De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
I fjor måtte de avlyse. I år går Stoltzekleiven Opp som planlagt.
her får du full oversikt over kommende mosjonsløp i bergen og omegn.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Idag. 24.06.2021 11.32.37
Skadd under «Indiana Jones»-innspilling
harrison ford (78) skadet skuldra da han trente til en kampscene i den kommende «indiana jones»-filmen.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: Idag. 24.06.2021 02.51.40
Ødegaard bekrefter: – Blir i Madrid
martin Ødegaard skal kommende sesong spille for real madrid. det bekrefter Ødegaard selv overfor tv 2. – status er at jeg er madrid-spiller og at jeg skal tilbake og starte opp der om en halvannen uke, sier Ødegaard. – real madrid har vært klare på at de gjerne vil ha meg tilbake. så da blir det å ta turen dit når treningene starter opp igjen, legger han til. den norske landslagskapteinen ble utleid til arsenal forrige sesong, og det har lenge vært usikkerhet om hvor han ville spille kommende sesong. nå virker han å være en del av planene til nyansatte carlo ancelotti.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 19.50.21
Oljeselskapene investerer milliarder – sikrer tusenvis av arbeidsplasser på norske verft
bare aker bp vil de kommende åra investere hele 134 milliarder kroner på norsk sokkel.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: Igår. 23.06.2021 19.44.52
Verdens femte kraftigste superdatamaskin skal trene Teslas AI for selvkjørende biler
… og den kommer til å bli forgjengeren til teslas kommende hyperdatamaskin. the post verdens femte kraftigste superdatamaskin skal trene teslas ai for selvkjørende biler appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 22.06.2021 12.43.08
England-duo mister EM-kamp
england må klare seg uten mason mount og ben chilwell i tirsdagens avsluttende gruppekamp i fotball-em mot tsjekkia. det bekrefter det engelske fotballforbundet tirsdag. mount og chilwell er isolerte etter at de har fått status som nærkontakter til sin koronasmittede chelsea-lagkamerat billy gilmour. chilwell og mount blir sittende i isolasjon frem til kommende mandag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.06.2021 12.31.29
City byr 1,2 milliarder for Kane
store nyheter fra balløya mandag: manchester city skal ha lagt inn et bud på 100 millioner pund på tottenham-måltyven harry kane. det er solide sky sports som hevder å kjenne til at de regjerende premier league-mesterne jobber med å signere målmaskinen som i øyeblikket spiller em med england. også den britiske storavisen the guardian melder om budet tottenham skal ha mottatt fra city-leiren. ifølge begge mediene har ikke tottenham noen planer om å godta tilbudet som har havnet på styreformann daniel levys bord. han skal ha et klart ønske om å beholde kane også neste sesong. manchester city skal samtidig være åpne for å inkludere spillere i avtalen det nå jobbes med. hvis kane blir city-spiller, tyder vel alt på at erling braut haaland ikke spiller i lyseblått kommende sesong. 27-årige kane ble toppscorer i premier league sist sesong. han endte på 23 fulltreffere. nylig meldte flere medier at spissen har gitt tottenham-ledelsen beskjed om at han ønsker å forlate klubben i sommer. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 18.11.37
Fifa svarer på NFFs boikott-nei
søndag ble det avgjort på norges fotballforbunds ekstraordinære kongress at norge ikke skal boikotte 2022-vm i qatar. det internasjonale fotballforbundet fifa truet nff med fire konkrete sanksjoner ved en eventuell boikott, men slik ble det altså ikke. fifa reagerer slik på nei-avgjørelsen i norge: – fifa ønsker avgjørelsen som falt på det norske fotballforbundets ekstraordinære kongress velkommen, og ser frem til å fortsette samspillet med nff i denne viktige saken, skriver fifa i en uttalelse til nrk mandag. 368 støttet nff i nei til boikott, 121 stemte ja. samtidig som nff fikk medhold i nei til boikott, ble det vedtatt at nff instrueres til å legge fram sterk kritikk mot fifa fra talerstolen på neste års kongress. vedtaket slår fast at kritikken fra nff skal rettes fra talerstolen på neste fifa-kongress. nrk har tilbudt fifa å kommentere den kommende nff-kritikken, men har i skrivende stund ikke fått svar på vårt oppfølgingsspørsmål. fifa skriver til nrk at de skal jobbe for å bedre menneskerettighetene i qatar uavhengig av hva nff-forbundstinget hadde kommet frem til. – fifa har, sammen med de som skal arrangere turneringen i qatar, jobbet intenst de siste årene for å implementere et strategisk program med konkrete tiltak for å ivareta arbeiderne som jobber opp mot vm. i tillegg har vi jobbet for å bidra til brede reformprosesser i landet. vi er fullstendig forpliktet til å fortsette engasjementet og dialogen for å adressere de utfordringer som gjenstår og sikre at 2022-vm setter et varig sosialt fotavtrykk i landet. fifa vil også fortsette å holde medlemsnasjonene våre informert om dette arbeidet og forblir åpne for å diskutere de forslag de måtte ha for å gjøre arbeidet vårt mer effektivt, skriver fifa til nrk. fotball-vm spilles i qatar fra 21. november til 18. desember 2022 og er svært omdiskutert. p.s: på denne temasiden kan du lese alt om qatar-debatten som har rast i norge det siste halvåret.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 17.50.05
Prisene for MG Marvel R er klare
mg skal følge opp elbilsuksessen zs med en ny modell kalt marvel r, og nå er prisene klare for den kommende elbilen. det er all grunn til å være spente på prisen for nye marvel r, for nettopp dette er en av årsakene til at mg zs har blitt en såpass stor salgssuksess som den […] innlegget prisene for mg marvel r er klare dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 21.06.2021 15.08.00
Første koronatilfelle Tokyo-OL
det ugandiske laget har fått en utøver med positiv koronatest i tokyo. det første tilfellet blant utøverne i ol-byen kom en måned før lekene starter. den japanske regjeringen kunngjorde søndag at et medlem av ugandas ol-lag testet positivt for korona på narita-flyplassen i tokyo. vedkommende ble værende der. de resterende åtte i ol-laget, som deltar i boksing, vektløfting og svømming, reiste videre med buss til byen izumisano. uganda er det andre laget på plass i japan. australias kvinnelag i softball har også ankommet ol-landet. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 10.55.30
Jansrud varsler trolig karriereslutt: – I utgangspunktet min siste sesong
lØrenskog (vg) en av norgeshistoriens beste alpinister, kjetil jansrud (35), har bestemt seg for at den kommende
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.06.2021 17.25.03
Jansrud varsler trolig karriereslutt: – I utgangspunktet min siste sesong
lØrenskog (vg) en av norgeshistoriens beste alpinister, kjetil jansrud (35), har bestemt seg for at den kommende ol-sesongen sannsynligvis blir hans siste.
Kilde: VG Sport | Publisert: 18.06.2021 17.24.56
Solgte huset i London til fan
«a1»-stjerna røper detaljer rundt flytteplanene og den kommende familieforøkelsen.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 17.06.2021 08.50.20
Ny vaksinepraksis kan gi ferietrøbbel
til helgen starter skoleferien, men færre vaksinedoser kan gi problemer i ferieplanleggingen. mange vil nemlig motta ny vaksinedato de kommende ukene.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 16.06.2021 17.34.10
Tidligere toppfotballspiller tiltalt for vold: – Han beklager sterkt det som skjedde
en tidligere norsk toppfotballspiller må møte i retten i august – tiltalt for å ha slått en person i ansiktet flere ganger og tatt kvelertak på vedkommende. han nekter straffskyld.
Kilde: VG Sport | Publisert: 16.06.2021 12.09.03
Slik blir Premier League-sesongen
ole gunnar solskjærs manchester united innleder kommende premier league-sesong mot leeds. regjerende mester manchester city har tottenham i første serierunde.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 16.06.2021 10.23.51
Maserati lekker bilder av nye GranTurismo
elektrifisering er sentralt når maserati setter sammen en helt ny granturismo, og nå har det også dukket opp noen bilder av den kommende modellen. det er ikke alltid så enkelt å holde følge med hva de italienske produsentene driver med, noe som kom klart til syne da de avsluttes produksjonen av granturismo. for ja, den […] innlegget maserati lekker bilder av nye granturismo dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 15.06.2021 07.05.00
Slått av Aalborg i CL-drama: – Det er helt fantastisk
(paris saint-germain - aalborg 33–35) aalborg sto for en kjempesensasjon. med bare skandinaviske spillere - blant dem norske sebastian barthold - er den danske klubben klare for finalen i champions league. klubbens kommende storstjerne mikkel hansen ble slått ut av sine egne.
Kilde: VG Sport | Publisert: 12.06.2021 16.53.04
Ny kontrakt for kombinertsjefen
ivar stuan (62) har signert en ny kontrakt med norges skiforbund og blir sportssjef for kombinertlandslaget fram til 2025. – vi har ikke bare hatt bra sportslige resultater, men også fått inn flere sponsorer som vil være med på reisen. dette har vært svært avgjørende i valget om å fortsette. det er absolutt ikke gitt at vi får samme suksess til vinteren og de kommende årene, og vi må bare jobbe knallhardt framover, sier stuan i en pressemelding. leder edgar fossheim i kombinertkomiteen i norges skiforbund er fornøyd med valget. – vi er sikre på at ivar er den rette personen til å lede kombinertsporten de kommende årene mot vm i trondheim i 2025, men det krever også hardt arbeid
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.06.2021 13.45.48
Magetrøbbel i Tour de Suisse
syklist amund grøndahl jansen har brutt tour de suisse på grunn av en infeksjon. han vil ta noen dager fri for å forberede seg til kommende ritt. det opplyser hans lag team bikeexchange på twitter , som også opplyser at lucas hamilton og luke durbridge har måttet bryte på grunn av samme problemer. sykkellaget melder at trioen har fått gastroenteritt, som er en betennelse i magesekken og tarmene, og den sjette etappen av rittet vil gå uten de tre. tour de suisse avsluttes søndag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.06.2021 12.04.17
Forus-bedrift med sin største avtale noensinne
nordic bulk har inngått en intensjonsavtale til en anslått verdi på 500 til 600 millioner. – det vil gi nye arbeidsplasser og doblet omsetning de kommende årene.
Kilde: E24 | Publisert: 11.06.2021 06.38.26
Microsoft har avslørt sine store Xbox-planer: skal bygge Xbox inn i TV-er, lanserer strømme-dongel – Xbox til iPhone kommer om noen uker
i forkant av xbox-pressekonferansen førstkommende søndag så microsoft proklamert hvor mye de elsker gaming og at de skal satse knallhardt fremover. xbox cloud gaming kommer til nettleseren om noen uker microsoft kom alt for sent i gang med egenutvikling av spill (dette har vært et problem for microsoft lenge), noe som betyr at de ikke hadde et eneste eksklusivt spill klart for xbox series, ikke minst røyk halo infinte. nå sprer microsoft det glade budskap igjen før årets store e3-messe: […] the post microsoft har avslørt sine store xbox-planer: skal bygge xbox inn i tv-er, lanserer strømme-dongel – xbox til iphone kommer om noen uker appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 10.06.2021 17.14.59
Brækhus fyrer løs mot Idrettsforbundets «dobbeltmoral»: – De må skaffe seg litt baller
med et kommende fotball-vm i qatar og ol i beijing mener boksestjerna cecilia brækhus idretten er ute å kjøre. nå ber hun norske idrettsledere «slutte å være pyser».
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.06.2021 05.31.29
Rødgrønn enighet: Alle sultne på gratis skolemåltid
for første gang ser det ut til at et daglig gratis skolemåltid vil bli servert til alle elever i norsk skole. etter sp-landsmøtet i helgen ligger det an til et rødgrønt flertall for en ny skolemat-ordning i kommende stortingsperiode.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 07.06.2021 21.10.41
Mot ny bestenotering for Ruud
casper ruud røk ut i tredje runde i roland-garros-turneringen, men klatrer likevel ett hakk til 15.-plass på atp-rankingen kommende uke. det blir ruuds beste posisjon på verdensrankingen så langt i karrieren. nordmannen tok tilsvarende plassering som i fjorårets utgave av grand slam-turneringen i paris, og dermed taper han ingen rankingpoeng. ruud passerer franskmannen gaël monfils, som røk ut i 2. runde i roland-garros mot svenske mikael ymer. ingen gjenværende spillere i turneringen har realistisk sjanse til å kunne ta seg forbi ruud på rankingen. hans overmann i 3. runde, spanjolen alejandro davidovich fokina, får imidlertid et solid hopp på rankingen. foreløpig ligger han an til å klatre elleve plasser til 35.-plass. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.06.2021 20.18.09
Nerve i klem for Jæger
i stedet for å delta i fredagens stevne på bislett, hinket stortalentet henriette jæger (17) rundt på tribunen. hun hadde smerter i venstrefoten etter den meget gode innsatsen i sjukampstevnet i götzis forrige helg. en mr-undersøkelse utelukker tretthetsbrudd, og viser at smerten skyldes en nerve i klem. dette skyldes igjen trolig mye piggskobruk, opplyser mamma og trener unn merete jæger til nrk. jæger skal etter planen delta i en sjukamp i sollentuna kommende helg. en test onsdag vil avgjøre om det er mulig. hvis ikke det går, er det aktuelt å delta i et stevne i tyskland påfølgende helg.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.06.2021 13.52.29
Dette truer sommerværet
det fine sommerværet ser ut til å fortsette over stort sett hele landet kommende uke. lokalt kan det imidlertid bli kraftige regnbyger og torden flere steder.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 06.06.2021 18.44.28
Stjerna gir seg: - Sliten
den verdensberømte artisten avslører at det kommende albumet blir det siste.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 05.06.2021 17.42.29
NATO-Jens skal møte Biden
austin (vg) førstkommende mandag skal jens stoltenberg, natos generalsekretær, møte president joe biden i det hvite hus.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 04.06.2021 19.21.38
En svart spesialversjon av Audi e-tron
selv om mye handler om kommende q4 e-tron har ikke audi glemt storesøster e-tron, som nå får sin egne «svarte» utgave. per i dag finnes det fire utgaver av e-tron, norges aller mest populære bil i 2020. de to standardutgavene kun kalt e-tron og e-tron sportback, og hakket over finner vi e-tron s og e-tron […] innlegget en svart spesialversjon av audi e-tron dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 04.06.2021 07.01.00
Forlenger kontrakten
den spanske landslagsbacken lucas vázquez har signert en ny kontrakt med real madrid. den strekker seg fram til sommeren 2024. 29 år gamle vazquez går glipp av det kommende em-sluttspillet i fotball som følge av en alvorlig kneskade. ifølge spanske medier skal forsvarsprofilen ha vært ønsket av både bayern münchen og andre storklubber, men har blir nå værende hos real madrid. høyrebacken kom til klubben fra espanyol for seks år siden.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.06.2021 14.18.47
BMW i4 kryper under halvmillionen
bmw norge har jobbet startprisen for kommende i4 ned til under en halv million kroner, men den dyreste utgaven sender prisen opp med 170.000 kroner. storesøsteren til i3 nærmer seg nå produksjon, og bmw letter enda mer på sløret rundt den elektriske coupémodellen ‒ eller skal vi si gran coupé? for denne er også laget […] innlegget bmw i4 kryper under halvmillionen dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 02.06.2021 19.25.00
Grønt lys for blandet stafett
fis-styret har godkjent at stafett og lagsprint med kjønnsblandede lag blir introdusert i langrennssporten kommende sesong. såkalte mixed-konkurranser kommer for første gang på verdenscupprogrammet i svenske falun 13. mars neste år, opplyser det internasjonale skiforbundet (fis). både stafett over 4 x 5 kilometer og lagsprint med blandede lag skal arrangeres den aktuelle søndagen. – med denne kalenderrammen har vi klart å få fram mange ideer og aspekter som vi har diskutert i lang tid. vi forventer mange spennende konkurranser. ettersom falun skal arrangere to blandet-lagkonkurranser, kan tilskuerne se fram til en ekstraordinær verdenspremiere i langrenn, sier fis` renndirektør for langrenn, pierre mignerey. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.06.2021 18.31.32
Fluorvedtak skaper forvirring
vedtakene rundt fluorholdig smurning fra de internasjonale forbundene i langrenn og skiskyting har skapt forvirring. skipresident erik røste sier de er like. tirsdag tok både ledelsen i det internasjonale skiforbundet (fis) og det internasjonale skiskytterforbundet (ibu) beslutninger rundt fluorbruk i skismurning kommende sesong. i etterkant har det hersket forvirring rundt hva som var besluttet. meldingene som ble sendt ut, ble tolket dit hen at skiskytterne må forholde seg til fluorforbud i den kommende ol-sesongen, mens innføringen av forbudet for langrennsløperne er utsatt. – det ble forvirring i går rundt hva som ble vedtatt av ibu og fis, men det er ingen forskjell på vedtakene, sier skipresident erik røste til ntb onsdag. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.06.2021 11.55.13
Avslører alt om flaggskipet BMW iX
den kommende elbilen ix blir den mest avanserte bilen i merkets historie, og får rekkevidder opp mot 630 kilometer. bmw har allerede opparbeidet seg mye erfaring rundt elbiler, så forventingene er store når de kommer med en flaggskip-modell også i den elektriske i-familien. nå er det ikke slik at vi ikke vet noe om kommende […] innlegget avslører alt om flaggskipet bmw ix dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 02.06.2021 10.20.00
Carlo Ancelotti returnerer til Real Madrid
den italienske manageren er klar for et nytt opphold i real madrid. han har signert en kontrakt som strekker seg over de tre kommende sesongene.
Kilde: VG Sport | Publisert: 01.06.2021 19.17.08
Carlo Ancelotti returnerer til Real Madrid: – Litt overraskende
den italienske manageren er klar for et nytt opphold i real madrid. han har signert en kontrakt som strekker seg over de tre kommende sesongene.
Kilde: VG Sport | Publisert: 01.06.2021 19.17.08
Så lenge varer sydenværet
sommeren har de siste dagene inntatt sør-norge for fullt. den kommende uka får også nordlendingene bli med på moroa.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 31.05.2021 15.49.47
Warholm sesongdebuterer på Bislett
karsten warholm sesongdebuterer i det nrk-sendte stevnet «night of highlights» på bislett førstkommende fredag. verdensmesteren skal løpe 300 meter hekk under stevnet, samme distanse han åpnet på i fjor. den gangen løp han tidenes raskeste løp på distansen. det blir også andre høydepunkter å se fram til i fredagens stevne. karoline bjerkeli grøvdal skal forsøke å løpe raskere enn grete waitz` norgesrekord på 3000 meter, sondre nordstad moen går for den norske rekorden på 10.000 meter og narve gilje nordås skal prøve seg på ol-kravet på 5000 meter. i tillegg skal supertalentet henriette jæger (17) hoppe lengde og løpe 200 meter. stevnet sendes på nrk fredag fra klokka 21.30.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 31.05.2021 13.34.57
Hareide tordner mot fotballforbundet: – Det er hårreisende
trondheim/skien (vg) (rosenborg-stabæk 4–2) rosenborg-trener Åge hareide reagerer sterkt på at andré hansen og kristoffer zachariassen, og andre eliteseriespillere, likevel må i karantene etter det kommende landslagsoppholdet.
Kilde: VG Sport | Publisert: 30.05.2021 21.23.10
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »