De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2019 - 2018 - 2017 - Alle
Pedersen dropper verdenscup
sverre lunde pedersen slet under verdenscupåpningen i minsk og prioriterer restitusjon framfor løp kommende helg, opplyser norges skøyteforbund i en pressemelding. «etter verdenscupåpningen i minsk forrige helg følte sverre at noe ikke stemte i kroppen. han dro derfor hjem til norge for testing og medisinsk oppfølging. det har ikke gitt noen klare svar, men en mistanke om at kroppen ikke har klart å restituere seg godt nok etter sykkelvelten i inzell tidligere i høst», skriver forbundet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 21.11.2019 15.14.17
Oljebransjen venter investeringer på 183 milliarder i 2020
oljeinvesteringene dabber ganske klart av neste år, sier seniorøkonom marius gonsholt hov i handelsbanken.
Kilde: E24 | Publisert: Idag. 21.11.2019 12.04.34
Oljebransjen venter brems i investeringsveksten i 2020
oljeinvesteringene dabber ganske klart av neste år, sier seniorøkonom marius gonsholt hov i handelsbanken.
Kilde: E24 | Publisert: Idag. 21.11.2019 10.31.39
endelig klarte politikerne i usa å bli enige om noe. da jublet mange på den andre siden av kloden.
HONGKONG (Aftenposten): Demonstrantene i Hongkong fikk en etterlengtet gladnyhet fra den amerikanske kongressen i natt.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Idag. 21.11.2019 09.44.39
Raser mot UEFA: – En skandale
uefa bekreftet onsdag seedingen til trekningen av em-sluttspillet til sommeren. den har skapt sterke reaksjoner. – det er en skandale, for å være ærlig. fotball er ikke lenger fotball, det er bare business, sa belgias stjerne kevin de bruyne om at vm-bronsevinneren allerede halvannen uke før trekningen vet at de havner i gruppe med danmark og russland og må spille to bortekamper. – jeg forstår ikke det nye formatet. jeg har spurt forbundet om jeg i det hele tatt trenger å reise til trekningen, sa nederlands landslagssjef ronald koeman da han fikk vite at det allerede er klart at laget hans møter ukraina i sluttspillet. det er ikke selve seedingen som fører til reaksjoner, men alle føringene som er lagt rundt blant annet hvor mange kamper de 12 vertsnasjonene skal få på hjemmebane, det politiske klimaet og hvilket seedingsnivå lagene fra nasjonsligaomspillet skal gå inn på. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 20.11.2019 18.40.32
Langtidsskade for Ebba Andersson
den svenske skiløperen ebba andersson får ikke gått skirenn før neste år, skriver svenske expressen. andersson falt og skadet kneet på en løpetur forrige uke. etter legeundersøkelser ble det klart at starten på sesongen ryker.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 20.11.2019 14.46.46
Derfor risikerer Norge å havne i marerittgruppe ved EM-sluttspill
mye er allerede klart rundt hva norge møter i et eventuelt em-sluttspill neste sommer.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.11.2019 20.50.15
De Lanlay reagerte da han så Horneland-sitat. Nå har han snakket med sjefen.
rbk-sjef eirik horneland avkrefter at yann-erik de lanlays fremtid i rosenborg er avklart.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.11.2019 20.50.15
hadde de klart å lure deg med disse airpods-klistremerkene?
da hadde du ikke vært den eneste – nå er de spredt over hele byen. the post hadde de klart å lure deg med disse airpods-klistremerkene? appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 19.11.2019 07.48.27
Danmark til EM etter dramatisk kamp
danmark måtte ha uavgjort borte mot irland for å ta seg til em. Åge hareides menn ledet da klokka passerte 84 minutter etter en scoring av martin braithwaite. men så steg irlands matt doherty til værs. han stanget inn utligningen. heldigvis for danskene klarte ikke irland å score flere ganger. dermed er hareide og danmark klare for em neste sommer.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.11.2019 22.43.03
Danmark til EM etter dramatisk kamp
danmark måtte ha uavgjort borte mot irland for å ta seg til em. Åge hareides menn ledet da klokka passerte 84 minutter etter en scoring av martin braithwaite. men så steg irlands matt doherty til værs. han stanget inn utligningen. heldigvis for danskene klarte ikke irland å score flere ganger. dermed er hareide og danmark klare for em neste sommer.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.11.2019 22.43.03
VM i hurtig- og lynsjakk til Moskva
romjulens vm i hurtig- og lynsjakk skal spilles i moskva, opplyser det internasjonale sjakkforbundet (fide). det er andre år på rad at mesterskapet spilles i russland. saudi-arabias konge, salman bin abdul aziz al-saud, kjøpte retten til å arrangere vm fra 2017 til 2019, men mesterskapet er blitt flyttet til et annet land fordi ikke alle spillerne slapp inn i saudi-arabia. magnus carlsen var blant dem som sa han ikke ville spille vm dersom ikke alle spillerne fikk delta. nå er det imidlertid klart at han stiller til start fra 26.-30. desember.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.11.2019 18.37.01
Elitesoldater skaper frykt i Hongkong
lørdag ble soldater fra en kinesisk eliteavdeling sendt ut i hongkongs gater iført treningstøy. de plukket stein og søppel, men aksjonen tolkes som et klart signal fra kinesiske myndigheter.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: 18.11.2019 08.00.11
Magnus (19) scoret 13 mål for Bravo mot rivalene
bravo klarte kun å holde følge med alta i en halv omgang.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.11.2019 18.48.59
Dette blir Norges nest siste EM-hinder
søndag ettermiddag ble det klart at serbia blir norges motstander i nations league-playoff i mars.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.11.2019 18.48.59
Fourcade knuste konkurrentene
martin fourcade viste noe som lignet på god, gammel form da han knuste all motstand på fellesstarten under åpningshelgen i skiskyting på sjusjøen i ettermiddag. franskmannen bommet en gang på siste stående, men hadde likevel svært god kontroll på den siste runden. han vant med et snaut halvminutt. – i sporet så klaret jeg å holde ledelsen og jeg klarte å fokusere på det som var foran meg, og det som gjenstod. istedenfor å fokusere på dem som var bak meg, og det er et veldig godt tegn, sier fourcade til nrk. det ble ingen stor dag for de norske gutta på hjemmebane. antonin guigonnat sørget for at det ble dobbelt fransk i den norske åpningen. talentet endre strømsheim gikk inn til en en fin 3. plass, mens jakov fak ble nummer fire. – det var vondt! jeg hadde en liten luke opp til guigonnat som jeg bare tenkte at jeg måtte tette, og så fikk det heller bare glippe hvis det skulle glippe. så prøvde jeg på slutten av bakken, men det holdt ikke helt, sier strømsheim til nrk. johannes dale og johannes thingnes bø gikk en forrykende sisterunde, og ble henholdsvis nummer fem og seks. tarjei bø ble nummer sju.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.11.2019 14.54.21
Det meste gikk galt for Hovland
de to norske golfproffene viktor hovland og kristoffer ventura må reise tomhendt hjem fra mexico etter at ingen klarte «cuten» lørdag. før den andre runden av årets nest siste pga-turnering mayakoba golf classic lå nordmennene på henholdsvis 31.- og 44.-plass. men på lørdagens runde gikk det meste imot unggutta som til slutt havnet utenfor «cuten». dermed misset hovland cuten for første gang siden januar, og for første gang som proff på pga-touren. han endte på en 83.-plass. hovland var på forhånd regnet som en av favorittene til å vinne turneringen. ventura endte på 93.-plass. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.11.2019 09.56.37
Hovland var blant favorittene til å vinne turneringen. Så gikk alt galt både for ham og landsmannen.
de to norske golfproffene viktor hovland og kristoffer ventura må reise tomhendt hjem fra mexico etter at ingen klarte cuten lørdag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.11.2019 02.38.45
Disse er klare for fotball-EM:
gruppe a: england og tsjekkia gruppe b: ukraina gruppe c: tyskland og nederland gruppe d: ikke avklart gruppe e: kroatia gruppe f (norges gruppe): spania og sverige gruppe g: polen og Østerrike gruppe h: frankrike og tyrkia gruppe i: belgia og russland gruppe j: italia og finland
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.11.2019 23.12.47
De norske jentene slet med skytingen - knust av italiener
sjusjØen/oslo (nrk): favoritt lisa vittozzi vant oppskriftmessig åpningsrennet i skiskyting i dag. ingen av de norske jentene klarte å sette sammen et optimalt løp.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.11.2019 10.17.11
Hoeness ferdig etter 40 år som Bayern München-president
uli hoeness klarte ikke å holde tårene tilbake.
Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: 16.11.2019 08.49.47
Nå må Norge satse på Nations Leauge
nå har norge kun én mulighet til å kvalifisere seg til em - nations leauge. sverige er klare for sommerens sluttspill etter 2-0-seier borte mot romania. scoringer av spisssparet marcus berg og robin quaison i den første omgangen var nok til å sikre sverige em-billett. de har nå 18 poeng med en kamp igjen av kvalifiseringen. det er hjemme mot færøyene tirsdag. hverken romania eller norge, som begge har 14 poeng, kan ta igjen svenskene nå. selv om norge hadde få problemer med å slå færøyene, har de ikke lenger mulighet til å ta seg videre via kvalifiseringen. det hadde vært mulig dersom de hadde fått en hel del hjelp av de svakeste lagene i gruppen, men fredag ble det klart at det er sverige og spania som går videre fra norges gruppe. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.11.2019 22.41.46
Sverige til EM
nå har norge kun én mulighet til å kvalifisere seg til em - nations league. sverige er klare for sommerens sluttspill etter 2-0-seier borte mot romania. scoringer av spisssparet marcus berg og robin quaison i den første omgangen var nok til å sikre sverige em-billett. de har nå 18 poeng med en kamp igjen av kvalifiseringen. det er hjemme mot færøyene tirsdag. hverken romania eller norge, som begge har 14 poeng, kan ta igjen svenskene nå. selv om norge hadde få problemer med å slå færøyene, har de ikke lenger mulighet til å ta seg videre via kvalifiseringen. det hadde vært mulig dersom de hadde fått en hel del hjelp av de svakeste lagene i gruppen, men fredag ble det klart at det er sverige og spania som går videre fra norges gruppe. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.11.2019 22.41.46
OL-vinner knuste dopingprøve. Nå forklarer han hvorfor.
den kinesiske svømmeren sun yang risikerer å bli utestengt i åtte år og forklarte seg helt åpent i idrettens voldgiftsrett (cas) fredag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.11.2019 15.31.37
Sun Yang angriper dopingkontrollør
den kinesiske toppsvømmeren sun yang er fredag i en åpen høring i idrettens voldgiftsrett. kineseren er anklaget for å ha knust en dopingprøve. slik forklarte han saken selv: – dette hadde aldri skjedd om kontrollørene hadde opptrådt profesjonelt og vært i stand til å identifisere seg. da hadde vi ikke vært her i dag. de var ikke i stand til å identifisere seg. hvordan kunne jeg da gi dem prøven min? sa sun. det internasjonale svømmeforbundet frikjente først sun yang, men wada anket avgjørelsen. yang risikerer å bli utestengt i åtte år.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.11.2019 14.20.57
Amanda (20) vant NM-gull og 71 grader nord på få måneder: – Vil hjelpe satsingen min
amanda helseth kunne torsdag endelig slippe jubelen løs da det ble klart at hun vant tv-programmet 71 grader nord som ble spilt inn tilbake i mai.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.11.2019 13.57.21
Kort sagt, fredag 15. november
privatskoler og kommuneøkonomi. aftenpostens podkast forklart og annonser. fornybar kraft. dette er dagens kortinnlegg.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.11.2019 00.46.58
Sammenblandingen mellom laksenæring og forskning: – Det er cowboy-tilstander
torgeir knag fylkesnes (sv) mener det er et klart brudd på etiske retningslinjer når forskere ikke oppgir sin finansieringskilde. han håper nå på et skikkelig oppgjør som kan gjenopprette tilliten.
Kilde: E24 | Publisert: 14.11.2019 17.05.42
Så feil kunne analytikerne ta
de trodde det skulle ta et år. disney klarte det på 24 timer. the post så feil kunne analytikerne ta appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 14.11.2019 12.33.06
github snart klart for ios og android
kompatibelt med mørktema og egen ipad-app. the post github snart klart for ios og android appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 14.11.2019 11.07.13
kraftkommuner krever klart svar om skatteinntektene
kraftkommunene ber siv jensen forkaste sanderud-utvalgets forslag alt før høringsfristen er ute, så kommunene vet hva de har å rutte med i årene som kommer. the post kraftkommuner krever klart svar om skatteinntektene appeared first on sysla.
Kilde: Offshore | Publisert: 14.11.2019 06.16.43
Scoret 12 mål i 1.-divisjon. Nå står Molde-talentet uten kontrakt.
sivert gussiås har vært på utlån fra molde til strømmen denne sesongen. nå er framtida uavklart for den talentfulle spissen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 13.11.2019 19.55.15
Pallplassen glapp for Nesse
ida yessica nesse havnet like utenfor pallen i kulestøtkonkurransen i para-vm i dubai. nesse havnet på fjerdeplassen med et støt på 9,07 meter, bare seks cm fra tredjeplassen. kinesiske juan yao vant soleklart med et støt på 10,90 meter.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.11.2019 18.20.01
Håper han ikke tar alle målene
joshua king og erling braut haaland ble drillet som en spissduo på dagens formasjonstrening. bournemouth-stjernen king har sto tro på sin ferske spissmakker. – håper han ikke tar alle målene, sier han til nrk. – det er gøy å spille med gode fotballspillere, og i den formen han er i nå, så ser det ut som om ingenting kan stoppe ham. vi har en kamp med hverandre, og spisser trenger tid, og på landslaget blir det mye taktikk, det blir lite trening. jo mer jeg og erling får spille sammen, jo bedre blir partnerskapet. norge må ta seg av hatten for det han har prestert, jeg gjør i hvert fall det. – jeg gleder meg til fortsettelsen for erling. det blir spennende å spille sammen med ham i denne kvaliken og i nations league. han er bare 19 år og har en stor fremtid foran seg. men det kuleste med ham er at han har beina plantet på jorda, samtidig som at han er full av selvtillit – men på en riktig måte, sier king. – er han god nok for pl? – hvis man ser på stats, så er han det. men han er fortsatt 19-år, hvor han går neste gang er det han og hans far og agent som må avgjøre sammen. han er som sagt 19 år, men det tror jeg han skulle klart.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.11.2019 15.24.15
kraftkommuner krever klart svar om skatteinntektene
Kraftkommunene ber Siv Jensen forkaste Sanderud-utvalgets forslag alt før høringsfristen er ute, så kommunene vet hva de har å rutte med i årene som kommer.
Kilde: E24 | Publisert: 13.11.2019 15.12.43
Thunberg tar katamaran til Spania
klimaaktivisten greta thunberg ba om hjelp til å komme seg tilbake til europa. nå er det klart at hun får haik med en 15 lang katamaran og seiler onsdag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 13.11.2019 10.30.19
Thunberg tar katamaran til Spania
klimaaktivisten greta thunberg ba om hjelp til å komme seg tilbake til europa. nå er det klart at hun får haik med en 15 meter lang katamaran og seiler onsdag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 13.11.2019 08.58.09
svensk politi lover kraftinnsats, men bare et fåtall av gjengdrapene i malmö blir oppklart
de siste åtte årene har 38 personer blitt skutt og drept i malmös gjengmiljøer. bare seks av sakene ble oppklart.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 12.11.2019 18.25.09
svensk politi lover kraftinnsats. men bare et fåtall av gjengdrapene i malmö blir oppklart.
de siste åtte årene har 38 personer blitt skutt og drept i malmös gjengmiljøer. bare seks av sakene ble oppklart.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 12.11.2019 12.21.58
svensk politi lover kraftinnsats. men bare et fåtall av gjengdrapene i malmö blir oppklart.
bare 6 av 38 gjengdrap i malmö de siste åtte årene er blitt oppklart.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 12.11.2019 11.34.50
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »