De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Ny bensin- og dieselteknologi snill mot miljøet
green ncap har kjørt tre nye biler gjennom testkverna, en elbil, en bensinhybrid og en dieselhybrid. og trioen imponerte. green ncap er den grønne søsteren til euro ncap, den europeiske uavhengige organisasjonen som kollisjonstester nye biler. som navnet sier handler det om utslipp når green ncap tester biler, og systemet er det samme som hos […] innlegget ny bensin- og dieselteknologi snill mot miljøet dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 15.07.2021 19.33.00
Leeds signerer Barcelona-back
junior firpo forlater barcelona og har skrevet under på en fireårskontrakt med leeds. firpo spilte 41 kamper for barcelona mellom 2019 og 2021. overgangen bekreftes av premier league-klubben. firpo, som kommer fra den dominikanske republikk, forlater barcelona i en trang tid for klubben økonomisk. de er nødt til å kvitte seg med lønnsutgifter for å få på plass sine egne signeringer, samt resignere lionel messi. 24-åringen er leeds` tredje signering for sommeren. klubben har også signert jack harrison premanent tidligere i overgangsvinduet. leeds imponerte sist sesong og ble nummer ni.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.07.2021 15.19.16
hauger imponerte i Østerrike
Det norske motorsporttalentet Dennis Hauger tok seg opp fra tolvte startposisjon i begge av lørdagens to løp i Formel 3. Det holdt til én seier og én tredjeplass. Hauger vant fredagens kvalifisering, men med omveltningene som kommer i Formel 3 så skal vinneren der starte som nummer tolv i det første løpet. Der leverte Hauger varene. Det var ikke forventet av ham, selv om unggutten leder VM-sammendraget. I Formel 3 er det 30 biler som konkurrerer om de trange plassene på banen. – Jeg er selvfølgelig veldig glad. Det å komme fra tolvte posisjon og vinne er spesielt, sa Hauger etter seieren. I lørdagens andre løp startet Hauger igjen som nummer tolv. Denne gangen kjørte han seg opp til en sterk tredjeplass etter et dramatisk løp. Tidlig ble nordmannen truffet bakfra av brasilianske Caio Collet, men han klarte å hente seg inn igjen og klatret flere plasser. Helgens tredje og siste løp kjøres søndag formiddag. Der starter Hauger i første startposisjon fordi han vant fredagens kvalifisering. Han får da muligheten til å stikke ytterligere ifra i VM-sammendraget.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.07.2021 18.50.16
Slapp med skrekken
andrine benjaminsen tapte tjue sekunder på et veivalg tidlig i prologen, men holdt hodet kaldt i resten av kvalifiseringen, og gikk trygt til finale med femteplass i sitt heat. også victoria h. bjørnstad fikk en dårlig start, men tok seg bra inn og ble nummer sju. ingrid lundanes tok åttendeplassen i sitt heat. de 15 beste i hvert av de tre kvalifiseringsheatene er klare for finalen i ettermiddag. tsjekkerne tereza janosikova og adela indrakova imponerte på hjemmebane med hver sin heatseier, mens verdenscupleder tove alexandersson vant det tredje.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.07.2021 10.32.49
Stjerneskudd erstatter Bystrøm
21 år gamle tobias halland johannessen erstatter sven erik bystrøm som sistemann i den norske sykkeltroppen i ol. halland johannessen, som sykler for uno-x development, imponerte stort da han ble nummer to i sammendraget av u23-versjonen av giro d`italia i juni. bystrøm ble nødt til å trekke seg fra troppen på grunn av en ryggskade.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.07.2021 10.25.17
De Boer ferdig som Nederland-sjef
det nederlandske fotballforbundet bekrefter tirsdag at frank de boer er ferdig som nederland-trener. det skjer etter et svært skuffende em for nederland, som endte med 0-2-tap og em-exit mot tsjekkia allerede i åttedelsfinalen. de boer fikk spørsmål om sin framtid etter 0-2-tapet for tsjekkia. – jeg trenger ikke å svare på det nå. jeg kommer til å tenke på det de neste ukene, svarte han ifølge nos tv. nå har han altså skilt lag med sin arbeidsgiver. de boer har fått mye kritikk i hjemlandet for å ha vraket den innarbeidede 4-3-3-formasjonen og spilt med tre midtstoppere. kritikken stilnet litt da laget imponerte i gruppespillet, men den tiltar sikkert igjen etter at laget stupte over første hinder i cupspillet. nederland er favoritt i norges vm-kvalifiseringsgruppe, men etter de tre første rundene i mars er nederland, norge og montenegro alle ett poeng bak gruppeleder tyrkia. norge møter nederland på ullevaal i september.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.06.2021 16.32.56
Historisk 17-åring
noah lyles var under press, men ble amerikansk mester på 200 meter med 19,74 og årsbeste i verden. dermed er han klar for ol i tokyo. det er også kenny bednarek, som ble nummer to i det amerikanske uttaket med 19,78. den som imponerte mest i eugene mandag morgen, var imidlertid 17 år gamle. han ble nummer tre med 19,84. dermed satte han en ny personlig rekord, og dermed også ny juniorverdensrekord, dagen etter at han slo usain bolts gamle rekord på 19.93-
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.06.2021 07.13.41
Drømmefotball fra Glimt – utklasset Stabæk på Aspmyra
(bodø/glimt – stabæk 4–1) det var bodø/glimt slik det norske fotballpublikumet har lært dem å kjenne de siste sesongene. da var jan jönssons menn sjanseløse, men antonio nusa (16) imponerte.
Kilde: VG Sport | Publisert: 27.06.2021 19.49.33
hauger imponerte i frankrike
Dennis Hauger klinka til med ein sterk 2.-plass på laurdagens andre løp i formel 3-runda i Frankrike. Dermed held han fast ved leiinga si i meisterskapet. Nordmannen blei berre slått av stallkamerat Arthur Leclerc i det andre av laurdagens to løp. Det første løpet resulterte i ein 9.-plass. – Eg synest vi gjorde maksimalt av det vi kunne få til i dag. Det første løpet blir litt rotete, men det var deilig å slå tilbake i det andre, sa Hauger i eit intervju med Vsport. Hauger delar leiinga i meisterskapsserien med franske Victor Martins etter fem av 21 løp. På søndag er helgas siste løp, og også det som gir flest poeng i samandraget. Der startar Hauger som nummer to.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 19.04.47
Milan kjøpte Chelsea-stopper
den lovende midtstopperen fikayo tomori fortsetter karrieren i milan på permanent basis. han er kjøpt ut av kontrakten med chelsea. tomori ble leid ut til milano-klubben i januar, og han imponerte såpass i løpet av vårsesongen at milan ønsket å ha ham med videre. den 23 år gamle engelskmannen, som opprinnelig er fra canada, har signert en kontrakt som gjelder til sommeren 2025, opplyser milan.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 15.28.41
Leknessund med god tempo i Sveits
andreas leknessund ble nummer 19 på lørdagens tempoetappe i tour de suisse og forsvarte ledelsen i kampen om ungdomstrøya i rittet. 22-åringen fra tromsø imponerte igjen på den 23,2 kilometer lange tempoen, endte 1.52 minutt bak vinneren og klatret ett hakk til 14.-plass sammenlagt i det sveitsiske rittet. samtidig beholder han ledelsen i ungdomskonkurransen. han var 29 sekunder raskere enn iren eddie dunbar lørdag og har dermed 38 sekunders forsprang til toeren før rittet avsluttes søndag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.06.2021 18.12.37
Et stjernefattig Norge sleit stort i svenskenes OL-generalprøve
et b-preget norsk landslag skapte nesten ingenting i naboduellen mot de ol-klare svenskene. likevel var det én norsk spiller som imponerte kommentatorene gang på gang.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.06.2021 20.25.54
Holdt ut i ringen mot Mayweather
den profilerte youtube-profilen logan paul imponerte da han barket sammen med floyd mayweather i bokseringen i miami i natt. han holdt ut i åtte runder, og til tross for at han mottok noen tøffe slag, nektet han å gå ned for telling. den noe omstridte kampen kåret ingen vinner, noe som var planlagt på forhånd. men paul jublet etter å ha klart seg forhåndsvis bra mot en av de største bokseprofilene sporten har å by på. – jeg koste meg. man må bare innse at man ikke er 21 år lenger. han var bedre enn jeg trodde, sa mayweather etter kampen. mayweather har tidligere sagt at han tror han vil tjene rundt 800 millioner kroner på kampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.06.2021 06.14.29
Ødegaards nye rolle avskrives – Solbakken svarer på «dødfødt»-påstand
mÁlaga (vg) martin Ødegaards prestasjon som sentral midtbanespiller imponerte ikke ekspertene, men ståle solbakken mener…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.06.2021 03.57.51
Ødegaards nye rolle avskrives – Solbakken svarer på «dødfødt»-påstand
mÁlaga (vg) martin Ødegaards prestasjon som sentral midtbanespiller imponerte ikke ekspertene, men ståle solbakken mener kapteinen «lyktes med mye».
Kilde: VG Sport | Publisert: 03.06.2021 03.57.45
Ingen suksess for Sverd
vegard dragsund sverd blei sist i finalen på 100 meter, klasse t13 i para-em i friidrett i polen. han låg i medaljekampen midtveges, men fekk noko som såg ut som ein strekk, og hinka i mål klart sist. dragsund imponerte i semifinalen på formiddagen, og fekk tida 11,67, nest best bak briten zak skinner, som leverte 11,43. skinner tok også gullet på tida 11,10. t13 er ei klasse for synshemma.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.06.2021 21.10.35
På stedet hvil for Hovland
viktor hovland hadde spillefri i helgen og deltok ikke i pga-turneringen i fort worth i texas. han er fortsatt nummer 12 på verdensrankingen. 11.-plassen fra starten av mai er bestenotering for hovland. vinneren av helgens pga-turnering charles schwab challenge jason kokrak avanserte 13 plasser og er nå nummer 22 på rankingen. andremann jordan spieth gikk fra 28.- til 23.-plass. adam hadwin gjorde det største bykset blant topp 100 i verden. canadieren imponerte under pga-turneringen i fort worth i texas med en sterk 8.-plass og avanserte 18 plasser – fra 112.- til 94.-plass. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 31.05.2021 08.31.32
ingebrigtsens rival imponerte
Timothy Cheruiyot viste styrke da han vant 1500-meteren i Doha på 3.30,48. Det er årsbeste i verden, og dermed viste kenyaneren at han fortsatt er mannen å slå for Jakob Ingebrigsen under OL i Tokyo. – Cheruiyot har det lille giret som skal til og siger jo fra de andre. Det er utklassing på selve oppløpet, konstaterte NRK-kommentator Jann Post. Ingen av Ingebrigtsen-brødrene deltok i Doha. Chruiyot deltok ikke da Jakob Ingebrigtsen vant det første Diamond League-stevnet i Gateshead. Stewart McSweyn fra Australia ble nummer to med 3.31,57, mens Soufiane El Bakkali fra Marokko tok tredjeplassen på 3.31,95.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.05.2021 18.32.44
foss imponerte igjen
Tobias Foss hang med nok en gang og ble nummer ni på fredagens etappe i Giro d`Italia. Foss måtte slippe gruppen han satt i med litt over fire kilometer igjen. Da var det fare for et stort tidstap, men 24-åringen var ikke sluttkjørt og kjørte inn til niendeplass. Simon Yates holdt unna og vant fredagens røffe fjelletappe etter et solorykk. Yates kjørte alene i front de fem siste kilometerne.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.05.2021 17.34.12
lillebror stavås skistad imponerte: – vi kan pushe hverandre
MJØNDALEN (VG) Kristine Stavås Skistad (22) har lenge vært en av verdens mest lovende langrennsløpere. Nå kommer lillebror Erik (19) etter. Iført Mjøndalen-drakt.
Kilde: VG Sport | Publisert: 27.05.2021 11.30.42
foss imponerte igjen
Norges eneste rytter i Giroen, Tobias Foss, fortsetter å imponere i storrittet. Onsdag satt han med i hovedfeltet til det ble splittet opp på slutten, og han tråkket inn til 11.-plass på etappen. 24-åringen beholder dermed sin 9.-plass i Giroen. Foss er 9.18 minutter bak ledende Egan Bernal. Dan Martin vant dagens etappe, som var den 17. av totalt 21.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 26.05.2021 17.40.53
imponerte igjen
på den 17. etappen viste sammenlagtleder egan bernal for første gang svakhetstegn i årets giro d`italia. veteranen dan martin tråkket inn til soloseier. tobias foss imponerte igjen.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 26.05.2021 17.26.11
nordmann imponerte i fjellene igjen
Opp stupbratte Sega di Ala hang Tobias Foss (24) med favorittene helt til det var fire kilometer igjen og styrket…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 26.05.2021 17.12.58
foss imponerte i fjellene igjen: – det er helt vilt
Opp stupbratte Sega di Ala hang Tobias Foss (24) med favorittene helt til det var fire kilometer igjen og styrket mulighetene til ende topp ti i sammendraget.
Kilde: VG Sport | Publisert: 26.05.2021 17.12.52
Medaljesjansen glapp i skyte-EM
jeanette hegg duestad og henrik larsen imponerte i kvalifiseringen på 10 meter luftgevær for blandede lag i skyte-em onsdag, men i semifinalen ble det bråstopp. hegg duestad skjøt 316,2 og henrik larsen 315,8 poeng i den første kvalifiseringen. det ble skutt tre serier a ti skudd hver. 632 poeng var klart best i kvalifiseringen og ifølge arrangøren europarekord. de åtte beste lagene i onsdagens kvalifisering i kroatiske osijek tok seg videre til semifinalen. der ble det skutt to serier a ti skudd. her fikk hegg duestad 208,6 poeng og larsen 207,5. det holdt bare til åttendeplass. dermed blir det ingen plass i finalen og bronsefinalen for duoen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 26.05.2021 11.26.27
Ingebrigtsen med full kontroll: – Sender ut et skremmeskudd
jakob ingebrigtsen imponerte på 1500-meteren i sesongåpningen. han var overlegen i spurten og tok seieren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.05.2021 20.59.18
Trettenes strålte i storseier
mathias trettenes ble tremålsscorer da norge vant 4-1 over italia i hockey-vm søndag. særlig 27-åringens tredje mål imponerte viasat-ekspert ole eskild dahlstrøm. – jeg får gåsehud på armene, kommenterte han etter å ha sett trettenes` lekre styring. også mats rosseli olsen scoret for norge. daniel frank reduserte i sluttperioden, i det som ble en oppskriftsmessig og komfortabel norsk seier.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.05.2021 13.27.09
Borch og Brun/Strandli til finale
kjetil borch og duoen kristoffer brun/are strandli er klar for søndagens finale under verdenscupen i roing i sveitsiske luzern. borch imponerte ved på vinne sitt semifinaleheat lørdag. are strandli og kristoffer brun måtte på sin side nøye seg med tredjeplass i det andre semifinaleheatet i lettvekt dobbeltsculler, melder ntb.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.05.2021 16.45.58
tobias foss imponerte i giro d’italia: – helt vanvittig
Det var store forventninger til grusetappen i Giroen og den skuffet ikke.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.05.2021 17.45.57
tobias foss imponerte i giro d’italia: – helt vanvittig
Det var store forventninger til grusetappen i Giroen og den skuffet ikke. Tobias Foss klatret med de beste og syklet seg opp til en niendeplass i sammendraget.
Kilde: VG Sport | Publisert: 19.05.2021 17.45.51
Sagøy kvalifisert til Paralympics
helle sofie sagøy (23) vant finalen i den siste kvalifiseringsturneringen i spania og er dermed kvalifisert for badmintonturneringen i paralympics. det er første gang badminton er på programmet i paralympics, og det blir altså med norsk deltakelse. sagøy imponerte stort i turneringen i cartagena. i semifinalen utklasset hun skotske mary wilson med 2-0 (21-5, 21-1). i søndagens finale møtte hun japanske haruka fujino, som tidligere har slått henne. denne gang var sagøy klart best og vant 2-0 (21-8, 21-7). badmintonturneringen i paralympics i tokyo avvikles i tiden 1. til 5. september. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.05.2021 18.13.47
Fem nordmenn til semifinale
kasper fosser vant sitt kvartfinaleheat, og ytterligere fire nordmenn tok seg videre til semifinalen under knockoutsprinten i em i orientering. unggutta audun heimdal, dag blandkjenn, håvard sandstad eidsmo og lukas liland imponerte med andreplasser i sine heat. heimdal slo ut vinneren av kvalifiseringen, belgiske yannick michiels. semifinalene og finalen går direkte på nrk1, nrk tv og nrk.no fra klokka 1500.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.05.2021 14.36.03
Nå jobber mannen bak denne for Apple – designer nye Beats-produkter
da htc var en av de aller største navnene innen toppmoderne mobiler. htc one hadde et utrolig design, selv åtte år senere de imponerte med prograqmvaren også med et grensesnitt som på den tiden var moderne, og det industrielle designet var helt på topp med htc one m7, lansert februar 2013. det er jaggu lenge siden i denne bransjen, men den holder seg fremdeles bra… designmessig, for nå vil den få problemer med kun 2gb ram. uansett, scott croyle var […] the post nå jobber mannen bak denne for apple – designer nye beats-produkter appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 14.05.2021 19.33.40
Rotet bort ny Europa-sjanse
everton kunne ha styrket egne sjanser til å spille i europa neste sesong, men måtte nøye seg med 0–0 borte mot aston villa i premier league torsdag. dermed kan europacupspill glippe for liverpool-klubben. carlo ancelottis menn imponerte ikke stort i borteoppgjøret mot villa, og skapte få farligheter. poengdelingen gjør at åttendeplasserte everton er forbi arsenal på tabellen, men de blåkledde er fortsatt utenfor europaplass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.05.2021 20.59.33
Sterkt comeback av Rai Benjamin
karsten warholms største rival imponerte da han løp sin første 400 meter hekk siden vm-finalen i 2019 i usatf golden games søndag kveld. han vant på 47,13. kyron mcmaster viste også at han kan gjøre en bedre sesong enn i fjor med 47.50
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.05.2021 23.43.15
prøvespiller imponerte for til 2020 – men vilde stjal showet i storseieren
Vilde Bratland scoret tre mål mot Medkila. Samtidig fikk TIL 2020 muligens en ny kantspiller på plass.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 08.05.2021 17.01.16
Leeds nærmer seg Europa
leeds øyner håp om europaspill neste sesong etter at de lørdag imponerte stort på elland road og slo formlaget tottenham 3-1. seieren gjør at marcelo bielsa og co. er nummer ni med tre kamper igjen, men bare fire poeng bak liverpool på 7.-plassen, som gir kvalikspill til den nye turneringen europa conference league, der molde, rosenborg og vålerenga også er med. opp til sjetteplasserte tottenham er det seks poeng. det vil bety europaligagruppespill. det hører til historien at liverpool har to kamper færre spilt enn leeds.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.05.2021 15.26.40
Bullen én seier unna OL-billett
grace bullen er videre til semifinale i ol-kvalifiseringen i bryting i bulgaria etter 10-0-seier over svenske johanna lindborg. dermed nærmer bullen seg en plass i 57-kilosklassen i tokyo-ol. finalistene i ol-kvalifiseringen i sofia er sikret ol-plass. bullen imponerte stort både i åttedels- og kvartfinale fredag. først slo hun ut regjerende verdensmester i 59 kg, linda morais, med sterke 12–2. og mot lindborg var hun på hugget igjen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.05.2021 13.27.13
Sterk Ruud-seier – slo nummer 20 i verden
(auger-aliassime – ruud 1–6, 3–6) casper ruud (22) imponerte med å slå felix auger-aliassime (20) enkelt i første runde…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.05.2021 12.42.08
Sterk Ruud-seier – slo nummer 20 i verden
(auger-aliassime – ruud 1–6, 3–6) casper ruud (22) imponerte med å slå felix auger-aliassime (20) enkelt i første runde i atp 1000 turneringen i madrid.
Kilde: VG Sport | Publisert: 04.05.2021 12.42.01
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »