Hovedsiden

Liten annonse

  ajers brentford knust av west ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:23.02)
  kristoffer ajers brentford tapte 2-4 borte mot west ham i premier league mandag. ajer var med fra start, men slet med jarrod bowen som herjet og scoret tre mål for hjemmelaget west ham. neal maupay og yoane wissa scoret målene for bortelaget, mens emerson scoret det fjerde målet for west ham. brentford står nå med åtte tap og to seire på de siste ti kampene i premier league. det er fem poeng ned til luton på nedrykk, som har én kamp mindre spilt.

  Oscar Bobb signerte ny langtidskontrakt med Manchester City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:20.01)
  oscar bobb har skrevet under på en ny kontrakt med manchester city. det opplyser manchester city i sine mediekanaler. hans opprinnelige kontrakt varte til sommeren 2026. nå har han undertegnet en ny og enda mer lukrativ avtale. den strekker seg fram til sommeren 2029. – jeg er veldig stolt og beæret over å ha signert min nye kontrakt med city, sier bobb i en uttalelse. – det er et utrolig miljø i klubben, og dette er det best mulige stedet å være for en ung spiller. jeg har allerede lært så mye av pep, hans trenerteam og lagkameratene mine, legger han til. 20-åringen har fått mye tillit av manchester city-manager pep guardiola denne sesongen. – å vite at jeg kommer til å være her i klubben til 2029 betyr alt for meg. nå vil jeg bare fokusere på å fortsette å videreutvikle meg, og å jobbe så hardt jeg kan hver eneste dag for å hjelpe klubben til å oppnå mer suksess, sier bobb. lyn-gutten har fått sju innhopp i ligaen og fikk sin første ligakamp fra start for de regjerende ligamesterne hjemme mot brentford i februar. han ble den store helten for manchester city da han scoret det avgjørende 3-2-målet mot newcastle i januar. målet ble også kåret til månedens scoring i premier league. før jul nettet han sitt første mål i mesterligaen i puljekampen mot røde stjerne. bobb fikk også sin a-landslagsdebut mot kypros i oktober. (ntb)


  Oscar Bobb starter i Premier League for første gang – tre nordmenn på banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:19.41)
  oscar bobb (20) debuterer fra start i ligaen når manchester city i kveld tar imot brentford. oslo-gutten har tidligere vært en del av citys startellever i både mesterligaen, fa-cupen og ligacupen, men i premier league har bobb kun kommet inn fra benken. i tirsdagens hengekamp er han endelig inne blant pep guardiolas utvalgte. han skal sammen med erling braut haaland bidra i citys offensiv. kristoffer ajer spiller i brentford-forsvaret og sørger for at det er tre nordmenn fra start i manchester. med seier vil regjerende mester manchester city være ett poeng bak liverpool på tabelltoppen. kampen starter 20.30 og du kan følge den her. (ntb)

  Fryktelig trist

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:19.27)
  erling braut haaland (23) sørget for manchester city-seier mot brentford tirsdag kveld. etter kampslutt poengterte pep guardiola (53) at den norske spissen har hatt det tungt etter tapet av bestemoren.

  live: man city - brentford

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:19.27)
  Følg Premier League-kampen her. Erling Braut Haaland (23) kan i kveld gjøre noe han aldri før har gjort. Samtidig får Manchester City en advarsel i England. Oscar Bobb (20) starter for de lyseblå.

  Liverpool med flere spillere ute til den engelske ligacupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:14.55)
  jürgen klopp bekrefter på tirsdagens pressekonferanse at laget må klare seg uten formspilleren diego jota i flere måneder. portugiseren måtte ut med en skade i helgens kamp mot brentford, og klopp kan bekrefte at det kan ta måneder før spilleren er tilbake. det samme måtte curtis jones, men klopp kunne ikke si noe om skadeomfanget til midtbanespilleren enda. det betyr at jota og jones stiller seg inn i skaderekken til liverpool før møte med luton på onsdag og ligacupfinalen mot chelsea på søndag. diogo jota, alisson, curtis jones, dominik szoboszlai og trent alexander-arnold er spillere klopp kunne bekrefte ikke rekker morgendagens kamp. klopp kunne ikke si for mye rundt skadeomfanget til trent og szoboszlai, men kunne meddele at de ikke er i lagtrening enda. liverpool møter luton 20.30 i premier league, og chelsea på wembley søndag klokken 16.00 i ligacupfinalen.

  Flere skader for Liverpool i storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:15.32)
  liverpool knuste brentford 4-1 på bortebane, men flere nøkkelspillere måtte ut med skader som kan koste dyrt i tittelkampen i premier league. først forsvant curtis jones ut etter en drøy halvtime, før diogo jota måtte ut på båre like før pause. etter pause var heller ikke darwin nunez på banen lenger, med det som antas å være en smell. før jota og nunez forlot banen, kombinerte de seg frem til sistnevntes 1-0-scoring. etter hvilen doblet alexis macallister, før mohamed salah økte til 3-0 med scoring i returen etter skade. ivan toney reduserte for vertene med et kvarter igjen, før cody gakpo fastsatte resultatet like før slutt. med seieren beholder liverpool serieledelsen gjennom helgen. det er fem poeng ned til både manchester city og arsenal, før begge de klubbene spiller senere lørdag.
  Kjempeopptur for Liverpool-fansen – Salah i full trening og kampklar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:12.55)
  mohamed salah er tilbake i trening etter muskelskaden han pådro seg i afrikamesterskapet og kan være tilbake i spill allerede i helgen. det oppplyste liverpool-manager jürgen klopp da han møtte pressen fredag. – mo er tilbake i full trening, hvilket automatisk gjør ham aktuell, selvfølgelig, sa klopp om egypterens situasjon ifølge sky sports. salah ble skadd i afrikamesterskapet i januar og har siden ikke trent med laget. klopp sa før sist helg at han forventet egypteren tilbake på banen innen noen uker. liverpool leder premier league to poeng foran manchester city, men sistnevnte har én kamp til gode på tittelrivalen. også arsenal er med i kampen. liverpool møter brentford lørdag. det er fortsatt usikkert når salah er tilbake i en kamptropp. egypteren står med 14 nettkjenninger i ligaen denne sesongen. bare erling braut haaland har flere med sine 16. (ntb)

  brentford henter spiss fra deilas klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:20.42)
  igor thiago (22) er ferdigspilt i belgiske brugge etter inneværende sesong. til sommeren blir han premier league-spiller for brentford. for klubben som ledes ronny deilas har 22-åringen levert svært godt med 26 mål på 40 kamper. onsdag opplyser brentford at de har blitt enige med brugge og thiago om en overgang. han har signert en femårskontrakt som gjelder fra 1. juli.

  Klopp med nedslående beskjed – mer knetrøbbel for nøkkelspiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:18.55)
  lørdagens 3-1-seier mot burnley kom med en bismak for jürgen klopp og liverpool. trent alexander-arnold måtte gi seg med knetrøbbel etter halvspilt kamp. det sa klopp i et intervju med sky sports etter oppgjøret. – det er samme område i kneet. han sa at han kjente på det igjen, men det er ikke veldig ille, sa tyskeren. arnold pådro seg en kneskade tidlig i januar, men den angrepssterke høyrebacken gjorde comeback ikke mange uker etterpå. nå kan det være snakk om et nytt opphold på sidelinjen. – vi ble gjort oppmerksomme på det (risikoen), men trent sa at det gikk fint. det var en perfekt ettermiddag utenom det som skjedde med trent, fortsatte klopp. neste kamp for liverpool er borte mot brentford lørdag 17. februar. (ntb)

  brentford-sjefen åpner for toney-salg til sommeren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:08.58)
  engelske ivan toney har halvannet år igjen av sin kontrakt med brentford. thomas frank ser på det som sannsynlig at spydspissen forlater klubben etter sesongen. 27-åringen gjorde i januar comeback på fotballbanen etter en åtte måneder lang utestengelse som følge av brudd på premier leagues gamblingregler. – det er relativt åpenbart at ivan toney kan bli solgt i sommer. samtidig vet vi hva han er verdt, og jeg tror ikke det er mange spisser i verden som er bedre enn ham, forteller brentford-trener frank til tipsbladet. sitatene er gjengitt av en rekke engelske medier, deriblant the athletic.

  Ivan Toney utsatt for rasisme

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:15.15)
  brentfords angrepsspiller ivan toney har blitt utsatt for rasisme på sosiale medier. dette er andre gang angrepsspilleren opplever dette på under fire uker. onsdag kom brentford med en uttalelse på sin hjemmeside angående hendelsen. – vi har satt i gang undersøkelser av denne trakasseringen som vi fordømmer på det sterkeste, skriver klubben. klubben skriver at de identifiserte personen som gjorde det sist, men at de enda ikke har sett noen tiltak mot personen. – uten reelle konsekvenser for de ansvarlige, er syklusen dømt til å gjenta seg, skriver klubben.
  Haaland-assist da Foden ble hat trick-helt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:22.55)
  erling braut haaland gikk målløs av banen da manchester city snudde til 3-1-seier borte mot brentford mandag kveld. for første gang siden 6. desember var nordmannen tilbake i lagoppstillingen til fjorårets ligamester etter et lite brudd i foten, men den norske stjernespissen må fremdeles på sin første scoring siden skadeavbrekket. nordmannen ble spilt fri etter 24 minutter, men alene med en brenford-keeper mark flekken bommet haaland. en god flekken vartet alene opp med hele ni redninger i første omgang, i tillegg til sesongens første keeperassist da han fra femmeter spilte fri neal maupay. alene med city-keeper sendte maupay vertene i ledelsen, før phil foden utlignet to minutter på overtid i første omgang. syv minutter etter sidebytte fullførte foden snuoperasjonen da han sørget for 2-1 og 20 minutter før full tid fullførte 23-åringen sitt andre hat trick i karrieren. haaland mottok ballen feilvendt på sekstenmeteren og spilte videre til foden, som broderte seg gjennom brentford-forsvaret og satte 3-1 etter strålende angrepsspill. dermed klatrer manchester city forbi arsenal på tabellen på bedre målforskjell og er på andreplass, to poeng bak ligaleder liverpool med en kamp mindre spilt.

  Haaland-assist da Foden ble hattrick-helt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:22.55)
  erling braut haaland gikk målløs av banen da manchester city snudde til 3-1-seier borte mot brentford mandag kveld. for første gang siden 6.desember var nordmannen tilbake i lagoppstillingen til fjorårets ligamester etter et lite brudd i foten, men den norske stjernespissen må fremdeles på sin første scoring siden skadeavbrekket. nordmannen ble spilt fri etter 24 minutter, men alene med en brenford-keeper mark flekken bommet haaland. en god flekken vartet alene opp med hele ni redninger i første omgang, i tillegg til sesongens første keeperassist da han fra femmeter spilte fri neal maupay. alene med city-keeper sendte maupay vertene i ledelsen, før phil foden utlignet to minutter på overtid i første omgang. syv minutter etter sidebytte fullførte foden snuoperasjonen da han sørget for 2-1 og 20 minutter før full tid fullførte 23-åringen sitt andre hattrick i karrieren. haaland mottok ballen feilvendt på sekstenmeteren og spilte videre til foden, som broderte seg gjennom brentford-forsvaret og satte 3-1 etter strålende angrepsspill. dermed klatrer manchester city forbi arsenal på taballen på bedre målforskjell og er på andreplass, to poeng bak ligaleder liverpool med en kamp mindre spilt.

  Haaland starter for City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:20.00)
  erling braut haaland starter for manchester city når serietreeren gjester brentford mandag kveld. det er 23-åringen sin første start for den regjerende seriemesteren siden skaden i foten han pådro seg i 0-1-tapet for aston villa i desember. haaland fikk sine første minutter mot burnley i forrige serierunde. – han spilte 25 minutter mot burnley, og for hver bevegelse og hver omstilling ser alle spillerne på ham. så man ser hvor viktig han er for laget, sa manager pep guardiola nylig på en pressekonferanse. oscar bobb er med i troppen og starter på benken.

  Slo tilbake

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:19.58)
  dagbladet følger oppgjøret mellom brentford og manchester city her. erling braut haaland (23) spiller fra start for første gang siden 6. desember.

  Sjokkstart

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:19.58)
  dagbladet følger oppgjøret mellom brentford og manchester city her. erling braut haaland (23) spiller fra start for første gang siden 6. desember.

  Haaland starter

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:19.58)
  dagbladet følger oppgjøret mellom brentford og manchester city her. erling braut haaland (23) spiller fra start for første gang siden 6. desember.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »