Hovedsiden

Liten annonse

  Deilas Standard Liège tok sesongens første seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 17 minutter gammel - (søndag 7. august 2022 KL:20.38)
  ronny deila og hans standard liège slo cercle brugge 2-0 i den belgiske toppdivisjonen i fotball søndag. det var nordmannens første seier som trener for laget. liège-laget sesongåpnet med uavgjort og tap foran søndagens duell mot cercle. selim amallah ble avgjørende med to scoringer før pause. aron dønnum, som foran sesongen var tilbake i deilas klubb etter utlånet til vålerenga, har startet alle tre kampene under sin gamle vif-sjef. standard liège ligger på 8.-plass etter tre serierunder. det skiller to poeng opp til serieleder oh leuven som har én kamp mindre spilt. (ntb)

  Keeper utlignet for LSK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 54 minutter gammel - (søndag 7. august 2022 KL:20.01)
  lillestrøms sisteskanse mads hedenstad sikret ett poeng med sin scoring på overtid i 1-1-kampen mot tromsø i eliteserien søndag. med det tapte de «kun» to poeng i gullkampen mot molde. romsdalingene vendte 0-2 til 3-2-seier over kristiansund og fikk med det en poengluke på fem ned til lillestrøm. kanarifuglene har også en kamp til gode. hedenstads mål kom langt inne i overtiden på åråsen. ballen falt til hedenstad som fikk god tid inne i feltet og satte ballen sikkert i mål bak keeperkollega jakob haugaard. det utløste elleville jubelscener i lillestrøm. før det hadde eric kitolano scoret kampens første mål på vakkert vis. han mottok ballen inne i feltet, vendte opp og bøyde den i lengste hjørne. – jeg er mest fornøyd med vendingen, så er jeg kald nok til at han går på skuddfinten slik at jeg kunne legge den i lengste, sa kitolano til discovery i pausen. det så lenge ut til å sikre «gutan» deres første borteseier for sesongen, men hedenstad ville det annerledes. til møter kristiansund i neste kamp, mens lsk tar turen til grimstad for å møte jerv.

  Molde med snuoperasjon i lokaloppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 55 minutter gammel - (søndag 7. august 2022 KL:20.00)
  serieleder molde kom under 0-2 i bortemøtet mot naborival kristiansund, men kom tilbake og vant 3-2 i eliteserien søndag. kristian eriksen ble matchvinner. med seieren økte molde serieledelsen sin til lillestrøm til fem poeng, men lsk har én kamp mindre spilt. andreas hopmark og bendik bye sto for kristiansunds scoringer tidlig i 1. omgang, mens eirik haugan og david fofana scoret moldes to mål mot slutten av omgangen. mye omtalte kristian eriksen fikk i nabooppgjøret tillit fra start. etter bare noen få minutter etter hvilen åpnet hamar-mannen målkontoen da han skar inn fra siden og avsluttet med en lav skudd i lengste hjørne. to minutter før slutt fikk faris pemi se det røde kort etter en stygg albue mot haugan.

  Kristoff på pallen i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 7. august 2022 KL:18.15)
  alexander kristoff spurtet inn til en 3.-plass i det belgiske rittet tour of leuven og viste at sprintegenskapene er intakt. den norske sprintkanonen var best da hovedfeltet skulle gjøre opp om den siste pallplassen. 20 sekunder tidligere tok belgiske victor campenaerts seieren på hjemmebane i duell med zdenek stybar. alexander kristoff ble nylig klar for det norsklisensierte laget uno-x, og han skrev mandag under på en treårskontrakt. nordmannen skal sykle for intermarché ut sesongen før han kler seg i den gule uno-x-drakten neste sesong. i münchen om én uke skal han forsøke å kopiere em-bragden fra 2017. (ntb)  Brann fortsatte seiersrekken – Sogndal-spiller med to selvmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 7. august 2022 KL:17.27)
  stabæk tok ledelsen hjemme mot brann, men bergenserne kjempet seg tilbake og vant 2-1 i 1. divisjon. sogndals eirik lereng scoret to selvmål i tapet for kfum. det sto målløst til det var spilt 53 minutter i bærum. sturla ottesen avsluttet mot mål, og på ferden mot nettet gikk ballen via hodet til kasper pedersen og videre i nettet. ledelsen fikk de imidlertid ha i kun ni minutter. dermed er brann stadig ubeseiret på ferden mot opprykk til eliteserien. de står med 51 poeng på 19 kamper, og har 16 poeng ned til sandnes ulf på annenplass. stabæk ligger på tredjeplass poenget bak sandnes-laget. kfum oslo og sogndal kjemper begge om kvalifisering til eliteserien, og det var dermed tre viktige poeng oslo-laget sikret seg i 2-1-seieren. eirik lereng ble tomålsscorer i feil nett for sogndal. først gikk ballen via ham og satte keeper renze fij ut av spill, før han med et kvarter igjen satte innlegget fra moussa njie i eget nett. kfum har nå 32 poeng på 5.-plass, mens sogndal har 29 poeng på 7.-plass. stjørdals-blink reddet 2-2 mot raufoss etter å ha kommet under to ganger. arnar thór gudjónsson og magnus fagernes scoret for raufoss, mens andreas pettersen og kjetil holand tøsse scoret for blink. blink kjemper stadig for å unngå nedrykk til 2. divisjon. for raufoss var det to poeng tapt i kampen om opprykkskvalifisering. de ligger på 6.-plass med 31 poeng og har sogndal to poeng bak seg. (ntb)

  Haaland-reagerer

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 7. august 2022 KL:13.34)
  wayne rooney (36) fyrer løs: - haaland-kritikerne etter debuten sist helg må ha sett en annen kamp enn meg. jeg så en spiss som kommer til å dominere ligaen og skyte manchester city til flere titler.

  Stengte restaurant

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 7. august 2022 KL:13.34)
  erling braut haaland (22) skal ha fått vip-behandling i manchester. slik prøver city å få nordmannen til å stortrives, slik at han kan ta premier league med storm. dagbladet har tatt tempen på manchester.

  Real Madrid-stjerne klar for ny klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 7. august 2022 KL:12.32)
  isco forlater real madrid og er klar for la liga-rival sevilla. det bekrefter sistnevnte klubb på sine nettsider. dersom han består den medisinske testen, vil han signere en toårskontrakt med sevilla. midtbanespilleren forlater madrid etter en rekke trofeer, blant annet fem trofeer i mesterligaen. isco har de siste to sesongene slitt med spilletid for hvittrøyene, og det har lenge vært klart at han forlater den spanske storklubben.  Messi med drømmescoring i PSG-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:22.55)
  både neymar og lionel messi viste at toppformen ikke er langt unna da de både scoret og assisterte i 5-0-seieren over clermont i fransk 1.-divisjon søndag. ni minutter var spilt da messi var nest sist på ballen til en formsterk neymar. skuddet til brasilianeren var utenfor rekkevidde til hjemmelagets keeper mory diaw. messi spilte bak spissene i et 3-4-1-2-system. det kan virke som en svært giftig kombinasjon. neymar var selv nest sist på ballen da psg gikk opp i 2–0 etter 26 spilte minutter. scoringen kom ved achraf hakimi. han skjøt fra nokså kort hold innenfor 16-meteren og høyt i det høyre hjørnet. neymar var igjen mannen som assisterte på 3-0-scoringen. denne gangen fant frisparket hans hode til marquinhos, og sistnevnte flikket den rett i mål. samme neymar satte opp lionel messi til 4–0 med ti minutter igjen å spille, og samme mann scoret et glitrende 5-0-mål på et saksespark fire minutter før full tid. argentineren ble perfekt satt opp av en krossball fra leandro paredes. (ntb)

  Tefre med tredjeplass i mennenes sprintfinale i Sandnes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:20.48)
  gjøran tefre var enslig norsk svale i mennenes sprintfinale på rulleski langrenn i sandnes. han endte på tredjeplass der britiske james clugnet var raskest. james clugnet vant foran svenske alfred buskqvist. andrew young (storbritannia), matteo tanel (italia) og luke chanavat (frankrike) var også finalen. gjøran tefre var eneste norske innslag, der det for eksempel manglet en størrelse som johannes høsflot klæbo. en solid løper som håvard solås taugbøl ble slått ut i semifinalen. – det var dårlig, jeg følte jeg var sliten. det var seigt og ta seg videre, men det ble stopp i semifinalen. jeg er nok ikke trent for tre konkurranser ennå, forklarte håvard solås taugbøl sin egen skuffende innsats overfor nrk.

  VIF trøblet lenge mot LSK: – I feriemodus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:18.57)
  et overtidsmål ble avgjørende da vålerenga fikk med seg ett poeng i 1-1-kampen mot erkerival lsk kvinner i toppserien lørdag. – ser ut som vi er litt i feriemodus. vi må tilbake på jobb, sier elise thorsnes til nrk etter kampen. amanda johnsson haahr scoret rivalkampens første mål etter en snau halvtime. med et kvarter igjen fikk elise thorsnes en stor mulighet til å utligne, men etter å ha rundet lsk-keeper moa edrud gikk avslutningen i stolpen fra skrå vinkel. likevel skulle de kongeblå få målet på hjemmebane. thorsnes var sikker fra straffemerket. dermed endte det uavgjort. vålerenga er sikret sluttspill, men kunne med seier lørdag klatre opp i ryggen på rbk om annenplassen i grunnserien. uavgjortresultatet gjør at de har fem poeng opp til rbk med én kamp til gode. for lsk som lenge så ut til å sikre tre poeng, ser det nå vanskelig ut å ta seg videre til sluttspillet. – vi visste at skulle vi få til det så måtte vi ha tre poeng i kampene som var igjen, sier kaptein emilie woldvik. lsk ligger nå på en syvendeplass i toppserien. med fire poeng opp til fjerdeplass og mulighet for sluttspill. – akkurat nå er jeg bare utrolig skuffet, forteller woldvik.

  VIF trøblet lenge mot LSK – utlignet på straffespark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:18.57)
  et overtidsmål ble avgjørende da vålerenga fikk med seg ett poeng i 1-1-kampen mot erkerival lsk kvinner i toppserien lørdag. – ser ut som vi er litt i feriemodus. vi må tilbake på jobb, sier elise thorsnes til nrk etter kampen. amanda johnsson haahr scoret rivalkampens første mål etter en snau halvtime. med et kvarter igjen fikk elise thorsnes en stor mulighet til å utligne, men etter å ha rundet lsk-keeper moa edrud gikk avslutningen i stolpen fra skrå vinkel. likevel skulle de kongeblå få målet på hjemmebane. innbytter mari nyhagen ble felt av ingrid marie spord, og thorsnes var sikker fra straffemerket. dermed endte det uavgjort. vålerenga er sikret sluttspill, men kunne med seier lørdag klatre opp i ryggen på rbk om annenplassen i grunnserien. uavgjortresultatet gjør at de har fem poeng opp til rbk med én kamp til gode.

  Berge-scoring da Sheffield United vant – Johansen med målgivende i QPR-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:18.21)
  sander berge bidro med mål i sheffield uniteds 2-0-seier over millwall i mesterskapsserien lørdag. stefan johansens queens park rangers slo middlesbrough 3-2. nordmannen bidro med målgivende pasning på 3-0-målet til qpr. hans frispark fant hodet til lyndon dykes, som styrte den videre i mål. før det hadde qpr scoret to ganger. berge har levert godt i sesongoppkjøringen for sheffield united, og fortsatte den gode formen med en scoring lørdag. nordmannen kom fri foran mål, før han rundet millwall-keeper bartosz bialkowski og satte ballen i mål. det var lagets første seier for sesongen etter tapet i den første runden.

  Komisk selvmål da Tottenham herjet i serieåpningen – knuste Southampton etter snuoperasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:17.56)
  antonio conte og tottenham reiste seg etter en blytung start hjemme mot southampton og vant 4-1 på eget gress i lagets premier league-åpning lørdag ettermiddag. anført av forsvarsduoen ryan sessegnon og eric dier slo tottenham sterkt tilbake etter at james ward-prowse hadde sendt southampton i føringen i første omgang. begge fant nettmaskene med pannebrasken. størst oppmerksomhet lørdag fikk imidlertid ulykksalige mohammed salisu. etter en time spilt satte bortelagets midtstopper ballen i eget nett på utrolig vis etter innlegg fra tottenhams emerson. minutter senere satte bøyde dejan kulusevski inn 4-1 for tottenham. det ble også sluttresultatet. dermed holder de hvitkledde følge med byrival arsenal som også vant sin første kamp for sesongen fredag kveld. da lagene møttes på samme bane forrige sesong tok southampton tre kruttsterke poeng etter å ha ligget under 2-1 med drøye ti minutter igjen å spille. da scoret mohamed elyounoussi lagets 2-2-mål med et flott hodestøt. nordmannen fikk ikke spilletid lørdag.


  Rosenborg knuste Røa – Stabæk tapte poeng i sluttspillskampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:16.57)
  to tidlige mål la grunnlaget for rosenborgs 5-0-seier over røa i toppserien lørdag. kolbotn bremset sluttspillshåpet til stabæk med 1-0-seier. cesilie andreassen sendte rbk i ledelsen etter fem minutter, før kristine minde doblet seks minutter senere. det sto seg til i annen omgang da anna jøsendal la på til 3-0 etter en drøy time. andreassen scoret sitt andre i det 72. minutt, mens selma sól magnúsdóttir også noterte seg for en scoring tre minutter senere. seieren gjør at rosenborg har to poeng opp til serieleder brann før de to siste kampene foran sluttspillet. en annenplass i grunnserien vil gi rbk fire poeng inn i sluttspillet. vinneren får med seg seks, mens tredjeplassen tar med seg to poeng. fjerdeplassen får ingen poeng med seg inn i sluttspillet. røa på sin side skal spille kvalifisering om å holde seg i toppserien. de ligger sist med to poeng bak avaldsnes med sju. fjerdeplasserte stabæk kjemper om å komme seg til sluttspillet, men de fikk seg en liten knekk lørdag. tonje pedersens mål like før pause sikret kolbotn-seier, og gjør samtidig at kolbotn har tre poeng opp til stabæks 23 over streken. mellom der er lyn på 22. (ntb)  Ingen vil ha draktnummer 9 i Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:09.46)
  etter at en rekke stjernespisser har sviktet med nummer 9 på ryggen i chelsea, har det brutt ut frykt for tallet i den engelske storklubben. chelsea-manager thomas tuchel snakker om temaet foran kveldens serieåpning borte mot everton, ifølge reuters. spillere som fernando torres, radamel falcao, gonzalo higuaín, álvaro morata og romelu lukaku har levert under forventningene som chelsea-spisser med trøye nummer 9. – folk forteller meg at det hviler en forbannelse over det (nummeret). det er ikke slik at vi dropper det av taktiske årsaker. overraskende nok er det ingen som vil røre det. alle som har vært her lenger enn meg, sier at «han hadde nummer ni og scoret ikke», sier tuchel. – vi er i en situasjon der ingen vil ha nummer 9. jeg er også overtroisk, og jeg kan godt forstå hvorfor spillerne ikke vil røre det, fortsetter manageren. (ntb)

  Northug vil hevde seg i langløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:09.30)
  den tidligere langrennskongen petter northug er ferdig som mosjonist og vil hevde seg i toppen av langløp til vinteren. northug sier til vg at han har planer om å bygge opp et team på to-tre løpere denne sesongen. han satser på suksess i langløpsserien ski classics, som blant annet består av vasaloppet, birkebeinerrennet og marcialonga. – i år håper jeg å hevde meg. jeg trener nå for å delta på noen av ski classics-løpene til vinteren. da vil jeg være med i teten. det er noen løp som ikke passer meg på grunn av løypeprofil, men også noen som passer meg veldig bra, sier northug til vg northug har i sommer imponert i rulleskirennene kanalrennet og blinkfestivalens langløp. han har gått langløp tidligere også, men da har han omtalt seg selv som en mosjonist. – petter northug er i ferd med å gjøre comeback, sier northugs langløpskollega petter skinstad, som også er tv 2-ekspert sammen med trønderen. langløpene sendes på nrk til vinteren, og langløpsstjernen andreas nygaard sier han tror northug kan hevde seg i for eksempel vasaloppet. (ntb)


  Svindal med en helsikes rallycross-debut

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:19.33)
  aksel lund svindal byttet først ut alpinskiene med asfaltracing. neste utfordring blir rallycross, og det under selveste hell-runden. se video! selv om aksel lund svindal utvilsomt er en av norges aller største idrettsnavn gjennom tidene, har han faktisk aldri vunnet æresprisen som årets navn. det viser om ikke annet hvilke store idrettsstjerner norge faktisk fostrer […] innlegget svindal med en helsikes rallycross-debut dukket først opp på bil24.no.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »