De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Gyda Westvold Hansen vant i Østerrike
gyda westvold hansen ledet etter hopprennet og tok en klar seier i kvinnenes kontinentalcuprenn i kombinert i østerrikske eisenerz.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 16.29.53
Norsk 2.-plass i lagtempo
norge gikk inn til 2.-plass på mennenes lagtempo da verdenscupen skøyter omsider ble innledet fredag, slått bare av nederland. på det norske laget gikk allan dahl johansson, sverre lunde pedersen og hallgeir engebråten. norge gikk mot new zealand i det tredje av fem par og gikk inn til ledertiden 4.41,628. new zealand fullførte ikke. nederlands trio sven kramer, chris huizinga og beau snellink gikk i det neste paret inn til vinnertiden 3.40,332. i kvinneklassen gikk norge inn til 2.59,247 i første par og knuste makker sveits med nesten 17 sekunder. tiden ble slått bare av nederland i tredje og av canada i fjerde par. det blir bare to verdenscupstevner denne sesongen. begge avvikles i «boblen» i heerenveen denne og neste helg. heerenveen-boblen ble innledet med em forrige helg. samme sted er det vm 11. til 14. februar.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 16.06.27
Skuffet i Crans Montana
ragnhild mowinckel og kajsa vickhoff lie endte begge langt bak suverene sofia goggia i verdenscuputforen i sveits fredag. storfavoritten sofia goggia leverte en strålende omgang, ledet på alle mellomtidene og holdt samtlige av konkurrentene bak seg. kajsa vickhoff lie ble nummer 18 til sutt, mens mowinckel endte nede på en 32. plass. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 15.01.25
skøyter: verdenscupen innledet med norske pallplasseringer i lagtempo
norge gikk inn til 2.-plass på mennenes lagtempo og 3.-plass på kvinnenes da verdenscupen skøyter omsider ble innledet fredag.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: Igår. 22.01.2021 15.00.09
Kvalevåg gir seg i NIF
karen kvalevåg har bestemt seg for å si opp stillingen som generalsekretær i norges idrettsforbund. hun fratrer 1. juli. det kommer fram i en pressemelding fra nif onsdag. – dette har slett ikke vært et enkelt valg. jeg har hatt og har en fantastisk tid i nif, og disse årene har vært svært utviklende for meg, både som leder og person. jeg er også takknemlig for å ha ledet arbeidet med å modernisere og digitalisere idrettsorganisasjonen, sammen med svært kompetente medarbeidere. dette håper jeg har bidratt til et solid fundament for videreutviklingen av en fremtidsrettet idrettsorganisasjon, sier kvalevåg. fra 1. juli blir hun administrerende direktør i revisorforeningen. kvalavåg har vært i norges idrettsforbund siden september 2017.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.01.2021 09.40.07
To nye norske mestere
både eirin kvandal og anders ladehaug kunne slippe jubelen løs, etter å ha vunnet nm i stor bakke i granåsen. kvandal leverte et kjempehopp på 135 meter i første omgang, og holdt unna i andre omgang med et hopp på 123 meter i tunge forhold. hun vant 18 poeng foran thea minyan bjørnseth. silje opseth ble nummer tre, 22,8 poeng bak vinner kvandal. maren lundby fortsetter å lete etter formen, og hun bli nummer fire i dag etter et dårlig hopp i første omgang. ladehaug leverer en god konkurranse, og etter å ha ledet etter førsteomgang klarte han å holde hodet kaldt når han satt utfor sist i finaleomgangen. med et hopp på 135,5 meter vant han 3,2 poeng foran iver olaussen. matias braathen ble nummer tre, 6,6 bak vinner ladehaug.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.01.2021 19.26.12
Røthe snøt Krüger i sekunddrama
simen hegstad krüger startet knallhardt og ledet fra start og nesten hele veien på dagens 15 kilometer. en knallavslutning av sjur røthe gjorde at vossingen knep nm-gullet med 3,5 sekunder – det føles veldig bra. det er veldig stas å bli norsk mester. det er en veldig god avslutning. jeg vet hva krüger er glad i og stand til, så jeg prøvde å gi ham litt tider å bekymre seg for, sier røthe til nrk. for krüger ble det en litt skuffende sølvmedalje etter å ha ledet nesten fram til oppløpet. – det er irriterende at jeg skal ha slike avslutninger gang på gang. det er mye bra i dag, men jeg må begynne å stå rennet helt ut om det skal bli det helt store når vi møter bolsjunov og co. det er tøft psykisk å få tilbake sekunderinger når jeg vet hvordan røthe avslutter, sier en ærlig krüger. vm-aktuelle harald Østberg amundsen slo jon rolf skamo hope og daniel stock i kampen om bronsemedaljen. – jeg hadde høye forventninger til meg selv i dag. det var mange som gikk fort, og jeg prøvde å fordele kreftene riktig. det ble veldig jevnt her, så det var deilig å få litt stang inn, sier amundsen. Østberg amundsen har vært dårligst nummer fire i samtlige distanserenn i skøyterenn denne vinteren. det gjør at han nærmer seg en plass i vm-troppen. – nå har jeg levert fire av fire gode renn, så det er det som kreves for å slå seg inn i vm-troppe. nå må jeg prestere i falun. vm er det jeg jobber for, så det hadde vært innmari kult, sier rekruttlandslagsløperen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.01.2021 14.36.23
I mange år var Ole (38) en av TUILs største profiler. Nå gjenstår bare en viktig detalj før han er klar for Fløya.
fløyas herrelag har jaktet trener i flere måneder. ole talberg (38) ledet laget mandag kveld, og mye taler for at det…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.01.2021 21.14.35
VM-jubel for Solberg: Slo Egypt 24-23
glenn solberg ledet sverige til 24-23-seier over vm-vert egypt. det ble en dramatisk kamp.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 18.01.2021 18.38.26
Bassino vant igjen
italieneren marta bassino vant storslalåm i kranjska gora for annen dag på rad. mikaela shiffrin ledet etter første omgang, men feilet i den ande delen. hun ble nummer seks. ragnhild mowinckel og mina fürst holtmann kjørte seg begge opp fem plasser i finaleomgangen i slovenia og endte på 17.- og 18.-plass. Øvrige norske som ikke avanserte fra første omgang: 35. maria therese tviberg, 38. kristin lysdahl, 39. kristina riis-johannessen nummer 39. kaja norbye kjørte ut, mens thea louise stjernesund ikke stilte til start.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 13.40.08
Suverent NM-gull til Johaug
therese johaug ble for sterk for resten av feltet på 15 kilometer med skibytte under nm i granåsen. johaug tok kommandoen allerede på starten av klassiskdelen og fikk tidlig en luke ned til blant andre heidi weng, som ledet an en gruppe på fire forfølgere. ved skibytte hadde johaug opparbeidet seg en stor luke, mens weng dro opp tempoet med en gang hun fikk på seg skøyteski. i første motbakke fikk hun en luke og feset grepet om sølvet. helene marie fossesholm kom fort bakfra og jaktet weng på skøytedelen, men weng holdt unna. dermed ble det et overlegent gull til therese johaug, mens weng og fossesholm tok sølv og bronse. – nok et stort nm-løp hun gjør her. hun kommer til å bli en av de aller største i nm-historien til slutt, sier nrk-kommentator jann post. johaug vant med over ett minutt til weng, men hadde likevel noe å sette fingeren på. – jeg synes skøytinga var litt vanskelig i dag. det er noen riller i snøen, som gjør at det var litt vanskelig å holde balansen. men totalt var det en bra dag, sier johaug selv.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 11.55.25
hevder fond ledet av nordmann vil kjøpe seg opp i storklubben inter
Majoritetseierne til den tradisjonsrike Serie A-klubben skal være villig til å selge og flere hevdes å være i forhandlinger om et oppkjøp.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 15.01.2021 16.01.28
Blir permanent manager
den tidligere manchester united-stjernen wayne rooney (35) er ansatt som derby-manager på permanent basis. det melder championship-klubben selv på sine nettsider. rooney kom til derby som spillende trener i starten av 2020, men har ledet klubben siden slutten av november. han har nå signert en kontrakt på 2,5 år for klubben som ligger tredje sist i mesterskapsserien i england.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.01.2021 15.20.53
Legger opp og blir manager
den tidligere manchester united-stjernen wayne rooney (35) er ansatt som derby-manager på permanent basis. samtidig legger han også opp som fotballspiller. det melder championship-klubben selv på sine nettsider. rooney kom til derby som spillende trener i starten av 2020, men har ledet klubben siden slutten av november. han har nå signert en kontrakt på 2,5 år for klubben som ligger tredje sist i mesterskapsserien i england.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.01.2021 15.20.53
Jarl Magnus Riiber tilbake på topp i Val di Fiemme
jarl magnus riiber vant verdenscuprennet i kombinert i suveren stil fredag. han ledet etter hoppingen og var ustoppelig i langrennet.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 15.01.2021 13.26.17
Arsenals seiersrekke ble brutt
for første gang på 12 kamper holdt arsenal nullen på hjemmebane i premier league, men seiersrekken på fire kamper ble brutt med 0-0 mot crystal palace. gjestene fra sørsiden av elva var best i første omgang og kunne godt ha ledet ved pause. arsenal kom friskt fra start i 2. omgang, men det var en kamp som aldri tok fyr. det mest positive for arsenal var at laget omsider unngikk mål i en hjemmekamp. baklengs i 11 på rad var den lengste rekken siden 1984. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.01.2021 22.56.33
Ødegaard benket i Real Madrid-tap
real madrid gikk på et overraskende tap i den spanske supercupen. athletic club leverte en sterk første omgang, der de ledet 2-0 til pause ved to scoringer av veteran raul garcia. real madrid slo tilbake da benzema fikk sin scoring godkjent etter en vurdering fra var. men de klarte ikke å utligne, og de tok seg ikke til finalen, der barcelona venter. martin Ødegaard ble værende på benken hele kampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.01.2021 22.55.03
på hytta gledet han seg over den ene formen for trening han aksepterte: Å hugge ved
Nekrlog over Leif Stige.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 14.01.2021 18.30.00
hun ledet nødetatenes innsats da en seks etasjers boligblokk kollapset i Ålesund
Nekrolog over Kristine Hovstein.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 14.01.2021 11.00.00
Holstein Kiel sendte Bayern München ut av cupen
bayern münchen ledet to ganger, men greide bare 2-2 i cupkampen mot holstein kiel. laget fra 2. bundesliga fullførte sensasjonen med 6-5-seier på straffespark.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 13.01.2021 22.32.43
Anklager folkevalgte for å ha hjulpet mobben: – Jeg vil sørge for at de blir stilt til ansvar
demokraten mikie sherill beskylder kolleger for å ha ledet rekognoseringsturer i kongressen, dagen før det voldelige angrepet mot nasjonalforsamlingen.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 13.01.2021 19.51.38
Utskjelte Pogba sikret tabelltopp
sist manchester united ledet premier league så sent i sesongen, var sir alex ferguson manager. nå har ole gunnar solskjær endelig ført united tilbake til tabelltoppen.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 12.01.2021 23.13.38
USA skal møte Norge i håndball-VM. Nå har 18 i troppen testet positivt for korona.
det amerikanske håndballandslaget er ledet av en tidligere norsk landslagstrener.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 12.01.2021 10.18.04
USA skal møte Norge i håndball-VM. Nå har 18 spillere i troppen testet positivt for korona.
det amerikanske håndballandslaget er ledet av en tidligere norsk landslagstrener.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 12.01.2021 10.18.04
regjeringens klimaplan burde ledet ut av oljealderen. den gjør det motsatte.
Verden har endret seg, men oljepolitikken er fortsatt den samme.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.01.2021 21.00.00
Alene mot mobben: Én politimann mot rasende Trump-tilhengere
politimannen eugene goodman møtte den rasende mobben og ledet dem vekk fra der representantene satt. nye detaljer viser at politisjefen ved kongressen ble hindret i å tilkalle nasjonalgarden.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 11.01.2021 17.00.21
Russisk dominans
sammendraget i tour de ski var omtrent avgjort før dagens avslutningsetappen opp slalåmbakken. alexandr bolsjunov ledet med over tre minutter ned til maurice manificat på andreplass. spenningsmomentet var hvem som skulle slå følge med bolsjunov opp på pallen. manificat ledet med fem sekunder ned til ivan yakimushkin og artem maltsev, mens denis spitsov lå 28 sekunder bak franskmannen. og det var til slutt spitsov som skulle stikke av resten av feltet. han vant til slutt etappen, 13,3 sekunder foran bolsjunov og 15,2 sekunder foran manificat. og avstanden ned til yakimushkin og maltsev var akkurat nok, til at han snek seg opp på tredjeplass sammenlagt. bolsjunov avslutter tour de ski med å vinne 3.29 minutter foran neste mann i sammendraget. i tillegg vant han fem av sju etapper, og var på pallen i samtlige renn.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.01.2021 16.22.13
Johaug med ny knockout-seier
therese johaug sto igjen i veien for konkurrentene og vant den klassiske 15-kilometeren på lygna. hun fikk en luke umiddelbart og så seg aldri tilbake. – det var et veldig veldig bra skirenn i dag. det var det beste skirennet jeg har gått den sesongen her, sier johaug til nrk. johaug tok kommandoen fra start og førte an tidlig. allerede etter 3,2 kilometer var det drøye ti sekunder ned til andreplasserte heidi weng, som hadde fått en liten luke til de øvrige rivalene. resten av rennet gikk johaug ensom i tet. etter 6,9 kilometer var det over 37 sekunder ned til weng, helene marie fossesholm, tiril udnes weng, lotta udnes weng og anne kjersti kalvå. ved ti kilometer ledet johaug med 53 sekunder. da hadde også kalvå mistet heng på weng ganger tre og fossesholm. heidi weng slo tiril udnes weng i spurten. de var rundt 1 minutt og 15 sekunder bak johaug i mål. helene marie fossesholm tok fjerdeplassen. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.01.2021 14.31.52
Sterk seier for håndballgutta
norges vm-lag i håndball tok en knallsterk 36-34-seier over tittelforsvarer danmark på bortebane i generalprøven lørdag kveld. christian berges utvalgte har ladet opp til mesterskapet i egypt med en treningsleir i flensburg lengst nord i tyskland, men har tatt to turer over grensen for å møte danskene i kolding. torsdag ble det tap 28-31, men to dager senere var nordmennene best. lenge var det klasseforskjell i kampen. norge ledet 21-17 ved pause og dro fra til åtte måls ledelse på et tidspunkt i 2. omgang. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.01.2021 21.58.26
Derby slått ut av 6.-divisjonslag
wayne rooney, som er midlertidig trener i derby, måtte se laget sitt bli slått ut av amatørlaget chorley i fjerde runde av fa-cupen i england. hele førstelaget, inkludert rooney, er i karantene. dermed var det reservelagstreneren, pat lyons, som ledet laget i kampen om avansement, skriver the guardian. chorley vant 2-0 etter mål av connor hall og mike calveley. de er det første laget fra sjette nivå som tar seg så langt i fa-cupen, siden havant & waterlooville gjorde det i 2008.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.01.2021 16.45.42
Storhamar-nederlag i Romania
storhamars håndballdamer ledet lenge mot baia mare, men tapte til slutt 29-33. dette var første kamp i gruppespillet i europaligaen. guro nestaker ble toppscorer for storhamar med ni mål på 14 skudd. gjestene var lenge meget godt med, men det holdt ikke inn for storhamar.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.01.2021 15.51.58
Norges «nødlandslag» fikk revansj
norges «nødlandslag» hevet seg mektig etter tapet i hviterussland og vant 27-19 da lagene møttes på nytt i em-kvalifiseringen i nadderud arena fredag kveld. det norske laget røk 25-33 i minsk tirsdag, men i bærum skulle det se helt annerledes ut tre dager senere. norge ledet riktignok med bare 11-10 til pause. det var først i 2. omgang at hviterusserne ble løpt helt i senk. det hører med til historien at gjestene også stilte på sine nest beste spillere i fredagens kamp. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.01.2021 20.33.14
De stormet Kongressen: QAnon-sjaman og våpenfanatiker
en halvnaken, tatovert «qanon-sjaman» med pelsprydet hjelm og det amerikanske flagget festet til et spyd var blant anførerne som ledet mobben inn i kongressen.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 07.01.2021 11.27.26
«sjamanen» som ledet trump-mobben
Konspirasjonsteoretikere og gjengangere på flere av Donald Trumps folkemøter og ytre høyre-demonstrasjoner var sentrale da USAs kongress ble stormet onsdag.
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: 07.01.2021 06.28.29
Barca og Graham Hansen knuste rival
caroline graham hansen og barcelona fosser videre, og knuste espanyol 5-0. katalanerne ledet «bare» 1-0 til pause, men i andre omgang rant målene inn. torrejon og serrano scoret to mål på rappen, mens lieke martens og crnogorcevic fastsatte resultatet. kampen var ekstra spesiell, med tanke på at de spilte på storstua camp nou, som vanligvis rommer 98 000 tilskuere. grunnen til at det ble spilt på camp nou, var for å markere 50-årsjubileet til barcelonas kvinnelag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.01.2021 19.55.23
Tottenham klare for ligacupfinalen på Wembley
tottenham har ikke vunnet et trofé siden 2008. nå har de igjen muligheten etter at jose mourinho ledet laget til seier over brentford i semifinalen.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 05.01.2021 21.39.08
Slik tok hun den vanskelige avgjørelsen
ida melbo Øystese ble vekket midt på natta om at det hadde gått et jordras i ask. siden da har hun ledet arbeidet med å finne de savnede. i dag måtte hun fortelle at det ikke lenger er håp om å finne folk i live.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 05.01.2021 21.11.16
Lekte seg i toppkampen
manchester city leverte en forrykende første omgang og tok tre enkle poeng med 3-1-seier over chelsea i premier league søndag. ilkay gündogan, phil foden og kevin de bruyne sørget for at city ledet 3–0 til pause, og chelsea var aldri i nærheten av å kunne hente inn ledelsen. callum hudson-odoi reduserte til 1–3 rett før slutt på det som var chelseas første skikkelige målsjanse. med det krøp de lyseblå fra manchester nærmere de andre topplagene. de er nå fire poeng bak liverpool og manchester united på toppen av tabellen med én kamp mindre spilt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.01.2021 19.31.04
Dobbelt amerikansk
jessica diggins fra usa vant tredje etappe i tour de ski foran landskvinnen rosie brennan og frida karlsson fra sverige. diggins avgjorde den 10 km lange jaktstarten i val müstair med strålende utforkjøring ned mot stadion på sisterunden. diggins leder dermed tour de ski 5 sekunder foran brennan og 10 foran karlsson. linn svahn ledet touren og gikk ut først på jaktstarten, men sprakk fullstendig. hun er nå 1.13 bak diggins. ebba andersson, som også var blant sammenlagtfavorittene, er over to minutter bak.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.01.2021 15.53.04
Sametingspresidenten: – Samisk språk erobrer nye arenaer
under den siste talen som sametingspresident var det en stolt aili keskitalo som gledet seg over at samiske språk er og blir mer synlig i offentligheten.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 01.01.2021 20.35.05
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »