Hovedsiden

Liten annonse  Sevilla møter Roma i Euopaliga-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:22.59)
  jose mourinhos roma er klare for finalen i europaligaen. torsdagens bortekamp mot bayer leverkusen endte 0-0, og dermed ble det ene målet roma klarte å sette inn i hjemmeoppgjøret avgjørende. jose mourinho har en imponerende karriere i de europeiske cupturneringene, med to mesterligatrofeer (porto 2004 og inter 2010) og én europaliga-tittel (manchester united 2017), i tillegg til fjorårets conferenceligatriumf. finalemotstander for italienerne blir spanske sevilla. det er klart etter at torsdagens reurkamp gikk til ekstraomganger. den første kampen endte 1-1. torsdag ga dusan vlahovic juventus ledelsen etter 65 minutter, mens suso utlignet til 1-1 i det 71. spilleminutt. fem minutter ut i den første ekstraomgang ble erik lamela den store sevilla-helten da han satte inn det avgjørende målet. marcos acuña ble utvist med fem minutter igjen, tilsynelatende fordi han ikke tok et innkast raskt nok, men sevilla klarte å ri av det italienske presset. (nrk/ntb)

  Roma til Euopaliga-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:22.59)
  jose mourinhos roma er klare for finalen i europaligaen. torsdagens bortekamp mot bayer leverkusen endte 0-0, og dermed ble det ene målet roma klarte å sette inn i hjemmeoppgjøret avgjørende. jose mourinho har en imponerende karriere i de europeiske cupturneringene, med to mesterligatrofeer (porto 2004 og inter 2010) og én europaliga-tittel (manchester united 2017), i tillegg til fjorårets conferenceligatriumf. motstander blir enten sevilla eller juventus, som i øyeblikket spiller ekstraomganger etter at det sto 0-0 etter fire ganger 45 minutter. (nrk/ntb)  Haaland nominert til månedens spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:12.08)
  erling braut haaland er én av åtte nominerte spillere som kan bli kåret til månedens spiller i premier league i april. haaland spilte fire kamper i premier league i april og scoret i alle fire. totalt scoret han seks mål og hadde to målgivende pasninger i løpet av de fire kampene. haaland ble kåret til månedens spiller i august, i det som var hans første måned i premier league. også martin ødegaard har blitt kåret til månedens spiller denne sesongen, noe som skjedde i kåringen for november og desember (samlet kåring). de øvrige nominerte til prisen for april er kevin de bruyne (manchester city), alexander isak, callum wilson (begge newcastle), ollie watkins (aston villa), dominic solanke (bournemouth), diogo jota (liverpool) og eberechi eze (crystal palace).


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »