Hovedsiden

Liten annonse
  Molde med snuoperasjon i lokaloppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 22 minutter gammel - (søndag 7. august 2022 KL:20.00)
  serieleder molde kom under 0-2 i bortemøtet mot naborival kristiansund, men kom tilbake og vant 3-2 i eliteserien søndag. kristian eriksen ble matchvinner. med seieren økte molde serieledelsen sin til lillestrøm til fem poeng, men lsk har én kamp mindre spilt. andreas hopmark og bendik bye sto for kristiansunds scoringer tidlig i 1. omgang, mens eirik haugan og david fofana scoret moldes to mål mot slutten av omgangen. mye omtalte kristian eriksen fikk i nabooppgjøret tillit fra start. etter bare noen få minutter etter hvilen åpnet hamar-mannen målkontoen da han skar inn fra siden og avsluttet med en lav skudd i lengste hjørne. to minutter før slutt fikk faris pemi se det røde kort etter en stygg albue mot haugan.

  Brann fortsatte seiersrekken – Sogndal-spiller med to selvmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 7. august 2022 KL:17.27)
  stabæk tok ledelsen hjemme mot brann, men bergenserne kjempet seg tilbake og vant 2-1 i 1. divisjon. sogndals eirik lereng scoret to selvmål i tapet for kfum. det sto målløst til det var spilt 53 minutter i bærum. sturla ottesen avsluttet mot mål, og på ferden mot nettet gikk ballen via hodet til kasper pedersen og videre i nettet. ledelsen fikk de imidlertid ha i kun ni minutter. dermed er brann stadig ubeseiret på ferden mot opprykk til eliteserien. de står med 51 poeng på 19 kamper, og har 16 poeng ned til sandnes ulf på annenplass. stabæk ligger på tredjeplass poenget bak sandnes-laget. kfum oslo og sogndal kjemper begge om kvalifisering til eliteserien, og det var dermed tre viktige poeng oslo-laget sikret seg i 2-1-seieren. eirik lereng ble tomålsscorer i feil nett for sogndal. først gikk ballen via ham og satte keeper renze fij ut av spill, før han med et kvarter igjen satte innlegget fra moussa njie i eget nett. kfum har nå 32 poeng på 5.-plass, mens sogndal har 29 poeng på 7.-plass. stjørdals-blink reddet 2-2 mot raufoss etter å ha kommet under to ganger. arnar thór gudjónsson og magnus fagernes scoret for raufoss, mens andreas pettersen og kjetil holand tøsse scoret for blink. blink kjemper stadig for å unngå nedrykk til 2. divisjon. for raufoss var det to poeng tapt i kampen om opprykkskvalifisering. de ligger på 6.-plass med 31 poeng og har sogndal to poeng bak seg. (ntb)

  Rosenborg knuste Røa – Stabæk tapte poeng i sluttspillskampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:16.57)
  to tidlige mål la grunnlaget for rosenborgs 5-0-seier over røa i toppserien lørdag. kolbotn bremset sluttspillshåpet til stabæk med 1-0-seier. cesilie andreassen sendte rbk i ledelsen etter fem minutter, før kristine minde doblet seks minutter senere. det sto seg til i annen omgang da anna jøsendal la på til 3-0 etter en drøy time. andreassen scoret sitt andre i det 72. minutt, mens selma sól magnúsdóttir også noterte seg for en scoring tre minutter senere. seieren gjør at rosenborg har to poeng opp til serieleder brann før de to siste kampene foran sluttspillet. en annenplass i grunnserien vil gi rbk fire poeng inn i sluttspillet. vinneren får med seg seks, mens tredjeplassen tar med seg to poeng. fjerdeplassen får ingen poeng med seg inn i sluttspillet. røa på sin side skal spille kvalifisering om å holde seg i toppserien. de ligger sist med to poeng bak avaldsnes med sju. fjerdeplasserte stabæk kjemper om å komme seg til sluttspillet, men de fikk seg en liten knekk lørdag. tonje pedersens mål like før pause sikret kolbotn-seier, og gjør samtidig at kolbotn har tre poeng opp til stabæks 23 over streken. mellom der er lyn på 22. (ntb)

  Northug vil hevde seg i langløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:09.30)
  den tidligere langrennskongen petter northug er ferdig som mosjonist og vil hevde seg i toppen av langløp til vinteren. northug sier til vg at han har planer om å bygge opp et team på to-tre løpere denne sesongen. han satser på suksess i langløpsserien ski classics, som blant annet består av vasaloppet, birkebeinerrennet og marcialonga. – i år håper jeg å hevde meg. jeg trener nå for å delta på noen av ski classics-løpene til vinteren. da vil jeg være med i teten. det er noen løp som ikke passer meg på grunn av løypeprofil, men også noen som passer meg veldig bra, sier northug til vg northug har i sommer imponert i rulleskirennene kanalrennet og blinkfestivalens langløp. han har gått langløp tidligere også, men da har han omtalt seg selv som en mosjonist. – petter northug er i ferd med å gjøre comeback, sier northugs langløpskollega petter skinstad, som også er tv 2-ekspert sammen med trønderen. langløpene sendes på nrk til vinteren, og langløpsstjernen andreas nygaard sier han tror northug kan hevde seg i for eksempel vasaloppet. (ntb)

  Tolv av 17 nordmenn til EM-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:16.25)
  fem av de 17 norske ble utslått i kvalifiseringen på mellomdistanse da orienterings-em i estland ble innledet onsdag, to med minste margin. – det er litt marginer imot når vi har to løpere på 21.-plass sa landslagssjef janne salmi. de 20 beste i hvert heat tok seg videre til lørdagens finale. både andreas sølberg og kaja winsnes nordhagen endte så vidt utenfor. også hans peter mathisen (25), jørgen baklid (34) og anna ulvensøen (34) blir tilskuere lørdag. – det er klart at vi er litt skuffet over at såpass mange havner utenfor, men terrenget i estland er spesielt og krever en del spesifikk forberedelser, sa landslagssjefen.

  Nordvik med kjemperunde på LS: – Wow!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:18.35)
  sindre nordvik fra løiten skytterlag gikk rett inn til ledelse på landsskytterstevne etter 249 poeng av 250 mulige. – wow, wow, wow! utbrøt nrk-kommentator andreas stabrun smith. – for en gjennomføring altså, la ola lunde til. nordvik leder blant over ol-finalist jon-hermann hegg og simon kolstad claussen. – jeg var dritnervøs hele veien. så dette var gøy å få til. jeg klarte noen gode avtrekk, så da går det inn, sier nordvik til nrk. landskytterstevnet pågår fortsatt og du kan se det på nrk1 og nrk tv.

  Ti norske båter til EM i roing i München

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:09.57)
  kjetil borch er med i den norske troppen til em i roing i tyske münchen senere i august. norge sender i alt 20 roere fordelt på ti båter til mesterskapet. disse er i en del av em-troppen: para singlesculler: birgit skarstein, christiania. dame singlesculler: siri eva kristiansen, drammen. dame dobbeltsculler: thea helseth og jenny marie rørvik, aalesund. dame lettvekt dobbeltsculler: oda madland aagesen, kristiansand og maia emilie lund, bergen. herre singlesculler: kjetil borch, horten. herre lettvekt singlesculler: oskar sødal, kristiansand. herre dobbeltsculler: martin helseth, aalesund og erling holst øyasæter, os. herre dobbeltfirer: jonas slettemark juel, norske studenter, erik andre solbakken, moss, jan oscar stabe helvig, norske studenter, kristoffer gjesland brun, bergen. herre firer: ole amund storlien, norske studenter, petter myhre tufte, norske studenter, andreas eriksen, bærum, mathias føyner wie, bergen. (ntb)

  Tyskland-stjernen røper skadedrama på siste trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. august 2022 KL:09.12)
  plutselig var den tyske stjerna alexandra popp ute av lagoppstillingen mot england i em-finalen. nå forklarer hun hva som skjedde i kulissene. – på gårsdagens trening kom smerten. jeg skulle skyte på en straffe, så kom smerten i muskelen, forteller popp til nrk. hun var en treningsøkt unna em-finalen. under oppvarmingen måtte hun innse at plagene var tilbake. sammen med fysioterapeuten og det medisinske teamet gjorde de flere tiltak for å gjøre tyskland-stjernen klar til kampen. – jeg ønsket å prøve under oppvarmingen, men under skuddene på mål så kom smerten tilbake. da var det ikke nok tid igjen for meg til å rekke finalen, sier popp. tyskland-spissen var meldt inn i startelleveren, men kontrabeskjeden kom minutter før det hele skulle i gang. – hun har stått og grått på siden her og var veldig opprørt, sa nrk-kommentator andreas stabrun smith om den skadde tyskland-stjernen.  Barca-presidenten slår tilbake mot kjøpe-kritikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. juli 2022 KL:09.54)
  bayern münchen-trenar julian nagelsmann sa nyleg at at han ikkje skjønar korleis barcelona kan kjøpe nye spelarar. no svarer barcelona-presidenten. – det er sant at vi for eit år sidan var i ein kritisk situasjon, men vi er ein 122 år gammal klubb med svært store eigedelar. dei er ikkje klar over styrken og støtta som denne klubben har, seier barcelona-president joan laporta, ifølgje spanske as. nagelsmann sa at det er «sprøtt» korleis barcelona held fram med å signere spelarar trass i den økonomiske situasjonen deira. – den einaste klubben som ikkje har pengar, men kjøper alle spelarar dei ønskjer, sa nagelsmann, ifølgje bilds sjefskribent tobi altschäffl på twitter. barcelona har signert fem nye spelarar denne sesongen: robert lewandowski, raphinha, jules koundé, andreas christensen og franck kessie. til saman har dei kosta over 1,5 milliardar kroner, ifølgje transfermarkt.

  Barcelona vant dragkampen om Koundé

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. juli 2022 KL:19.09)
  sevilla og barcelona har kommet til enighet om en overgang for jules koundé. nok en gang sikrer katalanerne en spiller som var høyaktuell for chelsea. barcelona bekrefter enigheten på sine nettsider. de opplyser ikke om overgangssum. de skriver videre at den medisinske testen og kontraktsigneringen fortsatt gjenstår før overgangen er i boks. koundé har imponert stort for sevilla siden han ankom klubben i 2019 og har vært ettertraktet av flere klubber under sommerens overgangsvindu. chelsea har vært ute etter koundé siden i fjor sommer, men franskmannen ville til barcelona. katalanerne knabbet også raphinha foran nesa på chelsea, som tidligere i sommer var interessert i både robert lewandowski og ousmane dembélé. begge endte opp med å signere for barcelona. i tillegg hentet barcelona midtstopper andreas christensen som bosmanspiller fra nettopp chelsea. koundé og christensen forsterker barcelona-forsvaret, med clément lenglet på lån i tottenham og med samuel umtiti på vet ut dørene på camp nou. franck kessié var barcelonas aller første sommersignering. han kom som bosmanspiller fra milan, til tross for interesse fra chelsea. (©ntb)

  Kristiansund mistet seieren etter drømmestart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. juli 2022 KL:19.52)
  christian michelsens kriserammede kristiansund brøt den grufulle rekken på åtte seriekamper uten poeng da de spilte 2-2 mot odd i eliteserien i fotball søndag. nordmøringene sto med fattige ett poeng i eliteserien før søndagens møte med odd, og det så lenge lyst ut hjemme mot odd etter tidlige scoringer fra andreas hopmark og bendik bye. mål fra filip jørgensen og espen ruud etter pause sørget imidlertid for at hjemmelaget måtte ta til takke med ett poeng i søndagens eliteseriekamp. (ntb)

  Schjelderup med mål og målgivende mot Brøndby

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. juli 2022 KL:18.34)
  andreas schjelderup bidro med både scoring og målgivende for nordsjælland i 3-1-seieren over brøndby i dansk superliga søndag. det norske stortalentet var nest sist på ballen da nordsjælland gikk opp i ledelsen etter tre minutter. brøndby utlignet ti minutter inn i andreomgangen, men schjelderup sendte gjestene tilbake i ledelsen senere i omgangen. nordsjælland vant til slutt 3-1 over brøndby og ligger på tabelltopp med seks poeng etter to serierunder. (ntb)


  Her krasjer Tour-rytteren inn i følgebilen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. juli 2022 KL:15.19)
  det ble trangt for syklister, følgebiler og pressemotorsykler da tour de france syklet gjennom den lille pyreneelandsbyen izeste torsdag. i det veien snevret seg inn, kom syklisten jack bauer i stor fart og ønsket å passere en av følgebilene. det ønsket også en motorsykkel, og newzealenderen hadde ikke noe annet valg enn å kjøre inn i bilen. heldigvis greide han å bremse nok til at han unngikk de store skadene, og bikeexchange-rytteren kom seg tilbake på sykkelen. like foran krasjet dsm-rytter nils eekhoff inn i en annen motorsykkel. andreas leknessund er en av over 20 ryttere i brudd på tourens siste fjelletappe. rittet kan du følge på nrk sport på radio.

  Nok en etappeseier for Tadej Pogacar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:16.49)
  kampen om sammenlagt seieren fortsetter etter den 17. etappen i touren. etter dagens etappe leder fortsatt danske jonas vingegaard sammenlagt foran slovenske tadej pogacar. med drøye 25 kilometer igjen prøvd norske andreas leknesund seg på å stikke av fra resten av bruddet. men leknesund og resten av bruddkameratene ble kjørt inn av sammenlagtfavorittene. etter en intens duell opp det siste fjellet, spurtslo tadej pogacar danske jonas vingegaard og tok etappeseieren. pogacar er fortsatt over to minutter bak dansken i sammendraget. den 17. etappen fra saint-gaudens til peyragudes er bare 130km, men anses som blytung på grunn av de heftige stigningene. den norske tour-debutanten andreas leknessund var med i bruddet, men ble senere beordret til å vente på lagets kaptein. den 23-årige tromsøværingen har imponert stort under årets tour for team dsm.


  Tøft for Solberg i Estland – Mikkelsen leder WRC2-klassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. juli 2022 KL:10.31)
  oliver solberg har fått en tung start på favorittrallyet i estland. norsk-svensken har over tolv minutter opp til teten, mens andreas mikkelsen leder i wrc2. etter en dårlig avslutning på fredagens fartsprøver er solberg bak teten med 12.34 minutter etter lørdagens første to. det skal kjøres ytterligere sju fartsprøver lørdag. rovanperä har tatt over ledelsen i toppklassen og har elleve sekunder ned til evans etter elleve fartsprøver. andreas mikkelsen leder wrc2-klassen med tolv sekunder ned til finske teemu suninen på annenplass.(ntb)


  Bodø/Glimt slapp med skrekken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. juli 2022 KL:20.50)
  bodø/glimt tapte 1-3 for klaksvik på færøyene onsdag, men er likevel videre til andre kvalifiseringsrunde i mesterligaen med 4-3 sammenlagt. glimt hadde med seg 3-0 fra hjemmemøtet. det ble likevel mye jevnere enn det nordlendingene nok hadde sett for seg. de havnet tidlig under med 0-2 etter scoringer fra mads mikkelsen og jákub andreasen, men i annen omgang reduserte boniface og ga glimt pusterom. likevel ble det ny spenning på tampen da andreasen igjen satte ballen i mål med ti minutter igjen. kampen skulle opprinnelig spilles tirsdag, men været på færøyene var ikke forenlig med landing av fly. dermed kom ikke nordlendingene seg av gårde før tirsdag ettermiddag, og kampen ble flyttet ett døgn. i neste runde venter enten nordirske linfield eller the new saints fra wales. de møtes til returoppgjør senere onsdag der the new saints leder 1-0 etter den første kampen.

  Leknessund nær Tour-sensasjon: – Syk opplevelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. juli 2022 KL:17.25)
  jeg tenkte på slutten at «nå spurter vi faktisk om seieren her». det var en ganske syk opplevelse, sier leknessund til tv 2 etter målgang. andreas leknessund imponerte stort på den 10. etappen med åttendeplass i tour de france da danske magnus cort nielsen tok seieren. en haug av ryttere, inkludert nordmennene edvald boasson hagen og andreas leknessund, prøvde å dra seg løs fra feltet opp col de jambaz (tredjekatekorisert) og etablerte til slutt et 25-mannsbrudd. bruddet fikk en stor luke som på det meste var på ni og et halvt minutt ned til hovedfeltet. pierre rolland og fred wright rykket fra resten av bruddet over côte de châtillon-sur-cluses, men ble tatt igjen i bakken ned fra stigningen. alberto bettiol ga det også et forsøk, men ble tatt igjen fem kilometer fra toppen av stigningen var det kun 12 løpere igjen i bruddet, hvor blant annet boasson hagen hadde falt av. i spurten var det danske magnus cort nielsen som var sterkest foran schulz og sanchez. leknessund endte på 8.-plass. det ble full kaos i bruddet da bettiol kom seg løs og en gjeng med demonstranter satte seg ned i veibanen. bettiol kom seg forbi demonstrantene, men bruddet måtte stoppe for de uønskede gjestene i veibanen. bettiol ble stoppet av arrangørene og måtte vente til demonstrantene ble fjernet fra løypa. arrangørene sørget for at alle avstandene var like som før demonstrantene stoppet bruddet. også hovedfeltet bak måtte stoppe så de ikke tok noe igjen på bruddet foran.

  Demonstranter stanset Tour-feltet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. juli 2022 KL:16.16)
  den 10. etappen av tour de france ble midlertidig stanset i drøye ti minutter etter at sju demonstranter hindret rytterne i fortsette etappen. alberto bettiol var alene i front da han ble stanset av demonstrantene som blant annet hadde fyrt opp bluss. om lag halvminuttet bak la en gruppe på 24 ryttere med blant annet andreas leknessund og edvald boasson hagen. rytterne ble sendt i vei igjen med samme avstand som da hendelsen inntraff. hovedfeltet er over sju minutter bak bettiol, og det meste tyder på at seieren på tirsdagens etappe står mellom de 25 rytterne foran. resten av dagens etappe kan du følge på nrk sport på radio.


  Manchester United-spiller solgt til Fulham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. juli 2022 KL:17.53)
  andreas pereira (26) forlater manchester united til fordel for nyopprykkede fulham på en fireårskontrakt. det bekrefter klubben på sine egne nettsider mandag. – jeg er veldig fornøyd med å være på plass her og starte sesongen med fulham, sier brasilianeren. london-klubben rykket opp til premier league sist sesong på overbevisende måte og har styrket mannskapet godt hittil i sommer. pereira kom til manchester united som 16-åring. han har vært på en rekke utlån til andre klubber i perioden hans hos de røde djevlene.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »