Hovedsiden

Liten annonse
  Haaland og Ødegaard blant Alan Shearers beste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:15.43)
  premier leagues mestscorende spiller gjennom tidene, alan shearer, har tatt ut sitt sesongens lag for 2022/23-sesongen. der er både erling braut haaland og martin ødegaard. de to norske stjernene var fra før tatt ut på sesongens offisielle lag, og har også fått plass på shearer sitt. den gamle blackburn- og newcastle-spissen jobber nå som fotballekspert. om de to norske på laget, sier han: – ødegaard har vært kaptein på et arsenal-lag som akkurat kom til kort i tittelkampen. men han har vært så imponerende. og om toppscorer haaland, skriver han: – hvordan kan haaland ikke være på laget mitt? antall mål han har scoret har vært skremmende. for en sesong han har hatt. han har satt en helt ny standard. shearers lag i sin helhet: nick pope - kieran trippier, john stones, william saliba, pervis estupiñan - rodri, kevin de bruyne, martin ødegaard, marcus rashford - harry kane, erling braut haaland. shearer valgte også ut eddie howe som sesongens trener.  Phil Jones forlater Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:11.05)
  etter tolv år i manchester united forlater phil jones klubben etter denne sesongen. det bekrefter de røde djevlene på sine nettsider fredag formiddag. manchester united hentet jones fra blackburn i 2011 og var med på å vinne ligaen i 2013. men engelskmannen har slitt voldsomt med skader og har ikke spilt siden slutten av forrige sesong, i mai i fjor. i løpet av sine tolv år i manchester united var 31-åringen med på å vinne fa-cupen, europaligaen, ligacupen og community shield to ganger, i tillegg til den ene ligatittelen. han spilte totalt 229 kamper for manchester united.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »