De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Ellisiv (27) sier hun ble stukket med nål på byen
flere unge kvinner melder om lignende hendelser i oslo.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: Igår. 03.12.2021 10.19.15
Dette var et helt uvanlig julebord
en supersprederhendelse i hjertet av norge går verden rundt. for den kan gi oss svar om omikron.
Kilde: E24 | Publisert: Igår. 03.12.2021 09.22.20
Watford skapte trøbbel for Chelsea
chelsea slet seg til 2-1-seier i premier league-kampen mot watford etter at oppgjøret ble midlertidig stanset på grunn av en hendelse på tribunen. kampen ble stoppet på stillingen 0-0 i det 13. minutt på grunn av at en tilskuer fikk akutte helseproblemer. spillerne ble sendt i garderoben. etter omkring 30 minutter ble kampen satt i gang igjen. etter det sendte mason mount chelsea i føringen, men emmanuel dennis utlignet like før pause. hakim ziyech ble matchvinner for chelsea snaut 20 minutter før slutt i det som ble en kamp utenom det vanlige i watford.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.12.2021 23.10.41
Chelsea – Watford ble stanset
premier league-kampen mellom watford og chelsea ble midlertidig stoppet på grunn av en medisinsk hendelse blant supporterne. kampen ble stoppet på stillingen 0-0 i det 13. minutt. spillerne ble sendt i garderoben. etter omkring 30 minutter ble kampen satt i gang igjen. tilskuerne som sto rundt den aktuelle supporteren er flyttet bort fra tribunene, ifølge sky sports. på høyttaleranlegget ble det opplyst at tilstanden til vedkommende som fikk behandling på tribunen, er stabil. spillerne kom ut i det samme øyeblikket til en fem minutters oppvarming før kampen ble satt i gang igjen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.12.2021 20.52.50
Chelsea – Watford stanset
premier league-kampen mellom watford og chelsea er midlertidig stoppet på grunn av en medisinsk hendelse på tribunen. kampen ble stoppet på stillingen 0-0 i det 13. minuttet. spillerne ble sendt i garderoben. kampen hadde avspark klokken 20.30. tilskuerne som sto rundt den aktuelle supporteren er flyttet bort fra tribunene, ifølge sky sports.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.12.2021 20.52.50
Arsenal-stjerne forfulgt og angrepet med balltre
arsenal-midtstopper gabriel (23) fikk et ublidt møte med to inntrengere. en av dem er nå dømt til fem år i fengsel, blant annet på grunn av denne hendelsen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 01.12.2021 00.19.24
Helsetilsynets direktør om VG-avsløring: – Svikt
vg har avslørt at fire av fem alvorlige sykehus-hendelser aldri varsles helsetilsynet. nå iverksetter direktør jan fredrik andresen en rekke tiltak for å rydde opp.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 25.11.2021 13.56.16
Klæbo om bestefaren: – Ved godt mot
johannes høsflot klæbo (25) sier at morfaren kåre har det fint etter slaget som sendte ham på sykehus. kåre høsflot er dattersønnens trener, men kan ikke reise så mye rundt på renn lenger. det ble heller ikke enklere etter at han pådro seg et slag og måtte legges inn på st. olavs hospital i trondheim 7. november. den hendelsen var medvirkende til at klæbo droppet den nasjonale langrennsåpningen på beitostølen sist helg. fredag sesongdebuterer han med verdenscupsprint i finske ruka. – han er ved godt mot, trener på og står på. han er på bedringens vei, og det er viktig, sa klæbo til ntb om bestefaren og forbildet etter torsdagens treningsøkt i fine vinterforhold. (ntb).
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.11.2021 13.37.03
Ute resten av året
chelsea-back ben chilwell pådro seg en kneskade i mesterligaoppgjøret mot juventus tirsdag og er ute resten av året, melder the telegraph. hendelsen skjedde etter en drøy time i kampen chelsea til slutt vant 4-0. chilwell ble liggende etter en duell og haltet etter hvert av banen. nå har han fått konstatert en skade på korsbåndet som vil holde ham borte fra fotballen minst ut året, melder den britiske avisen the telegraph.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.11.2021 19.19.12
Kollapset under kamp
sheffield united-spiller john fleck kollapset på banen under bortekampen mot reading tirsdag. han var ved bevissthet da han forlot arenaen i ambulanse, opplyser sheffield united på twitter. hendelsen skjedde i 2. omgang da fleck falt om. han fikk medisinsk hjelp umiddelbart og ble båret av banen etter seks minutter. han var bevisst etterpå, og ble kjørt til sykehus i ambulanse. klubben lovet å komme med oppdateringer om hans tilstand. kampen ble etter hvert spilt ferdig, og sheffield united vant 1-0 ved hjelp av scoring av jayden bogle i det 56. minutt. sander berge var ubenyttet reserve for sheffield united.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.11.2021 23.30.51
LeBron James ute etter blodig slag
nba-stjernen lebron james må stå over én kamp med karantene for første gang i karrieren etter å ha slått isaiah stewart under kamp søndag. stewart på sin side ble utestengt i to kamper etter episoden i kampen mellom james` los angeles lakers og detroit pistons. hendelsen inntraff da jerami grant skulle ta straffe for pistons. det var småknuffing mellom james og stewart mens de konkurrerte om å komme i posisjon for en eventuell retur, og det endte med at james slo ham. mens blodet strømmet, prøvde stewart å ta igjen. spillere, trenere og ledere flokket seg om ham for å holde ham unna, men han greide flere ganger å rive seg løs, uten at han greide å komme helt bort til james. james blir ikke å se når los angeles lakers møter new york knicks tirsdag. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.11.2021 07.40.34
Lyon straffet etter skandalescenene
for annen gang denne sesongen kastet motstanderens fans en flaske på dimitri payet, da lyon møtte marseille søndag. nå må lyon spille uten tilskuere framover. bare ett drøyt minutt ut i storkampen mellom lyon og marseille ble det kastet en flaske fra hjemmefansen som traff payet i hodet. den tidligere premier league-profilen gikk i bakken og ble liggende før medisinsk personell stormet til. den franske ligaen (lfp) etterforsker hendelsen og vil ikke komme med straffeutmåling før 8. desember. før den tid må lyon foran tomme tribuner på hjemmebane. laget har bare én hjemmekamp før 8. desember, mot reims onsdag 1. desember.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.11.2021 22.28.17
Bodø/Glimt politanmelder supporter
det skriver glimt på sin hjemmeside dagen etter eliteseriekampen mellom bodø/glimt og lillestrøm på aspmyra. anmeldelsen skjer på bakgrunn av at klubben mener de har fått informasjon om at en av bortelagets supportere har kommet med rasistiske ytringer mot en av bodø/glimts spillere, samt tilrop som av spiller ble oppfattet som drapstrusler. – det er en trist sak for norsk fotball. vi må nok en gang understreke at rasisme ikke hører hjemme på våre arenaer, og vi vil jobbe aktivt sammen i kampen mot rasisme, diskriminering og vold, sier bodø/glimts daglige leder, frode thomassen til klubbens hjemmeside. bodø/glimt skriver videre at de velger å politianmelde hendelsen etter samtaler med politiet mandag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.11.2021 18.05.17
Utestenger supporteren som urinerte
en brann-supporter ble søndag politianmeldt etter at han urinerte på en pressefotograf under en brann-kamp. supporteren har nå blitt utestengt. det melder ba mandag. hendelsen skjedde i første omgang av kampen mellom sandefjord og brann. en supporter urinerte i retning ntb-fotograf trond reidar teigen, mens en annen person spyttet ham på skulderen, skriver bergens tidende. urineringen ble fanget opp av overvåkingskameraer på sandefjords arena og den skyldige ble raskt identifisert. nå er han også utestengt fra brann stadion på ubestemt tid, melder klubben i en pressemelding. – brann tar sterk avstand fra handlingen og beklager på det sterkeste til fotografen som ble rammet. mandag var brann i møte med supporteren, som forklarte sin versjon. han har lagt seg flat og beklager sin oppførsel. han aksepterer sanksjonen fra klubben, heter det i pressemeldingen. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.11.2021 16.37.17
Bil braste inn i korps og dansegruppe for unge. – Holdt hodet til en liten jente.
barn og voksne danset og spilte i korps da bilen traff dem. et helt lokalsamfunn ble vitne til hendelsen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.11.2021 08.44.12
Bilen kjørte inn i skolekorps og dansegruppe for unge. – Det lå små barn over hele veien
barn og voksne danset og spilte i korps da bilen traff dem. et helt lokalsamfunn ble vitne til hendelsen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.11.2021 08.44.12
Fem døde, over 40 skadet
fem er døde og mer enn 40 skadet etter hendelsen i den amerikanske delstaten wisconsin.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.11.2021 05.28.02
Hund bet flere forbipasserende – eier mistet retten til å ha hund i fem år
hunden bet flere tilfeldig forbipasserende da den ble etterlatt utenfor dagligvarebutikken. eieren er bøtelagt, og mistet retten til å eie hund i fem år etter hendelsen i fjor.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 21.11.2021 09.44.09
Solvor (65) var ikke død likevel
solvor irene lindseth Øyen (65) ble mistenksom da hun hverken kunne bruke vipps eller levere tippekupongen. det viste seg at sykehuset hadde gitt beskjed til folkeregisteret om at hun var død. nå beklager de hendelsen.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 19.11.2021 13.16.29
Avslører: - Vi sneik oss ut
under besøket hos ellen degeneres` talkshow røper hertuginne meghan en hittil ukjent hendelse.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 19.11.2021 11.33.31
Barn havnet i tørketrommel - barnehage stengt på dagen
barnehagesjef i hardt vær etter at hun unnlot å fortelle jentas foreldre om hendelsen.
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: 18.11.2021 10.26.02
tre personer skadd i alvorlig voldshendelse i tromsø
tre personer er sendt til legevakt etter det politiet omtaler som en alvorlig voldshendelse i tromsø natt til torsdag. det ble brukt våpen under hendelsen.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 18.11.2021 07.30.47
tre personer skadet i alvorlig voldshendelse - to personer pågrepet
tre personer ble sendt til legevakt etter det politiet omtaler som en alvorlig voldshendelse i tromsø natt til torsdag. to personer er pågrepet.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 18.11.2021 07.26.25
tre personer skadet i alvorlig voldshendelse
tre personer er sendt til legevakt etter det politiet omtaler som en alvorlig voldshendelse i tromsø natt til torsdag. politiet søker etter gjerningsmenn.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 18.11.2021 07.26.25
Klæbo dropper sesongåpningen
johannes høsflot klæbo har bestemt seg for å droppe sesongåpningen på beitostølen kommende helg. – johannes høsflot klæbo har dessverre blitt forkjølet og kommer ikke til beitostølen. planen er at han reiser til verdenscupåpningen i finske ruka onsdag 24. november, sier landslagstrener sprint arild monsen i en pressemelding. adresseavisen skriver at klæbos morfar og trener kåre høsflot (78) forrige søndag ble lagt inn på st. olav hospital etter å ha fått et lite slag. han ble mandag skrevet ut fra sykehuset, og han vil trolig komme seg helt igjen, ifølge svigersønn haakon klæbo. – jeg har valgt å stå over helgens åpningsrenn på beitostølen av flere årsaker. mye stress med liten forkjølelse, tre uker i høyden, samt hendelsen her på hjemmebane, har gjort sitt til at jeg har bestemt meg for å droppe beito denne gangen, sier klæbo til adressa.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.11.2021 14.03.54
Slik skal USAs forsvar ha forsøkt å skjule mulig krigsforbrytelse
minst 64 sivile kan ha blitt drept i et amerikansk bombeangrep mot is i syria i 2019. en jurist fra luftforsvaret ville granske saken som mulig krigsforbrytelse. i stedet ble hendelsen utelatt fra militære rapporter.
Kilde: NRK - Urix | Publisert: 14.11.2021 17.35.03
fire av fem alvorlige sykehus-hendelser varsles aldri
Helsepersonell mente det kunne ha skjedd feil i 1845 saker der pasienter døde eller fikk alvorlig skade på norske sykehus i fjor. Ingen av sakene ble varslet til Statens helsetilsyn.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 14.11.2021 15.13.27
en spesiell hendelse viser hvor kynisk stjernen kan være. det kostet ham vennskapet.
Lewis Hamilton har pleid å cruise inn til VM-tittelen. I år er det annerledes.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 14.11.2021 13.00.00
Her er politiets ukjente hjelper
idet tilfeldig forbipasserende tok opp mobilene sine for å filme den dramatiske hendelsen med knivmannen på bislett i oslo, så stoppet mohsen bahari (37) opp for å hjelpe den skadde politimannen.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 14.11.2021 08.48.13
Hamilton disket
den britiske formel 1-stjernen lewis hamilton får ytterligere straff i kampen om seieren i brasils grand prix. han blir plassert bakerst i lørdagens sprint. hamilton vant fredagens kvalifisering, og det ville i utgangspunktet gitt ham pole position i lørdagens sprint. nå må briten starte helt sist i løpet som avgjør startrekkefølgen til søndagens grand prix i brasil. det melder formel 1 på twitter. straffen kommer som følge av at dommerne fant feil på hamiltons bakvinge på bilen. den åpnet seg mer enn lovlig på langstrekkene. bilene har en funksjon som gjør at bakvingen kan åpne seg på strekkene for å få mer fart, men den kan bare åpne seg 85 mm. hamiltons vinge åpnet seg mer enn dette. max verstappen må på sin side betale en bot på 50.000 euro, tilsvarende nesten 500.000 norske kroner, for å rørt hamiltons bakvinge. hendelsen ble filmet av en tilskuer, og videoen ble lastet opp på youtube. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.11.2021 18.53.34
Fikk 217 000 for fotball-date
modell og skuespiller emily ratajkowski deler flere hendelser fra livet i ny bok.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 12.11.2021 15.02.16
Fikk 250 000 for fotball-date
modell og skuespiller emily ratajkowski deler flere hendelser fra livet i ny bok.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 12.11.2021 15.02.16
Rykket ut til prinsens skole
bekrefter hendelse ved prins christians skole.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 11.11.2021 19.42.35
Skuespillerkollega i sorg
33-åringen som ble skutt av politiet på bislett i oslo tirsdag, hadde bakgrunn som skuespiller. nå åpner en tidligere kollega opp om følelsene etter den dramatiske hendelsen.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 11.11.2021 19.29.39
bislett-hendelsen var en tragedie, men det er ikke tiden for å kritisere politiet
bislett-hendelsen er en tragedie, men det betyr ikke at politiet handlet feil.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.11.2021 19.00.00
kritisk til helsetilsynet: – gir signal om at det er ikke så farlig om man ikke melder alvorlige hendelser
Helsetilsynet fastslår at Helgelandssykehuset ikke har overvåket tarmkreftkirurgien i Sandnessjøen godt nok.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.11.2021 10.35.21
Skal du også dø, mamma?
i fjor sommer ble familiefaren christian halvorsen skutt og drept på sin egen veranda i askim. nå forteller samboeren om den enorme sorgen som tok henne og datteren på 11 år etter den grusomme hendelsen.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 10.11.2021 21.10.04
Spesialenheten har avhørt to polititjenestemenn etter angrepet
spesialenheten har åpnet etterforskning og avhørt to polititjenestemenn etter hendelsen der en 33 år gammel mann ble…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 10.11.2021 12.16.31
Pálsson er skrevet ut
sogndal-spiller emil pálsson (28) er i dag skrevet ut fra haukeland universitetssjukehus, opplyser geir inge heggestad, pressekontakt i sogndal. pálsson kollapset etter hjertestans i en obos-liga-kamp mot stjørdals-bling på fosshaugane campus mandag forrige uke. midtbanespilleren fikk rask hjelp fra helsepersonell og ble gjenopplivet på banen. pálsson ble sendt med ambulansehelikopter til haukeland, og han var på dette tidspunktet bevisst. kampen ble avlyst etter den alvorlige hendelsen. heggestad opplyser at klubben kaller inn til pressebrifing onsdag ettermiddag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.11.2021 17.45.47
Pálsson skrevet ut fra sykehus
sogndal-spiller emil pálsson (28) er i dag skrevet ut fra haukeland universitetssjukehus, opplyser geir inge heggestad, pressekontakt i sogndal. pálsson kollapset etter hjertestans i en obos-liga-kamp mot stjørdals-bling på fosshaugane campus mandag forrige uke. midtbanespilleren fikk rask hjelp fra helsepersonell og ble gjenopplivet på banen. pálsson ble sendt med ambulansehelikopter til haukeland, og han var på dette tidspunktet bevisst. kampen ble avlyst etter den alvorlige hendelsen. heggestad opplyser at klubben kaller inn til pressebrifing onsdag ettermiddag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.11.2021 17.45.47
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »