. men det så en periode ut til at han var preget av fredagens langvarige duell.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.06.2021 19.27.05
Ute etter marerittrunde
kristoffer ventura måtte storspille for å bli med videre i pga-turneringen i south carolina. i stedet kom nedturene tett også i fredagens runde. nordmannen var ikke i nærheten av å klare cuten. grensen gikk på ett slag over par, mens ventura stoppet på hele +13. han måtte fredag tåle tre bogeyer, to dobbeltbogeyer og én trippelbogey. det gjorde 26-åringen til en av de lavest plasserte på resultatlistene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.06.2021 09.59.25
Djokovic detroniserte Nadal
novak djokovic ble utklasset i starten av kampen, men slo voldsomt tilbake og sendte rafael nadal ut av roland-garros med seier i fire sett. nadal har vunnet turneringen 13 av de 16 foregående årene, og fredagens semifinale ga ham det tredje tapet på rødgrusen i paris siden 2005. etter fire timer og 11 minutter kunne verdensener djokovic juble.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.06.2021 23.31.17
Kron tilkjent etappeseier
andreas kron var toer over mål på fredagens etappe i tour de suisse, men ble tilkjent seieren fordi rui costa hindret ham i spurten. portugiseren sjenerte dansken med sitt valg av linje på oppløpet, og kron gestikulerte kraftig etter målpassering, mens rui costa unnlot å juble. 20 minutter senere ble rui costa deplassert og kron utropt til etappevinner. andreas leknessund tråkket inn til 10.-plass ett minutt etter vinneren på den tøffe etappen med flere bratte stigninger. den norske dsm-rytteren satte farge på etappen og var lenge med i kampen om en enda bedre plassering.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.06.2021 17.44.48
Tøff start for Ventura
kristoffer ventura er det eneste norske innsalget under helgas pga-turnering i south carolina. viktor hovland samler krefter til neste ukes us open. ventura, som trenger gode turneringer fremover, slet med å finne flyten på runden sin og gikk fem slag over par. runden inneholdt hele sju bogeyer og to birdier. han hadde bare ni spillere bak seg på resultatlisten da han gikk i klubbhuset. han vil dermed få en tøff kamp med å klare cuten etter fredagens runde hvor han starter fra det tiende hullet sent fredag kveld norsk tid. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.06.2021 21.21.24
Krawczyk/Salisbury vant mixeddouble
desirae krawczyk fra usa og joe salisbury fra storbritannia stakk av med seieren i mixeddouble i årets roland-garros-turnering. i fredagens finale ble 2-1 i sett (2-6, 6-4, 10-5) over det russiske paret aslan karatsev/jelena vesina. dette er den første britiske seieren i roland-garros på 39 år.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.06.2021 14.18.40
flat utvikling på wall street etter fredagens oppgang
Etter den eventyrlige oppgangen fredag som følge av de overraskende solide jobbtallene er det blandet utvikling på denne ukens første handelsdag.
Kilde: E24 | Publisert: 07.06.2021 15.31.27
blandet utvikling på wall street etter fredagens oppgang
De tre største aksjeindeksene i USA ligger relativt flatt mandag, men det er særlig én aksje som peker seg ut. Biofarma-aksjen Biogen stiger 60 prosent etter en godkjenning fra amerikanske myndigheter.
Kilde: E24 | Publisert: 07.06.2021 15.31.27
Nerve i klem for Jæger
i stedet for å delta i fredagens stevne på bislett, hinket stortalentet henriette jæger (17) rundt på tribunen. hun hadde smerter i venstrefoten etter den meget gode innsatsen i sjukampstevnet i götzis forrige helg. en mr-undersøkelse utelukker tretthetsbrudd, og viser at smerten skyldes en nerve i klem. dette skyldes igjen trolig mye piggskobruk, opplyser mamma og trener unn merete jæger til nrk. jæger skal etter planen delta i en sjukamp i sollentuna kommende helg. en test onsdag vil avgjøre om det er mulig. hvis ikke det går, er det aktuelt å delta i et stevne i tyskland påfølgende helg.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.06.2021 13.52.29
Mikkelsen ferdigkjørt etter velt
andreas mikkelsen må stå over rally italia sardinia. sammenlagtlederen i wrc2-klassen måtte trekke seg etter en krasj i grøfta. uhellet skjedde under fredagens fjerde fartsprøve. mikkelsen mistet kontrollen og kjørte av grusveien. – bilen byttet plutselig side og ville kjøre til høyre. jeg trodde først det var noe feil med styringen, men det kjentes fint ut da vi fikk snudd bilen. jeg aner ikke hva som skjedde. det er det mest bisarre jeg har opplevd, sa 31-åringen i et wrc-intervju. velten oppsto innenfor fartsprøvens 100 første meter. mikkelsen fikk hjelp til å få bilen opp fra grøfta og kjørte videre til mål. etter en servicesjekk ble det klart at rallyet på sardinia er over for mikkelsen. – velteburet fikk en skade. det gjør at vi må trekke oss fra konkurransen, sa nordmannen. mads Østberg, som kjører wrc2, ligger i skrivende stund på 9.-plass. han leder sin klasse når to prøver gjenstår fredag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.06.2021 17.29.07
FIS-presidenten innlagt på sykehus
avtroppende president i det internasjonale skiforbundet (fis), gian franco kasper (77), ligger på sykehus og deltar ikke på fredagens fis-kongress. kongressen der det blir klart hvem som blir hans erstatter. fredagens kongress startet med at meldingen om at den avtroppende presidenten ikke deltar. direktør philippe gueisbuhler leste opp en melding skrevet av kasper selv. – jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kan være med dere i dag. forrige helg måtte jeg på akuttmottaket på sykehuset på grunn av pusteproblemer. i går ble jeg flyttet fra intensivavdelingen til kardiologisk avdeling, hvor jeg skal gjennom flere tester, skriver kasper. 77-åringen gir seg som president etter å ha ledet fis siden 1998.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.06.2021 12.56.35
Ruud-kamp kan bli utsatt
casper ruud starter fredagens program i roland-garros i tennis. kampen mot alejandro davidovich fokina serves etter planen i gang 11.00. spilleoppsettet for fredagen er klart. ruud skal i aksjon på bane 14. det er meldt nedbør i paris fredag under ruuds kamptidspunkt, og det kan føre til utsettelser. det er bare centercourten på den store anlegget som har mulighet for å trekke over et tak.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.06.2021 18.28.14
Warholm sesongdebuterer på Bislett
karsten warholm sesongdebuterer i det nrk-sendte stevnet «night of highlights» på bislett førstkommende fredag. verdensmesteren skal løpe 300 meter hekk under stevnet, samme distanse han åpnet på i fjor. den gangen løp han tidenes raskeste løp på distansen. det blir også andre høydepunkter å se fram til i fredagens stevne. karoline bjerkeli grøvdal skal forsøke å løpe raskere enn grete waitz` norgesrekord på 3000 meter, sondre nordstad moen går for den norske rekorden på 10.000 meter og narve gilje nordås skal prøve seg på ol-kravet på 5000 meter. i tillegg skal supertalentet henriette jæger (17) hoppe lengde og løpe 200 meter. stevnet sendes på nrk fredag fra klokka 21.30.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 31.05.2021 13.34.57
Foss imponerte igjen
tobias foss hang med nok en gang og ble nummer ni på fredagens etappe i giro d`italia. foss måtte slippe gruppen han satt i med litt over fire kilometer igjen. da var det fare for et stort tidstap, men 24-åringen var ikke sluttkjørt og kjørte inn til niendeplass. simon yates holdt unna og vant fredagens røffe fjelletappe etter et solorykk. yates kjørte alene i front de fem siste kilometerne.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.05.2021 17.34.12
Aftenposten: Idretten må bli en trygg arena for alle barn og unge
idretten skal være en trygg arena. det hensynet bør veie tyngst i fredagens veivalg.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 28.05.2021 07.00.00
Legenden vil bryte barriere
til tross for at det fortsatt er nesten to måneder til ol i tokyo, kan sprintlegenden shelly-ann fraser-pryce innfri årets største mål allerede i fredagens nrk-sendte diamond league-tevne i doha. – nå ser jeg veldig fram til å løpe under 10,7. det er en stor drøm og noe jeg jobber hardt mot, sier 34-åringen fra jamaica. med ni vm- og to ol-gull regnes hun av mange som tidenes største sprinter på kvinnesiden. men med en personlig rekord på 10,70 er hun «bare» den fjerde raskeste kvinnen gjennom tidene på 100 meter. tre har brutt 10,70-grensa. samtidig avslørte fraser-pryce at hun sterkt vurderer å løpe både 100 og 200 meter under ol i tokyo.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.05.2021 11.01.29
Brutalt fall for Norwegian-aksjen etter full stans og suspensjon: Aksjen er ned 30 prosent
etter at børsen opphevet suspensjonen har den automatiske sikringen slått til flere ganger. i de få handelsvinduene faller aksjen kraftig. samtidig har stemningen på børsen surnet etter fredagens rekordnivåer.
Kilde: E24 | Publisert: 25.05.2021 13.15.37
Brutalt fall for Norwegian-aksjen etter full stans og suspensjon
etter at børsen opphevet suspensjonen har den automatiske sikringen slått til flere ganger. i de få handelsvinduene faller aksjen kraftig. samtidig har stemningen på børsen surnet etter fredagens rekordnivåer.
Kilde: E24 | Publisert: 25.05.2021 13.15.37
Handelen i Norwegian-aksjen stanses av Oslo Børs
børsen undersøker ordrene i forbindelse med kapitalinnhentingen til norwegian. samtidig har stemningen på børsen surnet etter fredagens rekordnivåer.
Kilde: E24 | Publisert: 25.05.2021 10.16.48
Handelen i Norwegian-aksjen suspendert på Oslo Børs
børsen undersøker ordrene i forbindelse med kapitalinnhentingen til norwegian. samtidig har stemningen på børsen surnet etter fredagens rekordnivåer.
Kilde: E24 | Publisert: 25.05.2021 10.16.48
Ny automatisk handelsstans i Norwegian etter at suspensjonen ble opphevet
børsen opphevet suspensjonen av norwegian-aksjen klokken 13, da slo den automatiske sikringen inn igjen. samtidig har stemningen på børsen surnet etter fredagens rekordnivåer.
Kilde: E24 | Publisert: 25.05.2021 10.16.48
Venter oppgang fra start på Børsen
etter fredagens rekordnivåer tror analytiker i nordnet, roger berntsen, at oslo børs skal fortsette videre opp.
Kilde: E24 | Publisert: 25.05.2021 08.21.57
Norwegian-aksjen pauset
etter fredagens rekordnivåer er børsen flat.
Kilde: E24 | Publisert: 25.05.2021 08.21.57
Hovland fem slag bak teten
det ble store kontraster for viktor hovland i fredagens runde i pga-mesterskapet i golf. røffe forhold bød også på trøbbel. hovland ligger i øyeblikket på en delt sjetteplass. det skiller nå fem slag opp til stjerneveteranen phil mickelson i tet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.05.2021 09.17.04
Hovland fem slag bak teten
det ble store kontraster for viktor hovland på første halvdel av fredagens runde i pga-mesterskapet i golf. røffe forhold bød også på trøbbel.
Kilde: VG Sport | Publisert: 22.05.2021 03.15.04
Svensk drama i svømme-EM
louise hansson ble hengende igjen da rivalene startet fredagens finale på 100 meter rygg i svømme-em. svensken mente det skyldtes en lydtabbe fra arrangøren. – jeg mener det var en feilaktig start. det var som om det kom to pip rett etter hverandre. i så tilfelle skal det være omstart, sa hun til c more. den svenske leiren la inn protest etter finalen. da hadde allerede medaljevinnerne blitt kåret, men juryen tok klagen til følge. også i omsvømmingen var kathleen dawson raskest og sikret britisk gull, men sølvet byttet eier. kira toussaint trodde hun var på pallen, men nederlenderen ble bare nummer fire da resultatlistene skulle spikres. margherita panziera fra italia svømte inn til sølvmedaljen, mens russiske maria kameneva ble treer i begge omgangene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.05.2021 21.39.30
Kristoff på fjerdeplass i Spania
aleksander kristoff var fjerde raskest i seierskampen på fredagens etappe i det spanske sykkelrittet ruta del sol. det er hans beste plassering hittil i etapperittet. seieren gikk til andré greipel, som spurtslo alvaro hodeg.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.05.2021 18.27.56
Mener breddeidretten blir oversett: – Folk er forbannet
i breddeidretten var det knyttet store forventninger til fredagens pressekonferanse. men nok en gang endte det med skuffelse.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.05.2021 17.20.39
De har planlagt 300 arrangementer i sommer. Fredag kommer kanskje klarsignalet.
salt har troen på gjenåpning etter fredagens pressekonferanse. hvis det åpnes for servering og kulturarrangementer, skal…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.05.2021 21.37.17
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »