Hovedsiden

Liten annonse  Lumanza ferdig i Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 57 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.25)
  Midtbanespilleren Tortol Lumanza forlater Stabæk etter nedrykket fra Eliteserien. 1. divisjonsklubben opplyser mandag på sine nettsider at det er enighet med spilleren om å avslutte samarbeidet. Kontrakten er dermed terminert med øyeblikkelig virkning. Videre heter det at partene har kommet til enighet om at dette er den beste løsningen nå. Lumanza kom til Bekkestua-klubben første gang i 2017. Året etter gikk ferden videre til tyrkiske Osmanlispor, før det ble comeback i Stabæk i 2019. (NTB)


  Reagerer: - Hvorfor?

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: / 1 time og 18 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.04)
  Erling Braut Haaland (21) har pådratt seg sin åttende skade siden mai 2020. - Hvorfor skjer det igjen og igjen? spør den tyske storavisa Bild.  Dortmund bekrefter muskelskade for Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 19 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.03)
  Erling Braut Haaland pådro seg en muskelskade mot Hoffenheim lørdag. Hvor lenge superspissen er uaktuell for spill, er foreløpig ikke klarlagt. Haaland brukte kun seks minutter på å score mot Hoffenheim. Det var hans 80. mål for Dortmund siden han kom til klubben i desember 2019. Etter en drøy time forlot han banen. Mandag bekrefter Borussia Dortmund at måltyven har pådratt seg en muskelskade. Han var gjennom medisinske undersøkelser både søndag og mandag. – Haaland lider av muskelproblemer, som krever behandling og ytterligere undersøkelser i løpet av de kommende dagene, opplyser Dortmund på sin hjemmeside. Det er tredje gang denne sesongen Haaland blir tvunget til å ta en pause med skadeproblemer. Han gikk glipp av tre kamper i september og oktober i fjor på grunn av hoftetrøbbel og ytterligere syv kamper fra slutten av oktober til slutten av november. Dortmund vet ikke hvor lenge det vil gå denne gangen før nordmannen er klar for spill igjen. – Vi håper at Erling er frisk så snart som mulig og kan fortsette med å gjøre det han elsker mest – å score mål for Dortmund, skriver klubben. (NTB)

  Ruben Gabrielsen klar for MLS-klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 17 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:17.05)
  Den norske fotballprofilen Ruben Gabrielsen har signert en toårskontrakt med den amerikanske klubben Austin FC, bekrefter klubben. I avtalen Gabrielsen har inngått ligger det også en opsjon på at nordmannen kan bli værende i Major League Soccer-klubben i ytterligere en sesong. Forsvarsspilleren har de siste sesongene tilhørt den franske fotballklubben Toulouse. Nylig ble det kjent at kontrakten hans der var terminert. Gabrielsen var på lån i FC København i fjor høst. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »