Hovedsiden

Liten annonse

  dobbel skadesmell for barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 4. mars 2024 KL:16.57)
  den spanske fotballgiganten barcelona opplyser at midtbaneduoen frenkie de jong og pedri er utilgjengelige i tiden som kommer på grunn av skader. begge spillerne pådro seg skader i første omgang av det målløse oppgjøret mot athletic bilbao søndag. de jong skadet ankelen i det 26. minutt, og barcelona skriver mandag at den nederlandske midtbanespilleren har fått påvist en leddbåndsskade. medisinske tester viste også at pedri pådro seg en skade i høyre lår underveis i oppgjøret. han gikk i bakken uten at noen med- eller motspillere var i nærheten av ham. det er ikke kjent hvor lenge de to midtbanestjernene blir på sidelinjen. (ntb)

  Gullballen-vinneren kritisk: – Hadde ikke skjedd med herrene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:09.54)
  barcelona-stjernen aitana bonmatí retter kritikk mot eget fotballforbund. hun mener for lite har skjedd i spansk fotball etter vm-triumfen i fjor sommer. bonmati, som i oktober fikk gullballen for første gang etter et strålende år, snakker ut i et intervju med l`equipe. blant tingene midtbaneprofilen er kritisk til, er at sist ukes kamp mot nederland ble flyttet på kort varsel. – vi skulle spille i cádiz, men så ble det endret til la cartuja i sevilla. det ville aldri skjedd med herrene, sier hun. hun var svært viktig for et spania-lag som gikk hele veien i vm i australia og new zealand i fjor sommer. hun mener at kvinnefotballen i landet burde ha nytt godt av det. hun ser til utviklingen i england etter em-seieren i 2022. – da så vi en forandring som følge av suksessen. de investerte mer i hjemlig liga og arenaene er fulle når landslaget spiller. jeg er misunnelig for at jeg ikke kan si det samme om spania, sier hun videre. (ntb)

  Girona gjenopptok Real Madrid-jakten etter tung rekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:23.04)
  brasilianske savio scoret to ganger på overtid da girona fant tilbake til vinnersporet i spansk fotball med 3-0 over rayo vallecano mandag. girona har vært den store overraskelsen i la liga denne sesongen. lenge holdt askeladden følge med real madrid i gullkampen. men på de siste tre kampene stod imidlertid girona med én uavgjort og to tap. seieren mandag betyr at tabelltoer girona nå er seks poeng bak ligaleder real madrid. ned til barcelona på plassen bak skiller det to poeng.  Porto avgjorde på overtid mot Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.57)
  det så lenge ut til å ende målløst i åttendedelsfinalen mellom porto og arsenal i mesterligaen, men fire minutter på overtid scoret portos kantspiller wenderson galeno seiersmålet på vakkert vis. dermed seiret portugiserne 1-0 hjemme på estadio do dragao. seiersmålet på overtid må ha smakt ekstra godt for galeno, for etter en sjansefattig åpning på kampen, fikk han to gigantiske muligheter til å sende hjemmelaget i ledelsen etter 21 minutter. brasilianeren klarte på mirakuløst vis å sette ballen utenfor fra få meter ved begge anledninger. arsenal og martin ødegaard styrte det meste av spillet i førsteomgang, og hadde mange dødballer. likevel slet de med å omsette det i store sjanser. dermed var det målløst til pause. andreomgangen ble heller ikke noe fyrverkeri av en fotballkamp. porto har vist seg svært gjerrig på eget gress den siste tiden, og hadde ikke sluppet inn mål på fem kamper før kveldens kamp. det var tydelig også onsdag at dette porto-laget ikke er enkelt å score på. begge lag hadde det man kan kalle «nesten-muligheter», men slet med å skape det helt store. det var helt til galeno tok saken i egne hender og curlet ballen i lengste hjørnet fra 20 meter. samtidig sende han hjemmefansen til himmels. – det var en perfekt gjennomført fotballkamp av porto mot et av de store formlagene i europa, sa norges landslagssjef ståle solbakken i tv2-studio etter kampen. arsenal, som er i åttendelsfinalene av mesterligaen for første gang siden 2017, må dermed vinne i returoppgjøret i london 12. mars for å avansere til kvartfinalene. i kveldens andre kamp i mesterligaen endte det 1-1 mellom napoli og barcelona. spissene victor osimhen og robert lewandowski stod for scoringene i den åttendedelsfinalen.


  billettene til branns cl-oppgjør mot barcelona revet bort på få minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:14.03)
  brann solgte unna alle billettene til mesterligaoppgjøret mot barcelona 20. mars på totalt ti minutter. det opplyser klubben på x/twitter. brann hadde først et forhåndssalg hvor billettene gikk bort på to minutter, før de resterende billettene ble revet unna på åtte minutter i det ordinære salget. «det var opp mot 5000 som prøvde å få tak i billett. for et kok!» skriver klubben etter å ha solgt unna de siste 1000 plassene. mesterligaoppgjøret mot caroline graham hansen og ingrid syrstad engens barcelona spilles 20. mars på åsane arena. brann ønsket i utgangspunktet å få den nye gressmatta på brann stadion klar til oppgjøret, men måtte erkjenne at banen ikke ble klar til kampen. derfor spilles kampen på åsane arena som har en kapasitet på 3300 tilskuere. returoppgjøret spilles i den katalanske hovedstaden 28. mars. dersom brann på sensasjonelt vis tar seg videre mot barcelona, venter vinneren av kvartfinalen mellom ajax og chelsea i semifinalen i april. (ntb)

  Real Madrid genererte inntekter på 9,54 milliarder kroner i 2023 – mest i Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:10.35)
  den spanske fotballstorheten real madrid leder an på listen over klubber med størst inntekt i fotball-europa i 2023, ifølge en rapport uefa publiserte torsdag. i rapporten kommer det fram at «los blancos» tjente 9,54 milliarder kroner i fjor. regjerende mesterligavinner manchester city tjente på sin side 9,48 milliarder, barcelona 9,24 milliarder og paris saint-germain 9,12 milliarder kroner. ifølge rapporten noterte 15 av 20 klubber på listen seg for rekordhøye inntekter i 2023. sjetteplasserte bayern münchens tall økte med litt over én milliard sammenliknet med året før. pengesterke premier league gjør seg også bemerket på listen. manchester united, tottenham, liverpool, chelsea, arsenal, newcastle, west ham og brighton er alle inne på topp 20-listen sammen med city. uefa estimerer den engelske ligaens totale inntekter til å være rundt 73,7 milliarder kroner. det er like mye som spansk la liga (37,4 milliarder) og tysk bundesliga (36,3 milliarder) til sammen. (ntb)

  graham-assist ikke nok – første poengtap for barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:20.51)
  onsdag gikk caroline graham hansen og ingrid syrstad engens barcelona på sitt første poengtap i serien. hjemme mot serietreer levante ble det 1–1. graham hansen leverte en målgivende pasning da barcelona-spiss salma paralluelo sendt katalanerne i ledelsen. ingrid syrstad engen ble byttet inn etter 74 minutter. barcelona ligger fortsatt på tabelltopp. i mars møter de brann til kvartfinale i mesterligaen.

  Ny overgangsrekord i kvinnefotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:15.47)
  amerikanske bay fc knuser overgangsrekorden i kvinnefotball når de henter racheal kundananji fra real madrid. kundananji blir tidenes dyreste fotballspiller i kvinnefotballen og ifølge bbc blir 23-åringen den første afrikanske spilleren som bryter en overgangsrekord når bay fc betaler $860,000, tilsvarende 9,1 norske millioner. angriperen noterte seg for 33 mål på 43 liga f-kamper for den spanske hovedstadsklubben forrige sesong. overgangen til keira walsh fra manchester city til barcelona i 2022 var den dyreste, da katalanerne betalte 4,5 millioner norske kroner.

  Hestestevne skaper mesterliga-trøbbel for Blonz` lag: – Frustrert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:10.15)
  den danske håndballklubben gog henvises til kolding når den skal spille hjemmekamp mot barcelona i mesterligaen. det gjør klubbdirektøren svært irritert. normalt spiller gog hjemmekamper i gudme, mens kampene i europa er lagt til odense, som også ligger i hjemlige trakter på fyn. til storkampen i kveld er imidlertid hallen i odense opptatt på grunn av et hestestevne, og dermed må alexander blonz, henrik jakobsen og de andre gog-spillerne i aksjon i kolding. – jeg er svært frustrert over at vi ikke kan spille en slik kamp på fyn. det er vår største kamp i gruppespillet, sier gog-direktør kasper jørgensen til fyens stiftstidende og utdyper: – frustrasjonen går ut på at vi da ikke er nær våre vanlige fans, sesongkortholdere og sponsorer, som alle må reise bort fra fyn for å oppleve gog-produktet. han sier videre at han gleder seg til 1. januar neste år. da skal gogs nye arena i svendborg stå klar med plass til 3500 tilskuere. det er 500 færre enn kravet til europacupkamper, men gog-ledelsen håper at kravet fra det europeiske håndballforbundet (ehf) ikke er hogget i stein. gog er dansk seriemester de to siste sesongene. foran neste sesong får de ytterligere en nordmann, playmakeren tobias grøndahl fra elverum, inn i stallen. (©ntb)

  Graham Hansen-scoring mot Sevilla

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:21.18)
  den norske barcelona-stjernen caroline graham hansen noterte seg for en scoring i 3-0-seieren over sevilla lørdag. 28-åringen doblet ledelsen med rundt tjue minutter igjen av kampen. mariona caldentey fastsatte resultatet til 3-0 bare to minutter etter graham hansens nettkjenning. gullballen-vinner aitana bonmatí hadde målgivende på de to siste scoringene. claudia pina sendte katalanerne i føringen i første omgang. ingrid engen var ikke en del av kamptroppen til katalanerne. barcelona står med full pott (48 poeng) i hjemlig liga etter 16 kamper denne sesongen. tabelltoer real madrid er tolv poeng bak. (ntb)

  Real Madrid festet grepet i gullkampen – smadret Girona 4-0 i toppoppgjøret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:20.27)
  et knippe kunstscoringer gledet hjemmepublikummet da vinicius og jude bellingham bidro sterkt til at real madrid slo gullrival girona 4-0 i la liga. dermed øker avstanden mellom de to tetlagene til fem poeng i favør real madrid. vinicius sendte vertene foran med et prosjektil etter kun få minutter spilt. brasilianeren transporterte ballen inn fra venstrekanten før han hamret ballen i motsatt hjørne. – en nydelig scoring og en perfekt start for real madrid, sa tv 2-ekspert simen stamsø møller. ti minutter før sidebyttet orkestrerte vinicius og bellingham en angrepssymfoni av de helt sjeldne. førstnevnte fant lagkameraten med en utsidepasning, før det engelske vidunderbarnet selv rundet målvakten og doblet vertenes ledelse. kort tid etter pause la bellingham på til 3-0 etter en flott prestasjon fra vinicius. – en utrolig oppvisning fra de to, skrøt stamsø møller. rodrygo gjorde vertenes fjerde etter 60 minutter, mens bommet på straffespark på overtid. girona har imponert stort denne sesongen. overraskelseslaget har kun tapt to seriekamper og er nummer to på tabellen uavhengig av barcelona og atletico madrids resultater søndag. (ntb)  Alves avviste alle voldtektsanklager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:06.33)
  den tidligere fotballstjernen dani alves (40) benektet at han hadde voldtatt den fornærmede da han vitnet i rettssaken mot ham onsdag. fotballspilleren har hele tiden benektet alle former for seksuelle overgrep som aktoratet hevder foregikk på nattklubben i barcelona i romjula 2022. da han vitnet onsdag gjentok han at de hadde frivillig sex og at han ikke hadde opptrådt voldelig. den tiltalte 40-åringen risikerer flere år i fengsel. aktoratet vil dømme ham til ni år i fengsel. forsvarerne til den fornærmede vil at alves skal dømmes til 12 år i fengsel.

  graham hansen scoret i storseier - barcelona til semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:21.39)
  barcelona, som blir branns motstander i mesterligaens kvartfinale, lekte seg til semifinale i den spanske cupen med 8-0 over sevilla. caroline graham hansen scoret barcelonas sjette mål i det 40. minutt. de to andre i hjemmelagets angrepstrio, mariona caldentey og salma paralluelo, scoret to ganger hver. det gjorde også midtbanestjernen aitana bonmatí, mens innbytter ariana arias satte punktum. ingrid syrstad engen spilte hele kampen i barcelonas midtforsvar, mens graham hansen ble byttet ut i det 76. minutt. athletic bilbao er også klar for semifinale. tenerife ble slått 7-6 på straffespark etter 1-1. de to siste kvartfinalene spilles torsdag.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »