Hovedsiden

Liten annonse

  Nottingham Forest etterforsker homofobiske ytringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:06.51)
  sammen med politiet jobbet premier league-klubb nottingham forest med å identifisere flere supportere som skal ha kommet med homofobiske tilrop under kampen mot brighton 25. november det skriver britiske the guardian. de homofobiske tilropene kom fra forrest-supporterne, og var rettet mot brighton-spillerne. klubben har kommet med en uttalelse om hendelsen på meldingstjenesten x. «homofobi, som alle andre former for diskriminering, har ingen plass i fotballen eller samfunnet, og alle som driver med diskriminerende atferd begår en straffbar handling. vi jobber aktivt med nottinghamshire police for å identifisere de involverte personene, og de vil bli tatt hånd om på riktig måte».

  Haug herjet i Liverpool-målfest – Maanum-scoring for Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.13)
  sophie román haug leverte en scoring og to målgivende pasninger for liverpool i 4-0-seieren over brighton. frida maanum scoret for arsenal. haug var nest sist på ballen i forkant av både 2-0 og 3-0, før hun selv fastsatte resultatet på overtid mot «norske» brighton. landslagskollegaene guro bergsvand, maria thorisdottir og elisabeth terland startet for motstanderlaget. liverpool ligger på 4.-plass med 14 poeng i den engelske superligaen. også landslagsspiller frida maanum tegnet seg på scoringslisten i 3-1-seieren over west ham. nettkjenningen kom allerede etter to minutter. arsenal ligger på 2.-plass med 19 poeng. det er tre poeng opp til serieleder chelsea. maren mjelde startet for tittelforsvareren da leicester ble slått 5-2 søndag. guro reiten var ikke med i kamptroppen for de blåkledde. (ntb)

  Berge og Burnley forlenget vond hjemmerekke – kollapset i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.12)
  burnley så lenge ut til å ta sine første poeng på hjemmebane i årets premier league-sesong, men west ham leverte en sen sluttspurt og vant 2-1. jay rodriguez sendte hjemmelaget i ledelsen på straffespark etter at luca koleosho ble felt inne i 16-meteren. målet kom like etter pause og så ut til å styre laget mot en etterlengtet hjemmeseier, men med fem minutter igjen scoret dara o`shea selvmål før tomas soucek ble matchvinner på overtid. burnley sliter i bunnen av premier league med bare fire poeng etter 13 kamper. det skiller fem poeng opp til luton på trygg plass. west ham er nummer ni med 20 poeng. sander berge har blitt en sentral spiller for manager vincent kompany etter overgangen fra sheffield united i sommer. nordmannen spilte hele kampen mot west ham. sheffield united og luton har også gått på mange tap i sesonginnledningen. lørdag røk sheffield 1-3 for bournemouth, mens luton snudde til 2-1-seier over crystal palace. brighton slo nottingham forest 3-2. burnley og sheffield united møtes i neste runde. (ntb)

  Luton bøtelegges etter homofobiske rop fra fans

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:06.35)
  premier league-klubben luton town har fått et bot på 120 000 pund, tilsvarende 1,6 millioner norske kroner av det engelske fotballforbundet. det skriver britiske the independent. boten kommer som følge av at luton-supportere kom med homofobisk tilrop under bortekampen mot brighton i august. – homofobi, i liket med alle andre former for diskriminering hører ikke hjemme i fotballen eller ellers i samfunnet, skriver luton på meldingstjenesten x. luton har også blitt advart om deres fremtidige oppførsel og fått utstedt en toårig fa-handlingsplan. klubben ligger på en syttende plass i den engelske toppdivisjonen, med seks poeng. kun burnley og sheffield united og everton er bak luton town på tabellen.

  Maanum scoret for Arsenal i ligacupseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:22.18)
  frida maanum scoret utligningsmålet da arsenals kvinnelag vendte til 2-1-seier over southampton i ligacupens gruppespill. arsenal tok sin annen strake seier i gruppespillet og klatret opp i ryggen på tottenham, som også har vunnet begge sine kamper. maanum spilte fra start i et arsenal-lag der manager jonas eidevall gjorde ni endringer fra søndagens seierskamp mot brighton i superligaen. 13.438 tilskuere sørget for publikumsrekord for southampton-kvinnene på st. mary`s, og hjemmelaget tok ledelsen ved molly pike i det 55. minutt. fem minutter senere sørget maanums knallskudd for at det sto 1-1. det så lenge ut til å bli resultatet, og da ville det blitt straffesparkkonkurranse om et ekstrapoeng. innbytter amanda ilestedt avverget det ved å nikke inn 2-1-målet i det 89. minutt. bare gruppevinnerne er sikre på å ta seg til kvartfinale i ligacupen. (ntb)

  Aftonbladet: Potter vil ikke bli Sveriges landslagssjef – Høgmo høyaktuell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:20.24)
  graham potter har ifølge aftonbladet sagt nei til å bli sveriges landslagssjef. avisen har kilder på at per-mathias høgmo er høyt oppe på kandidatlisten. janne andersson takket for seg etter den nylig avsluttede em-kvalifiseringen der sverige ikke nådde opp. det er tidligere kjent at häcken-trener høgmo var på en foreløpig liste med 20-25 kandidater i jakten på hans etterfølger, men den skulle barberes kraftig før det gjennomføres intervjuer. flere kilder bekrefter overfor aftonbladet at høgmo er blant kandidatene som fortsatt henger med. det begrunnes med hans meritter, at han kjenner skandinavisk fotball og har erfaring som landslagssjef både for norges kvinner, menn og u21-landslag. høgmo førte kvinnelandslaget til ol-gull i 2000, men hadde ikke suksess som landslagssjef for mennene i årene 2013 til 2016. han har hatt betydelig suksess som klubbtrener i sverige og førte häcken til seriegull i fjor. graham potter, som fikk sitt trenergjennombrudd med östersund, var med på den første listen, men ifølge aftonbladet har den tidligere brighton- og chelsea-manageren gjort det klart at han ikke er aktuell for jobben. sveriges landslag har slitt de siste årene. laget var langt fra em-plass og skal i neste års nasjonsliga spille i c-divisjonen. (ntb)

  Maanum-scoring da Arsenal vant norsk duell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:19.42)
  arsenal krøp opp i ryggen på serieleder chelsea med 3-0-seier borte mot brighton. hele fire norske spillere var på banen i løpet av oppgjøret. den norske trioen maria thorisdottir, guro bergsvand og elisabeth terland startet alle for brighton, mens frida maanum kom inn for gjestene på stillingen 1-0 til arsenal. ti minutter før slutt doblet caitlin foord ledelsen for bortelaget, før maanum selv scoret 3-0 på overtid. svenske stina blackstenius scoret kampens første mål. tre poeng sender arsenal opp i ryggen på tabellener chelsea, og rødtrøyene er to poeng bak de regjerende seriemesterne etter sju runder. celin bizet ildhusøy utlignet for tottenham i bortekampen mot leicester. dermed endte kampen 1-1. det er andre strake kampen at bizet ildhusøy scorer for london-klubben. forrige runde fikk hun nettsus mot liverpool. (ntb)


  maanum-scoring da arsenal vant den norske duellen mot brighton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:16.59)
  arsenal krøp opp i ryggen på serieleder chelsea med 3-0-seier borte mot brighton. hele fire norske spillere var på banen i løpet av oppgjøret. den norske trioen maria thorisdottir, guro bergsvand og elisabeth terland startet alle for brighton, mens frida maanum kom inn for gjestene på stillingen 1-0 til arsenal. ti minutter før slutt doblet caitlin foord ledelsen for bortelaget, før maanum selv scoret 3-0 på overtid. svenske stina blackstenius scoret kampens første mål. tre poeng sender arsenal opp i ryggen på tabellener chelsea, og rødtrøyene er to poeng bak de regjerende seriemesterne etter sju runder. (©ntb)

  bergsvand og terland scoret for brighton – mistet seieren på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:22.14)
  guro bergsvand og elisabeth terland så ut til å sikre seieren for brighton, men på overtid reddet manchester united 2-2 i den engelske superligaen. bergsvand sendte brighton opp i ledelsen helt på tampen av ordinær tid. stopperen steg til værs på et hjørnespark og stanget ballen i nettet. før det hadde elisabeth terland scoret sitt femte mål for sesongen da hun sendte hjemmelaget i ledelsen etter en halvtime. det så ut til at de norske spillerne sikret tre poeng for hjemmelaget, men åtte minutter på overtid dukket rachel williams opp og utlignet. før det hadde ella toone scoret et praktmål for de rødkledde. bergsvand utgjorde brightons midtforsvar sammen med maria thorisdottir, mens lisa naalsund satt på united-benken gjennom hele kampen. celin bizet spilte 61 minutter for tottenham i 1-1-kampen mot everton, mens sophie román haug ble byttet ut på tampen da liverpool slo leicester 2-1. frida maanum og julie blakstad ble begge byttet inn for hvert sitt lag etter en times spill da arsenal slo manchester city 2-1. chelsea leder superligaen med tre poeng ned til fire lag.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »