Hovedsiden

Liten annonse
  Håndballgutta får tøff start på OL-kvaliken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:12.41)
  norges håndballherrer åpner jakten på ol-billett mot portugal 14. mars. tapet i em nylig viste at det ikke trenger å bli enkelt. for en drøy måned siden scoret portugiserne flittig og vant 37-32. nederlaget knuste i praksis siste rest av det norske semifinalehåpet og bidro til at jonas willes lag endte på 9.-plass. om tre uker får sander sagosen og co. en tidlig revansjmulighet. rekkefølgen i kampene i ol-kvalifiseringen ble sluppet denne uken. norge møter småvriene ungarn i kamp to (16/3), mens tunisia (17/3) venter i den siste. de to beste i puljen tar seg til sommerlekene i paris. oppgjørene spilles i ungarske tatabánya. slik er de øvrige gruppene: * granollers (spania): spania, slovenia, bahrain, brasil * hannover (tyskland): tyskland, kroatia, algerie, østerrike. norges kvinnelandslag er allerede ol-kvalifisert. (ntb)

  Sykling: O`Connor vant – Foss falt i sammendraget i UAE-Touren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:13.41)
  australske ben o`connor vant 3. etappe i sykkelrittet uae tour. tobias foss endte 20 sekunder bak vinneren i mål oppe på fjellet jebel jais. den 3. etappen i verdenstourrittet var på 176 kilometer og gikk fra al marjan til jebel jais. den ble avsluttet med en sammenhengende stigning på rundt 30 kilometer opp på fjellet jebel jais. toppen ligger 1489 meter over havet. det var likevel bare en gjennomsnittsstigning på pene 5,6 prosent. ineos-rytter tobias foss satt langt framme i feltet underveis, men det holdt derimot ikke helt for syklisten fra vingrom da o`connor satte opp farten mot slutten. uae-rytteren jay vine tok annenplassen og tok over sammenlagtledelsen. han er elleve sekunder foran landsmann o`connor. foss falt fra sin fjerdeplass til sjuendeplass i sammendraget. det skiller 33 sekunder opp til ledende vine. torstein træen (bahrain-victorious) var også med i finalen, men også han måtte slippe noen sekunder på slutten. vegard stake laengen var som vanlig fartsholder for uae-laget, men slapp seg ned mot slutten. (ntb)

  Tempo-Foss firer i ørkenen: – Avslutter godt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:14.02)
  det norske sykkelhåpet tobias foss endte på 4.-plass i tirsdagens tempoetappe i uae tour. brandon mcnulty vant overbevisende. etappen gikk på al hudayrirat island og var 12,1 kilometer lang. løypa var så å si helt flat i ørkenen i de forente arabiske emirater. foss var en av dagens store favoritter. halvveis passerte det norske håpet 14 sekunder bak ledende mcnulty og hadde dermed en stor oppgave foran seg dersom han skulle klare å ta seieren fra amerikaneren. det klarte han ikke og kjørte inn til fjerdeplass i sin første tempoetappe for sitt nye lag ineos grenadiers. foss endte til slutt 14 sekunder bak mcnulty. – en god avslutning av foss, sa eurosport-kommentator theis magelssen. uae team emirates gjorde storeslem på dagens etappe og tapetserte pallen. på andreplass kom australske jay vine som kom i mål to sekunder bak. danske mikkel bjerg tok tredjeplassen, fire sekunder bak vinneren. torstein træen fra bahrain-victorious endte på 55.-plass. vegard stake laengen (uae) ble nummer 73. rittet består av sju etapper. onsdag er det klatreetappe fra al marjan island. da skal rytterne sykle 176 kilometer opp til jebel jais på uae tourens tredje dag. (ntb)

  Belgisk seier på åpningsetappen i UAE Tour

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:13.49)
  det ble en dramatisk sluttspurt i første etappe av årets uae tour. tim merlier spurtet inn seieren for soudal quick step. mandag gikk den 141 kilometer lange førsteetappen av årets uae tour av stabelen i de forente arabiske emirater hvor det var tre norske ryttere på startlisten. vegard stake laengen representerte uae team emirates, mens torstein træen og tobias foss syklet for henholdsvis bahrain-victorious og ineos grenadiers. med omtrent 200 meter igjen var det en stygg massevelt i feltet. dermed åpnet det seg for belgiske tim merlier fra quick step som kunne ta sin tredje seier for sesongen. det er ikke kommet meldinger om at nordmennene var involvert i velten. – merlier ser sylskarp ut denne sesongen, sa eurosport-kommentator theis magelssen. nederlandske arvid de kleijn tok andreplassen for tudor, mens italienske jakub mareczko tok tredjeplassen for team corratec. (ntb)

  Horner snakker ut: – Benekter alle påstandene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:22.18)
  red bulls teamsjef christian horner blir etterforsket av sin arbeidsgiver for å ha opptrådt upassende mot en kvinnelig ansatt, noe han avviser på det sterkeste. – jeg benekter alle påstandene som har kommet, sier han. horner møtte mediene i forbindelse med at formel 1-laget lanserte sesongens bil. da benektet han at han har gjort noe galt. den interne etterforskningen pågår fortsatt, og det er uklart når den vil være ferdig. – det er åpenbart at det pågår en prosess for øyeblikket. påstandene som er blitt fremsatt benekter jeg fullstendig, og jeg følger selvsagt prosessen og vil fortsette å gjøre det, sa horner. i et separat intervju med bbc sa horner: – det er forstyrrende for laget, men de er veldig fokusert på den kommende sesongen og har vært utrolig støttende. horner ble i forrige uke innkalt til et åtte timer langt avhør på et hemmelig sted i london. 50-åringen har vært red bulls teamsjef siden 2005. formel 1-sesongen starter i bahrain 2. mars. (©ntb)

  Alonso til Mercedes?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:11.50)
  lewis hamilton rystet nylig motorsportverdenen ved å kunngjøre at han bytter fra mercedes til ferrari foran 2025-sesongen. spekulasjonen om hvem som overtar lagets ledige sete i mercedes er allerede i gang. formel 1-veteranen fernando alonso mener han bør være aktuell for å erstatte lewis hamilton. alonso er inne i det siste året av sin toårskontrakt med aston martin. nå slåt han et slag for sitt eget navn. for selv om han er 42 år, tok han i fjor 4-plassen i mesterskapet. – jeg er klar over situasjonen min, som er veldig unik, sier alonso, som er mest kjent for vm-tittelene som renault-fører i både 2004 og 2005. – det er bare tre verdensmestere i startfeltet, og jeg er den eneste som er tilgjengelig i 2025. så jeg er i en god posisjon, utdyper han. om en drøy uke starter testingen i bahrain, der også første grand prix-løp kjøres 2. mars.

  Alonso tilbake til Ferrari?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:11.50)
  hamilton rystet nylig motorsportverdenen ved å kunngjøre at han bytter fra mercedes til ferrari foran 2025-sesongen. spekulasjonen om hvem som overtar lagets ledige sete er allerede i gang. formel 1-veteranen fernando alonso mener han bør være aktuell for å erstatte lewis hamilton. alonso er inne i det siste året av sin toårskontrakt med aston martin. nå slåt han et slag for sitt eget navn. for selv om han er 42 år, tok han i fjor 4-plassen i mesterskapet. – jeg er klar over situasjonen min, som er veldig unik, sier alonso, som er mest kjent for vm-tittelene som renault-fører i både 2004 og 2005. – det er bare tre verdensmestere i startfeltet, og jeg er den eneste som er tilgjengelig i 2025. så jeg er i en god posisjon, utdyper han. om en drøy uke starter testingen i bahrain, der også første grand prix-løp kjøres 2. mars.

  Verdensmesteren advarer dartsensasjonen Luke Littler

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. januar 2024 KL:07.39)
  luke littler tok dartverden med storm i vm tidligere i januar. etterpå gikk han lang tid uten å kaste en pil, noe som overrasket verdensmester luke humphries. littler (16) har siden sølvet i vm vunnet sin første verdensserieturnering og tapt én finale. etter den første seieren i bahrain åpnet littler opp om ukene etter verdensmesterskapet. da sa han at han ikke hadde kastet en pil siden han tapte vm-finalen mot humphries. mesteren ble overrasket da han hørte utsagnet og advarer nå littler. – jeg er ikke overrasket over nivået hans, men jeg ble overrasket over at han ikke hadde trent noe siden vm- man må være forsiktig og være sikker på at man legger inn nok innsats. hvis du har kommet til et punkt der du føler du ikke trenger å trene, vil det komme tilbake og straffe seg, sier humhpries til sky sports. humphries (28) ble verdensmester for første gang da han slo littler i finalen. torsdag går årets premier league-sesong i gang. der stiller littler som den yngste deltakeren noensinne. humphries er også med etter at han ble utelatt i 2023. – de gjorde det rette, men så trente jeg for å bli bedre. det har gjort meg til en bedre person og det var det rette for min karriere, sier humphries. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »