Hovedsiden

Liten annonse
  Sömskar med tre strake seire i Sandnes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:20.50)
  svenske linn sömskar tok sin tredje strake seier under blink-festivalen i sandnes da hun vant rulleskisprinten i suveren stil. de norske ble grundig slått. sömskar vant de to foregående konkurransene og tok seg også av sprinten foran slovenske eva urevc og sveitsiske nadine fähndrich. de to eneste norske i finalen julie b. drivenes og kathrine harsem endte som de to siste. sömskar regnes som en av verdens beste løpere på rulleski og bekreftet sin styrke i sandnes i helgen.


  Trøbbel for Klæbo – åpner for å endre på planene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. august 2022 KL:16.27)
  en hamstringskade gjør at johannes høsflot klæbo må belage seg på flere uker med alternativ trening. nå åpner trønderen for å endre planene før sesongstart. – det har gått fire uker uten at jeg har merket noen form for bedring. i to uker våknet jeg og trodde at alt skulle være bra. nå vet jeg at dette vil ta tid, forteller klæbo i et intervju med adressa. den norske skistjernen fikk en føling i begynnelsen av juli, og han fikk etter en mr-test bekreftet en skade øverst i hamstringen. – en sånn skade tar litt tid. erfaringsmessig antar vi at det tar alt fra seks til tolv uker fra skaden oppstår til den er helt leget, sa landslagslege ove feragen til adresseavisen tidligere i uken. klæbo skal etter planen delta i toppidrettsveka i slutten av august, og senere på et fire uker langt høydeopphold i usa. trønderen åpner imidlertid for å endre på de planene. – skal jeg til høyden, må kroppen være i vater. per nå er jeg ikke bekymret for høydeoppholdet i usa, men er jeg ikke bedre om et par uker, må jeg ta et valg, understreker klæbo. – jeg kan verken løpe eller trene rulleski i klassisk stil, men det går fint med skøyting. samtidig må jeg være obs på belastningen. hvis jeg bare skøyter på rulleski, kan jeg trene på meg pakka lår (overbelastning) og alt mulig rart. derfor må jeg finne en balanse mellom de ulike aktivitetene nå.

  bekreftet: braut brunes solgt til strømsgodset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:20.36)
  Jonatan Braut Brunes melder overgang fra Lillestrøm til Strømsgodset. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Han har signert en avtale som strekker seg ut 2025. Spissen har denne våren vært på utlån fra LSK til Start. Der har han spilt 15 kamper og scoret 12 mål. – Jonatan er en spiller vi har vært ute etter lenge. Han er en ung spiss med stort potensial, som er god i boksen og har vist i OBOS-ligaen at han kan score mål. Vi gleder oss til å ha han i våre rekker, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo til klubbens hjemmesider.


  Stefan Strandberg tilbake i Norge – klar for Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:14.07)
  landslagsstopper stefan strandberg returnerer til norge og skal spille for vålerenga. han har fra før 63 kamper for hovedstadsklubben. det ble bekreftet på en pressekonferanse tirsdag hvor strandberg ble presentert. midtstopperen har spilt i utlandet i lang tid før han returnerer til eliteserien og vålerenga. strandberg var sist i serie a med salernitana før kontrakten hans gikk ut etter sist sesong. 32-åringen har bred erfaring og kan skilte med 27 landskamper. han har vært et klart førstevalg på stopperplass etter at ståle solbakken tok over som landslagssjef. (ntb)

  Glimt med nytt storsalg – Boniface klar for Union Saint-Gilloise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:13.18)
  victor boniface forlater bodø/glimt til fordel for union saint-gilloise. dermed fortsetter den nigerianske spissen karrieren i belgia. tirsdag bekreftet glimt overgangen på eget nettsted. hovedpersonen selv fortalte etter lørdagens kamp mot aalesund at det gikk mot slutten i bodø/glimt. — jeg tror dette var min siste kamp for bodø/glimt, sa boniface til avisa nordland spissen kom til glimt før 2019-sesongen og har vært med på glimt-oppturen de siste årene. likevel har han vært på sidelinjen i store deler av perioden hos den regjerende eliteserievinneren. bare to uker etter han signerte for klubben røk den daværende 18-åringen korsbåndet. rett før jul i 2020 ble det nok en langtidsskade da han røk korsbåndet igjen. dermed ble det kun ett innhopp i eliteserien året etter. den nigerianske stjernespissen har derimot gjort sakene sine godt de periodene han har vært på banen for de gulkledde. denne sesongen noterte han seg for seks fulltreffere på 15 kamper i eliteserien, hvor kun fem av kampene har vært fra start. bodø/glimt har allerede signert en erstatter i lars-jørgen salvesen fra strømsgodset. (ntb)  Glimt sikret seg slovensk U21-landslagsspiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. august 2022 KL:20.59)
  den slovenske midtbanespilleren nino zugelj forlater maribor i hjemlandet til fordel for spill i bodø/glimt. det skriver den slovenske klubben på sin twitter-konto mandag kveld. bodø/glimt har inntil videre ikke bekreftet overgangen. avisa nordland publiserte søndag bilder av at zugelj og hans agent ankom bodø. på flyplassen ble de møtt av glimts aasmund bjørkan. kantspilleren er trolig spilleklar allerede til onsdagens europacupkamp mot zalgiris. zugelj har flere kamper for det slovenske u21-landslaget. han har ikke tidligere spilt for klubber utenfor hjemlandet.

  Klæbos skade verre enn antatt – må trene alternativt i ukevis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. august 2022 KL:14.29)
  johannes høsflot klæbo har pådratt seg en strekk eller en belastningsskade øverst i hamstringen som kan sette ham ut av spill i flere måneder. det bekrefter landslagslege ove feragen overfor adresseavisen. klæbo har gitt legen tillatelse til å svare på spørsmål om hans skadesituasjon. – han fikk en føling for tre-fire uker siden. det ble tatt mr-bilder for rundt to uker siden, og skaden ble dermed utredet. vi fikk bekreftet at det er en strekk eller en belastningsskade øverst i hamstringen, som er lokalisert i setet, sier feragen. – en sånn skade tar litt tid. erfaringsmessig antar vi at det tar alt fra seks til tolv uker fra skaden oppstår til den er helt leget, fortsetter han. klæbo fikk en føling på trening for noen uker siden og justerte treningsplanene for ikke å provosere skaden. byåsen-løperen skal i utgangspunktet ta del av landslagets samling i steinkjer i midten av august og toppidrettsveka mot slutten av måneden. planen videre er å reise til park city, usa, hvor han skal være fire uker i høyden. feragen sier det er usikkert om skistjernen må droppe noe eller endre på planene. – hele helseteamet er tett på og følger situasjonen. vi evaluerer uke for uke med tanke på hva som er fornuftig. (ntb)

  Ingebrigtsen-dobbel i friidretts-EM – 47 utøvere klare for München

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. august 2022 KL:12.05)
  47 utøvere er tatt ut i den norske troppen til friidretts-em i münchen senere i august. jakob ingebrigtsen skal løpe både 1500 og 5000 meter. troppen ble bekreftet på norges friidrettsforbunds nettsider mandag. mesterskapet starter 15. august og strekker seg til avslutningsdagen 21. august. det er ventet at ingebrigtsen skal løpe både 1500 og 5000 meter. 5000-meterfinalen går 16. august, mens det skal løpes 1500 meter 18 august. ingebrigtsen tok gull på 5000-meteren og sølv på 1500 meter i vm i eugene. karsten warholm er også med i troppen etter en skuffende vm-finale, der han gjorde konkurransecomeback etter en lårskade. søndag ble det klart at han dropper diamond league-konkurranser fram mot em. hekkfinalen i münchen går av stabelen 19. august. sleggekaster eivind henriksen skal igjen kjempe om mesterskapsmedalje etter hans bronse i vm. (ntb)

  Ingebrigtsen-dobbel i friidretts-EM – 46 utøvere klare for München

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. august 2022 KL:12.05)
  46 utøvere er tatt ut i den norske troppen til friidretts-em i münchen senere i august. jakob ingebrigtsen skal løpe både 1500 og 5000 meter. troppen ble bekreftet på norges friidrettsforbunds nettsider mandag. mesterskapet starter 15. august og strekker seg til avslutningsdagen 21. august. det er ventet at ingebrigtsen skal løpe både 1500 og 5000 meter. 5000-meterfinalen går 16. august, mens det skal løpes 1500 meter 18 august. ingebrigtsen tok gull på 5000-meteren og sølv på 1500 meter i vm i eugene. karsten warholm er også med i troppen etter en skuffende vm-finale, der han gjorde konkurransecomeback etter en lårskade. søndag ble det klart at han dropper diamond league-konkurranser fram mot em. hekkfinalen i münchen går av stabelen 19. august. sleggekaster eivind henriksen skal igjen kjempe om mesterskapsmedalje etter hans bronse i vm. (ntb)


  Ronaldo starter Uniteds siste testkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. juli 2022 KL:15.51)
  cristiano ronaldo har stått over manchester uniteds sesongoppkjøring, men tar del i klubbens generalprøve mot spanske rayo vallecano på old trafford. portugiseren har ikke spilt for united siden 7. mai. lagets fem første kamper under erik ten hag har gått uten ronaldo i troppen. ifølge klubben har fraværet skyldtes personlige årsaker. det er likevel blitt tett koblet til spekulasjonene om at 37-åringen vil bort fra united på grunn av manglende champions league-spill. før helgen antydet ronaldo på instagram at han kom til å ikle seg united-drakta mot rayo vallecano. det gjorde han med kommentaren «søndag spiller kongen». ten hag bekreftet lørdag at stjernespissen var aktuell til lagets siste testkamp. – ronaldo er en del av troppen i morgen, men i likhet med alle andre trenger han flere minutter i beina. han er ikke i form ennå, sa united-manageren til viaplay etter 0-1-tapet for atlético madrid på ullevaal stadion. manchester united starter den nye premier league-sesongen hjemme mot brighton førstkommende lørdag. (©ntb)

  Arsenal og Jesus herjet i siste testkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:15.41)
  arsenal fikk en fantastisk avslutning på sesongoppkjøringen med 6-0-seier over sevilla lørdag. om en snau uke spiller laget åpningskampen i premier league. martin ødegaard ble bekreftet som fast arsenal-kaptein i timene før avspark. han gjorde en svært god figur i nedsablingen av gjestene fra spania. allerede etter ni minutter pekte dommeren på straffemerket da bukayo saka ble lagt i bakken. samme mann styrte ballen i mål. deretter tok det kun noen minutter før nyervervelsen gabriel jesus doblet ledelsen. brasilianeren scoret på en retur fra sevilla-keeper yassine bounou, og like etter skled han inn 3-0 på et innlegg fra landsmann og navnebror gabriel martinelli. etter 20 minutter spilte yassine bounou en feilpasning til saka, som kontant satte inn arsenals fjerde nettkjenning. et kvarter før slutt fullførte jesus hattricket på hjørnespark etter en retur fra keeper, mens eddie nketiah gjorde 6-0 i sluttminuttene. arsenal åpner premier league-sesongen på hjemmebane mot crystal palace førstkommende fredag.


  bekreftet: ødegaard ny arsenal-kaptein

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:12.03)
  Arsenal bekrefter på Twitter at Martin Ødegaard blir klubbens nye kaptein den kommende sesongen. Pierre-Emerick Aubameyang var kaptein for Arsenal på starten av sist sesong, men mistet kapteinsbindet 14. desember etter at han kom på kant med manager Mikel Arteta. Alexandre Lacazette ble utnevnt som kaptein ut 2021/22-sesongen, men Ødegaard var kaptein for Arsenal de gangene den franske spissen ikke var på banen. Etter at Aubameyang og Lacazette forlot klubben, har Ødegaard sett ut som deres naturlige etterfølger. Arsenal har hatt relativt hyppige kapteinsskifter de siste årene. Aubameyang tok over for Granit Xhaka i november 2019, etter at sveitseren hadde vært kaptein i bare et par måneder. Før det var Laurent Koscielny kaptein i én sesong, mens Per Mertesacker, Arteta og Thomas Vermaelen hadde kapteinsbindet to sesonger hver før det. Ødegaard ble utnevnt til kaptein for Norges landslag i mars i fjor, og nå er han klar for å bære det samme ansvaret i klubblaget. Ødegaard har i tidligere intervjuer uttalt seg positivt om kapteinsrollen skulle han bli spurt. (NRK/NTB)

  Fanfavoritt hopper over til LIV-touren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. juli 2022 KL:23.01)
  golfstjernen bubba watson (43) slutter seg til den kontroversielle liv-ligaen. han avventer et comeback til han føler seg 100 prosent etter en kneoperasjon. ryktene har gått en stund om en watson-overgang til den nyetablerte og saudifinansierte golftouren. fredag ble den bekreftet. amerikaneren har to majortitler i us masters fra 2012 og 2014. han har gått fire år uten å vinne noe som helst, men likevel vært en stor fanfavoritt. nå havner watson i unåde hos toppene på pga- og europatouren. tidligere i sommer gjorde de det klart at spillere som takker ja til liv, blir utestengt fra turneringer i deres regi. flere profiler har likevel valgt å hoppe over og sikret seg svært lukrative avtaler. liv-touren er særlig kontroversiell fordi den er økonomisk støttet av det statlige fondet i saudi-arabia. kritikerne mener det hele er et forsøk på å «sportsvaske» landets omdømme. (ntb)
  Määttä klar for nederlandske Groningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. juli 2022 KL:16.09)
  den 21 år gamle venstrebacken isak dybvik määttä har tiltrukket seg mye interesse for sine prestasjoner i aalesund. torsdag signerte han for groningen. det bekreftet den nederlandske klubben på sine hjemmesider. määttä valgte utlandet som sitt neste karriesteg til tross for stor interesse fra både molde og bodø/glimt i norge. det norske backtalentet noterte seg for tre fulltreffere på totalt 15 kamper i eliteserien denne sesongen. (ntb)

  Napoli signerte Østigård-konkurrent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. juli 2022 KL:12.55)
  den italienske fotballklubben napoli henter sørkoreanske kim min-jae fra fenerbahçe. han skal konkurrere mot leo skiri østigård på stopperplass. napoli bekreftet signeringen mandag formiddag. sørkoreaneren har skrevet under på en treårskontrakt med to års opsjon. han skal etter rapportene koste klubben rett under 200 millioner kroner. han er den andre midtstopperen napoli henter i sommervinduet. fra før har norske leo østigård blitt klar for storklubben. de mistet i sommer sin stopperstjerne kalidou koulibaly til premier league og chelsea. det er ventet at juan jesus har beslag på den ene stopperplassen etter å ha spilt ved siden av koulibaly sist sesong. napoli serieåpner borte mot hellas verona 15. august. (ntb)


  Olivia Schough mister Sveriges EM-semifinale med korona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:20.08)
  olivia schough har testet positivt på koronaviruset og mister sveriges em-semifinale mot england. også elin rubenson er utelatt fra troppen. schough har ikke vært med på sveriges treninger de siste dagene. først tirsdag kveld kom forklaringen, da sveriges fotballforbund på sitt nettsted bekreftet at hun er koronasmittet. elin rubensson er heller ikke med i troppen, selv om det ikke er bekreftet at hun er smittet. – olivia schough (covidsyk) og elin rubensson (sykdomssymptomer) mister kveldens kamp mot england, heter det i en uttalelse fra landslaget. jonna andersson, hana glas og emma kullberg er tilbake i troppen etter å ha vært ute med koronasmitte tidligere i em. (ntb)

  bekreftet: finlands landslagstrener har fått sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:14.23)
  Det stormet rundt Finlands landslagstrener Anna Signeul før EM. NRK har tidligere skrevet om at hun ble beskyldt for å skape dårlig arbeidsforhold, maktmisbruk og samarbeidsutfordringer. Etter svake resultater under EM, bekrefter det finske fotballforbundet at Signeul har fått sparken, i en pressemelding tirsdag. Det finske fotballforbundet skriver at de har satt i gang prosessen med å finne en erstatter og at de ønsker å ha på plass en ny landslagstrener i løpet av høsten. Finland møtte Tyskland, Spania og Danmark i EM-gruppespillet, og tapte alle kampene.  bekreftet: veton berisha klar for hammarby

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. juli 2022 KL:10.24)
  Veton Berisha forlater norsk fotball for spill i Hammarby. Viking selger dermed sin kaptein og toppscorer. Etter at Berisha returnerte til Viking fra Brann i januar 2020, har han vært klubbens soleklare toppscorer med 51 mål på 75 kamper i serie og cup. I Hammarby kommer Berisha til å erstatte Astrit Selmani, som mandag ble solgt til Hapoel Beer-Sheva i Israel. Angrepsspilleren er blitt enig om 4,5 årskontrakt. – Hammarby står for en fotball jeg vil spille, uttaler Berisha ifølge TV 2.

  Djokovic klar for Laver Cup – tatt ut i stjernespekket selskap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. juli 2022 KL:10.56)
  novak djokovic skal representere europa i laver cup i september. han blir lagkamerat med rafael nadal, roger federer og andy murray. laver cup bekreftet djokovics deltakelse på twitter. tennisturneringen består av to lag (ett fra europa og ett fra resten av verden). fra før var det klart at nadal, federer og murray er en del av europa-uttaket. dermed får tennisfansen for første gang se alle de fire stjernespillerne spille på samme lag etter at rivalene i en årrekke har konkurrert mot hverandre. – det kommer til å bli et unikt sportsøyeblikk, sier nybakt wimbledon-mester djokovic i en uttalelse. totalt er det seks spillere som representerer hvert lag. (ntb)

  Golfstjerne bekrefter overgang til LIV-touren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. juli 2022 KL:07.31)
  den svenske golfstjernen henrik stenson bekrefter overgang til den mye omstridte liv-touren etter han ble fjernet som europa-kaptein i ryder cup. det har de siste dagene vært mye rykter om at svensken skulle gå over til den saudi-finansierte liv-touren. onsdag kveld bekreftet hovedpersonen selv avgjørelsen på twitter. – interessen min for konseptet har vært veldokumentert gjennom de siste årene, og til tross for noen uheldige og pågående spenninger mellom liv golf, dp world tour og pga-tourene, er muligheten til å delta i liv-turneringene fremover noe jeg ønsker å oppleve, skriver stenson i uttalelsen. liv-touren har også bekreftet overgangen på sin twitter-konto. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »