Hovedsiden

Liten annonse
  Guardiola må trolig la Rodri hvile mot Luton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:15.46)
  manchester city-trener pep guardiola har ennå ikke bestemt seg for om rodri kan spille mot luton lørdag. et tøft kampprogram tærer på city-stallen. han innrømmet under fredagens pressekonferanse at stjernen har spurt om en pause, og at han kanskje får innvilget sin forespørsel, ifølge the daily mail. – så absolutt. fullstendig riktig. det blir verre, verre og verre, sa guardiola om rodris situasjon. manchester city henger fortsatt med i tre turneringer og har igjen et svært tett og tøft program framover. ved siden av innspurten i premier league er det returkamp i mesterligaens kvartfinale til uken, og 20. april er det semifinale i fa-cupen. erling braut haaland og hans lagkamerater kjemper også med liverpool og arsenal om premier league-tittelen. laget er ett poeng bak med sju serierunder igjen å spille. (ntb)


  Bayern-sjef fyrer løs mot spillerne etter ny fadese – forsvarer Tuchel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:06.41)
  bayern münchens sportsdirektør max eberl gir tydelig uttrykk for at spillerne bærer ansvaret etter den «flaue» 2-3-smellen mot heidenheim i bundesliga lørdag. heidenheim tok seieren etter å ha ligget under 0-2 ved pause. annen omgang ble et mareritt for meritterte bayern-stjerner. det er for lengst kjent bayern og trener thomas tuchel avslutter sitt samarbeid til sommeren. ifølge sportsdirektør eberl er det ingen planer om at tuchel skal sparkes ut før den tid. i stedet tas trenerprofilen kraftig i forsvar. – thomas var veldig emosjonell denne uken. han ga alt i taktikkrommet. at han får noe slikt i retur (fra spillerne), det har han absolutt ikke fortjent, sier eberl til sport1. spesielt spillerne får det glatte lag. – de er alle landslagsspillere. de er seriemestere og vinnere av champions league. jeg forventer mer mannlighet. dette skal ikke være bayerns ansikt, sier eberl. (ntb)


  Vickhoff Lie med overlegent NM-gull i super-G – 16-åring yppet seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:13.19)
  kajsa vickhoff lie (25) utklasset konkurrentene i super-g under nm i alpint på hafjell fredag. det var hennes fjerde nm-gull. dermed gjorde hun akkurat som på torsdag da hun seiret i utfor samme sted. begge seirene til 25-åringen var ventet. hun kom på 3.-plass i verdenscupavslutningen i saalbach i super-g for noen uker siden og tilhører den absolutte verdenseliten. dit er det et det stykke igjen for de øvrige norske fartsjentene. thea louise stjernesund tok sølvet og var 0,57 sekunder fra seieren. det var et sterkt løp av utøveren som er mer kjent for å kjøre slalåm og storslalåm. alexandra gleditsch melgaard var 1,51 sekunder bak på 3.-plass. torsdag overrasket 16 år gamle eva unhjem johansen med bronse i utfor i sitt aller første fis-renn i disiplinen. fredag havnet på hun på 5.-plass i super-g. ungjenta fra asker hadde 2,52 sekunder opp til vinneren vickhoff lie. de to første nm-gullene til vickhoff lie kom i 2019.(ntb)

  Syk Tandrevold står over NM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:09.15)
  sykdom etter verdenscupavslutningen gjør at skiskytter ingrid landmark tandrevold (27) dropper helgens nm på geilo. det melder skiskytterforbundet i en pressemelding. også karoline knotten har meldt forfall. – jeg dro med meg litt sykdom inn i påskeuka og kjenner at kroppen ikke er restituert ennå. da er det mest fornuftig å stå over nm, lade batteriene skikkelig og komme inn til oppkjøringen av en ny sesong med masse overskudd og energi, sier tandrevold. verdenscupvinner johannes thingnes bø står over de individuelle løpene, men skal gå søndagens stafett. – selv om vi selvfølgelig skulle ønske at absolutt alle var her, får vi være glade for at de aller fleste er friske og klare for å ta ut det siste. vi er heldige som får avslutte sesongen under så gode vinterforhold på geilo og med flotte løyper. vi gleder oss, sier landslagssjef per arne botnan. (ntb)


  Oilers knuste Vålerenga i første semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. mars 2024 KL:20.11)
  stavanger oilers slo vålerenga 4–1 i en første nm-semifinalen i ishockey søndag kveld. etter en målløs første periode sendte oslo-gutten ludvig hoff vertene i ledelsen. andreas klavestad doblet ledelsen tre minutter senere, før hoff gjorde sitt andre mål for kvelden etter en drøy halvtime spilt. halvannet minutt før pause økte andré bjelland strandborg oilers` ledelse ytterligere og punkterte på mange måter kampen før siste periode. vålerenga mistet likevel ikke håpet og bare tre minutter inn i tredje periode reduserte mika partanen for gjestene. sluttspillsoppgjørene avgjøres i best av sju kamper. første lag til fire seire avanserer videre til finalen. – jeg føler at vi har kommet litt tilbake sånn vi spilte i fjor, sa andré bjelland strandborg til tv 2. vålerenga har dermed fortsatt god mulighet til å sikre seg en finaleplass, men må flere hakk opp i nivå om det skal bli en realitet. – det var absolutt ikke bra nok. man må komme med en mye bedre energi om man skal vinne her, sa vålerengas mathis olimb til tv 2. (©ntb)

  Ruud til åttedelsfinale i Miami

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. mars 2024 KL:06.32)
  casper ruud fikk revansj for to tunge tap mot alejandro davidovich fokina og tok seg til åttedelsfinale i storturneringen miami open. ruud vant 6-3, 6–4 over den 28.-rangerte spanske 24-åringen i kampen som ble spilt natt til mandag norsk tid. det siste gamet ble en nervepirrende og jevn affære, og det var først etter den fjerde matchballen nordmannen kunne innkassere seieren. – det var absolutt en bra match. jeg fikk en god start. brøt ganske tidlig i første sett og holdt det hele veien ut. hadde til og med noen sjanser til å bryte en gang til, men det var en god spiller jeg møtte. jeg har tapt noen jevne kamper mot ham i det siste, så det var deilig å ta denne seieren, sier ruud etter kampen. i åttedelsfinalen møter ruud den 22.-seedede chileneren nicolas jarry. han slo brasilianske thiago seyboth wild 6–7 (1-7), 7-5, 6–3 i en kamp som startet før ruuds duell, men som tok nesten tre timer å avgjøre. (ntb)
  Vålerenga snudde til seier etter marerittåpning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:20.54)
  vålerengas fotballkvinner fikk den verst tenkelige starten på sesongen, men reiste seg og snudde 0-1 til 3-1-seier i serieåpningen mot stabæk mandag. kampen i oslo skulle vært spilt lørdag, men måtte da utsettes i to dager som følge av snøkaos. mandag ble det vålerenga-jubel på eget gress. det var imidlertid gjestene fra bærum som jublet først. stabæk-sesongen var bare tre minutter gammel da iris omarsdottir våkent dukket opp foran vålerengas mål og styrte inn 1-0. – vi sa at vi skulle fyke ut av startblokkene, og det gjorde vi absolutt ikke. vi kom jævlig dårlig i gang, sa vålerenga-trener nils lexerød til tv 2 om den tunge starten. han fikk se egne elever ta tak i kampen utover i første omgang, men mål ble det først etter pause. scoringer fra thea bjelde, karina sævik og janni thomsen i den andre omgangen gjorde at vålerenga til slutt vant 3-1. (ntb)

  Warholm fyrer oppunder ryktene om superduell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:22.25)
  karsten warholm og armand «mondo» duplantis småkjeklet om hvem som er raskest på 100 meter i monaco sist sommer, noe som skapte stor oppmerksomhet i friidretten. tråden ble tatt opp i zürich etter vm – og snart kommer trolig konklusjonen. – sånn som det ser ut nå, så virker det som det blir (en duell), sier karsten warholm i den nyeste episoden av friidrettspodden, som slippes fredag morgen. – mondo (duplantis) er giret. jeg er giret og vi har noen felles sponsorer i puma og red bull, som også er giret. superduellen finner sannsynligvis sted etter sesongen. for først skal de to verdensrekordholderne forsvare ol-gullene på 400 meter hekk og stavsprang i paris. deretter kan de finne ut hvem som er kjappest. – man vil jo være cocky, men jeg innser at jeg har klart mest å tape i den duellen, vil jeg absolutt tørre å påstå. det tror jeg også mondo skjønner, sier warholm. armand duplantis har løpt så raskt som 10,69 sekunder på 100 meter i 2018 (10,57 med underkjent medvind), og regnes som den raskeste stavhopperen. karsten warholm står oppført med sterke 10,49 innendørs, men persen er mer enn syv år gammel. – persene våre er ikke så langt fra hverandre. det er lenge siden jeg har løpt. det er en stund siden han også har løpt. jeg har nok trent mer løping siden enn det han har gjort, sier nordmannen i podkasten. warholms mor og manager, kristine haddal, skriver i en melding til nrk at det ikke foreligger konkrete planer rundt løpet ennå og at de ikke har mer informasjon nå.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »