De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2019 - 2018 - 2017 - Alle

    Du søkte etter: MEST
Historisk hat-trick av norske Dennis (16)
dennis hauger (16) kan bli norges første formel 1-fører. denne helgen skrev han historie i det prestisjefylte tyske formel 4-mesterskapet.
Kilde: VG Bil, båt og motor | Publisert: Idag. 17.09.2019 02.21.00
Tjærnås rangerer Champions League-lagene: Skal den lyseblå drømmen endelig bli virkelighet?
analyse: det er igjen klart for verdens mest prestisjetunge klubbturnering i fotball. fjorårets utgave var herlig forfriskende, med noen store overraskelser. vi har rangert det vi mener er de største favorittene denne gang.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Idag. 17.09.2019 02.20.20
Messi kan sesongåpne mot Dortmund
lionel messi er friskmeldt og høyaktuell for barcelonas bortekamp mot borussia dortmund i mesterligaen tirsdag, melder klubben. den argentinske superstjernen har gått glipp av sesongens fire første seriekamper på grunn av en leggskade.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 16.09.2019 15.23.01
Ingebrigtsen-rival mister VM
regjerende verdensmester på 1500 meter, kenyanske elijah manangoi, stiller ikke til start i vm i doha. manangoi tok gullet foran timothy cheruiyot og filip ingebrigtsen i london i 2017. – det er trist at jeg ikke kan stille opp og forsvare vm-tittelen i doha, men på grunn av en ankelskade har jeg ikke noe valg. vi må ta hensyn til karrieren fram mot et ol-år, skriver manangoi på sin instagramprofil. dermed er en av jakob og filip ingebrigtsens tøffeste utfordrere ute av dansen. manangoi vant 1500-meteren i diamond league-stevnet på vm-arenaen i doha tidligere i år.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 16.09.2019 13.41.57
Ødegaard om drømmemålet: – Galskap
martin Ødegaard har fordøyd det han opplevde som et av karrierens største øyeblikk så langt da han scoret mot atletico madrid lørdag. i et stort intervju med lokalavisen diario vasco kaller Ødegaard det å score mot den meritterte hovedstadsklubben galskap. – du vet ikke hva du skal tenke. jeg ble revet med fordi det var et veldig fint øyeblikk, sier Ødegaard. dagen etter drømmedebuten fikk han toppkarakter på spillerbørsene i spanias tre største sportsaviser. mandag ettermiddag ble han også tatt ut på rundens lag i la liga. nordmannen merket også støtten fra publikum på tribunen. – det var veldig spesielt, stemningen var fantastisk og stadion er fantastisk. det var en av de mest spesielle dagene i idrettskarrieren min, det er jeg ikke i tvil om, sier han til diario vasco (ntb).
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 16.09.2019 10.53.57
Oliver Solberg vant overlegent
oliver solberg (17) sikret sin sjuende internasjonale seier for sesongen da han vant stpr-rallyet i usa. om en drøy uke skal talentet ta førerkortet. den norsksvenske 17-åringen vant med 55,4 sekunder foran tidobbelt amerikansk mester david higgins, heter det i en pressemelding. solberg vant 11 av 15 fartsprøver totalt, men på den nest siste fikk han trøbbel med bakhjulsdriften. det kostet mer enn et halvt minutt, men unggutten hadde likevel god kontroll. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.09.2019 09.28.12
Vi har testet nye Opel Astra
den største forandringen for nye opel astra befinner seg under panseret, for alle motorene til astra er laget nye fra grunnen av. hvorfor utvikler opel egne motorer når de nå har kommet inn i psa? det spørsmålet er det et par svar på. det første er at astra er den bilmodellen opel selger nest mest […] innlegget vi har testet nye opel astra dukket først opp på .
Kilde: Bil24 | Publisert: 15.09.2019 08.50.20
Tettey til NRK: – Kongekamp av alle
alexander tettey spilte sin ligakamp nummer 200 for norwich da det nyopprykkede laget slo regjerende seriemester manchester city 3-2 lørdag kveld. nordmannen fikk æren av å være kaptein, og han var sterkt delaktig i sjokkseieren. – utrolig artig kveld for oss. kongekamp av alle sammen, skriver han i en sms til nrk.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.09.2019 22.47.21
Frisk med pangstart på sesongen
hampus gustafsson scoret to ganger og bidro sterkt til at regjerende nm-mester frisk asker åpnet ishockeysesongen med seier over vålerenga. endre medby satte inn 3-0-målet som punkterte kampen drøye tre minutter før slutt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.09.2019 22.29.03
Ødegaard hylles etter ny praktkamp i spania: «mesterklasse», «en oppvisning»
Martin Ødegaards eventyr i Real Sociedad fortsetter. 20-åringen satte inn lagets første da selveste Atlético Madrid ble senket i kveld. Nå hylles han i Spania.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.09.2019 20.28.13
Manchester City med sjokktap
et skadeskutt norwich anført av kaptein alexander tettey sjokkerte regjerende mester manchester city med 3-2-seier på hjemmebane lørdag. citys poengtap gjør at liverpool har opparbeidet seg en luke på fem poeng etter at de slo newcastle 3-1 tidligere på dagen. tettey spilte sin første hele tellende kamp siden februar.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.09.2019 20.25.37
Hagen skriver norsk sykkelhistorie
carl fredrik hagen ligger an til historiens beste norske plassering i en grand tour i sykling. på lørdagens etappe i vuelta a españa holdt han på sin 8.-plass. sloveneren tadej pogacar fra uae-laget vant den 20. etappen etter et solobrudd i fjellene. primoz roglic klarte å henge med valverde og de andre i kvartetten som var nærmest pogacar, og dermed går seieren i årets vuelta til jumbo-visma-rytteren og den tidligere skihopperen fra slovenia. lotto soudal-rytter hagen kjempet seg i mål på 15.-plass lørdag. oppegård-mannen har imponert stort i sin første deltakelse i et av sykkelsportens tre store treukersritt. hagen sykler sin første sesong som utenlandsproff, og han har markert seg som noe så sjeldent som en norsk sammenlagtrytter. søndag trenger han bare å fullføre finaletappen inn til madrid for å sikre 8.-plassen i rittet, som vil være den beste norske plasseringen i en grand tour noensinne. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.09.2019 19.10.06
Haaland med nytt hattrick
erling braut haaland var sterkt delaktig i salzburg sin 7–2-seier mot hartberg lørdag. nordmannen scoret tre og fikk også med seg en målgivende pasning. han sørget dermed for sesongens andre hattrick i ligaen. med de tre nye fulltrefferne er 19-åringen oppe i elleve ligamål i den østerrikske toppdivisjonen på sine sju første kamper. det er fire flere enn nærmeste konkurrent. salzburg leder den østerrikske toppdivisjonen med sju av sju seirer og 34-6 i målforskjell.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.09.2019 19.03.26
Frykter meslinger og heteslag i OL
en av japans mest fremtredende leger slår alarm om at ol i tokyo vil legge et betydelig ekstra press på landets leger på et tidspunkt der lokale familier er aller mest utsatt for heten. kimiyuki nagashima sier til nyhetsbyrået afp at heteslag er den største faren, men advarer også mot smittsomme sykdommer. spesielt meslinger siden mange japanere ikke gis tilstrekkelige vaksinasjon som barn. i fjor sommer måtte nær 93.000 mennesker søke akutt medisinsk hjelp i japan som følge av varmen. 159 av dem døde. de fleste av tilfellene fant sted i perioden der ol skal arrangeres, fra 24. juli og 9. august. – jeg synes ikke det er fornuftig å legge idrettsarrangementer til en upassende periode på et upassende sted kun av økonomiske og forretningsmessige hensyn, sier nagashima som har ansvaret for den japanske legeforeningens idrettsmedisinske aktiviteter.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.09.2019 09.40.20
bjørndalen mangler det meste til sitt nye lag - jakter smøreteam i norge
LILLEHAMMER/OSLO (NRK): Det nærmer seg sesongstart, og Kinas trener Ole Einar Bjørndalen har ennå ikke greid å sette sammen et smøreteam til sitt nye lag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.09.2019 20.13.47
MG gjør comeback med elektrisk SUV
britiske mg skal, med litt drahjelp fra kina, igjen kapre europeiske kunder. denne gang med en ny rimelig helelektrisk suv-modell. et av de mest ikoniske britiske merkene er mg, som nærmer seg 100 år nå. faktisk er man ikke helt sikker på når mg egentlig startet opp, men de fleste er enig om at 1924 […] innlegget mg gjør comeback med elektrisk suv dukket først opp på .
Kilde: Bil24 | Publisert: 13.09.2019 09.13.51
Storseier for Sævik og PSG
den norske landslagsspilleren karina sævik hadde målgivende pasning da hennes paris saint-germain vant 7-0 borte mot portugisiske braga i mesterligaen torsdag. sævik startet som spiss og spilte samtlige 90 minutter for sin nye klubb.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.09.2019 23.02.57
Norges tropp til friidretts-VM
norges friidrettsforbundet har tatt ut følgende tropp til vm i doha 27. september til 6. oktober: ►menn: 400 meter: karsten warholm. 400 meter hekk: warholm. 1500 meter: filip ingebrigtsen og jakob ingebrigtsen. 5000 meter: henrik ingebrigtsen, filip ingebrigtsen og jakob ingebrigtsen. 3000 meter hinder: tom erling kårbø. 10000 meter: sondre nordstad moen. maraton: weldu negash gebretsadik. 50 km kappgang: håvard haukenes. 10-kamp: martin roe. slegge: eivind henriksen. diskos: ola stunes isene. stav: sondre guttormsen. ►kvinner: 800 meter: hedda hynne. 5000 meter: karoline bjerkeli grøvdal. 3000 meter hinder: karoline bjerkeli grøvdal. 400 meter hekk: amalie iuel. slegge: beatrice nedberge llano. stav: lene retzius. – vi har tatt ut de utøverne som har greid vårt og iaaf sitt krav, sier toppidrettssjef erlend slokvik i en pressemelding. – når det gjelder invitasjoner fra iaaf for utøvere som ikke har klart det internasjonale kravet, har vi per dato mottatt dette for lene retzius i stav, og vi har bekreftet hennes deltakelse. for ingar kiplesund i lengde og marcus thomsen i kule foreligger det per dato ingen invitasjon, men om det skulle komme en slik vil også disse bli tatt ut, sier han. at karsten warholm er meldt på begge distansene han er kvalifisert for, er for øvrig ikke ensbetydende med at han også løper 400 meter flatt. – jeg dobler mest sannsynlig ikke, sa warholm til nrk i forrige uke.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.09.2019 14.16.55
«mesterhjernens» mørke liv
Han kom i politiets søkelys i 1995, men mannen som er ansett som regissøren av 9/11-angrepene ble først tatt åtte år seinere. Slik var livet til Khalid Shaikh Mohammed.
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: 11.09.2019 23.18.35
Sagosen seier i fransk storkamp
sander sagosen scoret fire mål da paris saint-germain vant 32-29 over nantes i onsdagens storkamp i fransk toppserie håndball, melder ntb. seieren plasserer psg på tabelltopp etter to serierunder. lørdag spiller psg sin første mesterligakamp borte mot zagreb. psg er i gruppe med elverum, og kommer til bortekamp i norge 28. september. det er ventet drøyt 12.000 tilskuere i håkons hall i lillehammer.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.09.2019 22.56.12
Sagosen-seier i fransk storkamp
sander sagosen scoret fire mål da paris saint-germain vant 32-29 over nantes i onsdagens storkamp i fransk toppserie håndball, melder ntb. seieren plasserer psg på tabelltopp etter to serierunder. lørdag spiller psg sin første mesterligakamp borte mot zagreb. psg er i gruppe med elverum, og kommer til bortekamp i norge 28. september. det er ventet drøyt 12.000 tilskuere i håkons hall i lillehammer.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.09.2019 22.56.12
Caro-assist i Barcelona-seier
caroline graham hansen la opp til det første målet da forrige sesongs finalist barcelona slo hardtsatsende juventus 2-0 på bortebane i mesterligaen onsdag.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 11.09.2019 22.41.12
Barcelona slo Juventus
barcelona vant 2-0 i mesterligakampen mot juventus onsdag kveld. alexia putellas segura og marta torrejon scoret målene, mens norske caroline graham hansen spilte hele kampen for laget fra catalonia. dermed har laget til hansen et godt utgangspunkt før returkampen i 16.-delsfinalen skal spilles i barcelona 25. september.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.09.2019 22.21.24
Barcelona slo Juventus
barcelona vant 2-0 i mesterligakampen mot juventus onsdag kveld. alexia putellas segura og marta torrejón scoret målene, mens caroline graham hansen hadde målgivende pasning til det første målet da hun spilte hele kampen for laget fra catalonia, melder ntb. dermed har laget til hansen et godt utgangspunkt før returkampen i 16.-delsfinalen skal spilles i barcelona 25. september.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.09.2019 22.21.24
Forskere har skapt neshornfoster i laboratorium
det omtales som en milepæl i arbeidet med å redde verdens mest truede dyrearter. en forskergruppe i italia har klart å lage to foster av det sterkt utrydningstruede hvite neshornet.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: 11.09.2019 20.36.55
Minde sikret tosifret
kristine minde scoret det siste målet da wolfsburg vant hele 10-0 borte mot mitrovica i kvinnenes mesterliga i fotball onsdag, melder ntb. den norske landslagsbacken ble byttet inn for felicitas rauch i det 69. minutt i kosovo, og i det 87. minutt sørget hun for at den tyske seriemesteren fikk tosifret antall mål i sin første mesterligakamp for sesongen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.09.2019 20.09.12
NFL-stjerne saksøkt for voldtekt
antonio brown, en av de mest omtalte og omdiskuterte spillerne i amerikansk fotball, saksøkes av sin tidligere trener som hevder at han voldtok henne.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 11.09.2019 19.09.00
hegerberg hattrick i mesterligaen
onsdag ettermiddag vant lyon 9–0 borte mot russiske ryazan vdv i første kamp i mesterligaens 16. delsfinale. den norske gullballvinneren var sentral i storseieren og scoret tre mål. det var hegerbergs andre hattrick på under en uke etter at hun ble historisk under forrige serierunde da hun rundet 200 mål for lyon i en 8-3 seier. den norske stjernespissen står da med 205 mål på 169 kamper for den franske seriemesteren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.09.2019 16.12.49
USA slått ut av basket-VM
de mange stjerneforfallene til usas basketballag i vm gjorde seg synlig onsdag, da amerikanerne tapte klart mot frankrike i kvartfinalen. dermed blir det ikke amerikansk vm-medalje for første gang siden 2002. Årets mesterskap blir det første siden vm i 2006 som ikke ender med amerikansk gull. frankrike vant 89-79. før årets vm i kina ble det sådd tvil om usas gullsjanse ettersom åtte av de største stjernespillerne i nba takket nei til å spille. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.09.2019 15.32.32
Amerikansk agent «hadde tilgang til Putins skrivebord»
en russisk tjenestemann som var cia agent, skal ha hatt direkte tilgang til president vladimir putins kontor. russiske medier skriver at han i fem år har vært rådgiver for en av putins nærmeste medarbeidere.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: 11.09.2019 13.05.07
Amerikansk agent «hadde tilgang til Putins skrivebord»
en russisk tjenestemann som var cia-agent, skal ha hatt direkte tilgang til president vladimir putins kontor. russiske medier skriver at han i fem år har vært rådgiver for en av putins nærmeste medarbeidere.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: 11.09.2019 13.05.07
gamestop legger ned 200 butikker
sliter med sviktende salg. the post gamestop legger ned 200 butikker appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 11.09.2019 12.20.06
Restaurantanmeldelse: Futten ut av Champagneria
champagneria på frogner sprudlet i starten, men nå er det meste dødt.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.09.2019 11.48.32
Henrik Ingebrigtsen: – Hjertet sier 1500 meter, håpet sier 5000 meter
henrik ingebrigtsen (28) er innforstått med at han mest sannsynlig ender opp som en 5000-meterløper.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.09.2019 09.37.07
Norsk padler får fair play-pris
den norske padleren eivind vold er tildelt den prestisjetunge prisen «pierre de coubertin world fair trophy» for sin handling under vm i fjor. vold padlet inn til bronse på 5000-meteren i mesterskapet, men valgte å levere tilbake medaljen da han ble gjort oppmerksom på at han hadde passert en rundingsbøye på feil side.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.09.2019 08.09.38
Svenske vil sjokkere bokseverden
otto wallin skal møte tidligere verdensmester og skandaleombruste tyson fury.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 11.09.2019 07.52.20
Valon Berisha scoret to mot England i målfest
valon berisha ga kosovo en drømmestart før minuttet var spilt, men england slo tilbake og slo fotball-lilleputten 5-3 i em-kvalifiseringen tirsdag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.09.2019 00.51.48
Berisha-dobbel sjokkerte England
norsk-kosoviske valon berisha ga kosovo en drømmestart før minuttet var spilt, men england slo tilbake og slo fotball-lilleputten 5-3 i em-kvalifiseringen tirsdag.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 10.09.2019 22.50.03
Berisha-dobbel sjokkerte England
valon berisha ga kosovo en drømmestart før minuttet var spilt, men england slo tilbake og slo fotball-lilleputten 5-3 i em-kvalifiseringen tirsdag.
Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: 10.09.2019 22.50.03
Trenerprofil slår alarm: – Det snakkes mye og gjøres lite
norges mest lovende og beste håndballspillere har nesten ikke ferie. vipers-trener ole gustav gjekstad mener problemstillingen ikke tas på alvor.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 10.09.2019 20.27.01
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »