De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle

    Du søkte etter: GANG
Bråstopp for Høgmo-toget i Europa
europaeventyret til per-mathias høgmo fikk en tung start torsdag. häcken tapte 1-5 borte mot skotske aberdeen i kvalifiseringen til serieligaen. häcken står med tre strake seirer under høgmos ledelse i allsvenskan, men ute i europa ble det langt tyngre. aberdeen tok kontrollen fra start og så seg aldri tilbake. andy considine sendte vertene i føringen etter 28 minutter. rett før pause pekte dommeren på straffemerket, og lewis ferguson doblet til 2-0 på perfekt vis. Åtte minutter ut i andre omgang noterte ferguson seg for sin andre scoring for kvelden. häcken reduserte til 1-3 ved alexander jeremejeff kort tid etter, men det hjalp lite for svenskene. på tampen sørget christian ramirez og connor mclennan for at aberdeen vant hele 5-1. drømmen om å ta seg videre til neste runde av kvalifiseringen ser dermed umulig ut for høgmos lag. returoppgjøret spilles i göteborg neste uke.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 23.00.52
Kapteinene strålte for Bodø/Glimt
et bodø/glimt-lag i en tøff periode fikk en opptur mot islandske valur i andre kvalifiseringsrunde i serieligaen. på island var det kapteinene som sto for skåringene. ulrik saltnes og patrick berg bytter ofte på hvem som har kapteinsbindet for nordlendingene. i dag var det saltnes som bar det, og det var han som åpnet ballet. fem minutter før hvilen dunket han inn 1-0 fra ti meter. andreomgang var ikke mange minuttene gammel da berg viste hvor kald han kan være fra straffemerket og doblet ledelsen. samme man satte inn kampens siste på lekkert vis fire minutter senere, assistert av saltnes. bodø/glimt tar med det med seg et strålende resultat fra island før returoppgjøret på aspmyra skal spilles om en uke.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 22.55.19
Én god omgang var nok for rosenborg
det startet trått for rosenborg i deres bortemøte med islandske fh hafnarfjördur torsdag kveld. Åpningen var tam og hjemmelaget så best ut før hvilen. et stolpetreff og en annullert skåring skremte nok Åge hareides menn, men de holdt til 0-0 til pause. etter hvilen kviknet trønderne til. et kvarter inn i omgangen satte danske carlo holse inn kampens første. kamphanen dino islamovic kranglet inn nummer to ti minutter senere. flere skåringer ble det ikke på island og rosenborg har sikret seg et solid utgangspunkt før returoppgjøret om en uke. i en eventuell neste kvalifiseringsrunde vil de møte slovenske domzale eller finske honka espoo.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 22.48.12
Vålerenga fikk bank i Europa-comebacket
(gent – vålerenga 4–0) uten aron dønnum (23) i troppen skaffet vålerenga seg et mildt sagt fryktelig vanskelig utgangspunkt før returen om en uke.
Kilde: VG Sport | Publisert: 22.07.2021 22.21.15
Vålerenga fikk belgisk bank i Europa-comebacket: – Sjanseløse
(gent – vålerenga 4–0) uten aron dønnum (23) i troppen skaffet vålerenga seg et mildt sagt fryktelig vanskelig utgangspunkt før returen om en uke.
Kilde: VG Sport | Publisert: 22.07.2021 22.21.15
Ordemann fikk vrien OL-trekning
richard ordemann får en tøff motstander i jordanske saleh elsharabaty i første runde av ol-turneringen i taekwondo. trekningen ble klar torsdag. nannestad-utøveren er norges første mannlige ol-deltaker i taekwondo. i tokyo skal han kjempe i -80-kilosklassen, og mandag skjer debuten mot elsharabaty. det er en motstander ordemann har møtt to ganger tidligere. ved begge anledninger har 27-åringen kommet til kort. elsharabaty er rangert som nummer seks i verden, mens ordemann ligger på 11.-plass. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 20.51.23
Molde banket sveitsisk motstand
molde fikk sveitsiske servette til å se ut som et norsk førstedivisjonslag da de feide dem av eget kunstgress på torsdag. kampen var den første av to oppgjør i den andre av fire kvalifiserende runder som kan gi spill i uefas nye turnering, serieligaen. kun syv minutter tok det før ola brynhildsen stanget inn første skåring. drøyt 20 minutter senere gjorde ohi omoijuanfo det samme. et kvarter inn i andreomgang banket magnus wolff eikrem inn kampens siste skåring på lekkert vis. molde tar med det med seg et strålende utgangspunkt når de skal til genève om en uke for å spille returoppgjøret. skulle de gå videre til tredje kvalifiseringsrunde vil de møte tyrkiske trabzonspor.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 19.52.41
tilbake ti år etter: – for første gang føler jeg at det blir tatt seriøst
sundvolden, hole, orkland (vg) lisa marie (29) og sofie (26) gjemte seg sammen under terrorangrepet på utøya. i dag dro de tilbake, håpefulle for første gang på ti år.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 22.07.2021 19.13.40
Mol og Sørum testet OL-arenaen
anders mol (24) og christian sørum (25) prøvde torsdag ol-stadionet for sandvolleyball i tokyo for første gang. stjerneduoen likte det de så. torsdag kveld testet mol og sørum arenaen med litt treningsspill mot italia. det var første gang at nordmennene tok banen i nærmere øyesyn. – det var veldig gøy. jeg har lenge sett fram til å få spille på shiokaze park, sier mol til ntb. – det var mye sand på banen. her det ekstreme lyskastere og mer vind enn jeg hadde trodd. det var litt drag i vinden, men uansett er det en fantastisk stadion med fin sand og en utrolig fin tribune. det blir en morsom opplevelse, mener sørum. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 17.20.14
norske gullfavoritter: – godt med litt motgang
TOKYO (Aftenposten): De har vært verdens beste de siste tre årene. Men i det siste har Anders Mol og Christian Sørum…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.07.2021 16.49.17
Scatec må nok trekke noe opp fra hatten for å løfte kursen
det er i utgangspunktet ikke ventet store nyheter når fornybarselskapet scatec fredag legger frem sine resultatet. men man vet aldri.
Kilde: E24 | Publisert: 22.07.2021 13.47.08
Nvidia gjør DLSS åpent tilgjengelig for alle utviklere
nvidia åpner opp dlss og lar alle utviklere laste ned og sette i gang. the post nvidia gjør dlss åpent tilgjengelig for alle utviklere appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 22.07.2021 13.43.28
Norge er Teslas forsøkslaboratorium. Her er siste melding til Musk
norge har gått foran i elektrifiseringen av bilparken og fremstår som laboratorium for verdens elbilindustri; et lite, relativt homogent land med god kjøpekraft og utfordrende klima. og verdens tetteste elbilpark. vi vet at elon musk ser til oss. dette er siste melding fra norge: hva skjer når alle får tilgang til teslas supercharger-nettverk? ladestasjoner åpnes for andre merker itavisen skrev i juni om at tesla har forpliktet seg til å åpne ladestasjoner i norge for å være berettiget til etableringstilskudd.  […] the post norge er teslas forsøkslaboratorium. her er siste melding til musk appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 22.07.2021 12.45.45
Pangstart for Mexico
mexicos fotballherrer åpnet ol med 4-1-seier over frankrike etter en målrik 2. omgang. det sto 0-0 til pause i åpningskampen i gruppe a, men det skulle vise seg at mexicanerne da hadde mye udetonert krutt på lager. ernesto vega scoret før to minutter av annen omgang var spilt, og åtte minutter senere doblet francisco cordova ledelsen. veteranen andré-pierre gignac reduserte senere for frankrike på et straffespark, men sene scoringer av uriel antuna og eduardo aguirre trygget seieren for mexico. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 12.06.50
Spania snublet mot Egypt
spanias fotballandslag sparket i gang ol da de møtte egypt. med stjerner som dani olmo, marco asensio og pedri, var spanjolene store favoritter. men de klarte ikke å innfri, og kampen endte 0-0 etter en sjansefattig affære. spania måtte imidlertid gå av banen med en ekstra bitter følelse, da både oscar mingueza og dani ceballos måtte gå av med skade.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 11.31.59
Hør «Giæver og gjengen»: Utøya - og kampen som aldri tar slutt
ylva schwenke ble skutt fire ganger. lara rashid kom hjem uten sin storesøster bano.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 22.07.2021 11.18.10
Detaljene går i boks: Søderlund blir Brann-spiller
den ventede overgangen går i orden.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.07.2021 11.06.45
Detaljene går i boks: Søderland er på Stadion og blir Brann-spiller
den ventede overgangen går i orden.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.07.2021 11.06.45
Detaljene går i boks: Søderlund er på Stadion og blir Brann-spiller
den ventede overgangen går i orden.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.07.2021 11.06.45
Full kontroll i generalprøven
de norske håndballjentene kontrollerte ungarn og vant 32-22 i den siste testkampen før ol. norge var klart bedre enn ungarerne og sikret seg en klar ledelse i 1.-omgangen. den første norske gruppekampen spilles søndag mot sterke sør-korea.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 09.39.19
Oslo Børs hentet inn det tapte etter minikrakket
børsen er tilbake på nivået før mandagens nedtur. røkke-dominerte rec silicon er blant de mest omsatte etter å ha snudd til overskudd. kartongselskapet elopak endte blant dagens vinnere etter kraftig oppgang.
Kilde: E24 | Publisert: 22.07.2021 09.01.10
oslo børs kan åpne med oppgang tredje dag på rad, mener analytiker
Både de amerikanske og asiatiske børsene steg etter Oslo Børs stengte i går ettermiddag.
Kilde: E24 | Publisert: 22.07.2021 08.29.47
oppgang på asia-børsene dagen før ol åpner
Asia-børsene er opp torsdag, men pandemiuro kan påvirke markedene i dagene fremover.
Kilde: E24 | Publisert: 22.07.2021 07.10.31
herfra har de full tilgang til maskinene de har hacket – drifter trojaner for noen hundrelapper i mnd
macos-angripes av windows-skadevare: stjeler brukernavn, passord, tar skjermbilder og installerer programvare. the post herfra har de full tilgang til maskinene de har hacket – drifter trojaner for noen hundrelapper i mnd appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 21.07.2021 22.12.55
Selvmål reddet Haugesund
sandefjord ville tilbake på vinnersporet mot haugesund, men måtte ta til takke med 1-1 onsdag. et selvmål fra alexander ruud tveter sørget for uavgjort. haugesund har slitt på bortebane denne sesongen. onsdag møtte de et hjemmesterkt sandefjord, som kom til kampen med tre strake seirer på eget underlag. sandefjord var best i en relativt sjansefattig 1. omgang, og vertene tok fortjent ledelsen ved sander risan mørk etter 23 minutter. men med ledelsen til pause lettet sandefjord på trykket og lot haugesund komme inn i kampen igjen etter hvilen. det resulterte i utligning på dødball etter selvmål av alexander ruud tveter. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 21.08.58
Enorm keepertabbe i LSK-seier
stabæk og deres nye trener eirik kjønø er på desperat poengjakt, og hadde en god mulighet til å klatre opp fra jumboplass i hjemmekampen mot lillestrøm. det startet på verst tenkelig vis for stabæk da keeper marcus sandberg slapp et enkelt skudd fra lillestrøms ifeanyi mathew mellom bena. en keepertabbe youtube verdig, men dessverre for stabæk skulle skåringen vise seg å bli avgjørende. for selv om oliver edvardsen og herman geelmuyden leverte to perlescoringer, klarte ikke stabæk i å hindre thomas lehne olsen fra å bli tomålsskårer. lsk-spissen var frempå to ganger med kun fem minutters mellomrom og sørget for at lillestrøm til slutt vant 3–2 på nadderud. dermed er stabæk fortsatt sist i eliteserien. de er ett poeng bak brann, men med to kamper mindre spilt enn bergenserne. lillestrøm på sin side har ikke tapt siden slutten av mai og fortsetter å klatre på tabellen. kanarifuglene er nummer seks og har kun to poeng opp til medaljeplass for øyeblikket.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 20.54.43
Dobbelt så mange drukner i Middelhavet
middelhavet er nå den farligste sjøovergangen i verden. antall mennesker som drukner på vei mot europa har mer enn fordoblet seg i forhold til i fjor, ifølge ny rapport.
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: 21.07.2021 20.12.36
ajer fullførte premier league-overgangen: – guttedrømmen går i oppfyllelse
Landslagsstopper Kristoffer Ajer (23) skifter ut Celtic med Brentford og skal spille i Premier League kommende sesong.
Kilde: VG Sport | Publisert: 21.07.2021 19.42.51
Hver eneste Battista blir unik
selveste pininfarina har på gang en elektrisk superbil, og de akter å gjøre jobben skikkelig. hver og en av battista-bilene de lager skal nemlig bli unik. pininfarina er et av verdens mest kjente bildesigner-selskap, og har siden oppstarten i 1930 hjulpet kjente bilmerker til å lage noen ganske så ikoniske modeller. mange av disse hører […] innlegget hver eneste battista blir unik dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 21.07.2021 19.33.00
En drøm
brentford fc bekrefter at de har hentet kristoffer ajer (23) fra celtic. selv er han lykkelig over at overgangen endelig er i boks.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 21.07.2021 19.11.39
Kristoffer Ajer klar for Brentford
landslagsstopper kristoffer ajer (23) skifter ut celtic med brentford og skal spille i premier league kommende sesong. det bekrefter landslagsprofilen selv overfor ntb onsdag kveld. ajers ventede overgang til den nyopprykkede premier league-klubben er dermed i boks. ifølge britiske medier betaler brentford rundt 164 millioner kroner (13,5 millioner pund) for nordmannen. – dette er en guttedrøm som går i oppfyllelse. Å spille i premier league er noe jeg har drømt om lenge. jeg gleder meg veldig, sier en henrykt ajer til ntb. brentford bekrefter også selv på sine hjemmesider at de har sikret seg signaturen til nordmannen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 19.01.16
«Farmen»-profilen røper gladnyhet
«farmen»-charlotte kan bekrefte at hun og kjæresten har blitt foreldre for første gang.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 21.07.2021 16.42.38
Matprisene skyter i været i kriserammede Libanon
familier i libanon må bruker fem ganger mer enn minstelønn på mat alene, viser ny rapport.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 21.07.2021 16.35.33
oppgang på wall street til tross for who-varsku
Foreløpig har uken vært en berg-og-dal-bane for Wall Street. Onsdag begynner de tre viktigste indeksene oppover.
Kilde: E24 | Publisert: 21.07.2021 15.31.29
sverige: fengselsbetjenter tatt som gisler av innsatte. gisseltakerne krever tilgang til helikopter.
To fengselsbetjenter er tatt som gisler av innsatte i fengselet Hällby utenfor Eskilstuna i Sverige.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.07.2021 14.27.27
sverige: fengselsbetjenter tatt som gisler av innsatte. gisseltagerne krever tilgang til helikopter.
To fengselsbetjenter er tatt som gisler av innsatte i fengselet Hällby utenfor Eskilstuna i Sverige.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.07.2021 14.27.27
horneland: – jeg vil bli hovedtrener en gang i fremtiden. det føler jeg er uunngåelig.
Horneland utelukker ikke at han ønsker å bli Branns hovedtrener på permanent basis.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.07.2021 13.09.31
Blackstenius stor i svensk bragd
sverige slo usa med sensasjonelle 3-0 i sin første kamp i ols fotballturnering. stina blackstenius scora dei to første, etter 25 og 55 minutt. lina hurtig sette inn det tredje etter 72 minutt. det hjelpte ikkje usa at dei sette innpå sin stjernespelar megan rapinoe midt i andre omgang. usa har vunne fire av dei seks kvinnefotball-turneringane som har vore i ol. i rio i 2016 tapte dei i kvartfinalen, også då for sverige, på straffer. fram til i dag hadde usa tapt berre ein ol-kamp i ordinær tid, 0-2 for norge i 2008. men då tok dei gullet likevel.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 12.23.50
Sverige smadret gullfavoritt USA i OL-åpningen
(sverige - usa 3–0) den firedoble ol-vinneren usa fikk en real fotball-leksjon av de svenske gullhåpene og tapte for første gang på 44 kamper.
Kilde: VG Sport | Publisert: 21.07.2021 12.22.58
se opp for ssport.sys: 16 år gammel driverfeil gir hackerne fri tilgang til maskinen din
svakhet i en skriverdriver gir angripere administratorrettigheter. the post se opp for ssport.sys: 16 år gammel driverfeil gir hackerne fri tilgang til maskinen din appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 21.07.2021 11.13.54
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »