De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Haaland målløs da 17-åring avgjorde
etter uavgjort hjemme mot mainz forrige runde, trengte dortmund en seier mot bayer leverkusen for å henge med i toppkampen. men sjansesløseri ødela for de gule og svarte. i første omgang tok bayer leverkusen ledelsen etter 14 minutter første omgang ved moussa diaby. julian brandt scoret mot gamleklubben, og utliknet etter 67 minutter. både før og etter målet hadde dortmund flere store muligheter, uten at de klarte å utnytte de. istedenfor stjal 17 år gamle florian wirtz showet. 10 minutt før slutt satt han ballen i hjørrnet etter en kontring. det ble også kampens siste mål, og sluttresultatet ble 2-1. erling braut haaland spilte hele kampen, uten at han kom til noen av kampens største sjanser. nærmest var han etter 64 minutter da han fikk en avslutning blokkert. dermed har nordmannen gått målløs av banen i tre av fire kamper etter jul. dortmund står på 29 poeng og ligger på fjerdeplass, mens bayer leverkusen klatrer til andreplass på tabellen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.01.2021 22.28.28
Øverby tilbake etter sykdom
petter Øverby er tilbake i form og spiller for norge i håndball-vm mandag. han var utslått av mageonde tidligere i mesterskapet og sto over mot sveits. norge er sikret avansement til hovedrunden med minst uavgjort mot Østerrike. det vil også bety at Øverby og de norske gutta starter hovedrunden med to poeng. – petter er forsvarssjef, og vi er veldig glad for å ha ham tilbake. han skal også spille en del i angrep i dag (mandag), sier landslagssjef christian berge til ntb.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.01.2021 13.39.12
solskjær etter uavgjort i gigantduellen: - en misbrukt mulighet
Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United-lag nekter å tape på bortebane.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.01.2021 19.21.50
Manchester United sløste med sjansene: – En misbrukt mulighet
(liverpool - manchester united 0–0) manchester united-trener ole gunnar solskjær sier det er en god følelse å være skuffet etter uavgjort mot den regjerende seriemesteren.
Kilde: VG Sport | Publisert: 17.01.2021 19.21.46
liverpool og united spilte uavgjort, men avgjørelse skapte reaksjoner: - motbydelig
Med seks sekunder igjen på klokka i første omgang valgte dommeren å blåse av. Da var Liverpools Sadio Mané alene gjennom med keeper.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 17.01.2021 18.21.57
uavgjort for haaland og sørloth
Både Erling Braut Haalands Borussia Dortmund og Alexander Sørloths Leipzig tapte terreng i toppen av den tyske toppdivisjonen lørdag ettermiddag. Haaland var på banen hele kampen mot Mainz. Nordmannen bredsidet ballen vakkert i mål etter kun halvannet minutt, men målet ble annullert for en offside i forkant. Nærmere kom ikke Haaland. Thomas Meunier utlignet for Dortmund midtveis i andre omgang, og dermed endte det 1–1. Sørloth ble sittende på benken hele kampen da Leipzig spilte 2–2 borte mot Wolfsburg. Sørloths klubb er nummer to i ligaen, ett poeng bak Bayern München. Dortmund følger tre poeng bak der igjen. Begge har én kamp mer spilt enn ligalederen, som spiller søndag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.01.2021 17.24.45
Straffebom og sjansesløseri: Dortmund snublet mot Mainz
(borussia dortmund – mainz 1–1) erling braut haalands borussia dortmund trengte en seier for å henge med i tetkampen i bundesliga, men et drømmetreff fra mainz’ levin Öztunali og storspill fra keeper robin zentner sørget for at det ble uavgjort.
Kilde: VG Sport | Publisert: 16.01.2021 17.23.55
VM-favoritter i trøbbel
kroatia og spania ble sammen med norge og danmark nevnt som de største favorittene til å ta vm-gullet i håndball før mesterskapet. i går røk norge på en smell i åpningskampen mot frankrike, og fredag var det de to andre favorittenes tur til å trøble i sin første kamp. regjerende em-vinner spania klarte bare 29–29 mot brasil i gruppe b. en gruppe hvor en potensiell kvartfinalemotstander for norge ligger. i gruppe c overrasket også japan med å klare uavgjort mot kroatia. også her ble stillingen til slutt 29–29.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.01.2021 19.51.42
uavgjort i vms andre kamp
Offisielt var det ikke Russland som spilte 32-32 mot Hviterussland i sin første kamp i håndball-VM torsdag, det var Russlands Håndballforbund. Den lille semantiske forskjellen på arrangørens nettsted og i kamprapporten er et resultat av avgjørelsen i Idrettens voldgiftsrett (CAS) nylig, der Wadas sanksjoner ble delvis opprettholdt slik at Russland og russiske utøvere i to år ikke kan delta i VM eller OL under eget flagg eller egen nasjonsbetegnelse. VM-laget i håndball ble torsdag de første russere som konkurrerer under de nye reglene. På papiret representerer de ikke landet sitt, men det nasjonale håndballforbundet. Det internasjonale antidopingbyråets sanksjoner for systematisk dopingjuks var egentlig strengere, men CAS halverte straffens lengde til to år og lempet på flere av punktene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.01.2021 18.04.58
«russlands håndballforbund» åpnet med uavgjort
Offisielt var det ikke Russland som spilte 32-32 mot Hviterussland i sin første kamp i håndball-VM torsdag, det var Russlands Håndballforbund.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 14.01.2021 17.01.14
tottenham rotet mot fulham – uavgjort i london-derbyet
(Tottenham – Fulham 1–1) Tottenham kunne klatre til medaljeplass, men kastet bort seieren mot nedrykkstruede Fulham.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 13.01.2021 23.06.27
tottenham rotet mot fulham – uavgjort i london-derbyet
(Tottenham – Fulham 1–1) Tottenham kunne klatre til medaljeplass, men kastet bort seieren mot nedrykkstruet, men…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 13.01.2021 23.06.27
drømmeresultat for milan – uavgjort i toppkampen
Inter trodde de hadde kappet forspranget til Milan i Serie A-toppen til ett poeng, men Roma utlignet fire minutter før slutt og sørget for 2-2 søndag.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 10.01.2021 14.15.04
Midtsjø og Larsen scoret i Nederland
fredrik midtsjø og jørgen strand larsen scoret hvert sitt mål i uavgjorte kamper i nederlandsk æresdivisjon fotball lørdag. larsen noterte også en assist.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 09.01.2021 22.55.11
Nora Mørk reddet Vipers i dramatisk mestermøte: – Sinnsykt irriterende
(vipers kristiansand-esbjerg 28–28) nora mørk scoret fem av de seks siste målene. vipers reddet uavgjort esbjerg i et dramatisk nordisk mestermøte. dermed er mørk & co. fortsatt ubeseiret i champions league.
Kilde: VG Sport | Publisert: 09.01.2021 19.35.03
Nora Mørk reddet Vipers i dramatisk mestermøte: – Sinnssykt irriterende
(vipers kristiansand-esbjerg 28–28) nora mørk scoret fem av de seks siste målene. vipers reddet uavgjort esbjerg i et dramatisk nordisk mestermøte. dermed er mørk & co. fortsatt ubeseiret i champions league.
Kilde: VG Sport | Publisert: 09.01.2021 19.35.03
Tap i Hauges første Serie A-start
jens petter hauge spilte halvannen omgang i sin første serie a-kamp fra start, men milan måtte tåle sesongens første tap da juventus vant 3-1. hauge utmerket seg med å være tredje sist på milans scoring. federico chiesa scoret to mål og sørget for at juventus fortsatt henger med i tetstriden. etter 11 seirer og fire uavgjorte ble det tap for milan, som beholder førsteplassen bare fordi inter tapte tidligere på dagen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.01.2021 00.05.19
Gerrards Rangers suser mot gull
steven gerrard har hatt en eventyrlig sesong med rangers. 19 seire, to uavgjorte og null tap var fasiten før lørdagens old firm mot celtic. i et derby som inneholdt høy intensitet, rødt kort og selvmål, var det rangers som til slutt kunne juble for en 1-0-seier. avgjørelsen falt da callum mcgregor satte ballen i eget mål etter en corner. seieren betyr at rangers nå er 19 poeng foran rivalene i glasgow. celtic har riktignok tre kamper mindre spilt, men det skal mye til for at kristoffer ajer og mohamed elyounoussis lag skal ta igjen gerrards mannskap. rangers vil i så fall bryte celtics seiersrekke på ni ligatitler på rad i den skotske toppdivisjonen. ajer spilte for øvrig hele kampen for celtic, mens moi var på banen de siste 25 minuttene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.01.2021 15.43.46
Aronian og Radjabov til finale
teimour radjabov ga daniil dubov en leksjon også på dag to av semifinalen i juleturneringen i champions chess tour. i finalen venter levon aronian. dubov danket onsdag ut magnus carlsen i kvartfinalen, men i finalejakten var ikke den unge russeren i nærheten av å følge opp den overraskende seieren. torsdag tapte han 1-3 for aserbajdsjanske radjabov etter fire partier i hurtigsjakk. sistnevnte trengte bare uavgjort på årets første dag for å sikre finaleplassen, men nøyde seg ikke med det og vant to strake partier. dermed var det umulig for dubov å gjøre et comeback. etterpå sa radjabov at han spilte så «kjedelig sjakk som mulig» for å kontre dubovs aggressive spillestil
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.01.2021 18.26.24
real madrid-flause: klarte bare uavgjort mot elche
(Elche – Real Madrid 1–1) Etter fem strake seirer i LaLiga, avsluttet Real Madrid 2020 med et uventet poengtap.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 30.12.2020 23.22.56
real madrid-flause: klarte bare uavgjort mot elche
(Elche – Real Madrid 1–1) Etter fem strake seirer i LaLiga, avsluttet Real Madrid 2020 med et uventet poengtap.
Kilde: VG Sport | Publisert: 30.12.2020 23.22.51
Big Sam ble ydmyket av Leeds
sam allardyce fikk en god start på karrieren som west bromwich-trener med uavgjort mot serieleder liverpool. mot leeds og marcelo bielsa kom han derimot raskt ned på jorda igjen. romaine sawyers åpnet fadesen med et selvmål som er youtube verdig, og derfra var det bare ett lag på banen. til pause sto det 4–0 til leeds, og ett mål til etter pause gjorde at det hele endte 5–0. dermed er west bromwich fortsatt under streken, mens leeds klatret til en ellevteplass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.12.2020 20.52.46
carlsen innledet kvartfinalen i sjakkens mestermøte med uavgjort-dag
Magnus Carlsen og russiske Daniil Dubov spilte 2-2 på første dag av kvartfinaleduellen i romjulsturneringen i Champions Chess Tour tirsdag.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 29.12.2020 17.46.44
Saïss ødela for Tottenham
søndag kveld var tottenham hotspur gjester i wolverhampton. tottenham fikk en drømmestart på kampen etter scoring av tanguy ndombele etter kun to minutter. men fire minutter før full tid utlignet wolverhampton. romain saïss løp seg fri på første stolpe og stusset en corner i lengste hjørnet. dermed endte kampen 1–1. med uavgjort ligger tottenham fortsatt seks poeng bak liverpool som topper tabellen. wolverhampton ligger på 11. plass på tabellen, elleve poeng bak liverpool.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.12.2020 22.12.24
Sen utligning sørget for poengdeling mellom Tottenham og Wolverhampton
roman saiss` scoring like før slutt sikret uavgjort mellom wolverhampton og tottenham.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 27.12.2020 21.10.12
Dominerte fullstendig. Så sjokkerte bunnlaget Liverpool
west bromwich` sene utligning sørget for uavgjort mot ligaleder liverpool
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 27.12.2020 18.21.20
LIVE 21.00: Følg Manchester City mot Newcastle her
manchester city må vinne etter to uavgjortkamper på de tre siste.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 26.12.2020 19.38.57
Vil ikke snakke om milepæl
ole gunnar solskjær har hatt høye topper og enorme nedturer som manager i manchester united. i dag er det to år siden han ble ansatt., men han vil ikke dvele ved det som har skjedd i klubben de to siste årene. – jeg liker ikke, eller rettere sagt hater, å snakke om hva jeg har gjort og hvor vi står. jeg ser alltid framover, sier han i forkant av søndagens hjemmemøtet med leeds. – jeg er klar over at vi har en stor jobb å gjøre for å holde det nivået jeg vil ha. det er det vi jobber mot hver eneste dag, men jeg har virkelig hadde glede av disse to årene, legger solskjær til. på to år har solskjær ledet manchester united i 110 kamper. fasiten viser 61 seirer, 22 uavgjorte og 27 tap. det gir en seiersprosent på 55,45. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.12.2020 09.33.30
Elverum med mesterligaseier
endelig ble det poeng i banken igjen for elverum etter at mesjkov brest fra hviterussland ble slått 33-31 i håndballens mesterliga torsdag kveld. elverum hadde ikke tatt poeng i årets turnering siden porto ble slått i den første kampen i gruppa. hviterusserne hadde vært gode med fire seirer og én uavgjort på de åtte første kampene, og de hang med hele veien i terningen arena også. laget fra øst ledet 17-16 til pause, men mistet litt av gnisten i 2. omgang. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.12.2020 21.09.45
Firmino ble helten for Liverpool – avgjorde toppkampen i siste spilleminutt
(liverpool - tottenham 2–1) det så ut til å ende uavgjort på anfield, men så steg roberto firmino til værs i kampens siste ordinære spilleminutt.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 16.12.2020 22.50.37
Roberto Firmino ble helten for Liverpool – avgjorde toppkampen i siste spilleminutt
(liverpool - tottenham 2–1) det så ut til å ende uavgjort på anfield, men så steg roberto firmino til værs i kampens siste ordinære spilleminutt.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 16.12.2020 22.50.37
Firmino ble helten for Liverpool – avgjorde toppkampen i siste spilleminutt
(liverpool - tottenham 2–1) det så ut til å ende uavgjort på anfield, men så steg roberto firmino til værs i kampens siste ordinære spilleminutt.
Kilde: VG Sport | Publisert: 16.12.2020 22.50.32
holdt city-stjernene til uavgjort
Manchester Citys stjernespillere klarte ikke å klatre seg opp på hesten igjen etter 0-0-kampen mot byrival Manchester United. Tirsdag kveld røyk de på nok en poengdeling i Premier League. West Bromwich parkerte bussen på stillingen 1-1, og forbikjøringen uteble for de lyseblå racerbilene. Bunnlaget tok med det et sterkt poeng borte mot Pep Guardiolas menn. Ilkay Gündogan scoret for hjemmelaget, mens et selvmål fra Rúben Dias forærte gjestene sin scoring.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.12.2020 22.52.43
manchester city klarte bare uavgjort mot west bromwich
Pep Guardiolas menn sliter med å score mål.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 15.12.2020 21.50.59
Nytt tap for Chelsea: Senket av Neto på overtid
(wolverhampton – chelsea 2–1) det så ut til å bli uavgjort mellom wolverhampton og chelsea, men fire minutter på overtid dukket pedro neto opp og sikret hjemmelaget seieren.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.12.2020 20.58.43
Lampard ut mot egne spillere: – Hvis du ikke presterer, så taper du
(wolverhampton – chelsea 2–1) det så ut til å bli uavgjort mellom wolverhampton og chelsea, men fire minutter på overtid dukket pedro neto opp og sikret hjemmelaget seieren.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.12.2020 20.58.43
Lampard ut mot egne spillere etter nytt tap: – Hvis du ikke presterer, så taper du
(wolverhampton – chelsea 2–1) det så ut til å bli uavgjort mellom wolverhampton og chelsea, men fire minutter på overtid dukket pedro neto opp og sikret hjemmelaget seieren.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.12.2020 20.58.43
Lampard ut mot egne spillere: – Hvis du ikke presterer, så taper du
(wolverhampton – chelsea 2–1) det så ut til å bli uavgjort mellom wolverhampton og chelsea, men fire minutter på overtid dukket pedro neto opp og sikret hjemmelaget seieren.
Kilde: VG Sport | Publisert: 15.12.2020 20.58.37
Klare for semifinale
for første gang er kroatias kvinnelandslag i håndball klare for en semifinale i mesterskapssammenheng. ems store overraskelse slo tyskland 23-20, og har kun tapt for norge i mesterskapet. også frankrike er klare for semifinale i håndball-em etter å ha slått sverige 31-25 i siste kamp i hovedrunden. de får med seg enten russland eller danmark, som spiller kl. 20.30. danmark må vinne, mens russerne klarer seg med uavgjort. den kampen avgjør også hvem norge møter i semifinalen. norge møter ungarn kl. 20.30.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.12.2020 19.42.42
Danmarks EM-håp lever videre
danmark slo spania lett 34–24 i håndball-em. det gir danskene en ren «finalekamp» mot russland om semifinaleplass. danmark møter norge i semien om de havner på andreplass i sin pulje. frankrike har en antatt enkel kamp mot sverige tirsdag. senere samme kveld må danmark slå russland for å gå videre til cupspillet på hjemmebane. russerne var med i ems klart beste forestilling for et par dager siden. da endte det uavgjort mellom frankrike og russland.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.12.2020 22.02.24
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »