Hovedsiden

Liten annonse
  Flere 16. mai-kamper utsolgt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:11.14)
  eliteserien-klubbene ligger an til 100 000 solgte billetter. tallet har ikke vært så høyt på en 16. mai-runde siden 2009. blant annet er hjemmekampene til tromsø, viking og brann utsolgt. – vi merker at det er stor etterspørsel etter billetter inn mot 16 mai-runden, og tromsø, viking og brann vil spille for fulle tribuner, sier pål breen, kommersiell leder i norsk toppfotball. ti kamper har vært utsolgt siden seriestarten, og billettsalget er opp med rundt 28,5 prosent sammenlignet med fjoråret.

  Flere hundre får forkjøpsrett til cupfinalebilletter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:10.07)
  etter mandagens billettkaos er det 373 brukere som får forkjøpsrett på billetter til cupfinalen mellom brann og lillestrøm. det opplyser norges fotballforbund (nff) på sine nettsider. nffs nettsider krasjet da billettsalget startet mandag. billettsalget ble, på grunn av tekniske problemer, flyttet til tirsdag klokken 12. der får de som registrerte brukeropplysninger og som mottok et gyldig ordrenummer på sin bestilling blitt kontaktet på mail. disse får tilbud om å kjøpe billettene før salget åpnet for de resterende billettene. cupfinalen mellom brann og lillestrøm spilles 20. mai på ullevaal stadion.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »