Hovedsiden

Liten annonse

  Windingstad i ledelsen - Nestvold Haugen kjører sitt siste renn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mars 2023 KL:12.49)
  leif kristian nestvold-haugen startet først i det som er hans siste renn i karrieren, og han leverte en kjempetid. lucas braathen med startnummer fire klarte ikke å tukte tiden, men det klarte alexander steen olsen, henrik kristoffersen og rasmus windingstad. – jeg tar med meg det at det fortsatt bor litt god skikjøring i meg. jeg hadde sett for meg at lucas var foran. jeg vil tørre å påstå at det er noe av den bedre kjøringa jeg har gjort på lenge, sier nestvold-haugen til nrk. – skal han legge opp nå? det blir for dumt, kontrer brathen. – nå har jeg gått så hardt ut med feiringer og slik, så det er vanskelig å gjøre comeback, nå, sier nestvold-haugen. 2. omgang starter klokken 15. windingstad leder, steen olsen nummer to og henrik kristoffersen nummer tre. – det er tett og det er muligheter, faktisk. jeg må krumme nakken i andre omgang, sier nestvold-haugen.  braathen vant slalåmcupen i soldeu: – jeg kan ikke tro det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mars 2023 KL:14.16)
  lucas braathen stod av presset og leverte når det gjaldt så mest. nordmannen ble nummer to på dagen i andorra, men sikret likevel slalåmcupen. – se på denne. ser den ikke fin ut? det har vært drømmen min hele sesongen og nå er den her, sa braathen til viaplay og viste fram krystallkula. – jeg kan ikke tro det. jeg visste at jeg hadde muligheten, men jeg har ikke ord som kan beskrive hvor stolt jeg er, fortsatte han. sveitsiske ramon zenhäusern vant rennet med seks hundredeler ned til braathen. henrik kristoffersen gjorde som vanlig en god andreomgang og la press på braathen. det holdt til en 3,.plass i rennet, men 2.-plass i cupen. før søndagens slalåmfinale ledet braathen slalåmcupen med 32 poeng over kristoffersen. lucas braathen lå på 2.-plass bak sveitsiske ramon zenhäusern etter den første omgangen. henrik kristoffersen var nummer fem. alexander steen olsen (7.-plass), sebastian foss-solevåg (8.) og timon haugan (9.) var også i aksjon i soldeu. de sørget for at det ble fem nordmenn på topp ni.

  braathen vant slalåmcupen i soldeu

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mars 2023 KL:14.16)
  lucas braathen stod av presset og leverte når det gjaldt så mest. nordmannen ble nummer to på dagen i andorra, men sikret likevel slalåmcupen. – han er den beste slalåmkjøreren gjennom hele sesongen totalsett, utbrøt viaplays kommentator andreas toft. – rett og slett sterkt levert av lucas, sa viaplays ekspert kjetil andré aamodt. sveitsiske ramon zenhäusern vant rennet med seks hundredeler ned til braathen. henrik kristoffersen gjorde som vanlig en god andreomgang og la press på braathen. det holdt til en 3,.plass i rennet, men 2.-plass i cupen. før søndagens slalåmfinale ledet braathen slalåmcupen med 32 poeng over kristoffersen. lucas braathen lå på 2.-plass bak sveitsiske ramon zenhäusern etter den første omgangen. henrik kristoffersen var nummer fem. det var fire nordmenn blant de åtte beste etter første omgang.
  hard kamp om slalåmcupen i soldeu: braathen nummer to etter første omgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mars 2023 KL:11.20)
  lucas braathen ligger som nummer to etter første omgang av slalåmfinalen i soldeu. sveitsiske ramon zenhäusern leder rennet med 26 hundredeler. braathen kjørte inn til et halvsekunds ledelse ned til henrik kristoffersen, men gjorde en stor feil ned det siste henget. det benyttet zenhäusern seg av og tok over ledelsen på startnummeret etter. – det stokket seg til inn mot den siste kulen. jeg turte ikke å stupe over, og da hadde jeg ikke noe tupp å starte svingen på, fortalte braathen til viaplay. østerrikske fabio gstrein ligger på 3.-plass (55 hundredeler bak) foran timon haugan (67) og henrik kristoffersen (80). (ntb)


  Odermatt leder suverent i Andorra – sterk kjøring av Steen Olsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mars 2023 KL:09.44)
  marco odermatt har koblet et realt grep i storslalåmfinalen etter en strålende 1. omgang. han er på god vei til å slå hermann maiers poengrekord i verdenscupen. sveitseren var i en klasse for seg og har en ledelse på 1,09 sekunder til den franske toeren alexis pinturault. det er ytterligere tre hundefører ned til alexander steen olsen på tredjeplass. unggutten dundret til fra et senere startnummer og la seg foran lagkamerat lucas braathen (+1,14). deretter følger rasmus windingstad (+1,69) på 7.-plass. henrik kristoffersen var først ut fra startboden i soldeu i andorra. han gjorde en feil på toppen og fikk aldri opp en skikkelig toppfart. kjøringen ble i overkant forsiktig, og det ble særlig tydelig da odermatt distanserte ham med hele 1,70 sekunder. (ntb)

  Kristoffersen med monsteromgang – ble nummer to i Kranjska Gora

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mars 2023 KL:13.27)
  henrik kristoffersen lå som nummer tre etter den første omgangen av søndagens storslalåm i kranjska gora, men nordmannen vartet opp med en ellevill finaleomgang. det holdt likevel «bare» til andreplass, ettersom verdenscupleder marco odermatt er utilnærmelig. – det er noe trolsk over han fyren der, kommenterte viasats andreas toft etter at odermatt tok nok en seier. lucas braathen ble nummer fem, og rasmus windingstad endte som nummer ti.

  Kristoffersen på skuddhold i Kranjska Gora

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mars 2023 KL:11.02)
  henrik kristoffersen kjørte solid fra startnummer to i den slovenske bakken, men kom i mål 0,19 sekund bak franskmannen alexis pinturault, som hadde åpnet rennet. senere kjørte verdenscupleder marco odermatt enda fortere. han ligger 28 hundredels sekund foran pinturault, mens kristoffersen holder 3.-plassen. – det gikk treigt, og jeg kjente at farten bare «blæææ» over kanten der, sa kristoffersen til viaplay. på 4.-plass ligger lucas braathen. han er 82 hundredeler bak lederen, skriver ntb.

  Kristoffersen på pallen - Odermatt vant igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mars 2023 KL:13.29)
  henrik kristoffersen ble nummer tre i storslalåmrennet i kranjska gora lørdag. verdenscupvinner marco odermatt tok sin tiende seier for sesongen. i finaleomgangen satset kristoffersen hardt og tapte noe tid i traseen. det førte til at han var bak ledende alexis pinturault i mål. kranjec tapte også mye tid og var bak kristoffersen i mål. dermed sikret nordmannen pallplass. odermatt hadde kontroll på sitt løp og vant. odermatt har til tider vært utilnærmelig denne sesongen og har sikret seg sammenlagtseieren i verdenscupen. lørdag tok han sin tiende verdenscupseier denne sesongen. kristoffersen har sju triumfer i storslalåm tidligere, men greide ikke å tukte odermatt lørdag. rælingen-mannen står med 30 verdenscupseirer totalt. lucas braathen var nummer åtte, 1,23 sekund bak odermatt, etter første omgang. bærum-utøveren kjørte lenge godt og endte som nummer åtte. (ntb)

  Kristoffersen på tredjeplass – jakter Odermatt i storslalåm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mars 2023 KL:11.12)
  henrik kristoffersen er nummer tre, 54 hundredels sekund bak ledende marco odermatt foran finaleomgangen i storslalåmrennet i kranjska gora. rælingen-alpinisten har også det slovenske hjemmehåpet zan kranjec foran seg på lista, men kranjec er bare én hundredel foran nordmannen. lucas braathen er nummer åtte, 1,23 sekund bak odermatt. alexander steen olsen er 1,95 sekund bak sveitseren på 12.-plass, mens rasmus windingstad er hundredelen bak lagkameraten, skriver ntb.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »