Hovedsiden

Liten annonse





  canadiske skogbranner stopper amerikansk idrett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:07.49)
  amerikanerne må sette flere idrettsarrangementer på vent som følge av skogbrannene i canada. luftkvaliteten er spesielt dårlig i new york. torsdag ble det første løpet i galoppløpet belmont stakes i new york avlyst. hundrevis av skogbranner i canada har ført til at et teppe med røyk og tåke har lagt seg over flere nordøstlige amerikanske byer denne uka, og det er utstedt advarsler om luftforurensing til flere millioner mennesker. baseballkampene mellom new york yankees og chicago white sox ble torsdag gjennomført etter at de måtte ha spillefri onsdag. da var luftkvaliteten på yankee stadium på hele 335. mange nfl-lag i øst måtte flytte sine treninger inn i haller torsdag. i hovedstaden tar baseballaget washington nationals grep og utsetter sin kamp mot arizona som opprinnelig skulle bli spilt 22. juni. (ntb)

  Italia og Uruguay til finalen i U20-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:06.27)
  natt til fredag norsk tid kjempet italias unge og lovende seg til en 2-1-seier over sør-korea i u20-vm. i finalen møter de uruguay. søramerikanerne slo israel 1-0 i sin semifinale sent torsdag kveld. begge lag jakter sin første tittel i mesterskapet. uruguay har vært i finalen to ganger, men tapt begge. italienerne har en 3. plass som sitt beste resultat i mesterskapet. denne gangen setter de sin lit til chelsea-talentet cesare casadei, som er u20-vms toppscorer med syv mål så langt. han scoret også i semifinalen. i forrige utgave av mesterskapet, i 2019, ble erling braut haaland toppscorer med ni mål. alle ni kom i en 12-0-seier over honduras, men norge ble slått ut i gruppespillet. ukraina er regjerende mester i u20-vm, mens argentina er den mest suksessfulle nasjonen. de har vunnet mesterskapet seks ganger.







  Medier: Qatar med nytt og forbedret Manchester United-bud

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:14.28)
  qatar-sjeiken jassim bin hamad al-thani skal denne uken ha levert inn et oppjustert bud på fotballklubben manchester united. flere toneangivende britiske medier som bbc , the times og daily mail hevder å ha kilder på dette onsdag. fotballjournalisten fabrizio romano melder det samme. daily mail skriver at budet fra al-thani skal ha en totalramme på cirka 75 milliarder norske kroner. bbc skriver at det videre legges opp til at all united-gjeld innfris, samtidig som det settes av penger til i et fond til bruk i klubben og lokalsamfunnet. budet som nå ligger på bordet beskrives som det aller siste og endelige fra al-thani. han skal ifølge fabrizio romano ha gitt klar beskjed om det ikke vil komme nye bud fra hans side. uniteds nåværende eiere, den amerikanske glazer-familien, sies å ha fått frist til fredag denne uken med å ta stilling til forslaget. den britiske milliardæren jim ratcliffe er den andre aktøren som kjemper om å få kontrollen over old trafford-klubben. britiske medier har spekulert i at ratcliffe har vært i førersetet fram til nå. (ntb)












  Slutten på familien min

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:04.01)
  amerikanske jagerfly rykket ut da et privatfly krenket luftrommet rundt washington d.c. søndag før det styrtet med fire personer om bord. to av dem var datter og barnebarn til en forretningsmann og framtredende trump-støttespiller.

  Svimmel motstander ga seg mot regjerende mester Swiatek

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:21.00)
  regjerende roland-garros-mester iga swiatek fikk lett spill på vei mot kvartfinalebillett i årets turnering mandag. motstanderen trakk seg med sykdom. swiatek ledet 5-1 i første sett da lesia tsurenko måtte trekke seg etter å ha vært i kontakt med lege. hun klaget over å være svimmel og kortpustet. kampen i paris varte dermed kun i 31 minutter. i kvartfinalen møter swiatek amerikanske coco gauff. gauff er klar for kvartfinale i roland-garros for tredje året på rad etter å ha slått anna karoline schmiedlikova fra slovakia 7-5, 6-2 mandag. i fjor møttes swiatek og gauff i finalen i paris. da var verdenseneren best av dem. (ntb)






  Hovland klatrer to plasser på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:08.46)
  den norske golfstjernen viktor hovland ligger på 5.-plass på den oppdaterte verdensrankingen mandag. søndag tok han sin fjerde seier på pga-touren. etter omspill mot denny mccarthy gikk hovland til topps i pga-turneringen the memorial tournament i ohio søndag. mandag har han klatret forbi max homa og zander schauffele og innehar 5.-plassen på verdensrankingen. de fire beste på rankingen er uendret. amerikaneren scottie scheffler troner øverst for tredje uken på rad. spanske jon rahm ligger på 2.-plass, mens nordiren rory mcilroy innehar 3.-plassen. patrick cantlay ligger på plassen foran hovland. (ntb)


  león vant den nordamerikanske mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:06.11)
  meksikanske club león vant den nordamerikanske mesterligaen etter 3-1-sammenlagt over los angeles fc i finalen. finalen i turneringen spilles over to kamper. león, som tok sin første mesterliga-tittel, vant den første kampen 2-1, før nattens oppgjør endte med en 1-0-seier. meksikanske klubber dominerer den nordamerikanske mesterligaen. lag fra mexico har vunnet turneringen hele 38 ganger, mens landet med nest flest titler er costa rica. lag derfra har vunnet den seks ganger. amerikanske lag har vunnet den tre ganger. seattle sounders var regjerende mestere.


  Mol og Sørum til finale i Tsjekkia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:12.36)
  anders mol og christian sørum tok seg til finale i verdenstourturneringen i sandvolleyball i ostrava. de slo hjemmehåpene i semifinalen. med settsifrene 19-21, 21-17, 15-8 er nordmennene klare for finale foran den tsjekkiske duoen ondrej perusic/david schweiner. i finalen, som starter 16.30, venter enten cherif younousse/ahmed tijan, qatar eller amerikanske andrew benesh/miles partain. den norske stjerneduoen tapte et jevnt første sett i semifinalen, før de i sett nummer to fikk spillet mer på gli og utlignet. dermed måtte kampen avgjøres i et tredje sett. der skaffet de seg en stor ledelse og ga ikke fra seg initiativet på vei mot finaleplass. (ntb)




Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »