De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle

    Du søkte etter: GODT
Lægreid på pallen igjen
det ble russisk seier til aleksandr loginov på normaldistansen for skiskytterne, men likevel en sterk norsk laginnsats i anterselva. sturla holm lægreid ble nummer to, vetle sjåstad christiansen nummer sju, erlend bjøntegaard nummer ni og johannes thingnes bø nummer ti. – jeg synes det er kjempegøy, det betyr så mye for meg. det blir noen slurveskudd, men alt i alt er jeg fornøyd med 18 treff. jeg er veldig fornøyd med at jeg ikke gikk på en smell her i høyden og gikk jevne runder, sa lægreid etter andreplassen. franske quentin fillon maillet ble nummer tre. thingnes bø hadde klart beste langrennstid og lå godt an frem til siste skyting, men da sprakk han og bommet to ganger. etter rennet gikk han rett forbi pressen. tarjei bø, som selv ble nummer 15, fortalte at lillebroren var skuffet. – jeg fikk pratet med han og han sa han bommet på de to siste skuddene. jeg tror alle klarer å relatere seg til det. det er det verste som man kan gjøre. den siste skytingen er tøff, for hvert skudd du treffer bygger det seg opp press. du blir mer og mer sliten i hodet. han hadde gullet i lomma og mistet det. han liker ikke det å bli lekt med av andre gutter på laget, forklarte han.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 15.01.16
Lanserer ny og langt billigere Taycan
over natten har porsche taycan blitt over 200.000 kroner billigere. grunnen er at tyskerne har lansert en ny utgave som blir innstegsmodellen ‒ en som kun heter taycan. porsche norge har lagt bak seg et godt år takket være elbilen taycan, og allerede i september kunne de levere ut taycan nummer 1.000. det er slett […] innlegget lanserer ny og langt billigere taycan dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. 22.01.2021 07.10.00
Norsk nedtur i Anterselva
de norske skiskytterne fikk det ikke til å stemme på normaldistansen i anterselva torsdag. vm-dronningen fra i fjor, marte olsbu røiseland, bommet fire ganger. det samme gjorde tiril eckhoff som foreløpig er beste norske med en 17. plass. ingrid landmark tandrevold lå lenge godt an etter tre feilfrie skytinger på rad, men på siste stående sprakk hun og bommet tre ganger. – jeg startet bra på den siste serien, men jeg tror at jeg rett og slett er sliten og bommer på timingen. det er enten eller for meg her i høyden. det er enten fullt hus eller helsprekk, samme som i vm. jeg er veldig skuffet, sier hun. lisa theresa hauser fra Østerrike imponerte stort og med 19 treff vinner hun normaldistansen i anterselva. hennes første verdenscupseier i karrieren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 15.25.05
Stor norsk nedtur i Anterselva
de norske skiskytterne fikk det ikke til å stemme på normaldistansen i anterselva torsdag. tiril eckhoff bommet fire ganger, men ble likevel beste norske løper på 18. plass. vm-dronningen fra samme arena i fjor, marte olsbu røiseland, bommet også fire ganger og havnet helt nede på 31. plass. – det var vanskelig. jeg slet skikkelig på stående i dag og hadde store bevegelser. jeg prøvde virkelig å få det til å sitte, men det var sjukt vanskelig og deprimerende egentlig, sa røiseland etter rennet. ingrid landmark tandrevold lå lenge godt an etter tre feilfrie skytinger på rad, men på siste stående sprakk hun og bommet tre ganger. – jeg startet bra på den siste serien, men jeg tror at jeg rett og slett er sliten og bommer på timingen. det er enten eller for meg her i høyden. det er enten fullt hus eller helsprekk, samme som i vm. jeg er veldig skuffet, sier tandrevold som endte på 35. plass. lisa theresa hauser fra Østerrike imponerte stort og med 19 treff vant hun normaldistansen i anterselva foran julija dzjyma og anais chevalier-bouchet. seieren er hausers første i verdenscupen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 15.25.05
Lie raskest på utfortrening
alpinprofilen kajsa vickhoff lie kjørte ned til beste tid av samtlige på utfortreningen i sveitsiske crans montana torsdag. både fredag og lørdag skal det kjøres verdenscuprenn i utfor samme sted. vickhoff lie synes å ha funnet seg godt til rette i traseen på trening. torsdag var hun 30 hundredeler raskere enn amerikanske breezy johnson i treningsomgangen. italienske sofia goggia fulgte på tredjeplass. hun var slått med ytterligere 11 hundredeler av vickhoff lie. ragnhild mowinckel tok det på sin side roligere i treningsomgangen i sveits. hun kjørte ned til 27. beste tid, og var 2,31 sekunder bak lagvenninnen. på onsdagens trening i crans montana var vickhoff lie nummer ni.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 14.14.13
Helland venter barn nummer to – det preger klubbvalget
lillestrøm trenger ving og flørter med rosenborg-stjernen pål-andré helland (31). selv vil ikke helland spekulere i hvor han spiller i 2021 – utover at det må passe godt med at han utvider familien i juni.
Kilde: VG Sport | Publisert: 21.01.2021 13.53.51
Nå kommer Skoda Enyaq til forhandlerne
en god og en dårlig nyhet. den ettertraktede skoda enyaq kommer nå til forhandlere, men dessverre for de mange tusen som venter på sin nye elbil er det kun visningsbiler. vi lever som kjent i en vanskelig tid hvor den pågående pandemien har stor innvirkning på hverdagen. myndighetene prøver å stagge virusspredningen så godt de […] innlegget nå kommer skoda enyaq til forhandlerne dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 21.01.2021 10.40.00
Bør han få konkurrere med funksjonsfriske? Uenigheten om fotprotesene ble tatt til retten.
kan funksjonshemmede nektes å delta i eliteidrett for funksjonsfriske fordi de presterer for godt?
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.01.2021 07.00.00
En euforisk aksje har bygget grønn fallhøyde
tomra er et godt, helgrønt selskap. men den som nå kjøper aksjen i håp om god avkastning, bør tenke seg om to ganger.
Kilde: E24 | Publisert: 21.01.2021 06.00.00
Bernie med strikkevotter tar av på nettet
under biden-innsettelsen satt bernie sanders for seg selv, godt innpakket på en klappstol med solide votter. nå går bildet sin seiersgang på sosiale medier.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: 20.01.2021 23.12.13
nekter å godta sin nye president: – jeg kommer ikke til å akseptere ham
WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Joe Biden sier han vil være en president for alle amerikanere. Men den pensjonerte veteranen Gordon Diehl anerkjenner ikke sin nye president.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 20.01.2021 19.55.42
Friidrettsforbundet varsler omkamp om høydehusforbudet
norges friidrettsforbund nekter å godta nifs beslutning om å fortsette med forbud mot bruk av høydehus. et forslag om avvikling fremmes for idrettstinget.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 20.01.2021 17.02.50
Joe Bidens krisepakke vil bidra til kraftig innhenting, tror eksperter: – Vil gi en veldig fart
onsdag tar joe biden over som usas president. hans krisepakke, kombinert med amerikanernes sparepenger, er godt nytt for usas økonomi, mener eksperter.
Kilde: E24 | Publisert: 20.01.2021 15.46.44
Her jubler de for skjenkeåpningen: – Dette er et skritt i riktig retning
opposisjonens skjenkingsinstruks til regjeringen er godt nytt for de flere hundre som er permittert i røros.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.01.2021 19.32.37
Smittefrie kommuner hyller skjenkeåpningen
opposisjonens skjenkingsinstruks til regjeringen er godt nytt for de flere hundre som er permittert i røros. hotell- og pubsjef terje lysholm har reagert på at kommunen har blitt rammet av samme regler som trondheim og oslo.
Kilde: E24 | Publisert: 19.01.2021 19.32.36
rbk-spillerne dro på joggetur i mørket, men droppet refleksvest: - ikke godt nok
Trygg Trafikk kommer nå med advarende pekefinger, og klubben tar selvkritikk.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 19.01.2021 18.12.42
Fikk tips fra Heidi Weng – og vips så var OL-helten tilbake i toppen
trondheim: ragnhild haga måtte prestere godt i nm. det ble en annenplass. som mentor brukte hun heidi weng.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.01.2021 14.26.00
Sagosen snur: Roser arrangøren
da vm var i gang var det knyttet stor bekymring rundt arrangørens smittervernstiltak og generell hygiene. sander sagosen kalte det hele for en parodi. men nå har håndballstjernen snudd. – jeg synes de skal få ros nå. alt som var en parodi har blitt tatt hensyn til, sier sagosen til nrk på håndballandslagets pressetreff. de ble blant annet møtt med en teststasjon i hotelletasjen, to timers reise til trening og dårlige smittevernstiltak. – det er bare å ta av seg hatten og gi ros, for det fortjener de. ting fungerer bra og det føles trygt å være her, sier sagosen. onsdag møter de portugal i mellomspillet, og de må sannsynligvis være forberedt på godt forsvarsspill og et fysisk mannskap.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.01.2021 14.25.50
Et siste farvel med Gjerdrum-offer Irene Ruud Gundersen (69)
«takk for at du har lært meg hvordan jeg skal være et godt medmenneske», sier datteren til skredoffer irene ruud gundersen (69).
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 19.01.2021 11.00.55
nå kan aleksander (14) trene innendørs igjen: – det blir ekstremt godt å komme tilbake
Barn og unge under 20 år kan igjen trene for fullt. Men kamper, cuper og stevner må utsettes.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.01.2021 06.48.13
nå kan aleksander blom (14) trene innendørs igjen: – blir ekstremt godt å komme tilbake
Barn og unge under 20 år kan igjen trene for fullt. Men kamper, cuper og stevner må utsettes.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.01.2021 06.48.13
skitoppene har godt av den brysomme trønderen
KOMMENTAR: Kristian Skrødal vil bli landslagstrener. At han tør å utfordre de mektigste i organisasjonen må ikke sette…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.01.2021 21.00.08
Krever stans av statsstøtte til Scandic etter oppsigelsesvarsel
hotellkjeden scandic har meldt inn 300 oppsigelser. tirsdag skal tillitsvalgte i scandic møte ulike fagforeninger for å gå over lover og forskrifter. – vi vil ikke godta noen oppsigelser, sier djevat hisenaj i fellesforbundet på vestlandet.
Kilde: E24 | Publisert: 18.01.2021 20.16.32
kbk har godtatt bud på pellegrino
Kristiansund Ballklubb har akseptert bud fra et lag i Saudi-Arabia.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 18.01.2021 19.35.32
kbk har godtatt pellegrino-bud fra saudi-arabia
Det bekrefter sportslig leder Terje Wiik til VG.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.01.2021 19.01.07
kbk har godtatt pellegrino-bud fra saudi-arabia
Det bekrefter sportslig leder Terje Wiik til VG. Nå er døren åpnet for at klubbens toppscorer kan forlate Norge.
Kilde: VG Sport | Publisert: 18.01.2021 19.01.02
Kristiansund sier ja til Pellegrino-bud fra Saudi-Arabia
amahl pellegrino er på vei bort fra kristiansund. klubben har godtatt et saudiarabisk tilbud om kjøp av storscoreren, melder vg.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 18.01.2021 18.14.26
Måtte kaste mat og 500 liter øl. Mener regjeringen må ta regningen.
mandag åpnet kompensasjonsordningen for bedrifter. den treffer ikke serveringssteder godt nok, mener hovedorganisasjonen…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.01.2021 16.23.01
Remis for Carlsen
magnus carlsen klarte ikke å følge opp åpningsseieren i wijk aan zee-turneringen i sjakk. søndag måtte han godta poengdeling i partiet mot spanske david anton. nordmannen, som er turneringens regjerende mester, spilte med svarte brikker, men var likevel klar favoritt i møtet med langt mindre meritterte anton. spanjolen valgte tidlig å gå for dronningbytte og skapte mye trøbbel for den norske verdensmesteren. carlsen slet med å få initiativet i partiet, men fikk en fordel da anton begynte å slite med tiden. likevel endte det med remis. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 20.45.15
Remis for Carlsen i Wijk aan Zee-turneringen
magnus carlsen klarte ikke å følge opp åpningsseieren i wijk aan zee-turneringen i sjakk søndag måtte han godta poengdeling i partiet mot spanske david anton.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 17.01.2021 19.01.03
Vellykket operasjon for Kilde
norges beste alpinist det siste året aleksander aamodt kilde røk et korsbånd under trening lørdag. søndag var han gjennom en vellykket operasjon i innsbruck. det bekrefter landslagslege marc jacob strauss til nrk. – jeg har akkurat fått melding om at det har gått veldig fint. alt gikk som forventet og det er positivt, sier strauss. han forteller videre at kilde gjennomfører den første delen av rehabiliteringen i innsbruck før han vender hjemover til norge. det forventes å ta minst ni måneder før kilde er tilbake. – under omstendighetene er han ved veldig godt mot. det er en vanlig skade i alpint, så han skjønner hva det innebærer, sier strauss.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 18.42.12
Taktisk genistrek ga Riiber ny verdenscuptriumf
verdenscupleder jarl magnus riiber har premieskapet fullt. søndagens 31. verdenscupseier smakte kanskje ekstra godt da den var en taktisk genistrek.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 17.01.2021 13.02.00
grøssende godt apropos til stormingen avkongressen
Intelligent roman om splittelse og trolling
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.01.2021 10.31.33
kastet seg på kuppe-trend: – kunne godt solgt uten megler
Håvard Skaset fikk SMS-er med bud «langt over takst» umiddelbart etter at boligen ble lagt ut for salg. – Vi fikk det vi ønsket for leiligheten og det gikk fort, sier boligselgeren.
Kilde: E24 | Publisert: 16.01.2021 17.47.29
Vurderer 2.200 km i bil til VM
trondheim: johannes høsflot klæbo viste vm-form. dit skal han, men det kan godt hende at han velger alternativ transport.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 16.01.2021 16.08.36
Foss Solevåg mistet pallplassen
sebastian foss-solevåg hadde et godt utgangspunkt før finaleomgangen av slalåmen i flachau. han lå som nummer to og hadde 23 hundredeler å ta inn på ledende clément noël. nordmannen fikk det dessverre ikke til å stemme like bra i andre omgang og tapte jevnt og trutt hele veien. dermed måtte han ta til takke med en sur fjerdeplass. manuel feller vant til slutt foran noël. henrik kristoffersen fikk det nok en gang ikke til å stemme og ble til slutt nummer 18.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.01.2021 13.34.21
Drømmer du om ny båt? Da må du kanskje vente til neste sommer.
nordfjord (aftenposten/e24): norske båtbyggere kommer bare til å møte behagelige krusninger i 2021. så godt som alle båter er solgt før de forlater fabrikken.
Kilde: E24 | Publisert: 15.01.2021 22.54.25
Massepsykologien i det vi har sett, er en tro kopi av Hitlers massemønstringer i mellomkrigstiden
er befolkningen godt nok «vaksinert» for å se disse sammenhengene?
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.01.2021 20.00.00
nå er den populære trappen stengt for godt
Den populære tretrappa Fykantrappa i Glomfjord i Nordland stenges permanent for publikum på grunn av fare for at…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.01.2021 19.11.31
Drakk sprit før TV 2-opptak
«farmen kjendis»-deltakerne lurte tv-produksjonen trill rundt, og sikret seg alkohol på gården. spriten, den tok spesielt én deltaker godt vare på.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 15.01.2021 16.04.29
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »