Hovedsiden

Liten annonse
  Sparking av AaFK-trener går til retten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:16.19)
  aalesunds sparking av tidligere trener christian johnsen blir en sivilsak i retten. det bekrefter aafks styreleder gunnar haagensen på en pressekonferanse tirsdag. – vi har mottatt en stevning. vi har forsøkt å bli enige og prøvd å stå i det, men til slutt var ikke det mulig lenger, sier haagensen. styrelederen bekrefter at det blir en sivilsak som skal opp for domstolen, men er selvsikker på at aalesund har opptrådt riktig i saken. – vi har kjørt en såpass grundig prosess at jeg tror det skal gå bra. i utgangspunktet tror jeg at det vi har kontraktfestet burde stå seg, forteller haagensen. christian johnsen ble ansatt som aalesund-trener i juni i fjor, men klarte ikke å berge plassen i eliteserien. denne sesongen slet laget under johnsens ledelse og er nede på nest siste plass med bare ni poeng etter 14 spilte kamper. kjetil rekdal ble søndag bekreftet som ny trener i aafk. (ntb)
  christian johnsen har fått sparken som trener i fotballklubben aalesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:20.33)
  christian johnsen er ferdig som hovedtrener i aalesund. oransjetrøyene har hatt en svak start på sesongen etter nedrykket fra eliteserien i fjor. det skriver klubben i en pressemelding. aalesund tapte 0-4 for levanger søndag og er tabelljumbo i 1. divisjon. – etter nesten halvspilt sesong er realiteten at klubben står med ni poeng på tretten kamper, og det er besluttet at en må gjøre endringer for å snu situasjonen på banen, skriver klubben. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »