Hovedsiden

Liten annonse
  Garnacho med vanvittig brassespark i United-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.30)
  alejandro garnacho slo til med mektig akrobatikk i manchester uniteds 3-0-seier mot everton. nå blir parallellene dratt til en legendarisk scoring. brasseparket kom etter kun drøye to minutter og stilnet hjemmepublikummet på goodison park. garnacho kastet seg om på rundt 15 meter og traff perfekt. scoringen lignet mye på den wayne rooney satte inn for united mot manchester city i 2011. – garnarcho kan ikke tro det, og jeg gjør det heller ikke. jeg har nok aldri før vært på et stadion og sett et brassespark så godt utført som dette. og jeg var der da rooney gjorde sitt i derbyet. dette var helt utrolig. et magisk mål, utbrøt gary neville underveis i sky sports` sending. han spilte i en årrekke for manchester united. søndag så han gamleklubben slippe everton til mange farlige angrep fram mot pause, men vertene slet med uttellingen. først da marcus rashford doblet ledelsen på straffe drøyt ti minutter ut i 2.-omgangen, kunne alle i united-leiren puste noe lettere. muligheten fra krittmerket kom etter en var-sjekk. anthony martial ble opprinnelig gitt gult kort for filming, men tv-bildene viste at han ble hektet av ashley young. med et kvarter igjen styrte martial inn 3-0 på en lobb alene med keeper. seieren tok manchester united opp på 24 poeng. det holder til en 6.-plass, men det skiller kun seks poeng til arsenal på tabelltoppen. everton ligger nest med fire poeng. nylig ble klubben fratatt ti poeng for brudd på premier leagues økonomiregler, og søndag protesterte hjemmefansen mot avgjørelsen ved å stemple ligaledelsen som korrupt i form av plakater. (ntb/nrk)

  Newcastle med knusande siger over Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:17.56)
  newcastle kjempa seg til siger over blåtrøyene i laurdagens premier league kamp på st james` park. alexander isak starta med å sende newcastle i leiinga etter assist frå lewis miley etter berre 13 minutt. raheem sterling utlikna i det 23. minutt for chelsea, og det stod 1-1 til pause. det hjalp lite då newcastle-spelarane jamaal lascelles og joelinton banka inn to mål på rappen i det 60. og 62 minuttet av kampen. tøffare blei det for the blues då reece james fekk sitt andre gule og blei sendt ut i garderoben. målfesten held fram for newcastle då miguel almirón spelte ei flott utsidepasning i bakrom mot lynvingen anthony gordon. unggutten tok med seg ballen innover i boksen før han avslutta med å sette ballen ned i det lengste hjørnet i det 83. minuttet. kampen endte 4-1 til newcastle på heimebane.

  Dommersjefen svarer på Artetas kritikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:08.09)
  dommersjef howard webb sier at var ikke hadde noen avgjørende bevis for å annullere anthony gordons mål for newcastle mot arsenal tidligere denne måneden. gordons mål på st. james` park 4. november fikk stå etter en lang var-gjennomgang for å sjekke om ballen var ute av spill, om det skulle vært et frispark i oppbyggingen til målet og for offside. etter kampen raste arsenal-trener, mikel arteta, mot dommerne og betegnet det som «flaut» at målet fikk stå. i etterkant har han fortsatt kritikken og i tillegg fått støtte av klubben som har krevd at dommerforeningen (pgmol) må heve standarden på prestasjonene. webb sier at de ikke var beviser for at ballen var helt over streken, at var konkluderte med at det ikke var nok i duellen mellom joelinton og gabriel til at de ville gripe inn, og at det var ingen avgjørende beviser for at gordon var i offside. – prosessen var faktisk korrekt, kontrer dommersjefen.

  LeBron James ute med leggskade – Lakers vant likevel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:07.47)
  los angeles lakers vant 116-110 over portland trail blazers til tross for at lagets store stjerne lebron james mistet kampen grunnet en leggskade. james ble skadet under det første kvarteret av fredagens 122-119-seier over phoenix suns da han kolliderte med kneet til kevin durant. james spilte likevel 36 minutter i kampen og noterte seg med 32 poeng, 11 returer og seks assist. etterpå innrømmet han imidlertid at beinet var veldig vondt. dermed måtte lakers klare seg uten deres største stjerne hjemme mot blazers, noe som skulle vise seg å gå helt greit. i james fravær tok anthony davis ansvar og noterte seg med 30 poeng. til slutt vant los angeles-laget 116-110 og gikk dermed opp på 8.-plass i western conference. denver nuggets topper tabellen foran dallas mavericks og minnesota timberwolves. james har i snitt 25,2 poeng, 8,4 returer og 5,4 assists på ni kamper denne sesongen for los angeles.

  Sentral Skottland-kvartett ute mot Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:13.48)
  foruten skulderskadde andy robertson må skottland klare seg uten angus gunn, kieran tierney og aaron hickey i em-kvalifiseringsmøtet med norge. gunn voktet det skotske målet mot spania sist, men har siden bare spilt 31 minutter for klubblaget norwich. liverpool-stjernen robertson er ute i lang tid, mens også backkollegaene hickey (brentford) og tierney (real sociedad) har pådratt seg skader, rapporterer bbc. backene josh doig og anthony ralston, samt målvakten robby mccrorie, er kommet inn i troppen siden sist. skottene jakter seier i norges kvalifiseringspulje og vil klare det om de tar flere poeng enn spania på de to siste kampene. (ntb)

  Newcastle i skikkelig CL-trøbbel – slått av Dortmund igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:20.54)
  newcastle trenger en kanonavslutning og hjelp fra andre for å ta seg videre i champions league. tirsdag ble det 0-2-tap borte mot borussia dortmund. det er andre gang på to uker at premier league-laget står tomhendt igjen i puljespillet. dortmund vant 1-0 i bortekampen på st. james` park. niclas füllkrug og julian brandt ble målheltene i tyskernes egen storstue. dortmund tok ledelsen i det 26. minutt etter et angrep der füllkrug var sentral hele veien. han banket ballen opp i nettaket på en ball fra marcel sabitzer. en perfekt kontring ga 2-0 mot slutten av oppgjøret. brandt fikk masse rom å løpe i og styrte sikkert ballen bak nick pope. newcastle var nest best før pause. foran 2.-omgangen tok manager eddie howe grep og gjorde et dobbeltbytte med innhopp fra miguel almirón og anthony gordon. de engelske gjestene hevet seg, men fant ingen vei tilbake i oppgjøret. nærmest var joelinton da han etter en snau time fikk hodet på tino livramentos innlegg fra høyre. ballen gikk til side for lengste stolpe. julian ryerson spilte hele kampen i dortmund-forsvaret. han ble tidligere på dagen som ventet tatt ut på ståle solbakkens norske landslag. etter fire kamper står newcastle med fire poeng i sin første cl-sesong på 20 år. laget trenger gode resultater i de to siste gruppekampene mot paris saint-germain borte og milan hjemme for å ha en sjanse til å gå videre til åttedelsfinale. i tillegg må de ha hjelp fra andre. dortmund har sju poeng hittil, mens psg står med seks før bortemøtet med milan (to poeng). (ntb)

  Taylor ble nedgradert til nivå to forrige uke – nå skal han dømme Chelsea mot City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:17.53)
  dommer anthony taylor har vært i hardt vær etter en rekke kontroversielle avgjørelser. søndag skal han lede toppkampen mellom chelsea og manchester city. det skriver bbc. etter at taylor ga newcastle en kontroversiell straffe i 2-2-kampen mot wolverhampton, ble dommeren sist helg satt til å lede sin første kamp i mesterskapsserien (nivå to) på fire år. i prestons 3-2-seier over coventry var taylor involvert i nok en omstridt straffeavgjørelse. 45-åringen blåste straffe etter at kyle mcfadzean taklet milutin osmajic i feltet, men reprisene viste at det var minimalt med kontakt mellom spillerne. chelsea, som ligger på 10.-plass i premier league, tar imot serieleder manchester city på stamford bridge søndag ettermiddag. (ntb)

  Arteta viker ikke etter raseri: – Jobben min å forsvare spillerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:13.53)
  arsenal-manager mikel arteta står last og brast ved at den flengende dommerkritikken han fremførte etter kampen mot newcastle var berettiget. var-dommerne så lenge på flere situasjoner knyttet til den aktuelle scoringen. blant annet ble det vurdert om arsenal-forsvarer gabriel fikk en dytt i ryggen før newcastles anthony gordon satte ballen i mål. scoringen ble til slutt godkjent. på en pressekonferanse tirsdag var arteta krystallklar på at de sterke reaksjonene hans etter kampen var på sin plass. – det er min plikt å forsvare spillerne mine, støtte spillerne mine, forsvare klubben min, støtte klubben min, på best mulig måte. det er det jeg kommer til å gjøre gang på gang, sa han. – jeg reflekterte veldig åpent rundt hvordan jeg følte at laget spilte, og hvordan kampen ble påvirket av avgjørelsene som ble tatt, la han til. uttalelsene er gjengitt av sky sports. (ntb)

  Arsenal krever VAR-grep: – Uakseptabel dømming

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:15.30)
  arsenal støtter hovedtrener mikel artetas uttalelser om dømmingen i lørdagens 0-1-tap for newcastle og ber dommerforeningen om å heve standarden. – arsenal gir sin helhjertede støtte til mikel artetas kommentarer etter mer uakseptabel dømming og var-feil lørdag kveld, skriver klubben på sine nettsider. – premier league er den beste ligaen i verden med de beste spillerne, trenerne og supporterne. samtlige fortjener bedre. dommerforeningen (pgmol) må umiddelbart ta tak i standarden på prestasjonene, fortsetter london-klubben. arsenal gikk på sesongens første ligatap i 0-1-kampen. vinnermålet kom etter en drøy times spill da anthony gordon pirket ballen i åpent mål. videodømmingsverktøyet var måtte i bruk og sjekket tre forskjellige episoder i oppbygningen til målet. – det er flaut at målet står. vi sier at premier league er den beste ligaen i verden. jeg har vært 20 år i dette landet, og nå skammer jeg meg. det er ikke i nærheten av det nivået vi forventer at det skal være på. jeg er flau over å være her, sa arteta til bbc lørdag. (ntb)

  Newcastle seiret i storkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. november 2023 KL:20.31)
  anthony gordon ble matchvinner da newcastle seiret 1-0 hjemme mot arsenal på st james` park. arsenal gikk med det på sesongens første tap i premier league. kampen stod lenge 0-0, men gordon dukket opp etter et innlegg og satte inn kveldens eneste scoring etter 64. minutter. bortelaget presset på for utlikning, men klarte aldri å skape de store sjansene. dermed endte det 1-0 i en kamp som først og fremst kommer til å bli husket for trøkket på banen og tribunen. dommer stuart attwell delte ut seks gule kort, hvor av fem av dem gikk til newcastle. dette var newcastles fjerde strake hjemmekamp hvor de både seiret og holdt nullen i premier league. seieren gjør at newcastle går opp på 6. plass med 20 poeng, mens arsenal befinner seg på en 3. plass med sine 24 poeng. begge lag har spilt 11 kamper.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »