Hovedsiden

Liten annonse
  elisabeth terland ferdig i brighton – klar for manchester united

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.03)
  den norske landslagsprofilen elisabeth terland (23) har skrevet under for manchester united. jærbuen scoret 13 mål i den engelske superligaen forrige sesong. manchester united opplyser om overgangen i sine mediekanaler. terlands kontrakt med brighton løp ut 30. juni. i slutten av juni skrev bbc at 23-åringen var høyt oppe på de rødkleddes ønskeliste. før norges em-kvalifiseringskamper i mai og juni fortalte landslagssjef gemma grainger til ntb at terland hadde flere alternativer å velge mellom. – hun har jobbet hardt for å komme i denne posisjonen og ha flere alternativer å velge mellom. jeg har tro på at hun gjør det som er best for henne, sa grainger. valget landet til slutt på manchester united. the guardian skrev søndag at partene har kommet til enighet om en toårskontrakt. – forrige sesong viste hun virkelig hva hun kan, og tallene snakker for seg selv. vi har veldig mange spennende offensive spillere, og hun er én av dem, sa grainger til ntb i starten av juli. sist sesong ble rødtrøyene nummer fem i den engelske superligaen. klubben klarte likevel å ta sitt første trofé med seier i fa-cupen. i manchester united blir terland lagvenninne med lisa naalsund. tidligere i sommer forlot den spanske angriperen lucia garcia klubben. det samme har den engelske stjernekeeperen mary earps og kaptein katie zelem gjort. – det blir tøft å fylle tomrommet etter de spillerne. der har klubben en real jobb å gjøre for å si det sånn. mary har reddet oss ved så mange anledninger og zelem har spilt fast i alle årene hun har vært her. jeg skjønner ikke helt hvordan de skal klare å erstatte dem, men jeg håper de klarer det, sa naalsund til ntb nylig. (ntb)

  Spania-profil slår tilbake mot buing: – Kastet bort billetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:15.31)
  spania-backen marc cucurella har måttet tåle hard kritikk og høylytt buing etter at tyskland ble slått ut i kvartfinalen i fotball-em. chelsea-spilleren handset nemlig i sluttminuttene mot tyskland, men spillet ble vinket videre og spania vant 2-1. det satte sinnet i kok hos de tyske supporterne, som buet på cucurella hver gang han hadde ballen under semifinalen mot frankrike. – egentlig brydde jeg meg ikke om det (buingen), men samtidig er det litt trist at noen kom til kampen bare for å bue på en enkelt spiller. noen mennesker kastet bort billetter som kunne gått til andre supportere som virkelig ønsket å se kampen, sa cucurella til the athletic. cucurella måtte tåle samme behandling etter at han gjorde overgang fra brighton til chelsea for to år siden. da buet brighton-fansen på backen hver gang har rørte ballen. – det var også en kveld hvor buingen var veldig høy hver gang jeg rørte ballen. jeg vil ikke si at det er en uutholdelig følelse, men det er ubehagelig, sa spanjolen søndagens finale. (ntb)

  Fiskerstrand klar for italiensk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:10.19)
  landslagskeeper cecilie fiskerstrand er klar for serie a-klubben fiorentina. det viser norges fotballforbunds egne overgangssider. serie a blir ikke 28-åringens første utenlandsopphold. i januar 2020 signerte hun for brighton i den engelske toppdivisjonen. men etter lite spilletid, vendt hun tilbake til norge og signerte for lsk i juni 2021. fiorentina endte på en 3. plass i den italienske ligaen forrige sesong.

  NRK erfarer: Landslagskeeeper til italiensk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:19.35)
  etter det nrk erfarer forlater den norske landslagskeeperen cecilie fiskerstrand lsk kvinner i sommer. neste stoppested skal være italiensk fotball og fiorentina. hun har spilt i lsk i en årrekke. hun signerte for engelske brighton i 2020, men returnerte til gamleklubben lsk i juni året etter.

  Ny sportsdirektør klar for United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:18.36)
  dan ashworth er omsider klar som sportsdirektør for manchester united. det bekrefter begge klubber i en pressemelding. – newcastle united og manchester united har blitt enige om umiddelbar frigivelse av dan ashworth fra hans plikter i newcastle united, skriver klubbene i pressemeldingen. denne stillingen har blitt mye omtalt og det har lenge ligget an til at det er nettopp ashworth som skal få jobben. han har tidligere vært teknisk direktør i brighton og har siden februar 2022 vært sportsdirektør i newcastle. nå får han altså samme stilling i manchester united.

  brighton henter kantspiller fra newcastle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:07.34)
  den gambiske vingen, yankuba minteh, gjør overgang fra newcastle til ligarival brighton. 19-åringen har signert en femårskontrakt. det skriver brighton på sine nettsider. – yankuba er et ungt talent som har tiltrukket seg mye interesse, så vi er glade for å ønske ham velkommen til klubben, sa teknisk direktør david weir. minteh gjorde sommeren 2022 overgang fra gambisk fotball til danske ob, hvor han noterte seg for fire mål og seks målgivende på 17 kamper. i en alder av 18 år imponerte det newcastle nok til å kjøpe han, for så å låne han ut til feyenoord forrige sesong. i nederland ble fasiten elleve mål og seks målgivende på 37 kamper. – han er en spennende angrepsspiller med utrolig fart. han hadde en veldig imponerende sesong med feyenoord, og fikk erfaring i både champions league og europa league, sa weir. minteh har også notert seg for tre mål på seks a-landskamper for gambia. (ntb)


  Terminlisten for Premier League 2024/25 er klar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:10.05)
  spilleplanen for premier league ble offentliggjort i dag. haaland og manchester city får en tøff åpning borte mot chelsea. arsenal tar imot wolverhampton hjemme, mens liverpool møter ipswich borte. slik spilles hele første runde: fredag 16. august 2024 21:00 man utd - fulham lørdag 17. august 2024 13:30 ipswich town - liverpool arsenal - wolves everton - brighton newcastle united - southampton nottingham forest - afc bournemouth 18:30 west ham - aston villa søndag 18. august 2024 15:00 brentford - crystal palace 17:30 chelsea - man city monday 19 august 2024 21:00 leicester city - spurs vi får en storkamp i tredje runde. da skal manchester united møte liverpool.

  Blir tidenes yngste Premier League-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:18.16)
  premier league-klubben brighton har ansatt tyske fabian hürzeler som ny hovedtrener. 31-åringen følger i fotsporene til roberto de zerbi. brighton bekrefter ansettelsen i egne mediekanaler. hürzeler har skrevet under på en treårskontrakt. i en alder av 31 år blir hürzeler tidenes yngste permanente manager i premier leauge. tidligere tilhørte den rekorden attilio lombardo som var 32 år da han ble crystal palace-manager i 1998. ryan mason var riktignok 29 år da han ledet tottenham i noen få kamper i 2021, men det var midlertidig basis. hürzeler kommer fra jobben som hovedtrener i st. pauli. hamburg-klubben rykket sist sesong opp til 1. bundesliga etter 13 strake sesongen på nivå to. (ntb/nrk)


  Lallana returnerer til Southampton: – Føles riktig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:19.56)
  adam lallana (36) gjør vender tilbake til southampton ti år etter at han forlot klubben til fordel for liverpool. det bekrefter klubben på x. – jeg visste med en gang at det føltes riktig, sier 36-åringen. lallana gjorde proffdebuten sin i southampton i 2006 og har siden spilt for klubber som bournemouth, liverpool og brighton. i sin forrige periode i southampton noterte briten seg for 60 mål og 45 målgivende på 265 kamper. det sikret han en overgang til liverpool i 2014, hvor han var fram til 2020. da gikk turen videre til brighton, som han har spilt for til og med forrige sesong. southampton rykket forrige sesong opp til premier league etter t de slo leeds 1–0 i opprykksfinalen. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »