De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Landslagsspiller til dansk håndball
strekspilleren thomas solstad forlater elverum håndball til fordel for danske bjerringbro-silkeborg. overgangen gjennomføres neste sommer. solstad har signert en toårig avtale med bjerringbro-silkeborg, melder klubben på sine nettsider. solstad selv ser fram til klubbskiftet neste sommer. – jeg gleder meg til å komme til bsh. de har et spennende prosjekt i gang og har en spillestil som passer meg godt, der streken er mye involvert, sier han. bjerringbro-silkeborg spilte seg helt fram til finalen i det danske håndballsluttspillet denne sesongen. der ble det tap for aalborg.
Idag. / 1 time gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.06.2021 14.04.21
Maanum ferdig i Linköping
landslagsspiller frida maanum forlater svenske linköping. hun er klar for en ny klubb, men inntil videre er hennes neste arbeidsgiver ukjent. det er linköping som torsdag bekrefter at maanum spiller sin siste kamp for klubben mot Örebro kommende helg. maanum kom til linköping fra stabæk foran 2017-sesongen. denne sesongen har 21-åringen vært lagkaptein i linköping.
Idag. / 1 time og 29 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.06.2021 13.35.14
ol-sesongen ryker for henrik ingebrigtsen
30-åringen er operert og mister resten av sesongen, melder friidrettsforbundet i en pressemelding onsdag kveld. han kunne selv valgt å utsette operasjonen til etter ol, men det ønsket han ikke.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 19.19.33
Gullpucken til Lesund
gullpucken er den eldste og mest prestisjefylte individuelle utmerkelsen en spiller i norsk ishockey kan motta. i år går den høythengende prisen til erlend lesund. selv om sesongen hjemme også her ble avlyst tidlig i januar mener nihf at tildelingskriteriene for gullpucken menn er innfridd. det skyldes i hovedsak at man her fikk gjennomført vm. i begrunnelsen fra norges ishockeyforbund står det blant annet: «erlend lesund har utviklet spillet sitt sesong for sesong, der han denne sesongen var en av de viktigste spillerne til rögle i svensk eliteserie. under årets vm tok han enda ett steg på den internasjonale arenaen, gjennom å videreføre utviklingen fra klubblaget. dette gjorde han til en av lagets absolutt nyttigste spillere.»
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 14.17.40
Halvparten av hopperne sliter med skader: – Som i Liverpool
det er 12 hoppere på landslaget. halvparten av dem har mer eller mindre skadeutfordringer på vei inn i ol-sesongen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Igår. 23.06.2021 10.37.16
Halvparten av hopperne sliter med skader: – Som i Liverpool
det er 12 hoppere på landslaget. halvparten av dem har mer eller mindre skadeutfordringer på vei inn i ol-sesongen. hoppsjefen sammenligner det med sitt kjære liverpool.
Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. 23.06.2021 10.37.09
Lyn ble ydmyket av Sandviken
elisabeth terland sto fram med to mål da sandviken slo 5-0 over lyn i toppserien tirsdag. sandviken har vunnet alle kampene sine hittil i årets sesong. terland ga sandviken ledelsen etter bare to minutter, og ti minutter senere doblet lisa naalsund ledelsen. maria brochmann la på til 3-0 for sandviken etter 25 minutters spill, og ni minutter senere økte sandviken ved vilde hasund. terland scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 5-0 etter 67 minutter. det var 19-åringens femte mål for sesongen. på fire kamper har sandviken tolv poeng, mens lyn har plukket tre poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.06.2021 20.56.40
Spøkefull Karlsson om «separasjonen»: – Tungt at han velger Jens over meg
skiparet frida karlsson og william poromaa har flyttet fra hverandre for å best mulig lade opp til ol-sesongen – for at…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.06.2021 19.00.58
Spøkefull Karlsson om «separasjonen»: – Tungt at han velger Jens over meg
skiparet frida karlsson og william poromaa har flyttet fra hverandre for å best mulig lade opp til ol-sesongen – for at sistnevnte kan trene med «bloggkongen» jens burman.
Kilde: VG Sport | Publisert: 22.06.2021 19.00.53
Martinsen forlenger med Lillehammer
lillehammer bekrefter at tidligere nhl-proff andreas martinsen blir værende i ishockeyklubben de neste tre sesongene. – på grunn av mye usikkerhet rundt om i europa, og det faktum at jeg og familien trives veldig godt her, så falt valget på å bli i lillehammer, sier martinsen. den høyreiste vingen har tidligere vært innom nhl-klubber som colorado avalanche, chicago blackhawks og montreal canadiens. martinsen noterte seg for 22 målpoeng i eliteserien forrige sesong. lillehammer opplyser på egne sider at martinsen har signert en treårskontrakt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 16.07.01
Forlenger med Mjøndalen
stian semb aasmundsen (31) fullfører sesongen i mjøndalen. midtbanespillerens opprinnelige kontrakt varte ut juli. mjøndalen bekreftet mandag at aamundsen blir å se i brunt også til høsten. – vi er glade for å ha sikret oss stian minst ut sesongen. han spilte en bra kamp i går (søndag) og blir viktig for oss utover, sier hovedtrener vegard hansen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 15.01.38
Herrem forlenger med Sola
camilla herrem har skrevet ny kontrakt med sola. den varer ut 2024/25 sesongen. det opplyser klubben om i en pressemelding. jeg er utrolig glad og stolt over at jeg skal spille de neste sesongene i min klubb. alle som kjenner meg vet hvor glad jeg er i sola, og hvor hjemmekjær jeg er. den siste sesongen viser at det er noe spennende på gang i klubben, og jeg gleder meg til å bidra, sier herrem herrem har i en årrekke vært en av landslagets største profiler.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 13.17.36
johanne (13) og klassekameratene redder turistsesongen på hjemstedet
Strenge innreiseregler skaper så store problemer for reiselivsbedrifter, at ungdom ned i 13-årsalderen tilbys sommerjobb. – Det er veldig fint at vi får sjansen til å prøve oss så tidlig, sier Johanne Holdø Hallstensen (13).
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 21.06.2021 10.36.59
Terminerer kontrakten etter tre kamper for å gå til utenlandsk klubb
i april vendte landslagsprofilen vilde bøe risa hjem til bergen og signerte for sandviken ut sesongen. tre kamper senere termineres kontrakten, fordi bøe risa har signert for ny klubb.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 10.14.46
Klar for Tour de France
den norske syklisten amund grøndahl jansen skal sykle årets tour de france. det bekrefter hans nye lag for sesongen, team bikeexchange på sin twitter-konto. det er fjerde året på rad at 27 år gamle grøndahl jansen deltar i verdens største etapperitt. de foregående årene har han vært en viktig hjelperytter for team jumbo-visma. i år er det lov til å håpe at nordmannen får kjøre litt mer for egne sjanser, spesielt på de halvveis kuperte etappene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 09.20.24
Bøe Risa ferdig i Sandviken
det var mange som ble overrasket da vilde bøe risa vendte hjem til bergen og signerte for sandviken før denne sesongen. hun brukte lang tid på å finne seg ny klubb etter at kontrakten hennes med göteborg gikk ut i desember 2020. bøe risa var blant annet koblet til manchester united, men i slutten av april signerte hun altså en kontrakt med sandviken ut året. nå bekrefter toppserielaget at bøe risa er ferdig i klubben etter bare tre spilte kamper. begge parter har blitt enige om å terminere kontrakten, heter det i en pressemelding. det står også at landslagsprofilen vil offentliggjøre ny klubb i begynnelsen av juli.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 07.56.51
LSK-oppturen fortsetter
thomas lehne olsen var tungen på vektskålen med sine to mål da lillestrøm tok tre sterke poeng mot tromsø i eliteserien søndag. kampen endte 2-1. lillestrøm fikk en pangstart og tok ledelsen etter bare et drøyt minutts spill. igoh ogbu headet på tvers i feltet og fant thomas lehne olsen, som på akrobatisk vis brassesparket ballen i mål fra ti-elleve meter. – at han i det hele tatt har frekkhet til å prøve på det der, det er helt rått. et helt sykt mål, sa discovery-ekspert eline torneus. lagene var like langt etter 26 minutter. unggutten august mikkelsen skjøt et frispark via muren og i mål til 1-1. like etter pause gikk lsk opp i 2-1, etter en bisarr scoring. tromsø-målvakt jacob karlstrøm bommet fullstendig på et utspark, og skjøt ballen i leggen til forsvarsspiller felix winther og i beina på lsks ifeanyi mathew. mathew sentret til lehne olsen, som hadde få problemer med å sette ballen i mål. det var hans fjerde mål denne sesongen. det ble også det siste målet i kampen. dermed vant lsk 2-1. tapet gjør at tromsø står med en uavgjort og to tap på alfheim så langt denne sesongen. for lillestrøm sin del var det den først seieren på bortebane denne sesongen. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 19.57.26
Brann-krisen fortsetter: Bakenga-hat trick spolerte publikumsfesten i Bergen
bergen (vg) (brann - odd 1–3) det skulle bli fotballfest med tusenvis av tilskuere. i stedet ble det nok et bevis på at brann står i reell nedrykksfare denne sesongen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 20.06.2021 19.53.51
Bakengas hat trick forlenget Brann-krisen: – Ikke råd til å fortsette sånn
bergen (vg) (brann – odd 1–3) det skulle bli fotballfest med tusenvis av tilskuere. i stedet ble det nok et bevis på at brann står i reell nedrykksfare denne sesongen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 20.06.2021 19.53.51
Ohi senket gamleklubben
ohi omoijuanfo var i fyr og flamme mot gamleklubben stabæk i eliteserien søndag. spissen scoret to mål i 2-1-seieren på hjemmebane. de tre poengene betyr at erling moes menn nå leder eliteserien med 20 poeng etter ni kamper. bodø/glimt følger nærmest, poenget bak. omoijuanfo satte inn 1-0 mot gamleklubben etter 15 minutter. han vendte opp på 16 meter og la ballen lekkert i lengste hjørne. og bare fem minutter senere sto det 2-0, og også denne gangen var det ohi som gjorde målet. spissen ble spilt gjennom alene med marcus sandberg og gjorde ingen feil da han la ballen i lengste hjørne. det var spissens fjerde og femte mål mot nettopp stabæk siden han ble klar for molde i mars 2019. målene søndag gjør også at spissen nå er toppscorer i eliteserien med ni mål på like mange kamper denne sesongen. stabæk reduserte til 1-2 etter halvspilt annen omgang ved kosuke kinoshita, men kom ikke nærmere poeng. dermed endte det 2-1 til molde. molde møter bodø/glimt til storkamp torsdag, mens stabæk, som nå er under streken med fattige fem poeng, møter vålerenga hjemme.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 19.52.20
Landslagssjefen etter Iversens bragd: – Jeg syns synd på Emil
sognefjellet (vg) etter å ha blitt verdensmester på den dramatiske femmilen i vm fikk emil iversen lov til å avslutte sesongen av trener eirik myhr nossum (35), som hadde medfølelse med 29-åringen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 20.06.2021 14.26.21
Ruud møter franskmann på Mallorca
casper ruud skal bryne seg på franskmannen gilles simon i første kamp i atp 250-turneringen på mallorca. 36 år gamle simon er nummer 71 på verdensrankingen. ruud på sin side er nummer 15. de to har aldri spilt mot hverandre før. turneringen på mallorca starter mandag. den inngår i forberedelsene til wimbledon-turneringen, sesongens tredje grand slam-turnering. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 10.52.39
Verstappen raskast i Frankrike
nederlandske max verstappen sikra seg den beste startposisjonen i frankrikes grand prix, etter at han var raskast i formel 1 kvalifiseringa laurdag. verstappen vann kvalifiseringa framfor mercedes-duoen lewis hamilton og valtteri bottas. dermed har han ein liten fordel inn mot søndagens løp, der nye poeng skal delast ut i kampen om vm-tittelen. der ledar verstappen med berre fire poeng ned til hamilton. søndagens løp er sesongens sjuande av totalt 23.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 18.16.08
Kvernvolden-perle haldt ikkje
trass i ei perle frå kolbotn-spelar ingrid kvernvolden, var det stabæk-spelar melissa bjånesøy som stal rampelyset då stabæk tok sine første poeng for sesongen. bjånesøy gav stabæk ein draumestart på sofiemyr stadion, då ho breisida ballen i mål frå kort hald. like etter timen var 29-åringen på plass igjen. ho plukka opp ein retur på 11 meter, og løfta den over målvakt siri ervik og i mål. berre to minutt seinare leverte kolbotn-spelar ingrid kvernvolden kampens scoring, då ho limte eit frispark frå 25 meter rett i vinkelen. men det enda berre opp som eit trøystemål i kampen som enda 2–1 til stabæk.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 16.52.28
Henriette Jæger falt og frykter alvorlig skade: – Nå brast OL-håpet
henriette jæger (17) startet lørdag sesongens andre syvkamp. det ble en stor nedtur for aremarkingen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 14.09.03
HamKam tok over tabelltoppen
kjetil rekdals hamkam tar helg på toppen av tabellen i 1. divisjon etter en sterk 1-0-seier over fredrikstad fredag kveld. rubén alegre satte inn kampens eneste mål som sørget for at rekdals gode start på sesongen fortsatte. hamar-laget er dermed det eneste laget som ikke har tapt etter at samtlige lag har spilt seks kamper denne sesongen. hamkam topper divisjonen ett poeng foran kveldens motstander fredrikstad. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.06.2021 21.59.28
Åsanes rekordrekke røk mot tabelljumbo
null poeng og sesongens andre tap for Åsane.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.06.2021 20.19.30
Åsane-tap mot bunnlag: – Det er det enkleste i fotball, men selv det får vi ikke til
null poeng og sesongens andre tap for Åsane.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.06.2021 20.19.30
bonden tvilar på at gjenopninga kan redde bærsesongen
Bærbonden i Nordfjord har liten tru på at det vil strøyme folk til Noreg for å hjelpe til med plukking, trass i at regjeringa no har opna opp for arbeidsinnvandring.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 18.06.2021 19.17.07
Jansrud varsler trolig karriereslutt: – I utgangspunktet min siste sesong
lØrenskog (vg) en av norgeshistoriens beste alpinister, kjetil jansrud (35), har bestemt seg for at den kommende ol-sesongen sannsynligvis blir hans siste.
Kilde: VG Sport | Publisert: 18.06.2021 17.24.56
Hauger nummer to i kvalifiseringa
dennis hauger var nest best i kvalifiseringa til helgas formel 3-løp i frankrike. det var berre danske frederik vesti som kunne måle seg med nordmannen i le castellet. han vann kvalifiseringa med to tidelar. hauger har fått ein sterk start på formel 3-sesongen, og er førebels i leiinga i meisterskapet etter sesongens tre første løp. til helga ventar tre nye løp for hauger. 2.-plassen i kvalifiseringa gjer at han startar som nummer 11 i det første løpet på laurdag, medan startposisjonen i løp nummer to på laurdag avhenger av resultatet i løp ein. der vil dei 12 beste bli snudd på, slik at nummer 12 startar først og så vidare. på søndagens løp startar hauger som nummer to.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.06.2021 16.33.28
32-åring med sjokktid
blessing okagbare vant torsdag 100-meteren i det nigerianske ol-uttaket på fenomenale 10,63. det er tangering av den nest beste tiden i historien på distansen, satt av shelly-ann fraser-pryce tidligere i sesongen. en medvind på 2,7 meter i sekundet gjør at tiden ikke blir tellende på noen lister, men det er likevel en forbløffende sterk prestasjon av 32 år gamle okagbare som har 10,79 som offisiell personlig rekord på distansen. den ble satt så langt tilbake som i 2013. – jeg har følt meg veldig klar siden starten av sesongen. jeg føler meg friskere, sterkere og som den virkelige blessing okagbare igjen, sa hun til nigerianske the guardian etter superløpet der hun føk fra konkurrentene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.06.2021 11.04.41
rbk-kapteinen kan miste hele sesongen: – jeg er knust.
Rosenborgs Markus Henriksen er ute med leddbåndsskade og mister store deler av eliteserien.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 18.06.2021 10.45.13
Milan kjøpte Chelsea-stopper
den lovende midtstopperen fikayo tomori fortsetter karrieren i milan på permanent basis. han er kjøpt ut av kontrakten med chelsea. tomori ble leid ut til milano-klubben i januar, og han imponerte såpass i løpet av vårsesongen at milan ønsket å ha ham med videre. den 23 år gamle engelskmannen, som opprinnelig er fra canada, har signert en kontrakt som gjelder til sommeren 2025, opplyser milan.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 15.28.41
Buffon vender hjem til Parma
gianluigi buffon (43) ble torsdag bekreftet klar for parma, klubben der alt startet for målvakten som 13-åring. han kommer gratis fra juventus. buffon spilte to perioder i juventus – fra 2001 til 2018 og fra 2019 til 2021. han er, med sine 930 kamper for juventus og parma, den spilleren i serie as historie med flest kamper i ligaen. i tillegg sto buffon én sesong i franske paris saint-germain, der det ble ligagull. buffon er den spilleren som har vunnet flest serie a-titler i ligaens historie med ti. han har også blitt nummer to i champions league tre ganger. han debuterte i serie a for parma som 17-åring i 1995. nå er han tilbake der det hele startet, og han skal neste sesong spille for klubben som rykket ned fra serie a denne sesongen. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 12.15.25
Fikk sparken etter tre uker
gennaro gattuso forsvant fra napoli og ble ansatt som hovedtrener i fiorentina for tre uker siden. nå er han arbeidsledig igjen. det opplyser serie a-klubben fra firenze på sitt nettsted torsdag. klubben og gattuso ble åpenbart ikke enige om hvordan de skulle samarbeide. «acf fiorentina og herr rino gattuso har gjensidig bestemt seg for ikke å følge opp tidligere inngåtte avtaler, og derfor vil vi ikke starte den neste fotballsesongen sammen», skriver klubben.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 10.56.55
Federer-fiasko i Tyskland
roger federer fikk en elendig start på gressesongen. tennislegenden mistet overtaket og tapte for felix auger-aliassime i atp-turneringen i tyske halle onsdag. den 39 år gamle sveitseren vant første sett 6-4, men ble deretter overrumplet og så sin canadiske motstander snu kampen. auger-aliassime slo til med 6-3 og 6-2 i de to siste settene. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.06.2021 17.18.21
slik blir premier league-sesongen
Ole Gunnar Solskjærs Manchester United innleder kommende Premier League-sesong mot Leeds. Regjerende mester Manchester City har Tottenham i første serierunde.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 16.06.2021 10.23.51
slik blir premier league-sesongen
Ole Gunnar Solskjærs Manchester United åpner hjemme mot Leeds og Liverpool har bortekamp mot Norwich i Premier…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 16.06.2021 10.06.18
Solskjær møter Leeds i første kamp
onsdag publiserte premier league terminlista for sesongen 21/22. ole gunnar solskjær og hans manchester united åpner med hjemmekamp mot leeds på old trafford 14. august. jürgen klopp og hans liverpool derimot, må forberede seg på tur til norwich i første runde. den største godbiten i åpningsrunden er kanskje regjerende seriemester manchester city, som møter superduoen harry kane og son heung-min - om begge blir værende i klubben, vel og merke - på tottenham hotspurs stadion. hele terminlista kan du se her.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.06.2021 10.03.21
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »