Hovedsiden

Liten annonse


  Messi-sjef vurderer å trekke seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:12.21)
  lionel scaloni mer enn antyder at framtiden som argentinsk landslagssjef i fotball er høyst usikker. scaloni ledet argentina og navnebror lionel messi til en etterlengtet vm-tittel i qatar i fjor. nå vurderer han å trekke seg etter fem år i sjefsstolen. det opplyste scaloni etter 1-0-seieren over brasil i den søramerikanske vm-kvalifiseringen tirsdag, – argentina trenger en trener som har all den energien som er nødvendig og som har det bra, sa landslagssjefen. – jeg må stoppe ballen og begynne å tenke, jeg har mange ting å tenke på i løpet av denne tiden, la han til. uttalelsene er gjengitt av blant andre bbc. – dette er ikke et farvel eller noe, men jeg må tenke meg om fordi lista er lagt veldig høyt, og det er komplisert å fortsette, og det er komplisert å fortsette å vinne, sa scaloni. han varslet at det blir en prat med landets fotballpresident og spillerne om saken. (ntb)

  tribunebråk i kampen mellom brasil og argentina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:02.22)
  fotballkampen mellom brasil og argentina ble utsatt med nesten en halvtime etter at det brøt ut bråk og slåsskamper på tribunene. vm-kvalifiseringskampen skulle ha startet klokken 01.30 norsk tid natt til onsdag, men ble først sparket i gang 28 minutter senere da det oppsto slåsskamper mellom de to lagenes supportere på tribunen. spillere fra begge land nærmet seg tribunene for å prøve å stagge gemyttene, uten at dette hjalp. tv-bildene fra kampen viser at kaptein lionel messi tok sine spillere tilbake inn i garderoben, mens politi og sikkerhetsvakter prøvde å få kontroll over situasjonen. da de argentinske spillerne kom tilbake på banen oppsto det i tillegg munnhoggeri mellom spillerne før kampen kunne blåses i gang. kampen ble spilt på på maracanã stadion i rio de janeiro, og argentina vant til slutt 0-1.


  messi ut mot motstander i sjeldent argentina-tap: – må lære seg å respektere de eldre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:06.07)
  etter 14 seirer på rad i kjølvannet av det overraskende 1-2-tapet mot saudi-arabia i fotball-vm for ett år siden, ble det et 0-2 tap for argentina hjemme mot uruguay natt til fredag, ronald araújo scoret kampens første mål like før pause, før darwin núñez punkterte kampen på en kontring i kampens 87. minutt. i etterkant var det en episode midtveis i den første omgangen som fikk mye oppmerksomhet. uruguays manuel ugarte felte lionel messi rundt 20 meter fra mål og etterpå strømmet det til spillere fra begge lag. da kom også argentinas rodrigo de paul til, som tidligere har blitt kalt «messis livvakt». tv-kameraene fanget opp at ugarte gjorde en obskøn gest i retning de paul, som har fått stor oppmerksomhet på sosiale medier. da messi etter kampen ifølge vg ble bedt om å kommentere hendelsen, svarte han: – jeg foretrekker å ikke si hva jeg mener om dette, men denne unggutten må lære seg å respektere de eldre. argentina topper den søramerikanske vm-kvalifiseringen med tolv poeng etter fem kamper, to poeng foran uruguay.

  Følelsesladd Díaz avgjorde mot Brasil med faren på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:05.54)
  med sin nylig løslatte far blant tilskuerne scoret luis díaz begge målene da colombia vant 2-1 mot brasil. det ble en følelsesladd avslutning på kampen, der brasil i store deler av oppgjøret var i ledelsen. gabriel martinelli gjorde 1–0 allerede etter fire minutter, men slutten av kampen var som tatt ut av en hollywood-film. i løpet av fire minutter scoret díaz to ganger og sørget for en tårevåt opplevelse for de frammøtte. begge foreldrene til díaz ble kidnappet 28. oktober. moren ble raskt sluppet fri. faren, luis manuel díaz, ble holdt fanget i tolv dager av den colombianske geriljagruppen eln. de var begge på tribunen torsdag. i det 74. minutt steg díaz til værs på et innlegg fra yaser asprilla og headet ballen kontant i mål. en tydelig beveget díaz ble omfavnet av både lagkamerater og trenere. fire minutter senere steg díaz til værs igjen, denne gangen etter innlegg fra james rodríguez. nok en gang brukte diaz hodet og stanget ballen bak brasil-keeper alisson. tv-bildene viste at faren etter sønnens andre scoring brast i gråt og ble omfavnet av sine nærmeste på tribunen. med seieren tok colombia seg opp på tredjeplass i kvalifiseringen med ni poeng. argentina topper tabellen med 12 poeng, to poeng foran uruguay.
  messi meldes klar for argentinas kvalifiseringskamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:06.05)
  lionel messi er klar for argentinas vm-kvalifiseringskamper mot uruguay og brasil til tross for manglende spilletid, sier landslagssjef lionel scaloni. messi, som nylig vant gullballen for åttende gang, har ikke spilt kamp siden 21. oktober. det bekymrer ikke den argentinske landslagssjefen lionel scaloni. – selv om han kun har spilt én kamp de siste 25 dagene, har han trent som normalt. han er frisk og rask, sa scaloni på onsdagens pressekonferanse. argentina møter uruguay torsdag og brasil tirsdag. messi scoret begge målene da argentina slo peru 2-0 forrige kvalifiseringskamp. etter fire spilte kamper leder argentina kvalifiseringsgruppen med 12 poeng, etter fire strake seire. uruguay ligger som nummer to med sju poeng – samme poengsum som brasil og venezuela. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »