De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Ruud videre til kvartfinalen
casper ruud fulgte opp forrige ukes atp-triumf i båstad med å slå østerrikeren dennis novak i en tøff duell i sveitsiske gstaad. 2.-rundekampen mellom de to tennisspillerne var over på drøyt halvannen time og endte 6-4, 7-6 (7-5) i nordmannens favør. seieren over den 124.-rankede østerrikeren kom ikke billig. gjennom store deler av kampen slet ruud med å utfordre novak på østerrikerens serve. ruud hadde tre bruddballer i sjette game, men måtte vente til tiende game før han endelig klarte å bryte motstanderen. dermed endte settet 6-4. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 12.16.48
Åsane maktet ikke å bryte Ranheim-forbannelsen
for tiende gang på rad ble det poengtap for Åsane mot ranheim.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.07.2021 16.59.52
Bergensere står bak låt i ny Disney-storsatsing – havnet på Billboard-listen
de to bergenserne erlend o. nødtvedt og benedicte maurseth er med låten «very full» nå listet på tiendeplass hos den amerikanske topplisten billboard.
Kilde: NRK - Kultur | Publisert: 14.07.2021 21.39.57
FN-rapport avdekker kraftig økning i antallet som sulter
hver tiende innbygger i verden sulter, og coronapandemien kastet i fjor ytterligere 120 til 160 millioner mennesker ut i sult, avdekker en stor fn-rapport.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 12.07.2021 15.04.16
Smadret 39 år gammel rekord
det norske friidrettstalentet markus rooth (19) satte søndag ny norsk u23-rekord i mangekamp med poengsummen 7967, og sikret samtidig bronsen i u23-em i tallinn. den forrige rekorden var på 7801 poeng, og ble satt av trond skramstad helt tilbake i 1982. – helt fantastisk og utrolig moro, sier rooth til nrk. han var yngst av samtlige i feltet. gullvinneren andreas bechmann er to år eldre enn rooth. mange har spådd rooth som den neste, store friidrettsstjerna fra norge. i fjor sikret han historiens nest beste resultat i tikamp av en junior. nå har han altså nådd enda en milepæl. – jeg starta den første dagen her med høye skuldre og bomma litt. jeg vet jeg er i god form, så jeg var egentlig litt skuffa, forteller rooth. – men jeg enda dagen med en pers på 400 meter, og etter det kom jeg bare inn i en flyt som gjorde at jeg klatret fra tiende til tredjeplass, noe jeg ikke trodde var mulig. rooth vant sitt heat i 110 meter hekk, og han vant også diskos. han satte personlig rekord i fire øvelser: høyde, 110 meter hekk, diskos og 1500 meter. – det er klart at dette gir meg en selvtillitsboost og kan åpne noen muligheter for meg også. det er i alle fall veldig gøy, sier rooth.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.07.2021 19.07.02
Cavendish er bare én seier unna rekorden etter nok en etappeseier
mark cavendish spurtet inn til sin 33. etappeseier i tour de france på årets tiende etappe.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 06.07.2021 17.39.03
Sterk prolog av Fosser
kasper fosser var best da alle tre nordmennene tok seg videre fra prologen i vm-sprinten i orientering. fosser ble nummer to i sitt kvalifiseringsheat, kun slått av belgiske yannick michiels. i de to øvrige heatene ble det svenske heatseiere, men nordmennene hadde ingen problemer med å bli topp 15 og kvalifisere seg til finalen. vm-debutant håvard sandstad eidsmo tok en sterk femteplass i sitt heat, mens gaute steiwer også er videre med sin tiendeplass. finalene sendes på nrk1 og nrk.no fra klokka 14.50
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.07.2021 09.58.29
Hovland i vannet etter drømmestart
viktor hovland noterte to birdier og en bogey på sine ti første hull på åpningsrunden av europatourturneringen münchen open i golf torsdag. viktor hovland startet på banens tiende hull og fikk en kjempestart med en umiddelbar birdie. så ble det trøbbel. på hull nummer to røk han på en bogey etter å ha slått i vannet på innspillet. så ble det par på de fem neste hullene og birdie på hull nummer 17. det 18. hullet endte igjen med par. hovland startet deretter turen tilbake til klubbhuset med par på banens 1. hull. – det er lenge siden jeg har spilt i europa, så det gleder jeg meg til. det blir veldig deilig, det er en litt annerledes følelse å spille i europa. gresset er mer det jeg er vant til fra norge, og alt minner mer om hjemme. jeg gleder meg veldig, sa golfproffen til ntb foran åpningsrunden. hovland spiller på europatouren for å ha mulighet til å kvalifisere for det europeiske ryder cup-laget. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.06.2021 10.54.58
Tøff start for Hovland
viktor hovland måtte virkelig slite på åpningsrunden i us open. han brukte 74 slag etter en eneste birdie og fire bogeyer og er dermed tre slag over par. da han notterte seg for en bogey på det 16. hullet, var det hans fjerde for dagen. med kun en birdie på kortet, endte han altså et stykke ned på listene. mange hadde ennå ikke slått ut da hovland hadde spilt ferdig for dagen, og hans plassering etter første runde blir klar først natt til fredag norsk tid. han starter fra det tiende hullet på fjerde runde fredag, men han spiller da på ettermiddagen lokal tid.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 23.48.47
Ronaldo ble historisk i Portugals storseier
(ungarn-portugal 0–3) cristiano ronaldo scoret sitt tiende og ellevte mål i em mot ungarn.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.06.2021 19.52.54
Hyller historiske Ronaldo etter dobbel mot Ungarn
(ungarn-portugal 0–3) cristiano ronaldo scoret sitt tiende og ellevte mål i em mot ungarn. dermed er 36-åringen tidenes mestscorende i turneringen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 15.06.2021 19.52.48
Tøff start for Ventura
kristoffer ventura er det eneste norske innsalget under helgas pga-turnering i south carolina. viktor hovland samler krefter til neste ukes us open. ventura, som trenger gode turneringer fremover, slet med å finne flyten på runden sin og gikk fem slag over par. runden inneholdt hele sju bogeyer og to birdier. han hadde bare ni spillere bak seg på resultatlisten da han gikk i klubbhuset. han vil dermed få en tøff kamp med å klare cuten etter fredagens runde hvor han starter fra det tiende hullet sent fredag kveld norsk tid. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.06.2021 21.21.24
Superspillet uteble
viktor hovland fikk en stødig start på 2. runde av pga-turneringen i ohio, men superspillet uteble for golfstjernen. han er totalt to slag under par. det plasserer ham på delt 21.-plass etter to dagers spill. det er seks slag opp til de to som deler 1.-plassen, amerikanske patrick cantley og spanske jon rahm. et kraftig uvær avbrøt torsdagens åpningsrunde. hovland rakk bare å gjøre unna de to første hullene på par før spillet ble utsatt. dermed måtte han belage seg på en langdryg fredagsaffære med nesten to hele runder. nordmannen spilte birdie på fjerde, femte og niende hull, men ble satt tilbake på resultatlistene av bogeyer på hull seks, ti og elleve. hovland gikk runden på par og lå på delt 39.-plass, men med to strake birdier på direkten fikk han en flott start på 2. runde. han gikk de tre neste hullene på par før noteringen av ny birdie. 23-åringen startet runden på det tiende hullet. bortsett fra en lei bogey på veien gikk hovland resten av dagen på par. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.06.2021 09.13.43
Sterk 1500 av Sæten
amalie sæten (23) forbedret sin personlige rekord fra 4.09,78 til 4.08,81 da hun vant 1500-meteren på bislett. med det klatret hun også fra tiende til åttendeplass på lista over tidenes beste norske kvinner på distansen. – på trening har jeg sett at jeg er bedre, men jeg vet jo ikke hva det ville resultere i på en 1500. så det å få den bekreftelsen er veldig, veldig digg, sier sæten til nrk. hun er ikke aktuell for ol itokyo, men sikter seg inn mot em i münchen neste sommer. det betyr at det ikke blir mesterskap for henne i 2021. – målet er bare å løpe bedre enn i fjor, og gjerne få et felt hvor jeg kan løpe enda fortere. og jeg tror at hvis jeg hadde løpt i felt i dag, så kunne det gått enda radigere, sier hun. sæten hadde harehjelp, men måtte gjøre jobben helt alene de siste 500 meterne.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.06.2021 21.19.26
Disse er med i «Stjernekamp»
det er klart for den tiende sesongen av sangkonkurransen.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 03.06.2021 11.29.36
Bekreftet: Pirlo ferdig i Juventus
andrea pirlo er ferdig som trener i den italienske fotballstorheten juventus. det bekrefter serie a-klubben på sine nettsider fredag. beslutningen kommer ikke som noen overraskelse. italienske sky og goal er to av flere medier som torsdag hevdet å kjenne til at det gikk mot trenerbytte i juventus foran neste sesong. de samme mediene hevdet å vite at massimiliano allegri kommer inn og gjør trenercomeback i torino-klubben. juventus-legenden pirlo klarte ikke å lede torino-klubben til det tiende strake seriemesterskapet denne sesongen. i stedet måtte cristiano ronaldo og resten av stjernegalleriet kjempe hardt for i det hele tatt å bli blant de fire beste i ligaen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.05.2021 12.03.50
Henrik Ingebrigtsen etter sesongåpningen: – Føler meg helt jævlig
henrik ingebrigtsen sier han måtte jobbe fra første meter etter tiendeplass på sesongåpningen i diamond league.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 23.05.2021 21.52.24
Henrik Ingebrigtsen etter sesongåpningen: – Føler meg helt jævlig
henrik ingebrigtsen sier han måtte jobbe fra første meter etter tiendeplass på sesongåpningen i diamond league.
Kilde: VG Sport | Publisert: 23.05.2021 21.52.18
vet du like mye som en tiendeklassing?
test deg selv med spørsmål fra klassequizen. sliter du med de enkleste spørsmålene, eller kan du mer enn våre kunnskapsrike tiendeklassinger? andreas wahl gir deg svaret.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 15.05.2021 06.57.51
Direktorat forbereder nytt prøve-regime i skolen
i flere måneder har utdanningsdirektoratet jobbet med å utvikle et helt nytt prøveregime for elever fra andre- til tiende klasse. blant annet planlegges en ny obligatorisk styringsprøve.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 04.05.2021 21.03.40
Forbereder nytt prøve-regime i skolen
i flere måneder har utdanningsdirektoratet jobbet med å utvikle et helt nytt prøveregime for elever fra andre- til tiende klasse. blant annet planlegges en ny obligatorisk styringsprøve.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 04.05.2021 21.03.40
Wild med ny hjemmeseier
minnesota wild tok sin tiende strake hjemmeseier da laget vant 3–2 over anaheim ducks i nhl onsdag kveld. mats zuccarello gikk igjen poengløs av isen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.03.2021 06.02.23
en tiende person funnet død i skredgropen i gjerdrum: - et trist kapittel kan lukkes
Rasa Lasinskiene (49) er den eneste som har status som savnet og antatt omkommet etter skredet.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 22.03.2021 11.07.28
Tung start for Ventura i Florida
selv om kristoffer ventura greide fem birdier, endte han dag én i pga-turneringen i florida tre slag over par etter både dobbel- og trippelbogey. ventura gjorde par på sitt første hull, banens tiende, men deretter ble det trøbbel. han fikk en trippelbogey på det andre hullet, der han slo andreslaget i vannet. dermed måtte golfprofilen ha hele sju slag før ballen havnet i hullet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.03.2021 19.18.33
hver tiende oslo-elev i karantene
I dag innføres de nye strenge tiltakene i Osloskolen. De siste tallene viser at nesten 10 000 elever allerede var i karantene og bare fikk hjemmeundervisning.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 17.03.2021 10.16.27
Eckhoff nådde stort mål: – Hun har jobbet så hardt og trøblet så mye, og får endelig igjen for det
tiril eckhoff sikret sesongens tiende verdenscupseier og klarte det hun lenge har drømt om: å gå forbi barndomshelten liv grete skjelbreid.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.03.2021 12.36.27
tiril eckhoff tok sesongens tiende verdenscupseier etter maktdemonstrasjon
For Tiril Eckhoff (30) ble jaktstarten i Nove Mesto som en intervallstart: Fra start til mål var hun i helt ensom…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 07.03.2021 12.27.34
tiril eckhoff tok sesongens tiende verdenscupseier etter maktdemonstrasjon
for tiril eckhoff (30) ble jaktstarten i nove mesto som en intervallstart: fra start til mål var hun i helt ensom majestet da hun tok sin tiende verdenscupseier for sesongen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 07.03.2021 12.27.30
virke: hver tiende i serveringsbransjen kan ha mistet jobben
I en fersk Virke-undersøkelse svarer rundt 40 prosent av serveringsstedene at de har gått til oppsigelser.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 24.02.2021 20.13.10
virke: hver tiende i serveringsbransjen kan ha mistet jobben
I en fersk Virke-undersøkelse svarer rundt 40 prosent av serveringsstedene at de har gått til oppsigelser. Det kan fort bli flere, advarer utelivsaktør.
Kilde: E24 | Publisert: 24.02.2021 20.13.09
Leeds til øvre halvdel
leeds leverte en gnistrende andreomgang hjemme mot southampton og vant 3–0 på elland road. med seieren klatret leeds forbi martin Ødegaards arsenal til øvre tabellhalvdel. laget er nå på tiendeplass, ett poeng bak tottenham. patrick bamford, stuart dallas og raphinha scoret målene for leeds.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.02.2021 22.40.33
Fernandes fortsatte herjingen – passerte Kane på poengstatistikk
solskjærs store stjernespiller fortsatte den gode formen mot newcastle. han bokførte seg for sin tiende målgivende og 15 scoring for sesongen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.02.2021 21.53.01
Virke-anslag: Treningssenterbransjen mistet omsetning på 1,3 mrd. i fjor
mer enn hver tredje treningssenterkunde har fryst medlemskapet, og hvert tiende medlem har sagt opp abonnementet under coronakrisen, ifølge virkes medlemsbedrifter.
Kilde: E24 | Publisert: 20.02.2021 10.59.53
Takker psykologen for oppturen i VM
ragnhild mowinckel (28) var strålende fornøyd med tiendeplassen i vm-utforen lørdag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 13.02.2021 13.27.37
DIREKTE 20:00: VALHEIM
velkommen til valhiem, den tiende verdenen innenfor norrøn mytologi the post direkte 20:00: valheim appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 09.02.2021 17.40.38
Leeds slo tilbake på hjemmebane
etter tapet mot everton sist tok leeds styringen tidlig i møtet med crystal palace mandag og vant 2-0. det betyr at leeds tar seg forbi arsenal på tabellen og ligger for øyeblikket på en tiendeplass, ett poeng foran martin Ødegaards nye lag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.02.2021 22.58.42
Tom Brady (43) ble historisk: Tampa Bay Buccaneers vant Super Bowl
(tampa bay buccaneers - kansas city chiefs 31–9) i sin tiende super bowl viste tom brady at de gamle fortsatt er eldst og vant for syvende gang.
Kilde: VG Sport | Publisert: 08.02.2021 04.11.52
Tom Brady (43) hylles av «kollega» Solskjær: – Han er et eksempel på hva som er mulig
i natt skal tom brady (43) ut i sin tiende super bowl. nå hylles han også av manchester united-manager ole gunnar…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 07.02.2021 22.51.09
Tom Brady (43) hylles av «kollega» Solskjær: – Han er et eksempel på hva som er mulig
i natt skal tom brady (43) ut i sin tiende super bowl. nå hylles han også av manchester united-manager ole gunnar solskjær (47).
Kilde: VG Sport | Publisert: 07.02.2021 22.51.03
granerud tok sin tiende verdenscupseier
Granerud vant sin 10. seier med ny triumf i Klingenthal.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 07.02.2021 16.38.54
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »