De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Influenser drept under livestream
ektemannen til den tibetanske influenseren, lhamo (30), drepte henne da hun sendte en video live på sosiale medier. nå er han dømt til døden.
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: Igår. 16.10.2021 16.37.27
Koronatrøbbel i Tottenham
tottenhams planer foran søndagens bortekamp mot newcastle er blitt forstyrret av to koronatilfeller i spillerstallen, ifølge ntb. flere britiske medier, deriblant sky sports, melder om tottenhams smitteutbrudd. det er ikke kjent hvilke to spillere det gjelder. london-klubben har ikke bekreftet opplysningene, men manager nuno espírito santo antydet på fredagens pressekonferanse at de har trøbbel i oppladningen til newcastle-oppgjøret. – etter landslagspausen er det alltid store problemer som dukker opp. vi har problemer, men jeg vil ikke si n
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.10.2021 22.32.55
Skaden verre enn antatt
ferrán torres risikerer å være ute av spill lenger enn antatt. i verste fall er ikke manchester city-stjernen tilbake før et lite stykke ut i 2022, melder ntb. skadeoppdateringen kom på fredagens pressekonferanse til city-manager pep guardiola. han opplyste at torres` brudd i foten kan holde spanjolen på sidelinjen i tre måneder. torsdag skrev spanske medier at avbrekket kom til vare i om lag seks uker. torres fikk skaden i spanias semifinaleseier mot italia i nasjonsligaen. likevel spilte vingen 83 minutter i finalemøtet med frankrike noen dager senere.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.10.2021 17.32.46
Britisk toppolitiker knivstukket i kirke
den britiske parlamentarikeren david amess (69) er knivstukket flere ganger, ifølge flere britiske medier. politiet har pågrepet en mann etter angrepet.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 15.10.2021 14.45.51
Britisk toppolitiker døde etter knivstikking i kirke
den britiske parlamentarikeren david amess (69) er knivstukket flere ganger, og døde senere av skadene, ifølge flere britiske medier.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 15.10.2021 14.45.51
Polititopp kritiserer PL-klubbene
bare tre av klubbene i engelske premier league har akseptert politiets invitasjon til et samarbeid for å bekjempe rasisme i sosiale medier, melder sky sports. mark roberts, politidirektør med ansvar for fotballfeltet i england, er skuffet over den dårlige responsen. politiet har i alt fått positivt svar fra 49 av 92 klubber i de fire øverste ligaene. rasisme mot spillere i sosiale medier er blitt et økende problem de siste årene. det toppet seg under sommerens fotball-em, der england-spillerne bukayo saka, marcus rashford og jadon sancho bommet i straffesparkkonkurransen i finalen mot italia. roberts forteller at han sendte brev til alle de 92 proffklubbene i juli. 49 av dem vil samarbeide med politiet, men bare åtte har tatt kontakt med ønske om at politiet, spillerforeningen eller andre støttespillere snakker med spillerne.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.10.2021 11.44.09
Tilskuer slipper trolig fengsel
tilskueren som forårsaket en av de styggeste masseveltene i tour de france-historien møtte torsdag i retten. hun unngår etter alt å dømme fengselsstraff. den 31-årige franske kvinnen, som ikke nevnes ved navn etter at hun tidligere ble utsatt for massiv hets i sosiale medier, er tiltalt for å ha forårsaket personskader og satt liv i fare. aktoratet nøyde seg med påstand om fire måneders betinget fengsel, melder ntb. dommeren avviste en anmodning om å holde rettsforhandlingene for lukkede dører. rettsforhandlingene ble avholdt torsdag, og dom i saken faller 9. desember.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.10.2021 18.22.32
Flere feilaktig utpekt som gjer­nings­menn
en lokal mann og en tysk youtuber er blant dem som har blitt navngitt som skyldige etter ugjerningene på kongsberg. politiet ber folk være varsomme etter rykteflom på sosiale medier.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 14.10.2021 15.10.54
Faktisk.no: Flere feilaktig utpekt som gjerningsmenn etter drapene på Kongsberg
en lokal mann og en tysk youtuber er blant dem som har blitt navngitt som skyldige etter ugjerningene på kongsberg. politiet ber folk være varsomme etter rykteflom på sosiale medier.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 14.10.2021 14.00.59
Minst fire drept under demonstrasjon i Beirut
fire personer er drept og over 30 er skadet etter at det ble åpnet ild under en demonstrasjon i libanons hovedstad beirut, melder lokale medier.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 14.10.2021 13.47.21
Brytetrener forsvant under VM
den srilankiske brytetreneren donald indrawansa er meldt savnet etter å ha forsvunnet under vm i oslo sist uke. det mistenkes at han har stukket av til sveits. det opplyser president sarath hewavitharana i sri lankas bryteforbund til nyhetsbyrået afp. indrawansa er både trener og visepresident i det nasjonale forbundet. indrawansa forsvant angivelig fra laghotellet tre dager ut i mesterskapet som ble holdt i jordal amfi. han var dermed ikke med resten av delegasjonen som fredag kom hjem til sri lanka. ifølge srilankiske medier skal indrawansa ha tatt med seg penger som var beregnet for å betale for koronatester ved lagets retur til colombo. han ble ifølge hewavitharana sist observert da han forsøkte å kjøpe en bussbillett. til avisa oslo opplyser politiet i oslo at de ikke har mottatt noen formell savnetsak.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.10.2021 13.13.13
er innebygde pauser i appene det som skal til for å stagge bruken av sosiale medier?
nå prøver instagram. the post er innebygde pauser i appene det som skal til for å stagge bruken av sosiale medier? appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 12.10.2021 08.03.54
russland fortsetter å slå ned på medier etter nobelpristildelingen
Russiske myndigheter vil ikke la seg påvirke av nobelpristildelingen. Det sier russisk redaktør. Selskapet, som han arbeidet for, ble før helgen stemplet som utenlandsk agent.
Kilde: NRK - Urix | Publisert: 11.10.2021 17.51.54
britiske medier: steve bruce får sparken i newcastle
ifølge flere britiske medier får steve bruce (60) sparken allerede før newcastle uniteds første kamp under nytt eierskap.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 10.10.2021 20.32.30
britiske medier: steve bruce får sparken i newcastle
ifølge flere britiske medier får steve bruce (60) sparken allerede før newcastle uniteds første kamp under nytt eierskap.
Kilde: VG Sport | Publisert: 10.10.2021 20.32.24
Strømmen tilbake i Libanon
etter over 24 timer uten elektrisitet er strømmen tilbake i libanon søndag ettermiddag, ifølge flere medier.
Kilde: E24 | Publisert: 10.10.2021 15.17.53
Brann før England-kamp
andorra fikk en dramatisk oppladning til lørdagens møte med england. deler av landslagets stadion sto i brann fredag ettermiddag. bilder i sosiale medier viser at det var store flammer og svart røyk i området mellom lagbenkene. flere engelske journalister var på plass og ble vitne til dramatikken. daily mirror-reporteren john cross skriver på twitter at banen ikke ser ut til å ha tatt skade av brannen. men flere bilder viser at en skjerm til bruk for videodømming (var) ble totalskadd. lørdagens oppgjør er en del av vm-kvalifiseringen. det skal etter planen ha avspark klokken 20.45.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.10.2021 17.28.32
alle har vonde perioder i livet. også de som tilsynelatende har det bra på sosiale medier.
alle har vonde perioder i livet. også de som tilsynelatende har det bra på sosiale medier.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 08.10.2021 07.00.00
medier: migranter blir utsatt for vold på grensen til eu
migranter blir presset tilbake fra eus grenser, ifølge flere medier. det skal skje på ulovlig og noen ganger voldelig…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 07.10.2021 16.46.37
Tror på mer direkte Tyrkia
tyrkiske journalister som har fulgt landslagets oppkjøring til vm-kvalifiseringskampen mot norge, mener at stefan kuntz gjør laget mer gjennombruddshissig. det de har fått se av spilløkter under trening, og den nye landslagssjefens uttalelser, gjør at de tror på en formasjonsendring og et lag som spiller mindre på tvers og bakover. under senol günes spilte tyrkia i kamper mot sterke nasjoner 4-1-4-1-formasjon, oftest med okay yokuslu som skjerm foran den bakre fireren. kuntz har utelatt celta-spilleren fra troppen og har i stedet tatt med spillertyper som passer i hans foretrukne 4-3-3-formasjon. – mine balansespillere skal være hurtige og spille vertikalt, sa kuntz til tyrkiske medier ved uttaket. under trening skal han ha refset spillerne for å spille støttepasninger og bedt dem om å spille framover dersom det lar seg gjøre. – vi vil forstyrre norges balanse ved å vri spillet, har kuntz forklart, ifølge flere aviser.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.10.2021 15.11.23
Det er bare tull
i ukene før ol i tokyo var det tilløp til «uro» mellom rai benjamin og karsten warholm. ol nærmet seg, begge løp raskere enn noen gang, og benjamin lot seg ikke blende av warholms supertider og ga uttrykk for det. benjamin skyldte på norske medier og mente de var årsaken for det som med skjeve øyne og øre kunne oppfattes som tilløp til ond blod mellom de to. warholm er ikke der i det hele tatt da ntb brakte temaet på banen. – det er litt spesielt at det ble framstilt som om det var en kamp mellom oss både i forkant og i etterkant. amerikanerne har sett rocky-filmene og er nok litt «der», gliser warholm. han forteller hva som skjedde mellom dem før semifinalen der de begge møttes for første gang denne sesongen. det endte med at warholm løp forbi benjamin på de siste meterne før målstreken. – jeg gikk bort til ham før semifinalen og sa at noen prøver til å bygge opp noe rundt oss. han mente at norsk media var ute etter ham, og det er bare tull. jeg sa at jeg trodde han misforsto. jeg har ikke hørt om noen som har prøvd å bygge opp noe mellom oss. jeg sa at han var en kjernekar, og at det bare var respekt mellom oss, forteller warholm.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.10.2021 06.43.07
Hetses etter «Farmen»
den utslåtte «farmen»-deltakeren fikk et ublidt møte med sosiale medier da hun returnerte til 2021.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 06.10.2021 19.31.28
hvorfor viser ikke norske medier frem tegningen lars vilks ble kjent for?
Fraværet av tegningen sier noe om tiden vi lever i.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 06.10.2021 13.06.49
instagram-avsløringen: markant verre enn andre sosiale medier
Den tidligere Facebook-sjefen Frances Haugen forteller at unge kvinner med spiseforstyrrelser blir mer og mer deprimerte av å bruke appen.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 06.10.2021 08.23.31
Russland avslørt av løgndetektor
Åtte russiske juniorlandslagsspillere i håndball er avslørt for kampfiksing under vm i sommer. et av nederlagene kom mot johnny jensens (bildet) norske gutter. russerne tapte sine fem første kamper i mesterskapet, blant annet 24-29 mot norge. ryktene om gambling på egne kamper skjøt fart etter flere stortap. det russiske håndballforbundet tok grep og satte i gang en etterforskning. det har medier i flere land meldt om. ved hjelp av blant annet løgndetektorer fikk forbundet fram innrømmelser. sju spillere sa at de hadde spilt på utfall av egne vm-kamper via stråmenn og tjent gode penger. Åtte mann risikerer fengsel opp til sju år om det russiske rettsvesenet dømmer dem. spillerne er allerede utelukket fra idretten i lang tid, på det meste fem år. – jeg stusset litt over at russerne liksom ikke brydde seg om resultatet i kampen mot oss. de spilte ikke elendig, men det virket ikke som om utfallet hadde noe å si. det er uvanlig å se, sier johnny jensen til ntb.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.10.2021 06.46.43
Gråt i to timer
i et innlegg i sosiale medier takker popstjerne britney spears fansen som har støttet henne i kampen mot vergemålet hun levde under i 13 år.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 05.10.2021 04.17.35
suksessgründerens beste tips: slik lykkes du i sosiale medier
sosiale medier er en fantastisk plattform for å bygge merkevare, knytte bånd med følgerne og sist men ikke minst, øke salget. her er mine tips til hvordan du kommer i gang.
Kilde: E24 | Publisert: 04.10.2021 14.27.42
svenske medier: kunstneren lars vilks døde i trafikkulykke med sivil politibil i sverige
tre personer mistet livet da en sivil politibil kolliderte med en lastebil på e4 utenfor markaryd i sverige søndag. svenske medier melder at kunstneren lars vilks er blant de døde.
Kilde: NRK - Kultur | Publisert: 03.10.2021 22.37.27
Latterliggjøres
det nye fotballspillet efootball 2022, også kjent som pes, latterliggjøres på sosiale medier etter bisarre «spillerfjes».
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 02.10.2021 13.40.02
Drevet på flukt - Starter etterforskning
under ol i tokyo ble hvitrussiske krystsina tsimanouskaja (24) tvunget på flukt etter å ha kritisert sine to trenere på sosiale medier. nå oppretter ioc etterforskning mot trenerne.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 01.10.2021 12.12.58
flere og flere idrettsstjerner sier unnskyld i sosiale medier. men er det så lurt?
Trenden kan gå på troverdigheten løs, mener flere.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 01.10.2021 10.00.00
Person siktet etter Göteborg-eksplosjon
ifølge svenske medier jakter politiet nå en mann i 50-årene som er siktet etter eksplosjonen som gikk av i göteborg tirsdag morgen.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 30.09.2021 14.48.19
Stor politiaksjon i Göteborg etter bombetrussel
politiutrykningene knyttes til jakten på en mann i 50-årene som er siktet etter en eksplosjon tirsdag, ifølge svenske medier.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 30.09.2021 14.48.19
Fikk 43.000 nye følgere på Facebook-side om strøm
folk strømmer nå til sosiale medier for å få tips om hvordan de kan spare strøm. med enkle grep kan du spare 15.000 kroner i året, mener ekspert.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 30.09.2021 14.39.40
Dette er Northugs comeback-dilemma
petter northug (35) har varslet at han vil gå langløp til vinteren, men nå står han overfor et stort dilemma. ifølge flere medier risikerer han startnekt som eliteutøver, men løsningen kan være enkel.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 30.09.2021 12.15.40
spanske medier: spøker for koeman
benfica ydmyket barcelona onsdag og ga seg ikke før det sto 3-0. nå funderer spanske medier på nytt i om ronald koemans tid som barcelona-trener snart er over. den spanske avisen marca kjører torsdag morgen overskriften «oppbrukt kreditt» om ronald koemans tid i barcelona, mens el país skriver at «koeman sprenger seg selv i lisboa». begge avisene gjør det klart at nederlenderens tid i den spanske storheten nærmer seg slutten. – jeg vet ikke hva klubben tenker om fremtiden min. det er ikke i mine hender. vi får se. til sist er det treneren man skal skylde på, sa han. barcelona har levert svake resultater i det siste. laget har tapt de to første kampene i champions league-gruppespillet. de tapte 0-3 også mot bayern münchen i det første oppgjøret. koeman ble vist bort fra benken under barcelonas 0-0-kamp mot cádiz forrige uke, og han må stå over mot atlético madrid til helgen. det er en kamp som fort kan vise seg å bli koemans siste, skal man tro de spanske avisene. marca tror koeman forsvinner så fort klubben finner en erstatter. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 30.09.2021 08.57.28
medier: britneys far fjernes som hennes verge
amerikanske medier melder at popstjernen britney spears` far fjernes som hennes verge etter langvarig strid.
Kilde: NRK - Kultur | Publisert: 30.09.2021 00.27.02
Britney Spears` far fjernes som hennes verge
jamie spears, faren til popstjerna britney spears, blir fjernet fra posten som hennes verge, melder flere medier.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 30.09.2021 00.25.00
amerikanske medier: vergemålet avsluttet
britney spears er endelig fri fra farens vergemål, det melder flere amerikanske medier.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 30.09.2021 00.22.23
medier: evergrande-betaling uteblir for andre uke på rad
Onsdag gikk kriserammede Evergrandes frist for å betale et renteavdrag på 47,5 milliarder dollar ut. Långiverne skal ikke ha fått betalt.
Kilde: E24 | Publisert: 29.09.2021 18.18.46
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »