Vålerenga slo ut 4. divisjonslag i NM
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:18.49)
    Vålerenga brukte over én omgang på å score det første målet mot 4. divisjonslaget Union Carl Berner. Men vant til slutt komfortabelt 3-0. Bortelaget Vålerenga måtte ikke reise langt ettersom oppgjøret gikk på Jordal Kunstgress. Og etter 52 minutter satte Mees Rijks inn 1-0. Magnus Riisnæs scoret de to siste for 1. divisjonslaget Vålerenga.

Ord sky bassert på artikkel: 922773
Vålerenga - divisjonslag - divisjonslaget - komfortabelt - Bortelaget - ettersom - oppgjøret - Kunstgress - minutter - Riisnæs -