De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
NFL-profil kjemper for livet
New York Jets assisterende trener Greg Knapp ble kritisk skadd etter at han lørdag ble kjørt ned av en bilist.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 21.07.2021 11.04.22
Røyk korsbåndet i OL-generalprøven
Den svenske håndballspilleren Isabelle Andersson skadet seg i siste OL-test før lekene da Sverige møtte Norge i går. Andersson måtte til sykehus der det ble konstatert at korsbåndet i det høyre kneet hadde røket. – Jeg kom inn på banen og skulle gjøre trekket jeg har gjort tusenvis av ganger tidligere, så stoppet det bare opp, det knakk og jeg kjente umiddelbart at det var noe feil. Men ettersom jeg aldri har vært skadet tidligere, så visste jeg ikke var alvorlig det var. Det er vanskelig å beskrive hvordan det føles akkurat nå, sier hun til Expressen. Sverige spiller sin åpningskamp i gruppe B mot Spania, mens Norge i gruppe A møter Sør-Korea i første OL-kamp lørdag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 05.44.16
Korsbåndet røk i OL-generalprøven
Den svenske håndballspilleren Isabelle Andersson skadet seg i siste OL-test før lekene da Sverige møtte Norge i går. Andersson måtte til sykehus der det ble konstatert at korsbåndet i det høyre kneet hadde røket. – Jeg kom inn på banen og skulle gjøre trekket jeg har gjort tusenvis av ganger tidligere, så stoppet det bare opp, det knakk og jeg kjente umiddelbart at det var noe feil. Men ettersom jeg aldri har vært skadet tidligere, så visste jeg ikke var alvorlig det var. Det er vanskelig å beskrive hvordan det føles akkurat nå, sier hun til Expressen. Sverige spiller sin åpningskamp i gruppe B mot Spania, mens Norge i gruppe A møter Sør-Korea i første OL-kamp lørdag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 05.44.16
Horneland leder Brann på lørdag
Eirik Horneland får treneransvaret i Branns cupkamp mot Bjarg lørdag. Det melder klubben selv på sine nettsider. Klubben jobber videre med å finne en permanent løsning etter at Kåre Ingebrigtsen fikk sparken mandag. Brann opplyser at Horneland har sagt ja til å lede laget fram til en endelig erstatter er på plass. Det skal han gjøre sammen med Andrea Loberto.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.07.2021 16.15.48
Fra tysk suksess til OL for Norge: – En komplett spiller
Den tyske suksessen til Christian O’Sullivan (29) og Magnus Gullerud (29) har gått under radaren i Norge. Natt til lørdag åpner håndballgutta OL. Magdeburg-duoen har med seg European League-seier i bagasjen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 20.07.2021 12.14.52
Glatt gulv i OL-generalprøven
Det ble varmt og fuktig da Norge møtte Sverige i herrelandslagets siste test før OL i Tokyo. Åtte minutter før full tid ble lagene enige om å avbryte kampen fordi gulvet rett og slett var for glatt. – Det oppsto en del farlige situasjoner. Vi unngikk skader, men det var litt ekkelt, sier landslagssjef Christian Berge til VG. Resultatet var 26-26 da treningskampen ble avbrutt. Etter planen møter også Norges kvinnelandslag Sverige i OL-generalprøve i den samme hallen i Fukuoka senere i dag. Etter det drar de videre til OL-byen Tokyo. Norges herrelandslag spiller åpningskamp mot Brasil på lørdag, mens kvinnelandslaget åpner mesterskapet en dag senere mot Sør-Korea.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.07.2021 10.55.28
Kansas-rocker Robby Steinhardt er død
Robby Steinhardt, tidligere vokalist og fiolinist i det amerikanske bandet Kansas, døde lørdag, 71 år gammel.
Kilde: VG Rampelys musikk | Publisert: 20.07.2021 00.04.36
Renate Reinsve om Cannes-seieren: – Et mediekjør uten like
Å herregud, er det mulig? Slik var de første ordene til Renate Reinsve (33) da hun våknet i Cannes lørdag morgen.
Kilde: VG Rampelys film | Publisert: 18.07.2021 14.37.55
Veterinær om ekstremvarmen: – Ikke forlat hunden din i bilen
Lørdag hentet politiet i Oslo ut en hund som bjeffet i en glovarm bil. Politiet fikk til slutt presset ned et vindu for å slippe hunden ut. – Slike hendelser kan fort få et tragisk utfall, sier veterinær Tirill Moseng.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 17.07.2021 21.31.10
Bakenga fikk strekk etter straffe
Mushaga Bakenga scoret to mål i Odds 3-2-seier mot Viking. Han måtte byttes ut etter å ha pådratt seg strekk i skuddøyeblikket fra straffemerket. Kampens store samtaleemne kom i det 68. minutt. Odd fikk straffe, og Bakenga steg fram for å ta den. I det han skjøt, fikk spissen det som så ut som en lårstrekk. Ballen gikk i mål, men Bakenga måtte byttes ut. En relativt jevnspilt 1. omgang fikk en scoring helt på tampen. Sander Svendsen kom ned mot linjen og sendte ballen inn foran mål. Der ventet Markus Kaasa, som sendte Odd i ledelsen på overtid. Sekunder etter hvilen lå ballen i mål igjen for vertene. Målscorer Kaasa taklet ballen til Bakenga, som tuppet den forbi en utrusende Arild Østbø. Med sine to fulltreffere lørdag er Odd-angriperen oppe i elleve mål denne sesongen. Etter en time spilt kom Vikings første redusering. Et vakkert innlegg fra Veton Berisha ble ekspedert videre i lengste hjørne av Harald Tangen. Dermed var det kamp igjen i Skien. Berisha var ikke ferdig med målbidrag. I det 73. minutt steg han til værs i feltet og stanget ballen i nettet, men nærmere kom ikke Viking i 2-3-tapet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 19.54.12
Strandhåndball: Tapte semifinalen
Norges kvinnelandslag kom til kort i semifinaleduellen med Danmark i EM i strandhåndball lørdag. Noen timer tidligere røk de norske gutta ut i kvartfinalen. I to jevne sett holdt de danske tittelforsvarerne distansen best og plukket de avgjørende poengene. Norge tapte semifinalen med sifrene 18-23, 18-22. – Vi greide ikke å holde noen av periodene helt ut, til tross for at vi tidvis ledet med både to og fire poeng, sier trener Eskil Berg Andreassen til Norges Håndballforbunds nettsider. Tidligere på dagen vant de norske jentene 2-1 i sett i kvartfinalen mot Nederland. I samme utslagsrunde ble det stopp for herrelaget, som tapte for Kroatia med sifrene 26-29, 20-27. Søndag spiller Norge bronsekamp mot Spania i bulgarske Varna.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 19.17.02
Vant tidenes første Formel 1-sprint
VM-leder Max Verstappen sikret seg beste startposisjon foran Storbritannias Grand Prix på Silverstone lørdag, og var suverent best i lørdagens sprintrace. Lørdagens sprint besto av 17 runder og varte rundt en halvtime. Førerne tilbakela over 100 kilometer. Formel 1 har innført nyvinningen i et forsøk på å gjøre kvalifiseringen mer severdig. Formatet vil bli brukt tre ganger denne sesonger. Lewis Hamilton hadde beste startspor i Formel 1-sportens aller første sprint, men åpnet dårlig og så rivalen Verstappen stikke i tet tidlig. Den britiske Mercedes-stjernen greide aldri å tette luken og ble nummer to foran stallkamerat Valtteri Bottas.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 18.43.12
Tadej Pogacar mot ny tittel
Tadej Pogacar unngikk uhell og sikret langt på vei nok en sammenlagtseier i Tour de France etter 8.-plassen på lørdagens tempoetappe. Den temposterke sloveneren holdt ikke tritt med belgiske Wout Van Aerts kanontid på 35.53 minutter, men kunne uansett juble i målområdet i Saint-Émilion. Nå er det kun sykdom, alvorlige velt eller andre uforutsette hendelser som kan stoppe 22-åringen fra å vinne Tour de France to sesonger på rad. Pogacar har hatt kontroll på den gule ledertrøya siden etappe nummer åtte. Kasper Asgreen fra Danmark var lenge i føringen på lørdagens tempo, men Van Aert tok etter hvert over ledelsen. Ingen klarte å overgå belgieren. Pogacar var i mål 57 sekunder bak vinnertiden.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 18.03.00
Historisk seier til Verstappen
Max Verstappen cruiset inn til en komfortabel seier i lørdagens sprint-løp i Formel 1. Han starter dermed som nummer 1 på søndagens hovedløp.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 17.07.2021 18.00.03
Pogačar satte inn nådestøtet i kampen om den gule trøyen
Slovenske Tadej Pogačar (22) er kun sjarmøretappen unna sin andre Tour de France-tittel. Wout Van Aert (26) knuste alle på lørdagens tempoetappe.
Kilde: VG Sport | Publisert: 17.07.2021 17.56.14
Ujevn Hovland ute av tetkampen
Det var mye opp og ned for Viktor Hovland under 3. runde i The Open i golf. Han gikk lørdagen ett slag under par, men er langt unna toppsjiktet. Totalt hadde den norske golfproffen fem birdier, men to bogeyer og en dobbeltbogey ødela helhetsinntrykket. Han har hele ni slag opp til den sørafrikanske lederen Louis Oosthuizen, som fortsatt har til gode å gå i gang med sin runde. Hovland åpnet sterkt på dag tre med birdie på det andre hullet, men to bogeyer på hull fem og seks gjorde at han falt nedover på resultatlistene. Han avsluttet dagen med birdie på det siste hullet. 23-åringen er totalt to slag under par og ligger på en foreløpig 32.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 17.20.43
Ruud til finale
Casper Ruud er klar for søndagens finale i Swedish Open i Båstad etter å ha slått spanjolen Roberto Carballés, som er rangert som nummer 97 i verden, i semifinalen. Ruud holder 16.-plassen på den siste ATP-oversikten. Han vant med settsifrene 6-1, 6-4. – Jeg spilte et bra førstesett, litt trøbbel i det neste, men jeg er så glad for å stå her som vinner av kampen. Det betyr mye for meg å være her og spille foran norske, svenske og danske tilskuere. Jeg har vært litt nervøs, men jeg liker ekstra press, sier Ruud i et intervju med arrangøren. Dette blir Ruuds femte finale i karrieren, og han skal møte argentinske Federico Coria. Han er ranket som nummer 77 i verden og slo ut tyske Yannick Hanfmann i strake sett tidligere lørdag. Nordmannen jakter sin tredje tittel i karrieren. Tidligere har han vunnet to ATP 250-turneringer i Argentina i februar 2020 og i Sveits i mai. Også turneringen i Båstad er en ATP 250-turnering. NRK.no kommer tilbake med mer.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 16.04.21
Rytter legger opp
Rytteren André Greipel melder lørdag at han legger opp etter sesongen. Det sier han i en video publisert av Israel Start-Up Nation, det israelske sykkelakademiet, på Twitter. Dermed blir den siste etappen i Tour de France søndag hans siste etappe. – Jeg er veldig glad for alt jeg har oppnådd sammen med lagkameratene mine. Nå retter jeg blikket mot framtiden, og gleder meg til å gjøre det jeg vil og tilbringe mer tid med familien, sier han.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 14.16.11
Tysk OL-spiller utsatt for rasisme
En oppkjøringskamp før OL ble avsluttet tidligere enn planlagt da Tyskland forlot banen etter at en spiller ble utsatt for rasisme. Det melder det tyske fotballforbundet på Twitter. Det skal ha vært Hertha Berlin-spilleren Jordan Torunarigha som ble utsatt for rasisme av en motspiller i forbindelse med oppkjøringskampen mot Honduras lørdag formiddag. Trener Stefan Kuntz var naturligvis ikke fornøyd etter hendelsen. – Hvis noen av våre spillere blir utsatt for rasisme så er det ikke snakk om å spille videre, sier han ifølge nyhetsbyrået DPA. Torunarigha har tidligere også blitt utsatt for rasisme i en cupkamp mot Schalke. Der ble Schalke bøtelagt rundt 500.000 kroner etter at det kom apelyder fra tribunene under kampen. Stillingen var 1-1 da Tyskland forlot banen med fem minutter igjen å spille. Torunarigha er lagkamerat med Rune Almenning Jarstein i Hertha Berlin.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 14.14.16
Advarer: - Full storm
Det blåser kraftig nord i Vestland og i Trøndelag lørdag.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 17.07.2021 14.06.40
Fredssamtaler mellom den afghanske regjeringen og Taliban starter opp i Doha
Representanter for den afghanske regjeringen og Taliban starter lørdag på nytt opp med samtaler i Doha i Qatar, opplyser…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.07.2021 11.55.09
Første smittetilfelle i OL-byen
Det første tilfelle av koronaviruset i OL-landsbyen i Tokyo er påvist, opplyste arrangøren på en pressekonferanse lørdag. Det første smittetilfellet i OL-landsbyen kom med det seks dager før lekene åpnes kommende fredag 23. juli. Det skal ikke være snakk om en utøver, ifølge Inside the games. Personen er satt i 14 dagers karantene. OL-sjef Seiko Hashimoto utelukker ikke at det kan bli et større utbrudd i OL-landsbyen. – Vi gjør alt vi kan for å forhindre utbrudd. Dersom vi ender opp med å få et utbrudd, vil vi sørge for at vi har en plan klar, sier han.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.07.2021 09.29.25
Målet er å skape uforutsigbarhet og spenning. Men sportens største stjerne er skeptisk.
Formel 1-resultatene i et nytt sprintløp lørdag bestemmer startrekkefølgen i Storbritannias Grand Prix søndag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.07.2021 08.00.12
Kort sagt, lørdag 17. juli
Klimapolitikk og Kina.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 16.07.2021 23.00.00
For 25 år siden var lagene best i Norge. Nå kriger Sandviken med trønderne om gull igjen.
Lørdag møtes de på nytt som topplag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 16.07.2021 21.02.55
Hamilton slo tilbake foran lørdagens sprintløp
For første gang i historien kjører Formel 1 lørdag et eget sprintløp - som samtidig bestemmer startrekkefølgen til…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 16.07.2021 20.13.55
Hamilton slo tilbake foran lørdagens sprintløp
For første gang i historien kjører Formel 1 lørdag et eget sprintløp - som samtidig bestemmer startrekkefølgen til søndagens Silverstone-løp. Lewis Hamilton (36) og Mercedes slo tilbake og vant kvalifiseringen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 16.07.2021 20.13.49
Til kvartfinale i EM
Det norske herrelaget i beachhåndball slo Ukraina 2-1 og tok seg videre til kvartfinale i EM. Norge endte på fire poeng i hovedrunden og tok dermed 4.-plassen i gruppe I. I kvartfinalen venter Kroatia, som har vunnet alle sine kamper og toppet gruppe II. Kvartfinalene i EM spilles lørdag. Fra før er det klart at det norske kvinnelaget skal spille kvartfinale.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.07.2021 16.54.43
Til kvartfinale i EM
Det norske herrelaget i beachhåndball slo Ukraina 2-1 og tok seg videre til kvartfinale i EM. Norge endte på fire poeng i hovedrunden og tok dermed 4.-plassen i gruppe I. I kvartfinalen venter Kroatia, som har vunnet alle sine kamper og toppet gruppe II. Kvartfinalene i EM spilles lørdag. Fra før er det klart at det norske kvinnelaget skal spille kvartfinale.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.07.2021 16.40.16
Ekstremt gøy og skikkelig skremmende
Norske Renate Reinsve (33) har blitt Cannes-festivalens store samtaleemne. Lørdag kan suksessen krones med en av filmverdenens gjeveste priser.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: 14.07.2021 18.17.57
Sarpsborg-spiller fikk ikke trene
Sarpsborg har igjen tatt disiplinære grep overfor kantspilleren Rashad Muhammed. Først torsdag får han lov til å trene med resten av laget. Det forteller klubbens sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad. – Vi har noen interne regler som alle spillerne må følge, og Rashad har brutt én av de reglene. Det er ingen alvorlig sak, men Rashad har fått en advarsel tidligere, og da måtte vi reagere. Han har stått over tre treninger denne uken, men er tilbake på trening på torsdag, sier Berntsen. Ifølge SA brøt Muhammed det interne regelverket etter 0-2-tapet borte mot Sandefjord sist lørdag. 27-åringen satt på benken gjennom hele kampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.07.2021 22.07.40
Pedersen tilbake etter skrekkfallet
Daniel Pedersen måtte ut på båre da han landet på nakken under Branns kamp i helgen. Tirsdag var lagkapteinen tilbake på trening og melder seg klar til kamp. – Nakken er litt stiv og øm, men det er sjekket ut, og ingenting er galt. Jeg er klar til kampen på søndag, sier Pedersen til Branns nettsted. Det så veldig stygt ut da Brann-kapteinen landet forkjært etter en hodeduell midt i andre omgang mot Tromsø lørdag. Dansken fikk medisinsk hjelp umiddelbart og ble fraktet av banen på båre, før han ble sendt videre til sykehus for videre sjekk. Der ble det klart at Pedersen unngikk noen alvorlig skade, og han er klar til å spille for Brann allerede søndag mot Mjøndalen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.07.2021 15.28.48
Basehopper omkom i Loen: – Hun var et sprudlende menneske
Den amerikanske kvinnen i 40-årene døde lørdag i en basehoppulykke i Stryn kommune. Ordfører Per Kjøllesdal (Sp) omtaler ulykken som «forferdelig trist».
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 11.07.2021 12.51.48
Festbråk mange steder i landet
Natt til søndag var første lørdagskveld på månedsvis at oslofolk kunne kjøpe øl på bar til 03.00. Det merker politiet.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 11.07.2021 03.53.27
Savnet basehopper funnet død i Loen
Basehopperen som lørdag ble meldt savnet i Loen i Stryn, er funnet omkommet.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 10.07.2021 22.46.12
Hetebølge: Her er det målt 54,4 grader
Lørdag ble det målt 54,4 grader i Death Valley i USA – og det er like varmt som den høyeste temperaturen som er målt på jorden de siste 90 årene.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 10.07.2021 22.18.15
Skarpnord vant på Europatouren
Norges beste kvinnelige golfer Marianne Skarpnord vant sin femte Europatour-tittel lørdag. Det gjorde hun gjennom strålende spill i lagturneringen Aramco Team series, skriver Norsk Golf. Hvert lag skulle bestå av tre profesjonelle golfspillere samt én amatør, og kjempet om en samlet premiepott på én million pund. Samtidig ble det konkurrert individuelt mellom proffene på damenes Europatour, på Centurion Club i London. Der viste Skarpnord seg som den sterkeste. Team Skarpnord blandet seg inn i toppen av lagturneringen, blant annet gjennom ni birdier av en Skarpnord som ser ut til å være i OL-form. Team Skarpnord endte på tredjeplass, men det norske golfessets spill sendte hun til topps individuelt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.07.2021 21.16.58
Sondre Guttormsen sikret bronse
Etter en skuffende kveld på Bislett, svarte Sondre Guttormsen med å sikre bronse i stavkonkurransen i U23-EM. Det var en revansjlysten 22-åring fra Ski som stilte i stavfinalen i Estlands hovedstad Tallinn lørdag kveld. Sondre, som måtte se seg slått av lillebror Simen på Bislett, svingte seg over 5,60. Det holdt til bronse for det norske stavesset. som måtte seg slått av franske Ethan Cormont (5,80) og grekeren Emmanouil Karalis (5,65). Han måtte dele bronsen med tyrkiske Ersu Sasma. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.07.2021 20.30.34
Sandefjord kjørte over Sarpsborg 08
Sandefjord var best kampen gjennom og vant 2–0 hjemme mot Sarpsborg i Eliteserien lørdag. Sarpsborg-kaptein Joachim Thomassen var svært skuffet over eget lag. Vidar Ari Jónsson scoret i annen kamp på rad da han ga Sandefjord ledelsen etter en drøy halvtime. Derfra og ut var det egentlig ingen tvil. Sandefjord drar dermed ifra Sarpsborg på tabellen. Begge lag sto med 12 poeng før lørdagens kamp. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.07.2021 20.00.22
Endelig seier for Mjøndalen
Mjøndalen hadde ikke vunnet siden serieåpningen i Eliteserien, men fyrte på alle sylindere og ga seg ikke før det sto 3–0 mot Haugesund i Eliteserien lørdag. Syver Skaar Eriksen scoret sitt første mål for bruntrøyene. Mjøndalen var best fra første stund og kunne juble for 1–0 etter 20 minutter. Hjemmelaget kombinerte fint og tok en fortjent ledelse da Martin Rønning Ovenstad avsluttet et flott angrep. Etter pause fortsatte Mjøndalen å male på og tok til slutt en fortjent 3-0-seier. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.07.2021 19.58.39
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »