De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Ujevn Hovland ute av tetkampen
det var mye opp og ned for viktor hovland under 3. runde i the open i golf. han gikk lørdagen ett slag under par, men er langt unna toppsjiktet. totalt hadde den norske golfproffen fem birdier, men to bogeyer og en dobbeltbogey ødela helhetsinntrykket. han har hele ni slag opp til den sørafrikanske lederen louis oosthuizen, som fortsatt har til gode å gå i gang med sin runde. hovland åpnet sterkt på dag tre med birdie på det andre hullet, men to bogeyer på hull fem og seks gjorde at han falt nedover på resultatlistene. han avsluttet dagen med birdie på det siste hullet. 23-åringen er totalt to slag under par og ligger på en foreløpig 32.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 17.20.43
Narve (22) løp seg til OL etter klar beskjed fra Gjert: – Sånn kan du ikke leve
selverklært talentløs, med hullete sko og ambisjoner om å løpe «pølsemila» troppet han for første gang opp på trening med brødrene ingebrigtsen for seks år siden. tirsdag kveld løp narve gilje nordås (22) seg til ol i tokyo.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 30.06.2021 05.57.42
Forrykende start for Hovland
golfproffen viktor hovland fikk en tidlig bogey, men har deretter radet opp birdier i innledningen av andrerunden på europatouren i golf i tyskland fredag. hovland åpnet turneringen solid torsdag, og fredag kan 23-åringen se ut til å ha en kjemperunde på gang i münchen. etter par på åpningshullet ble det riktignok en bogey på hull to. der ble det også bogey torsdag. fra hull nummer fire til hull nummer åtte noterte imidlertid hovland seg for ikke mindre enn fire birdier. det niende hullet endte i tillegg på samme vis. etter et litt upresist innspill slo nordmannen seg nydelig inn på greenen på par fem-hullet. deretter kunne han trille ballen i hullet til dagens femte birdie. dermed er han åtte slag under par i turneringen etter halvspilt fredagsrunde. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.06.2021 15.41.47
Hovland i vannet etter drømmestart
viktor hovland noterte to birdier og en bogey på sine ti første hull på åpningsrunden av europatourturneringen münchen open i golf torsdag. viktor hovland startet på banens tiende hull og fikk en kjempestart med en umiddelbar birdie. så ble det trøbbel. på hull nummer to røk han på en bogey etter å ha slått i vannet på innspillet. så ble det par på de fem neste hullene og birdie på hull nummer 17. det 18. hullet endte igjen med par. hovland startet deretter turen tilbake til klubbhuset med par på banens 1. hull. – det er lenge siden jeg har spilt i europa, så det gleder jeg meg til. det blir veldig deilig, det er en litt annerledes følelse å spille i europa. gresset er mer det jeg er vant til fra norge, og alt minner mer om hjemme. jeg gleder meg veldig, sa golfproffen til ntb foran åpningsrunden. hovland spiller på europatouren for å ha mulighet til å kvalifisere for det europeiske ryder cup-laget. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.06.2021 10.54.58
Tøff start for Hovland
viktor hovland måtte virkelig slite på åpningsrunden i us open. han brukte 74 slag etter en eneste birdie og fire bogeyer og er dermed tre slag over par. da han notterte seg for en bogey på det 16. hullet, var det hans fjerde for dagen. med kun en birdie på kortet, endte han altså et stykke ned på listene. mange hadde ennå ikke slått ut da hovland hadde spilt ferdig for dagen, og hans plassering etter første runde blir klar først natt til fredag norsk tid. han starter fra det tiende hullet på fjerde runde fredag, men han spiller da på ettermiddagen lokal tid.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 23.48.47
Tøff start for Ventura
kristoffer ventura er det eneste norske innsalget under helgas pga-turnering i south carolina. viktor hovland samler krefter til neste ukes us open. ventura, som trenger gode turneringer fremover, slet med å finne flyten på runden sin og gikk fem slag over par. runden inneholdt hele sju bogeyer og to birdier. han hadde bare ni spillere bak seg på resultatlisten da han gikk i klubbhuset. han vil dermed få en tøff kamp med å klare cuten etter fredagens runde hvor han starter fra det tiende hullet sent fredag kveld norsk tid. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.06.2021 21.21.24
Superspillet uteble
viktor hovland fikk en stødig start på 2. runde av pga-turneringen i ohio, men superspillet uteble for golfstjernen. han er totalt to slag under par. det plasserer ham på delt 21.-plass etter to dagers spill. det er seks slag opp til de to som deler 1.-plassen, amerikanske patrick cantley og spanske jon rahm. et kraftig uvær avbrøt torsdagens åpningsrunde. hovland rakk bare å gjøre unna de to første hullene på par før spillet ble utsatt. dermed måtte han belage seg på en langdryg fredagsaffære med nesten to hele runder. nordmannen spilte birdie på fjerde, femte og niende hull, men ble satt tilbake på resultatlistene av bogeyer på hull seks, ti og elleve. hovland gikk runden på par og lå på delt 39.-plass, men med to strake birdier på direkten fikk han en flott start på 2. runde. han gikk de tre neste hullene på par før noteringen av ny birdie. 23-åringen startet runden på det tiende hullet. bortsett fra en lei bogey på veien gikk hovland resten av dagen på par. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.06.2021 09.13.43
Da korona kom, begynte denne klubben å vokse
88 deltakere var med på åpningsturneringen «vårhullet» hos molde golfklubb.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.05.2021 13.44.22
valve har endelig rettet sikkerhetshullet som kunne ramme titalls millioner spillere
to år gammel sikkerhetsfeil endelig tettet. the post valve har endelig rettet sikkerhetshullet som kunne ramme titalls millioner spillere appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 18.04.2021 16.09.00
Tung start for Ventura i Florida
selv om kristoffer ventura greide fem birdier, endte han dag én i pga-turneringen i florida tre slag over par etter både dobbel- og trippelbogey. ventura gjorde par på sitt første hull, banens tiende, men deretter ble det trøbbel. han fikk en trippelbogey på det andre hullet, der han slo andreslaget i vannet. dermed måtte golfprofilen ha hele sju slag før ballen havnet i hullet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.03.2021 19.18.33
tetter «smutthullet» som gjorde at ap-toppene slapp straff etter hotellfest
Ap-festen natt til lørdag var ulovlig ifølge de nasjonale tiltakene som ble innført i Bodø 12. mars. Politikerne slapp unna fordi Bodø kommune en dag tidligere innførte mildere tiltak. Nå gjør kommunen grep.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 17.03.2021 19.16.17
God åpning for Hovland
golfstjernen viktor hovland er ett slag under par med seks hull igjen å spille av åpningsrunden på prestisjetunge players championship i florida. hovland startet sin runde på det 10. hullet hvor det ble par. på det neste par fem-hullet måtte han tåle en dobbeltbogey, men oslo-gutten reparerte noe da han fikk birdie på det tredje. deretter fulgte birdier også på hull nummer sju og åtte på runden. halvveis var han ett slag under par. hovland fortsatte så med ytterligere tre par, og med seks hull igjen av åpningsrunden holder han en delt 12.-plass. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.03.2021 17.38.58
Hovland kjemper i teten
golfstjernen viktor hovland gikk åpningsrunden av prestisjetunge players championship i florida på to slag under par. det gir en plass helt i toppen. 23-åringen lå på delt sjuendeplass da han hadde gjort unna de 18 første hullene i storturneringen. med unntak av en tidlig dobbeltbogey spilte hovland solid gjennom hele dagen. den norske golfprofilen startet sin runde med par på åpningshullet, og på det neste par fem-hullet måtte han tåle den nevnte dobbeltbogeyen. oslo-gutten reparerte samtidig noe av skaden da han fikk birdie på det tredje. deretter fulgte birdier også på hull nummer sju og åtte. halvveis var han dermed ett slag under par.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.03.2021 17.38.58
Det er underholdende å se hvor sure forfattere kan bli
en gammel regel sier at forfattere ikke skal ta igjen mot kritikere. den er heldigvis gjennomhullet.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 09.03.2021 16.50.53
«Ace» Ventura i Orlando
den norske golferen kristoffer ventura vartet opp med en hole-in-one i arnold palmer invitational søndag. på det som så ut til å bli en bekmørk norsk golfdag, der viktor hovland spilte seg helt ut av tetstriden, og også ventura selv slet, leverte 26-åringen et drømmeslag på banens 14. hull. ventura fikk et perfekt treff, og ballen landet på grenen og spratt ned i hullet. nordmannen gliste da han forsto at det ble en hole-in-one og feiret med high fives.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.03.2021 21.49.34
Mens Hans Wagner (35) har vært permittert har han fått øynene opp for strikking
det er veldig meditativt å strikke. vi sier at når man havner i strikkehullet så forsvinner tid og rom, sier hans…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 07.03.2021 07.39.02
Mens Hans Wagner (35) har vært permittert har han fått øynene opp for strikking
det er veldig meditativt å strikke. vi sier at når man havner i strikkehullet så forsvinner tid og rom, sier hans wagner (35).
Kilde: E24 | Publisert: 07.03.2021 07.39.00
Hovland sviktet – Ventura imponerte
norges to golfstjerner, viktor hovland og kristoffer ventura, ligger tett på hverandre etter tredje dag av arnold palmer invitational på pga-touren. det skjedde etter en veldig sterk runde av ventura, hvor han klatret 30 plasser, samtidig som hovland fosset nedover resultatlistene. ventura startet dagen ett slag over par, og gikk ut i fyr og flamme. på de første syv hullene hadde han fem birdier, én par og én bogey. derfra og ut spilte han solid og endte dagen fem slag under par, og dermed fire slag under par totalt. like før runden var ferdigspilt lå han på delt 23.-plass. viktor hovland hadde imidlertid ikke en god dag i florida. han startet dagen på delt 3.-plass, sju slag under par. men en middels start ble elendig da han først slo seg ut i skogen, for så å slå seg ut i vannet på hull åtte. han gikk av hullet med dobbeltbogey, og det ble ikke bedre resten av runden. hovland endte dagen fem slag over par, og to slag under par totalt, på en delt 35.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.03.2021 23.35.59
Sterk dag for de norske golferne
golfspilleren viktor hovland klarte sin 22. cut på rad da han gikk fire slag under par fredag ettermiddag i stjernespekkede arnold palmers invitational i florida. han lå på 2.-plass bak corey conners da han gikk av det siste hullet. da skulle fortsatt mange golfere ut senere. i tillegg hadde landsmannen kristoffer ventura en fin dag. han gikk to slag under par, og er ett slag over par totalt etter to dager. dermed ligger han an til å klare cuten, en uke etter han klarte det samme i puerto rico.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.03.2021 20.46.30
Katastrofehull ødela for Hovland: Gjorde kvadruppel bogey på rundens siste hull
viktor hovland (23) var på vei mot en superrunde, men mistet kontakten med tetkampen på det siste hullet under den andre runden.
Kilde: VG Sport | Publisert: 26.02.2021 22.50.30
norwegian fikk tettet deler av hullet i kassen: 735 mill. rant ut i fjerde kvartal
Norwegian satte i november bremsene på og kuttet antallet fly og avganger kraftig. Det har bidratt til at pengene rant ut av kassen i et langt lavere tempo enn før.
Kilde: E24 | Publisert: 26.02.2021 07.03.11
Skuffende åpning for Hovland
det ble en variabel åpningsdag av genesis invitational i california for viktor hovland. da han gikk av greenen på det 18. hullet lå han på en delt 47.-plass, fem slag bak lederen matthew fitzpatrick. hovland gikk på banens par, etter blant annet fire birdier og fire bogeyer. dermed kan det se ut til at nordmannen må kjempe for å klare cuten fredag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.02.2021 21.46.32
Isfiskeren Håvard (19) fikk sjelden hai på kroken
hobbyfiskeren ble sjokkert da han dro opp fangsten gjennom hullet i isen. haiarten er registrert under ti ganger i norge.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 09.02.2021 17.55.01
dette macos-hullet er så grovt at apple må rette det veldig snart
har plagd linux i 10 år. the post dette macos-hullet er så grovt at apple må rette det veldig snart appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 03.02.2021 19.33.56
Hovland imponerte - Ventura slet
viktor hovland er fire slag under per etter ni hull på andre dag av pga-turneringen i california. for kristoffer ventura kunne runden knapt startet verre. han startet nemlig med bogey på sitt første hull, hull 10, for dagen. enda verre skulle det bli på det neste da han måtte bruke fem slag på å få ballen i par 3-hullet. etter tre strake par ble det nok bogey på hull 15 og hull 16. for hovland ser det derimot ut til å gå vesentlig bedre. etter å ha startet åpningsrunden torsdag godt fikk han det tungt på de siste ni og falt til 48.-plass. etter ni hull fredag står han med fem birdier og en bogey. med det har han klatret opp til en delt 5.-plass, seks slag under par. opp til tet er det to slag. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.01.2021 22.30.56
ofrer gjerne nøkkelhullet for å få obligatorisk merking på fronten av all innpakket mat
Nøkkelhullsmerking er frivillig. Det bør erstattes av en obligatorisk merking på forsiden av all innpakning, mener…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 24.01.2021 22.54.24
Falt på listene på Hawaii
viktor hovland har gjort det til vane å levere gode avslutningsrunder på pga-touren. derfor var det mange som trodde at han skulle spille seg inn i tetkampen under den siste runden av pgas tournament of champions på hawaii søndag. det klarte han imidlertid ikke. hovland fikk en tøff start og var to over par halvveis. nordmannen klarte ikke å snu trenden og gikk til slutt en skuffende runde på tre over par. dermed endte han som nummer 31 på årets første pga-turnering – 13 slag bak harris english og jouaqin niemann som måtte ut i omspill om seieren. der viste english seg sterkest med en birdie allerede på det første omspillshullet. hovland spiller også kommende uke pga-turnering i hawaii, da i honolulu på oahu.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.01.2021 06.20.36
Vanskelig start for Hovland
etter en svak start spilte viktor hovland seg kraftig opp i årets første pga-turnering på hawaii. etter første dag ligger han på 12. plass, fire slag under par. hovland åpnet med å ikke treffe greenen på første slag, men spilte seg opp i løpet av runden og fikk sin første birdie på 10. hull. deretter fulgte tre birdier på rad på 14, 15 og 16. hull, før nordmannen til slutt avsluttet med en veldig ujevn sisterunde på hull 18. der endte han opp med å måtte droppe ballen nesten 200 meter fra hullet, men hentet seg inn og endte på totalt 69 slag. dermed ligger hovland på delt 12. plass etter første dag av sentry tournament of champions
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.01.2021 06.14.52
Hovland med solid åpningsrunde
viktor hovland åpnet pga-turneringen i playa del carmen i mexico med en runde på fire slag under par. det holder foreløpig til delt 2.-plass. særlig mot slutten av 1. runde imponerte hovland. han gikk de fem siste hullene på fire slag under par. hovland startet runden på 10. hull og fikk en fin start med birdie på hull 11. en bogey på 18. hull gjorde imidlertid at han lå på par halvveis. på banens 5. hull puttet han til eagle ved å bruke tre slag på par fem-hullet. han fulgte opp med birdier på hull sju og ni.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.12.2020 18.53.32
apple tettet det farligste iphone-hullet vi har hørt om: kunne hacke alle enheter i nærheten
han brukte seks måneder på å utvikle hullet. the post apple tettet det farligste iphone-hullet vi har hørt om: kunne hacke alle enheter i nærheten appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 02.12.2020 20.59.27
Funnet av mystisk hull på «Estonia»: Sveriges havarikommisjon skal granske skroget
den svenske havarikommisjonen vil analysere skroget til passasjerfergen «estonia» for å finne ut av hvordan det nyoppdagede hullet i skroget oppstod.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 27.11.2020 13.26.07
trine lise (50) vil tette hullet etter bøhler: – mange kjenner ikke igjen partiet sitt
Hun har vokst opp ved Bjerke travbane, har vært sentralborddame og sentral i LO. Nå satser Trine Lise Sundnes (50) på politikk og ber Ap bli mer folkelig.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 06.11.2020 21.48.43
Skal føre saken mot «Estonia»-regissør: – De visste at det var forbudt
aktor helene gestrin sier til vg at svenskene som fant hullet i skroget på «estonia» må være forberedt på å ta sin straff. samtidig utelukker hun at myndighetene kan granske vraket på nytt før loven endres.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 07.10.2020 11.26.12
tidligere «estonia»-gransker til vg: svenske myndigheter må ha visst om hullet i skroget
margus kurm ledet estlands ekspertutredning om «estonia»-forliset. han tror svenske myndigheter har hemmeligholdt informasjon om hullet i skroget som dplay og monster har dokumentert.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 29.09.2020 08.02.56
Ikea-bussen ble populær i Bergen under streiken
gratisbussen til ikea fra bergen sentrum ble plutselig veldig populær etter at bussjåførene gikk ut i streik lørdag. men smutthullet vil ikke vare.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 27.09.2020 09.16.08
Klarte cuten med et nødskrik
kristoffer ventura greide cuten i helgens pga-turnering takket være en birdie på 18. og siste hull. han klatret 40 plasser fredag. ventura trengte en 69-runde (tre slag under par) for å få spille videre i helgen, og greide det akkurat. med sin birdie på det siste hullet tok han seg over streken og ligger på delt 54.-plass før de to siste rundene. hudson swafford leder turneringen i punta cana i den dominikanske republikk. han gikk fredagens runde på 67 slag og er totalt 12 slag under par. det gir to slags ledelse til de nærmeste konkurrentene. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 26.09.2020 09.13.58
Equinor aner ikke hvordan 295 millioner kroner er brukt i Angola
i 2011 forpliktet equinor seg til å betale over en kvart milliard kroner til udefinerte sosiale prosjekter. angola-forsker aslak orre mener man kan anta at pengene har forsvunnet i det «dype korrupsjonshullet».
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.09.2020 08.06.33
Equinor aner ikke hvordan 295 millioner kroner er brukt i Angola
i 2011 forpliktet equinor seg til å betale over en kvart milliard kroner til udefinerte sosiale prosjekter. angola-forsker aslak orre mener man kan anta at pengene har forsvunnet i det «dype korrupsjonshullet».
Kilde: E24 | Publisert: 15.09.2020 07.44.01
Stang ut for Hovland
viktor hovland er stabiliteten selv i det avsluttende pga tour-mesterskapet. etter to runder ett slag under par, gikk 22-åringen i dag to slag under par. denne runden var det puttingen som ikke helt stemte for hovland og hindret ham fra å ha en knallrunde. på det siste hullet var han uheldig da eagleforsøket traff pinnen, hullkant og rullet ut. dermed er han på en foreløpig 21. plass av de 30 som deltar i avslutningsturneringen. turneringen avsluttes mandag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.09.2020 23.28.26
Her skulle eksosen gå ut
knapt nok lys kom inn gjennom det lille hullet i den gjenmurte rømningsveien i bunkeren på st. hanshaugen.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 03.09.2020 20.00.57
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »