De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
eus toppsjef har talt: i år går det meget bedre. men to ting ødelegger festen.
BRUSSEL (Aftenposten): Det har vært et av de mørkeste årene i EUs historie.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.09.2021 16.41.23
Vecchia avgjorde for RBK på overti
tromsø så ut til å ta et meget sterkt bortepoeng mot rosenborg søndag, men stefano vecchia feide inn seiersmålet fire…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 12.09.2021 22.42.04
Skrekkskade
liverpool ser ut til å ta tre meget viktige poeng mot leeds. men skrekkskaden til harvey elliott (18) setter en demper på feiringa.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 12.09.2021 19.08.28
Klubben bekrefter: Må operere
liverpool tok tre meget viktige poeng mot leeds. men skrekkskaden til harvey elliott (18) satte en demper på feiringa. sent søndag kveld bekrefter klubben at 18-åringen må under kniven.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 12.09.2021 19.08.28
Brann-treneren har regnet ut hva som trengs for å overleve. Spesielt to ting gir ham håp.
seieren over lillestrøm var meget viktig for at eirik hornelands regnestykke skal være mulig.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 12.09.2021 17.56.51
I delt ledelse etter hole-in-one
marianne skarpnord spilte en meget god førsterunde i sveits torsdag. Åtte slag under par, etter blant annet en hole-in-one, gjør at hun er i delt ledelse. skarpnord åpnet bra i europatourturneringen og hadde notert seg for fire birdies og ingen bogeyer på de første åtte hullene. deretter gikk hun hull ni, ti og elleve på par, før det ble en ny birdie på hull 12. par på hull 13 og 14 ble etterfulgt av en hole-in-one på det 15. hullet, et par-tre hull. det var hennes andre hole-in-one denne sesongen. hun noterte seg for samme bragd i midten av mai. det ble nye birdier på hull 16 og 17, før hun avsluttet med en sur bogey. likevel er -8 torsdagens beste score, der flere av spillerne ikke er ferdig med sine runder. skarpnord deler ledelsen med walisiske chloe williams.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.09.2021 12.53.53
Avis: Tyrkia-sjef kan miste jobben
tyrkias a-landslagstrener i fotball kan være historie i løpet av torsdagen. Şenol günes sitter i forhandlinger med forbundspresident nihat Özdemir. bakgrunnen er svake resultater over flere måneder. det startet med tre strake tap i em og kulminerte med 1-6-nederlag borte mot nederland i vm-kvalifiseringen tirsdag. etter stortapet har günes fått knallhard kritikk. tyrkias største avis hürriyet skriver at det torsdag formiddag pågår et krisemøte, og at det er mer sannsynlig at günes får sparken enn at han fortsetter i jobben. tyrkia møter norge i istanbul 8. oktober. det blir en meget avgjørende kamp for begge lag. gruppevinneren får direkte vm-plass, mens toeren går inn i en omspillsfase.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.09.2021 11.16.06
Roglic vant også siste etappe
primoz roglic vant den avsluttende tempoetappen etappen av vuelta a españa og sloveneren var også suveren i sammendraget for tredje år på rad. utøverne syklet en 33,8 kilometer lang tempoetappe fra padron til santiago de compostela. roglic kronet en meget god vuelta med seier på tempoetappen og en overlegen seier sammenlagt. roglic vant fire etapper i årets utgave. søndagens tempo vant han med en tid på 44 minutter og to sekunder. roglic var 14 sekunder foran danske magnus cort nielsen, som gjorde en meget god vuelta med tre etappeseirer og en andreplass. roglic endte opp med å vinne vueltaen sammenlagt, etter over 83 timer på sykkelsetet. han endte to minutter og 38 sekunder foran enric mas, som ble nummer to. norske odd christian eiking ble nummer elleve sammenlagt. han klokket inn på en 54.-plass på tempoetappen og var fire minutter og 28 sekunder bak roglic søndag. totalt endte han 25 minutter og 14 sekunder bak sammenlagtvinneren i sammendraget.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.09.2021 21.01.58
Nederland trolig med keeperdebutant
nederland spiller trolig i en 4-3-3-formasjon mot norge i vm-kvalkampen i fotball i dag. en fersk keeper, justin bijlow, antas å få sin første a-landskamp, ifølge avisen de telegraaf. bijlow har ikke spilt a-landslagsfotball tidligere. han har 13 kamper for u21-laget. det er ellers et meget sterkt lag trener louis van gaal sender på banen i oslo. avisen de telegraaf er vanligvis velinformert og erfarer at disse starter kampen: justin bijlow (feyenoord) – jurriën timber (ajax), stefan de vrij (inter), virgil van dijk (liverpool), daley blind (ajax) – davy klaassen (ajax), georginio wijnaldum (paris saint-germain), frenkie de jong (barcelona) – steven berghuis (ajax), memphis depay (barcelona) og cody gakpo (psv).
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.09.2021 09.58.12
Hun tonet ned betydningen av medalje. Så kom beskjeden som tvang frem en innrømmelse.
tokyo (aftenposten): ann cathrin lübbe har et meget avslappet forhold til det å ta medaljer. men få har flere enn henne.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 30.08.2021 15.27.23
Skarstein med full kontroll
birgit skarstein (32) leverte en maktdemonstrasjon i forsøksheatet, og gikk enkelt videre til finalen i singlesculler. hun gikk videre med tiden 11.11. ikke en knallgod tid, men likevel overlegen i forhold til sine konkurrenter. skarstein gikk knallhardt ut, og etter få sekunder så hun ut til å være i en god ledelse. ved første passering hadde hun et forsprang på ti sekunder. hun virket å være i meget godt slag i tokyo-varmen. avstanden fortsatte å øke, og ved neste passering var det 22 sekunder ned til andreplassen. til slutt vant hun med et halvt minutt ned til franske nathalie benoit.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.08.2021 02.41.31
United-McTominay operert
manchester uniteds midtbanemann scott mctominay har operert etter lysketrøbbel. det er uvisst når skotten er tilbake. mctominay var meget god i serieåpningen mot leeds, da united vant hele 5-1. Åtte dager senere spilte han bare et kvarter i 1-1-oppgjøret mot southampton, da ole gunnar solskjær og co. var svake. Årsaken til at han startet på benken, var at han hadde problemer med lysken i forkant av kampen. nå gjør mctominay grep og legger seg under kniven. – scott har gjennomgått en operasjon etter lysketrøbbel som har skapt problemer når han har spilt, sier klubben i en uttalelse.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 26.08.2021 12.39.52
Frykter å skuffe folk med europarekord: – Forferdelig høye forventninger
karsten warholm vil være meget fornøyd om han slår en 34 år gammel europarekord, men får meldinger fra folk som mener han bør ta verdensrekord også på øvelsen han normalt ikke løper.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 26.08.2021 05.57.28
Sørloth klar for Real Sociedad
alexander sørloth går på lån fra rb leipzig til real sociedad. det bekrefter den spanske storklubben onsdag kveld. nordmannen hentes inn som erstatter for willian josé. spanske medier skriver at baskerklubben har sikret seg en kjøpsopsjon i avtalen. sørloth har en sesong bak seg i rb leipzig. dit kom han etter storsuksess i tyrkiske trabzonspor. han har ikke spilt for rb leipzig i de første kampene av sesongen som nettopp er startet. det skyldes at han har ønsket seg bort fra klubben. angriperen er uaktuell for vm-kvalifiseringskampen mot nederland på ullevaal onsdag neste uke. han soner for gule kort i det oppgjøret. sørloth er aktuell til kampene som venter mot latvia borte 4. september og gibraltar hjemme tre dager senere. martin Ødegaard hadde et meget vellykket låneopphold i real sociedad før han ble hentet tilbake til real madrid og senere solgt til arsenal.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.08.2021 19.48.12
Hovland klatret oppover: – Skulle ønske jeg hadde avsluttet bedre
viktor hovland (23) leverte meget godt under den tredje runden i the northern trust, men irriterte seg litt over…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.08.2021 23.10.29
Hovland klatret oppover: – Skulle ønske jeg hadde avsluttet bedre
viktor hovland (23) leverte meget godt under den tredje runden i the northern trust, men irriterte seg litt over avslutningen etter å ha spilt seg inn topp ti.
Kilde: VG Sport | Publisert: 21.08.2021 23.10.24
Klæbo spurtslo Valnes i Orkdal
ingen kunne gjøre noe med johannes høsflot klæbo på skiathlonen under toppidrettsveka lørdag. elena rise johnsen var best på kvinnesiden. det ble meget tett og jevnt på tampen av det 20 kilometer lange skiathlonrennet, men klæbo viste muskler og var tidelet foran valnes i mål. gøran tefre fulgte deretter og ble nummer tre. dermed vant klæbo for andre dagen på rad under toppidrettsveka. fredag gikk han til topps på sprinten. skiathlon-distansen lørdag var toppidrettsvekas avsluttende øvelse. asker-løper elena rise johnsen tok også sin andre strake seier. hun fulgte i likhet med klæbo opp fredagens sprintseier og viste muskler i et sterkt felt. i mål var hun seks tideler foran svenske johanna hagström. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.08.2021 18.52.23
Europa-skrell for Tottenham
nuno espírito santo fikk en tung europa-debut som tottenham-trener da laget hans røk 0-1 borte mot portugisiske pacos ferreira i conferenceligakvalifiseringen. de liljehvite fra london fikk en pangstart på premier league-sesongen med en meget sterk seier over regjerende mester manchester city. et ungt og reservepreget spurs-lag fikk det derimot tungt i portugal. en sjansefattig første omgang så ut til å ebbe ut uten scoringer til noen av lagene, men på overtid smalt det fra vertene. lucas silva ble spilt alene med pierluigi gollini i spurs-buret og trillet ballen kontrollert forbi sisteskansen. gjensynet med moderlandet ble en sørgelig affære for nuno espírito santo, og det tottenham maktet aldri å utligne kampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.08.2021 22.49.33
Bamford skrev ny Leeds-kontrakt
patrick bamford (27) har bundet seg til fem nye år med leeds. spissen blir dermed å finne på elland road til sommeren 2026. det bekrefter leeds på egne nettsider. bamford er blitt en meget viktig brikke for marcelo bielsas lag, som sist sesong imponerte stort i gjensynet med premier league etter 16 års fravær. der fant bamford nettmaskene hele 17 ganger på 38 kamper, og det holdt til delt 3.-plass på toppscorerlisten.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.08.2021 18.41.14
Dansk overraskelse i Vueltaen
magnus cort innkasserte torsdag sin fjerde etappeseier i vuelta a españa. dansken gikk i brudd og holdt så vidt unna for primoz roglic. hovedfeltet så ut til å ha kontroll på femmannsbruddet i front da det gjensto 12 kilometer av torsdagens vuelta-etappe. men en meget sterk sidevind satte kjepper i hjulene for de jagende, og det åpnet muligheten for danske magnus cort i front. da det gjensto to kilometer, begynte monsteravslutningen med hele 21 prosent stigning på det verste. da satte cort inn støtet, og ef-nippo-rytteren holdt unna hele veien til mållinjen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.08.2021 18.07.46
Berget-mål i viktig Malmö-seier
malmö har et glimrende utgangspunkt foran den siste kvalifiseringskampen til champions league-gruppespill etter 2–0 over ludogorets. jo inge berget scoret. nordmannen satte inn 2-0-målet etter 61 minutter etter at veljko birmancevic hadde gjort 1–0 26 minutter ut i oppgjøret. scoringen var hans fjerde denne sesongen og hans andre i mesterligakvalifiseringsspill. dermed ser det meget lyst ut for svenskene med tanke på å ta seg til champions league den kommende sesongen. de møter ludogorets borte neste tirsdag til returoppgjør.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.08.2021 23.19.34
Johansen-assist i QPR-seier
qpr havnet tidlig under mot middlesbrough og ble redusert til ti mann med 40 minutter igjen. anført av kaptein stefan johansen snudde qpr kampen og vant 3–2. johansen var nemlig nest sist på den tredje og avgjørende scoringen til qpr. chris willock satte inn 3–2 og sørget med det for tre meget sterke qpr-poeng. seieren gjør at qpr er nummer tre med sju poeng, bare bak west bromwich og fulham på dårligere målforskjell.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.08.2021 22.49.09
Halvveis mumifisert mann fra Pompeii så dagens lys
arkeologene gjorde store øyne da de fant meget godt bevarte levninger av en mann som levde i pompeii, den italienske oldtidsbyen som ble fullstendig ødelagt av et vulkanutbrudd for snart 2000 år siden.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 17.08.2021 23.10.25
nordmenn evakuert: - meget vanskelige forhold
Representanter for Taliban tok seg inn i det forlatte presidentpalasset i Kabul. Samtidig var nordmenn blant dem som ble evakuert ut av Afghanistan i en høydramatisk operasjon gjennomført av danske soldater.
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: 16.08.2021 02.31.28
Emosjonelle scener da Brann slo tilbake: – Har vært vondt
bergen (vg) (brann - sandefjord 3–2) midt i en ekstremt vanskelig situasjon for sportsklubben brann, ble det spilt kamp mot sandefjord. der viste spillerne styrke, og dro i land tre meget viktige poeng. etter kampen var flere av dem nærmest i tårer.
Kilde: VG Sport | Publisert: 15.08.2021 21.53.08
Fosser tapte stafettduell
kasper fosser gjorde solid innsats på ankeretappen for norge, men var fattige sekundet bak sverige og gustav bergman på verdenscupstafetten i orientering i idre. – det er bittert å bli slått når vi er så nære, sa landslagssjef janne salmi etter å ha sett kasper fosser komme noen meter for seint til å snyte gustav bergman og sverige for seieren under verdenscupstafetten i idre. det ble en meget skiftende stafett i krevende terreng, hvor fire lag hadde seiersmuligheter langt ut på sisteetappen. det var svenskene som var best og nordmennene måtte ta til takke med andreplassen, som på vm-stafetten for en måned siden.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.08.2021 15.31.53
Klar for kvartfinale i Toronto
casper ruud er i toppslag og fortsetter sin seiersrekke i masters 1000-turneringen i toronto. torsdag ble dusan lajovic slått i strake sett i 3. runde. tennisstjernen fra snarøya gikk videre med sifrene 6-4, 6-3. seieren var hans 14. strake på atp-touren, inkludert en walkover mot henri laaksonen i båstad. han vant tre turneringer på rad på slutten av grussesongen, og i canada har han vist at han kan hamle opp med gode spillere på hardcourten også. nordmannen har nylig klatret opp til 12.-plassen på verdensrankingen, mens lajovic er nummer 44. etter en relativt jevn start kom kvalitetsforskjellen på de to spillerne til syne utover i kampen. spillerne holdt egen serve fram til stillingen 5-4 i første sett. deretter brøt ruud serberen i et imponerende tiende game, og dermed vant han settet 6-4. med seieren over lajovic er ruud klar for kvartfinale i storturneringen i toronto, og der venter en meget sterk spiller. verdenstreer stefanos tsitsipas, som slo ol-sølvvinner karen khatsjanov i strake sett torsdag, er nordmannens neste oppgave.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.08.2021 18.52.55
Sterk dag for orienteringsløperne
under torsdagens verdenscupløp i orientering (langdistanse), leverte de norske essene meget sterkt. kasper fosser tok førsteplassen foran landsmann magne dæhli (1.39 bak), mens sveitsiske daniel hubmann tok den siste pallplassen. – det har vært morsomt, men tøft. det har vært en kamp fra start. jeg er kjempefornøyd med løpet og jeg syns jeg hadde et stabilt løp foruten en kontroll hvor jeg mistet et par minutter, sa fosser på nydelig «svorsk» til den svenske arrangøren etter løpet. audun heimdal og jon aukrust osmoen havnet på henholdsvis syvende- og åttendeplass. i kvinnenes klasse havnet andrine benjaminsen på andreplass, 40 sekunder bak sveitsiske simona abersold som vant.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.08.2021 18.10.29
Signerte langtidsavtale med Arsenal
emile smith rowe (20) tok arsenal-supporterne med storm forrige sesong. torsdag forlenget han med barndomsklubben. arsenal bekrefter den nye langtidsavtalen på sine nettsider. den offensive midtbanespilleren har vært i klubben siden han var ni år gammel og har gått alle gradene gjennom arsenals fotballakademi. – som vi alle kunne se forrige sesong, er emile en meget intelligent spiller med masse ferdigheter, sier arsenal-manager mikel arteta.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 17.16.32
Multitalent (16) forbløffer
marcus enes-seberg (16) er det man kaller et multitalent. han har lykkes meget godt på skolen, men det er skikarrieren han virkelig satser på.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 21.07.2021 23.09.24
Thomassen reddet Sarpsborg 08
joachim thomassen reddet sarpsborg 08 syv og et halvt minutt på overtid mot mjøndalen i eliteserien onsdag kveld. thomassen banket inn målet på en volley og reddet dermed ett poeng. dermed rotet mjøndalen bort to meget viktige poeng. de hadde ledet kampen i 95 minutter, men endte altså med å ta med seg kun ett poeng fra bunnoppgjøret. de to lagene ligger på henholdsvis 12. og 13. plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 21.03.18
dansk ol-vinner fikk uønsket oppmerksomhet: – meget, meget upassende
Den danske OL-svømmeren Pernille Blume (27) skal til Tokyo for å forsvare sitt fem år gamle OL-gull.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.07.2021 21.28.59
dansk ol-vinner fikk uønsket oppmerksomhet: – meget, meget upassende
Den danske OL-svømmeren Pernille Blume (27) skal til Tokyo for å forsvare sitt fem år gamle OL-gull. I forkant forteller hun om den uønskede oppmerksomheten hun fikk etter Rio-triumfen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 19.07.2021 21.28.53
Snøt Cavendish for rekorden
det var knyttet spenning til om mark cavendish skulle gå forbi eddy merckx sine 34 etappeseire på siste etappe av tour de france. det skjedde ikke da wout van aert vant. mark cavendish har vært i en egen klasse i spurtetappene så langt i årets ritt. med sine fire seire var det ventet at han skulle være med og kjempe om etappeseieren også på velkjente champs-Élysées. der kom han derimot til kort. han hadde muligheten til å passere merckx` 34 etappeseire, men wout van aert ville det annerledes. han stakk av med seieren og ødela dermed festen for cavendish. cavendish og deceuninck-quick step kan imidlertid se tilbake på en meget godt ritt. før rittet var det ikke ventet at cavendish skulle være med, men en skade på storspurteren sam bennett frigjorde plass til veteranen. han overrasket alle da han tok sin første seier på den fjerde etappen av årets ritt. han tok deretter seirene på etappe nummer seks, ti og tretten. han vant den grønne spurttrøya, selv om det altså ikke ble noen rekord i år. tadej pogacar fra slovenia sikret sin andre sammenlagttittel i tour de france. pogacar har hatt kontroll på den gule ledertrøya siden etappe nummer åtte.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.07.2021 19.22.33
Zachariassen klar for Ferencvaros
rosenborg bekrefter at kristoffer zachariassen er ferdig i klubben, og at turen går videre til ungarske ferencvaros. der vil han bli lagkamerat med den norske spissen tokmac nguen. – kristoffer har vært en solid spiller for oss og har gjort det såpass bra at han har blitt attraktiv for klubber nede i europa. vi har fått et meget godt tilbud og doff kjenner selv at han har lyst til dette. derfor kjennes det riktig på alle plan, sier sportslig leder mikael dorsin til rbks nettsider. bergenseren kom fra sarpsborg i 2020, og har vært en av de viktigste spillerne for trønderne siden.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.07.2021 17.36.35
kastet opp før Belgia-kampen
danmarks landslagssjef kasper hjulmand letter på sløret om den meget tøffe oppladningen til em-kampen mot belgia etter christian eriksens hjertestans. overfor danmarks radio forteller hjulmand åpenhjertig om hvor preget både han og spillerne var da de skulle møte belgia fem dager etter at eriksen falt om med hjertestans på banen i em-åpningen mot finland. eriksen overlevde den dramatiske episoden, men den satt godt i lagkameratene hans inn mot belgia-møtet. likevel gikk danskene rett i angrep og tok ledelsen før to minutter var spilt mot laget som topper fifa-rankingen. – det er en gåte for meg at vi kunne gå inn og fyre til på den måten, sier hjulmand og forteller at enkelte spillere tvilte på om de skulle spille kampen, og at noen av dem kastet opp i garderoben. landslagssjefen tror imidlertid at støtten fra rundt 25.000 rødkledde tilskuere på tribunene i parken hadde sitt å si. – vi kunne se og merke oppbakkingen, og den hjalp oss med å finne mening i en situasjon som ikke ga noen mening. jeg tror det var akkurat det som gjorde at vi kunne komme i gang igjen, sier hjulmand. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.07.2021 10.08.09
Sterke reaksjoner etter England-straffe: – Kriminelt
(england - danmark 1–1, 2–1 e.e.o.) harry kanes ledermål mot danmark kom etter en meget omdiskutert straffeavgjørelse.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 07.07.2021 23.27.14
Sterke reaksjoner etter England-straffe: – Kriminelt
(england - danmark 1–1, 2–1 e.e.o.) harry kanes ledermål mot danmark kom etter en meget omdiskutert straffeavgjørelse.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 07.07.2021 23.27.14
Sterke reaksjoner etter England-straffe: – Kriminelt
(england - danmark 1–1, 2–1 e.e.o.) harry kanes ledermål mot danmark kom etter en meget omdiskutert straffeavgjørelse.
Kilde: VG Sport | Publisert: 07.07.2021 23.27.07
Mourinho støtter danskene: - Aldri straffe
(england - danmark 1–1, 2–1 e.e.o.) harry kanes ledermål mot danmark kom etter en meget omdiskutert straffeavgjørelse.
Kilde: VG Sport | Publisert: 07.07.2021 23.27.07
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »