Hovedsiden

Liten annonse
  Gulliksen matchvinner for Djurgården – Nguen med assist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:22.14)
  tobias gulliksen scoret det avgjørende målet da djurgården vant 3-1 borte mot norrköping i allsvenskan mandag kveld. djurgården kniper dermed litt innpå serieleder malmö, som har en luke på sju poeng på toppen av tabellen. erik botheim & co. har riktignok én kamp mer spilt. tokmac nguen assisterte deniz hümmet da han sendte djurgården i ledelsen etter 13 minutter, før gulliksen doblet ledelsen etter en time. isak sigurgeirsson reduserte for vertene tre minutter senere, før besard sabovic fastsatte resultatet for stockholm-klubben. scoringen var gulliksens femte for djurgården siden han gjorde overgang fra bodø/glimt i februar. 20-åringen har også notert seg for fem målgivende på sine 16 kamper i sverige. søndag tar djurgården imot värnamo på hjemmebane i den svenske hovedstaden. (ntb)

  Botheim-scoring i Malmös målfest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:19.26)
  erik botheim scoret malmös tredje mål da halmstad ble knust 5-1 på hjemmebane i allsvenskan søndag. dermed fortsetter malmös luke på toppen av tabellen å være ni poeng til mjällby på 2.-plass. anders christiansen sendte vertene i ledelsen etter 22 minutter, mens birnir snær ingason utlignet sju minutter senere. det fikk imidlertid lite å si da isaac kiese thelin sendte malmö tilbake i ledelsen åtte minutter før pause, før botheim og hugo bolin (to mål) fikset 5-1-seier i andre omgang. scoringen var botheims 12. på 19 kamper for blåtrøyene siden overgangen fra salernitana i februar. han har også notert fem målgivende pasninger. lars sætra gjorde seg også tellende da han assisterte jacob trenskow i kalmars 2-1-seier borte mot eskil edhs aik. sistnevnte satt hele kampen på benken. (ntb)

  Carljohan Eriksson klar for Sarpsborg 08

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:10.19)
  sarpsborg 08 har signert den 29 år gamle målvakten carljohan eriksson. det bekrefter klubben på sine hjemmesider mandag. målvakten fra finland har skrevet under en kontrakt som strekker seg ut 2026-sesongen. erikkson kommer fra den danske klubben nordsjælland. 29-åringen har tidligere spilt for dundee united og den svenske klubben mjällby aif hvor han i 2021 ble kåret til årets målvakt i allsvenskan. – eriksson har vært øverst på listen vår etter vi forsto at marko ilic ikke ble med videre jeg kjenner ham veldig godt fra svensk fotball. det er en god ballstopper med gode reflekser, en god skuddstopper som også har fin høyde, sier sportssjefen i sarpsborg 08, hampus andersson.

  Henning Berg ferdig i AIK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:10.05)
  henning berg er ferdig i den svenske klubben aik, det bekrefter klubben på sine hjemmesider fredag. berg har på eget initiativ valgt umiddelbart å trekke seg fra stillingen som hovedtrener for den svenske klubben. årsaken er uenighet om hvordan klubben ønsker å jobbe i fremtiden. – fra dag en har henning berg gitt hundre prosent for aik fotball. en imponerende arbeidsevne og dedikasjon er det jeg vil fremheve som hans hovedsider, sier aik fotballs sportslige leder thomas berntsen og legger til: – ulike syn mellom aik og henning om hvordan klubben skulle jobbe for igjen å være et topplag i allsvenskan, og kvalifisere seg til uefa-kamper, var avgjørende for hans avgang. berg signerte for aik i fjor sommer og det ble totalt 35 kamper for ham som hovedtrener i aik. aik endte på en 11. plass i fjorsesongen og ligger på en 8. plass i inneværende sesong. klubben fra stockholm har tapt de fire av de fem siste kampene.

  Finsk signering til Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:14.03)
  den finske løperen teemu lepaus er klar for vålerenga ishockey. dette bekrefter klubben på sine hjemmesider. 31-åringen fra tammerfors i finland har tidligere spilt fem sesonger i den finske eliteserien, liiga. her står han med 50 mål og 70 assist, totalt 120 poeng, på 237 kamper. de to siste sesongene har han spilt i tysk eliteserie (del) og allsvenskan i sverige. nå er han klar for vålerenga, og flytter til oslo sent i juli for å slutte seg til resten av troppen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »