Hovedsiden

Liten annonse
  Tarik Elyounoussi ferdig i japansk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:14.56)
  japan-proffen tarik elyounoussi gir seg i j-ligaklubben shonan bellmare, melder fredriksstad blad. beslutningen ble tatt mandag. – jeg snakket med klubbens sportssjef og president, hvor vi synes det var greit å gå hver til sitt, sier 35-åringen til fredriksstad blad. 35-åringen reiser nå hjem til norge med familien. hvor fotballkarrieren fortsetter vet han ikke. elyounoussi har hatt en innholdsrik fotballkarriere i sine elleve år som utenlandsproff. han var i fredrikstad, lillestrøm og rosenborg i hjemlig serie før han dro til heerenveen (nederland). deretter har det blitt opphold i hoffenheim (tyskland), olympiakos (hellas), qarabag (aserbajdsjan) og aik (sverige), før turen gikk til japan. elyounoussi har også spil 60 a-landskamper og scoret ti mål.

  Ny fiasko for Sverige: – Spillerne bør skamme seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:21.45)
  sveriges landslagskrise i fotball fortsatte borte mot aserbajdsjan. to baklengsmål i åpningsminuttene banet vei for et pinlig 0-3-tap i em-kvalifiseringen. en sjokkstart spolerte det janne andersson håpet skulle bli en opptur i hans siste dager som landslagssjef. før avspark var han sikker på at spillerne kom til å være motiverte og vinne kampen. i stedet så han et passivt sverige rakne fullstendig. viaplay-ekspert bojan djordjic trodde knapt det han hadde sett før pause. – det er langt ifra godkjent å se landslaget vårt være så uinspirerte og umotiverte. spillerne bør skamme seg over innsatsen. selv om det har vært en drittkvalifisering og det er bortekamp, kan det ikke se sånn ut i en første omgang. em-kvaliken ble en kjempeskuffelse for svenskene. de har kun vunnet to av sju kamper og står med skrale sju poeng. belgia og østerrike fikk en lett vei til neste års mesterskap. (ntb)
  Sveriges landslagssjef kjempet mot tårene: – De vil bli sett på som helter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:18.41)
  landslagssjef janne andersson hyller supporterne som reiser til aserbajdsjan for å følge sverige i em-kvalifiseringen torsdag. kampen er sveriges første etter at to svensker ble skutt og drept i brussel under oppgjøret mellom belgia og sverige i oktober. minst en av de drepte skal ha hatt på seg en svensk landslagsdrakt. kampen ble stoppet i pausen og ikke fullført. foran em-kvalkampen mot aserbajdsjan torsdag, var landslagssjef andersson beveget på pressekonferansen. – jeg er så fortvilt over det som skjedde i brussel. det er mennesker som elsker fotball og som tar ferie og bruker masse penger på å følge oss. og så ender det slik, sa han. han hyller de som reiser til baku. – de som reiser til baku for å følge oss, vil bli sett på som helter. det er så mange jeg vil takke. det er mennesker med store hjerter som støtter oss. – det har betydd veldig mye opp gjennom årene, fortsatte andersson. sverige er uten mulighet til å ta seg til em i tyskland neste år. andersson har tidligere uttalt at han skal gi seg som landslagssjef etter som em-drømmen røk. (ntb)

  «United-dødaren» fyrte løs mot Sveriges landslagssjef: – Ganske sykt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:10.12)
  onsdag senket fck-juvelen roony bardghji (17) manchester united. etter triumfen var han frustrert over å ha blitt vraket på det svenske a-landslaget. bardghji ble byttet innpå mot slutten av onsdagens dramatiske 4-3-seier i mesterligaen. så avgjorde han kampen. i intervjusonen etterpå struttet 17-åringen av selvtillit, og i et intervju med danske b.t. var han krystallklar på at han burde vært del av janne anderssons ferske svenske landslagstropp. – selvfølgelig er jeg skuffet over å ikke bli tatt ut, virkelig. det er faktisk ganske sykt at jeg ikke er med, men jeg klager ikke. jeg tar det som det kommer, men det er virkelig sykt. jeg synes at jeg fortjener det, sa svensken. i stedet skal bardghji representere u21-landslaget i em-kvalifiseringskampene mot finland og nederland. – jeg venter bare på en telefon fra a-landslaget, så man blir litt sur, fortsatte 17-åringen. janne andersson leder sine siste kamper som svensk landslagssjef mot aserbajdsjan og estland senere i november. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »