De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Fabian Stang gikk til angrep på Støre – slettet innlegg etter kraftige reaksjoner
innlegget på facebook skapte sterke reaksjoner. nå er det slettet.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.07.2021 20.09.48
80-åringene må fortsatt ha helseattest for å kjøre bil
stortinget har vedtatt å oppheve kravet om helseattest for bilførere som er 80 år 1. august, men nå utsetter samferdselsministeren dette. som ventet skapte det reaksjoner da stortinget i februar vedtok å fjerne den særnorske reglen om at eldre må ha helseattest for å få fornyet førerkort når de runder 80 år, og nå sier […] innlegget 80-åringene må fortsatt ha helseattest for å kjøre bil dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 22.07.2021 10.40.00
Norske OL-profiler om 22. juli: – En av de svarteste dagene i norsk historie
tokyo (vg) 10 år etter terrorangrepet i 2011 tenker landslagskaptein bjarte myrhol (39) og superstjernen sander sagosen…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.07.2021 07.10.28
Norske OL-profiler om 22. juli: – En av de svarteste dagene i norsk historie
tokyo (vg) 10 år etter terrorangrepet i 2011 tenker landslagskaptein bjarte myrhol (39) og superstjernen sander sagosen (25) på ofrene og de pårørende.
Kilde: VG Sport | Publisert: 22.07.2021 07.10.21
Synes du dette er ille? Bare vent til de begynner å fly.
en digital armé av elsparkesykler invaderte norske byer og skapte kaos. mye mer er trolig i vente.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.07.2021 06.30.00
Tung start for Stabæk-trener Kjønø
sammy skytte kunne sendt stabæk opp i 2-1 kvarteret før slutt, men bommet på straffe. like etter scoret fred friday vinnermålet for strømsgodset, som vant 2-1. skytte satte straffen rett på viljar myhra, som slang seg til venstre. likevel var straffen så dårlig at myhra kunne redde forsøket med beina. bare noen få minutter senere var fred friday på rett plass til rett tid og skled inn 2-1. det gjorde han etter et lekkert innlegg fra johan hove, som hadde scoret godsets første i kampen. seieren gjør at godset nå har fire seire og to uavgjort på de seks første hjemmekampene denne sesongen. for stabæk sin del ble eirik kjønøs første kamp en kamp han fort vil glemme. stabæk var på høyde med hjemmelaget gjennom hele kampen og skapte flere gode muligheter, men straffebommen fra skytte ble skjebnesvanger. dermed er stabæk fortsatt sist på tabellen med seks poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.07.2021 21.57.00
oslo før: i 1936 skapte dette badevannet ramaskrik
Både gamle og nye Grorud har litt av hvert å by på – blant annet litt av Oslos drikkevannshistorie.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.07.2021 10.30.00
ny danskebåt skapte større bølger - vurderte å stenge fyret
Den nye danskebåten gjorde livet for vanskelig for fyrets sommergjester og kystlaget vurderte å stenge ned. Nå har ferjeselskapet tatt grep.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 16.07.2021 18.32.16
landslagskapteinen med støtteerklæring: – helt unødvendig
landslagskaptein stine bredal oftedal (29) er kritisk til bikinireglene i beachhåndball-em, og får støtte fra både…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 16.07.2021 10.47.47
landslagskapteinen med støtteerklæring: – helt unødvendig
landslagskaptein stine bredal oftedal (29) er kritisk til bikinireglene i beachhåndball-em, og får støtte fra både friidrettsutøver ezinne okparaebo (33) og professor jorunn sundgot-borgen (60).
Kilde: VG Sport | Publisert: 16.07.2021 10.47.40
Mesterligadrømmen knust for Glimt
bodø/glimt hadde et vanskelig utgangspunkt etter 3-2-tapet hjemme mot legia warszawa forrige uke. men etter at bortemålsregelen har blitt fjernet dette året, trengte de gule fra nordland «bare» å score ett mål for å få med seg ekstraomganger i polen. og det startet bra for glimt. de hadde ballen mest og skapte også de største sjansene i første omgang. erik botheim burde gitt de regjerende norske seriemesterne ledelsen ti minutter før pause da han fikk ballen servert på fem meter. spissen blåste dessverre avslutningen langt over mål. noen få minutter etterpå var det isteden legia som kom på en av sine første visitter i glimts 16-meter. lucas linhares snurret rundt med glimt-forsvaret og satte inn 1–0 like før pause. dermed måtte kjetil knudsens menn ha to scoringer i andre omgang for å holde liv i drømmen om spill i champions league. nærmest var de da sigurd kvile headet i tverrliggeren, men da thomas pekhart trillet inn 2–0 på overtid var håpet ute. dermed endte det 5-2 sammenlagt til legia, og det blir ingen norske innslag i champions league neste sesong heller.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.07.2021 21.54.54
Nordmann bryter Tour de France
team bikeexchange-rytter amund grøndahl jansen (27) bryter tour de france i forkant av 16. etappe tirsdag. det skriver tv 2. Årsaken skal være ettervirkninger og skader fra fall i første etappe av touren. det var en tilskuer som skapte massevelt 40 kilometer før mål, og flere nordmenn var involvert i feltet. jansen måtte få medisinsk hjelp for sin forslåtte albue, og ble sendt på røntgenundersøkelse etter etappen. mer om det kan du lese her. dermed er det bare én nordmann igjen i tour de france - det er uaes vegard stake laengen. edvald boasson hagen forsvant ut av rittet i helgen da han ikke klarte å komme i mål innenfor tidsfristen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.07.2021 10.20.30
ingebrigtsens utspill skapte overskrifter. slik svarer warholm om samme tema.
Et OL-gull er det eneste Karsten Warholm (25) mangler i medaljesamlingen sin.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 09.07.2021 17.00.11
Marerittkveld for Glimt
det ble en marerittaktig første runde i kvalifiseringen til mesterligaen for glimt onsdag. mot legia warszawa tapte gultrøyene 2-3, fikk morten konradsen utvist og fredrik bjørkan måtte av med skade. – vi er det beste laget, men får hjerneblødninger når det virkelig gjelder, sa glimts ulrik saltnes til direktesport etter første omgang. glimt møtte til kamp i relativt dårlig form, med kun én seier på de fem siste eliteseriekampene, og starten mot legia sto i stil med den dårlige statistikken. kampen var bare to minutter gammel da luquinhas sendte gjestene i føringen. motgangen fortsatte da nøkkelspiller fredrik andré bjørkan gikk i bakken etter et løp og holdt seg til baksiden av låret drøye fem minutter før pause. bjørkan ble dermed byttet ut for et glimt som allerede før kampen var skadeplaget med flere nøkkelspillere ute. verre ble det for glimt da mahir emreli økte ledelsen for gjestene minuttet etter at bjørkan gikk i bakken med skade. erik botheim ga vertene fornyet håp om et godt resultat da han steg til værs på et innlegg og headet inn 1-2 rett før pause. glimt skapte flere gode muligheter etter pause, men i stedet var det mahir emreli som økte ledelsen til 3-1 på en god legia-kontring. pernambuco reduserte for glimt i det 78. minutt, men jakten på utligning fikk seg en støkk da innbytter morten konradsen fikk sitt andre gule kort tid etterpå og ble utvist. dermed endte det 2-3. det europeiske fotballforbundet (uefa) har besluttet å stanse bruken av bortemålsregelen i alle europeiske klubbturneringer med umiddelbar effekt. dermed holder det med 1-0-seier i returoppgjøret for å sikre ekstraomganger. returoppgjøret spilles i warszawa 14. juli klokken 20.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.07.2021 19.52.56
Frihet er fint. Synd at folk er idioter.
de slapp elsparkesyklene fri og skapte «litt mer moro i hverdagen». tilbake sitter skadelegevakten med arven fra frp i…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 06.07.2021 21.02.10
tre tabber skapte branns skrekkveld: – fortsetter å gi bort baklengsmål
I en vanvittig kamp gikk det først glimrende, så grusomt for Brann. Tre tabber ga årets niende tap.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 05.07.2021 20.53.03
Strammer inn: - Ikke ring!
i går ble det innført en ny kommunal forskrift i vågan kommune. det skapte full forvirring blant befolkningen.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 02.07.2021 19.07.18
Marerittkveld for Mjøndalens keeper
kampen mellom odd og mjøndalen ble i stor grad preget av uheldige keeperinngripener da det endte 1-2 i mjøndalen. sosha makani mottok noe som så ut til å være et ufarlig tilbakespill fra sondre johansen. ballen gikk i stedet under beinet til makani og sørget for 1-0 til odd. samma duo skulle bli involvert på negativt vis igjen. ballen havnet i mif-feltet, og makani valgte å klarere med beina i stedet for å plukke opp ballen. det førte til at ballen ble skutt i hånda til johansen, og straffespark til odd. mushaga bakenga satte ballen sikkert i nettet. – hva i alle dager er det som skjer i denne kampen? det er jo en marerittkamp for duoen sondre johansen og makani, sier nrk-kommentator odd sindre tonning. redusering av ibrahim skapte spenning i kampen, men det endte til slutt som et trøstemål. mjøndalen er per nå i nedrykksfare på 14. plass, mens odd klatret til 6. plass i eliteserien.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.07.2021 19.51.55
ruud sin shorts skapte problem: – på grensa til komisk
Ruud var heldig som slapp å byte shortsen før opningskampen i Wimbledon. Ikkje alle har vore like heldige som han. Oransje skosolar og ei blå truse har begge måtta gi tapt for reglementet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.07.2021 15.10.30
Raudt kort sette sinna i kok då Sverige rauk ut av EM : – Latterleg
svenske marcus danielson fekk direkte raudt kort då sverige blei slått ut av em etter ekstraomgangar. den avgjersla skapte stor diskusjon.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.06.2021 23.35.10
Ruuds Wimbledon-åpning utsatt
casper ruuds kamp i første runde av wimbledon mot australske jordan thompson har blitt utsatt til onsdag. det bekrefter ruuds manager venke aure til ntb. regnværet skapte trøbbel for wimbledon-turneringen på mandag, der 16 kamper måtte flyttes til tirsdag. det gjør at ruuds kamp, som egentlig skulle blitt spilt tirsdag, forskyves til onsdagen. – utsatt til i morgen (onsdag), skriver ruuds manager venke aure til ntb på sms.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.06.2021 08.28.00
Bale misfornøyd med dommeren
gareth bale diskuterte med dommeren etter 0-2-målet mot danmark. han mente at wales ble snytt for frispark i forspillet. – jeg synes det var klart, men det virket som dommeren ble påvirket av publikum, sier bale til bbc. danmark vant kampen 4-0 og er klar for kvartfinale i em. – måten vi avsluttet kampen er skuffende, og gutta er sinte og frustrerte. vi ga fra oss en mulighet, men det sto ikke på innsatsen, og jeg er stolt av gutta likevel, sier landslagskapteinen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 26.06.2021 21.33.59
tilskuer skapte massevelt i tour de france
Det ble massevelt drøyt 40 kilometer før mål under en dramatisk åpningsetappe i Tour de France lørdag. Like før mål ble det en ny massevelt i rittet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 26.06.2021 16.51.28
tilskuer skapte massevelt
Det gikk fryktelig galt da en Tour de France-tilskuer holdt et pappskilt ut og forsårsaket at en rytter veltet under den første etappen av årets ritt. Det startet en kjedereaksjon, og en mengde ryttere lå igjen strødd på bakken. Også Amund Grøndahl Jansen fikk et utrivelig møte med asfalten i massevelten.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 26.06.2021 16.40.56
Koronaåret ga ingen skadebonanza
tett kampprogram og tøff belastning på spillerne skapte frykt for en markant økning i antall skader i eliteserien i fotball i 2020-sesongen. slik ble det ikke. en ny studie gjennomført blant klubbene på øverste nivå i norsk fotball, konkluderer med at den koronapregede 2020-sesongen ikke førte med seg større skadeproblemer enn normalt. – det var ingen flere skader. skadefrekvensen var den samme, sier torstein dalen-lorentsen til ntb. han er stipendiat ved senter for idrettsskadeforskning på norges idrettshøgskole og står bak studien som nå er klar. dalen-lorentsen har sett nærmere på skadeomfanget i åtte av de 13 klubbene som var i eliteserien både i 2019- og 2020-sesongen. – vi hadde nok trodd at det kanskje skulle være flere skader (i 2020), men samtidig er vi ikke veldig overrasket over at det ikke var det, sier dalen-lorentsen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.06.2021 15.11.27
Åge Hareide beklager at han kalte Pride-bevegelsen for propaganda
Åge hareide skapte stor oppstandelse da han kalte pride-bevegelsen for propaganda. nå beklager han ordbruken.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 24.06.2021 16.44.36
Åge Hareide beklager at han kalte Pride-bevegelsen for propaganda
Åge hareide skapte stor oppstandelse da han kalte pride-bevegelsen for propaganda. nå beklager han ordbruken.
Kilde: VG Sport | Publisert: 24.06.2021 16.44.31
Kjær forventes klar mot Wales
med unntak av kaptein simon kjær er det et skadefritt dansk mannskap kasper hjulmand forbereder til åttedelsfinalen i em mot wales. kjær ventes klar. kjær fikk behandling under onsdagens trening og virket fortsatt litt merket av smellen han fikk mot russland i parken mandag kveld. den lille skavanken kommer imidlertid neppe til å holde kjær utenfor i lørdagens oppgjør i amsterdam. – han fikk en smell i kampen, men kunne spille ferdig, og vi forventer at han blir klar møtet mot wales, sier hjulmand. den danske landslagssjefen valgte likevel å holde torsdagens økt lukket for pressen slik at man ikke kunne få indikasjoner på hvordan landslagskapteins tilstand er.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.06.2021 11.41.36
Norsk tap i kvartfinalen
det norske landslaget holdt sør-korea til forlenging, men det endte med tap i kvartfinalen i vm i parahockey. norge havnet under i første periode da byeong seok-cho ga sør-korea 1–0 etter 4.39 minutter. et mål av martin hamre etter 41.39 skapte spenning i kampen og spillforlengelse. i forlengelsen scoret seung hwan-jung det avgjørende målet. norge møter tsjekkia i kampen om femteplassen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.06.2021 19.53.49
Ødegaard bekrefter: – Blir i Madrid
martin Ødegaard skal kommende sesong spille for real madrid. det bekrefter Ødegaard selv overfor tv 2. – status er at jeg er madrid-spiller og at jeg skal tilbake og starte opp der om en halvannen uke, sier Ødegaard. – real madrid har vært klare på at de gjerne vil ha meg tilbake. så da blir det å ta turen dit når treningene starter opp igjen, legger han til. den norske landslagskapteinen ble utleid til arsenal forrige sesong, og det har lenge vært usikkerhet om hvor han ville spille kommende sesong. nå virker han å være en del av planene til nyansatte carlo ancelotti.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.06.2021 19.50.21
Fekk reaksjonar etter kronikk om rasisme
sigrid havig berge sin kronikk om rasisme skapte reaksjonar. – det er viktig å heve stemma og seie ifrå, seier ekspert.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 21.06.2021 18.46.18
Nådeløs Hareide etter nytt RBK-tap: – Det var elendig
trondheim (vg) (rosenborg-sarpsborg 08 0–1) rosenborg tapte for andre kamp på rad. uten toppscorer kristoffer zachariassen (27) skapte laget knapt en eneste sjanse før det var for sent. og avstanden oppover øker.
Kilde: VG Sport | Publisert: 20.06.2021 21.31.47
skapte reaksjoner - nå snur uefa
Det europeiske fotballforbundet (UEFA) starta etterforskning mot Manuel Neuer for å ikle seg et regnbuefarget kapteinsbind. Så kom reaksjonene.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 20.06.2021 21.10.57
Poengdeling i «Ælv Clasico»
lokaloppgjøret mellom mjøndalen og strømsgodset ble så jevnt som mange hadde forutsett. begge lagene var på nedre halvdel før oppgjøret og trengte poeng. strømsgodset startet kampen best, men mjøndalen skapte et par gode sjanser mot slutten av første omgang. like før pause ville mjøndalen ha rødt kort på godset-forsvarer niklas gunnarsson da han felte ole amund sveen alene med keeper. dommeren dro imidlertid bare opp det gule kortet. etter pause ble tempoet skrudd opp ute på banen, og martin ovenstad rønning sendte de brune fra mjøndalen i ledelsen etter en times spilt. men fansen på consto arena fikk ikke være lenge i himmelen, for bare noen få minutter etterpå var halldor god da han satte inn utligningen for godset. flere scoringer ble det ikke, og dermed delte de to rivalene poengene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 17.03.35
Dette er regjeringskrisen i Sverige
muligheten for at utbyggere kan leie ut nye leiligheter til markedspris skapte en regjeringskrise i sverige. men egentlig handlet krangelen om noe annet, ifølge en svt-reporter som følger det politiske spillet tett.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: 20.06.2021 10.10.22
Sverige landslagssjef får kritikk tross bragd: – Ga bort sjansen til å vinne
(spania - sverige 0–0) spanjolene dominerte stort og hadde svenskene i kne, men én mann skapte likevel trøbbel for det…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.06.2021 00.08.30
Sverige landslagssjef får kritikk tross bragd: – Ga bort sjansen til å vinne
(spania - sverige 0–0) spanjolene dominerte stort og hadde svenskene i kne, men én mann skapte likevel trøbbel for det spanske forsvaret. så valgte trener janne andersson å bytte.
Kilde: VG Sport | Publisert: 15.06.2021 00.08.23
Holøs forsterker Kölner Haie
den norske landslagskapteinen jonas holøs forlater svensk ishockey til fordel for dhl og kölner haie. 33-åringen som sist spilte i linköping, er blitt enig om en kontrakt ut 2022-sesongen med det tyske laget. – med jonas holøs får vi en stabil toveisspiller og den norske landslagskapteinen. jonas har mye internasjonal erfaring og er en ledertype. jeg gleder meg til å se ham i köln, sier trener uwe krupp til klubbens nettsted.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.06.2021 13.54.25
Bodø/Glimt ustoppelige på Aspmyra – Sørli-dobbel ordnet enkel seier
(bodø/glimt – mjøndalen 2–0) de skapte knapt sjanser i skien for to uker siden, men på hjemmebane hadde gultrøyene full…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 13.06.2021 19.52.23
Bodø/Glimt ustoppelige på Aspmyra – Sørli-dobbel ordnet enkel seier
(bodø/glimt – mjøndalen 2–0) de skapte knapt sjanser i skien for to uker siden, men på hjemmebane hadde gultrøyene full kontroll.
Kilde: VG Sport | Publisert: 13.06.2021 19.52.18
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »